Тошко Йорданов и Ива Митева призоваха депутатите да гласуват бюджета

Единственото, което твърдо мога да заявя, е, че ние искаме да приемем законите, заяви народният представител от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички, които сте против ИТН, сте безмозъчни малоумници!

То вече не е итн а итч " има такъв чалгар"

Те си имат пари, те са с големи заплати затова не могат да разберат пенсионерите, гледат своя интерес и затова се занимават с други неща в парламента, а за пенсионерите ако остане време, бясна съм, а и много мои познати са възмутени и казват ,че няма да гласуват изобщо.

ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ И ИТН, ВИЕ ИМАТЕ МАЙКИ И БАЩИ ПЕНСИОНЕРИ, ЩЕ ГИ ОСТАВИТЕ ЛИ С МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ, БОЛНИ, НЕМОЩНИ. КОГАТО СИ МЛАД И ЗДРАВ, ВСИЧКО Е ЛЕСНО, СТИГА ДА НЕ СИ МЪРЗЕЛИВ. 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ СЕГА ВАС ГЛЕДАТ.

Абе тези излязоха малоуни, първо разтуриха парламента и правителството и сега го призовават да работи. Не са в ред!

Делиорманската кранта и вехтошаря Тошко да не се показват, че смърди! Убийци на българите! Позор!

Лицемерни гадове, сега се загрижиха

Политически трупове говорят за бюджета.

Гнусни чалгари

Мърши.Смърдите ! Има възмездие! Измамихте много хора! Тошо Галоши,страшен боклук.Бързо да се изхвърли!

имаше едни двама, които не бяха братя, но ги наричаха братя Галеви. Сега има нови двама, които са братя и се казват Боко и Слави Тиквочеви!

Ako не бяха ИТН още щяха да управляват ГЕРБ.Но кой да го осъзнае. Тук само заслепени от американските роби Кирчо и Асенчо.

Тъпанар.

Ива.....ффффффф

Сега ли се сетиха за закони?Тия двамата гледат ли се в огледалото?Най- противните депутати,тая от срам в зала ,гледа само надолу,тоя само се репчи като петел.....Да забравят за следващото Народно събрание!

Булонка. Заедно с другата леля виктория ли е - само гледат надолу и мълчат. Какво да правят ? Спазарили са ги на едро, а и те нямат достойнство да си тръгнат. Единственото, което булонката може да направи е в момента да им се дърпа да я правят председател на НС. И и остава там да се черви, до шум.панзето. Стари хора, а станали за резил.

Политически боклуци и подлоги неудачни,още ли шавате?!.ИТН е вече нищо и 7/8 гюбеци ТВ!.

Чалгаджията и неговата пