Тошко Йорданов към Христо Иванов и Мая Манолова: Водите нещата към следващи избори

"Според нас човек, откраднал интелектуална собственост, не трябва да бъде български министър", заяви депутатът от партията на Слави Трифонов за Асен Василев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванов определено играе някакви мръсни игри

Тоя е умалено копие на Тиквуната-прост,нагъл със самочувствие на Наполеон/поради ръста си/.Но само по височина приличая на Наполеон.Игтаят по нареждане на ГЕРБ.те ще бъдат шартията на подмяната.И това им е началото на края.От мен са дотука.

днес, като "гръм от ясно небе", разбраха гражданите на Република България, че трима от министрите в кабинета на Радев са били предложенията на хората на Иванов, както за служебния, така и за редовен кабинет. Горкият държавен глава, със сигурност е бил подлъган при назначаването им. Той си мислел, че те са независими, а се оказва, че май не са чак толкова или пък хич не са. Как пък не се бе досетил, че министърът на вътрешните работи е бил народен представител от БСП, а проф. Минеков е един от отровното трио, воден от неистовата си омраза към Рашидов. Всичките удари срещу само една политическа партия дойдоха от ... тез петима "независими" министри. Без доказателства с гръмко лаладжийство направиха така, че над половин милион избиратели да не пожелаят да участват в личната мъст на Радев, на Ивановия реваншизъм, че бе изгонен като министър, на Ниновата некадърност и тройната отрова. Замислих се, дали всичко което те сториха през изминалата предизборна кампания не е било по заръка на Ивановите, Ниновите и Мутрите за да осигурят победата на хората на Слави? Предполагам, че са очаквали хората на Слави да им се отблагодарят за небивалата победа като назначат посочените от тях министри. Не стига, че хората на Слави отказват, ами и смъкват ореола на един от най- тачените от Радев министри, като го посочват за интелектуален джебчия. Джебчия, който пък назначи за шеф на НАП, човек разбиращ тънкостите на данъчното система. Другото, което разбирам е че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Не, не водят към нови избори. Водят към съставяне на правителство без вас! И си го заслужавате!

не се случваше в България, щеше да е смешно. Нищо не се е променило от времето на Алеко Константинов. Тия мизерници политиците са на същото ментално и интелектуално ниво. 1. На Тошко егото му е обратно пропорционално на ръста. Лае като пинчер. Само, че ще видим кой е господарят на тоя пинчер 2. МаяМата е абсолютно ясна. Абсолютна кариеристка. Нейният господар е Чичко Паричко от Дубай - май. 3. Христо Иванов - ами Прокофи е зад него. Кръгът капитал. Приличат на глутница улични псета. Минава кола - лаят заедно срещу колата. Отмине колата - почват да се джавкат един срещу друг. Ама оня фатмак провокира цялата работа за да свалят Боко. Ама май излизе по-голям каун и от него. Щото за разлика от Боко не си знае матриала. Ей за тия келемета Боко каза - лош матриал. Но това е интелтуалният елит и мощ на България. Боже пази хубавата ни Родина. Явно няма кой друг.

И Славчо, и ДБ ще загубят от следващи избори. Баба Мая я влезе, я не. Затова да си опичат акъла и да сядат да преговарят. Ако не успеят да направят правителство, това ще е подарък за мафията (разбирай ГЕРБ + ДПС).

Лошо нема в нови избори, нъл тъй Тоше? Кво се кахъриш?

"..въз основа на код от откраднат компютър лично от г-н Асен Василев" Мдаа... Така... Ако ти беше откраднал този код ,кво щеше да направиш бе ,маймун? Нов чалга хит или редовното си сутрешно говно. Мдаа... Така...Ми то са иска можене бе маймун ,не само грачене и плюене.И Маймун , кода не се пише само от един програмист.Както и шоуто ви -не от един сценарист.

Тошко африкански да не прави на ощипана мадама, ами да си понесе отговорността за кабинета!

Много хубава снимка,един абориген и две маймуни ще са утршните управници на България.Дано господ ни помогне.

Как протестърската гмеж чеше мъдете на белия кон, на който ГЕРБ и Борисов се връщат ;))

Нито Маямата, нито Ристю Маджото са ви криви. Малцинство сте и ви трябва подкрепа. Ще преговарят бе. Никой няма да ди даде подкрепа заеади черните ви очи само. Всички ще искат нещо в замяна. И това няма да се промени и колкото пъти да ходим на избори Политика му се вика Научете се бре

Тошко, да беше прочел книгата "Винету". Щеше сега да си премиер на новото провителство.

Защо ми се струва, че и този "лидер" не е съвсем наред...Боже, защо ни наказа с тези неадекватковци!

Ми нека има избори, но вече да си ги плащат от субсидиите тоя път, хайде холан! И следващите избори с машини И РЪЧНО, щото едни 300-400 хил. гласа ги няма точно заради това. И на следващите като ГЕРБ има 28-30, а цингаманга чалгарчето изпадне надолу, барабар с Бойкикев какво правим?

Какъвто и да е Асен Василев, не трябваше да падате на нивото на комунягите от Държавна сигурност. Защото с техните методи далеч няма да стигнете.

Само им вижте физиономиите! Да се спукаш от смях :)

Тошко е един наивен и неопитен в правото и политиката глупак!!!

Без предварителни условия и покани приемаме това : Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Неуките взеха да дават акъл. Май наистина ще е по-добре простотията да бъде изметена на избори.

Само, че не се знае какво ще стане на тези избори. Въпреки репресиите на Рашков, ГЕРБ е втора, мутрите на ИБНИ губят гласове, БСП също. Мисля, че и янките не са очаквали това. Ми пробвайте ни на още едни избори. С удоволствие ще гласувам да ви разкатая.

Ама те ли водят нещата?

само на мен ли ми се струва, или този тошко е джудже? Не се ли научиха нещо от световните трагедии последните 200 години, че на джудже власт не се дава?

Кой ги пусна тия клоуни у пауламента???

Явно вече всичко може, щом като ИТН предложиха за министър почееиян консул на офшоркат Барбадос, фигурирща в списъците на ЕК.

Лично надзирава Ошфорните сметки на Дългия

Време е за нови избори!

Факт е ,че предлаганите хора за министър председател са свързани с покерджията и комарджия , евреинът Сакскобургготски. А той създаде срещу подкуп Тиквочев, пеевски черепа , каскета Той , Сакскобургготски и Герджиков , в съюз с доган Сринаха България. Доган прокарваше политиката на Ердоган, а комарджията Сакскобурготски си гонеше личните интереси свързани с връщането на имоти. Ако Слави Трифонов е чист, не трябва да слага хора в правителството свързани с комарджията Иначе това е подлост, която използуват единствено еврейте

НАЙ -ЛОШОТО Е ЧЕ ОНИЯ ..ШАФРАНТИИ ..ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ВАДЯТ ПОСРЕД ЗИМА ....УРОДИТЕ ....И ЛУМПЕНИТЕ ПАК ЩЕ ВМИРИШАТ ГРАДИНКИТЕ НА СОФИЯ С УРИНА И ФЕКАЛИИ ..

ЕГАТИ И МИНИСТЪРА ...ЧАЛГАРЯ ДА ТИ Е ШЕФ ...А СЦЕНАРИСТЧЕТАТА ДА ТИ НАРЕЖДАТ ....СМЯХ В ЗАЛАТА .....АМА ТАКИВА СИ ГИ ИЗБРАХА ...МИЯЧИТЕ И ЧИСТАЧИТЕ ОТ ЛОНДОН ...

Доколкото си спомням, Слави тръбеше, че е важно какво ще каже суверена. И какво каза суверена? Каза да управляват ИТН и ГЕРБ. Замислете се - точно това каза - по 20% за двете партии. И, като е най-важно какво иска суверена, ами да вземете да се съобразите с него и да управлявате заедно! Не че очаквам да се случи и е абсурдно, но когато казваш нещо, трябва и да заставаш зад него, а ИТН говореха само за това!

Може и да си прав. Всичко е приемливо стига да не управляват костовистите. Визирам Атанасов и ДБ.

Като видя човек с ръце в джобовете и ми е ясно колко работа ще свърши!

Отборът на Green Socks взеха много да бавят топката! Май публиката ще излезе на терена!

Която партия, в случая визирам ИТН , състави правителство ,всички , които и оказват псевдо подкрепа ,ще я изстискват с различни свои изисквания като пран чаршаф. Разбира се без да носят никаква политическа отговорност.Ако мероприятието има успех то е за тях , ако е провал отговорност ще носи партията с мандата..Както се казва "победата има много бащи , а поражението -само една майка".Това може да извърши ГЕРБ,те са нагли -простаци,без чест ,достойнство и гордост.За тях лъжата е естествено състояние като дишането.Сервилността и блюдолизството пред незначителни чужди чиновници е тяхното верую. Може да се каже ,че България само имитира ,не много успешно държава и така е през последните 30 години.Просто има една поизмазана фасада ,а зад нея разруха. Може да се подчертае ,че почти нищо от държавните и общински структури не работи,освен много некадърно в случай на екстрено положение.Вчера се опитвам в столичен инспекторат да накарам някакъв чиновник да активира съответната фирма за почистване ,да изнесе някакви отпадъци ,които не се събират в контейнерите ,както и боклука край тях ,но той ми обяснява ,че това няма как да стане, а това е един малък незначителен случай.

Музика за моите уши. Продължавайте напред. Няма как коалиция от пет партии да не са нон стоп в конфликти.

Изумително, че Тошко и останалите само изтъкнати депутати ,искат да ни управляват! Изумително е, че не го разбрахме и може би още не го разбираме какво ни чака! Изумително ,Тошко, но ти си одиот!

След правителството на фатмака нищо не може да ни изуми!

Тошко, тошкоооо, точно ти си едно недоразумение! Нормалните хора искаме да знаем за кой ,преди да гласуваме,а ти предлагаш зад сцената вие да определяте , другите без питане да вдигат ръце! Та това не е било и при узрелия комунизъм, сега …..нали при Румен Гечев фалираха една камара банки, пак ли той ще ни управлява! Любопитно ми е ,дали във шоуто подписвате празни чекове за заплати и после да ги гласувате????Защото вие това искате ,игра на зарове! Друго си беше отстрани да се подигравате, сега вие доказахте ,че за нищо не ставате!

Я марш да го лапкаш на Чери!

Ристьо ти ли си? Що не звъннеш един телефон на Тошко, ми дращиш тук.

Слабоумието на Слави толкова е взело връх, че ИЗТЕЗАВА цял народ с този малоумник Тошко Незнамкъвси Приматов! Как може, за зам. председатели на политическа партия да бъдат избирани- трима олигофрени? Тези ШУТОВЕ- нямат място в политиката- опомнете се бе хора, разсъдъка ли си изгубихте, абсолютното дъно стигнахме !?

Цирк ли е, театър или панаир, май от всичко по малко. А бе, тъпанари, нали искахте да управлявате, ами управлявайте! Май не можете, тогава на есен нови избори 2 в 1 и да ви няма всичките.

ТОЧНО ДПС СТОИ В ОСНОВАТА НА ИТН. ПОЛОВИНАТА ИМ НАЙ- " ВИСШИ" КАДРИ СА СВЪРЗАНИ С ХРИСТО БИСЕРОВ ОТ ДПС КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ИВА МИТЕВА И ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА!!!!!! ОСТАВЕТЕ ЕКИПА НА АСЕН ВАСИЛЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ ДА ИЗВЕДАТ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ МАЙКИТЕ ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧА! БОГ.:)

Измамника Василев, Вън от Властта на България

Скатават, бягат от отговорност, мъчат се да прехвърлят вината другиму И Т.Н.

kalinvt

Избори 2021 С червените ботушки потропва Радев пак - Депутати веселушки мандата спря пред вас. Подараци ще има за всички от сърце новата дружина да друснем ний хорце. В парламента погледнете, какво ли няма там палячовци, ченгета, маймунка ,Бабикян! Новата дружина да друснем ний хорце новата гадина да плюем от сърце! Мандат ще дам на Слави, на Христо давам ДАНС парламента ще започва с балета „Магаданс“. Подараци ще има за всички от сърце новата дружина да друснем ний хорце. На Мая давам книга „Право и закон“ Татяна кукурига заедно с Капон! Новата дружина да друснем ний хорце новата гадина да плюем от сърце!

Тошко Тошко много сте зелени чедо. Не ставате. Бате ви Боко беше къде над вас. Чалгата е едно а дъражавата е друго.

Бедни, бедни Тошко, защо неж си беше продължил да пишеш пошли сценарии за боса си, ами се напъваш политик да ставаш? Малко са дебилите които ще продължат да ви се вързват.

И все си мисля,че предварително да заявиш че с почти половината българи няма да правиш политика,чрез техните партии е точно така,си е много неморално изказване.Че ние сме хора бе Слави,не мутри..

Само като си помисля как се заиграха с бедните възрастни хора се изприщвам.Това братя няма да се случи.Поне с този парламент.

Шоу мъст гоу он

абе изборите не са чак толкова лошо нещо. На някои хора дето са много болни им вадят бъбреците, зъбите, режат им крака и ръце, ама оздравяват.

Веднъж да има вероятност да се махнат ГЕРБ и ДПС от властта и ИТН веднага си показаха, че имат близки връзки поне с ДПС. След като няма да разчиташ въобще на тях, защо въобще ги каниш на разговори ?!?

Пак започнаха да трият коментарите,така беше и преди изборите.Тези от дира са платени.

Но не съм аз! Че кой покани Асен Василев за министър,бе африкански? Нали вие! Как тогава за една седмица разбрахте,че бил крадец? Ами същото е с Христо и ДБ . Развиват се хората,учат се.....

Заслужаваме си участта.Толкова ТЪП народ да гласува за един селяндур гологлав от Учиндол - нека ни е !!! А тоя рошав смешник с тениска и сако в Парламента ? Той пък от кога се вживя в ролята на пратеник на господ да но ОПРАВЯ. Тошкооо бегай ,че ставаш смешен бе нещастник !!!! Всъщност по-добре избори пак. Дано чалгаджийте се усетят, че тия няма да създадат среда да си храним семействата. Ще е жалко да гладуват децата ни заради такива самовлюбени СМЕШНИЦИ !!!!!

Това го каза вождът Борисов днес.Ще гладувате! Как някои хора още вярват на този,бе? Африкански е от 2 месеца,но ББ е от 12 г и лъже като дърта циганка,но му вярвате!

нямате капацитета да управлявате и вие го разбрахте ,и затова бягате от отговорност да създадете правителство и предлагате хора, които са всеизвестни със склонността към корупция или са обвързани с престъпността , а тия които сега управляват са абсолютни некадърници, които създадоха само хаос , какъвто е в главата на резидента !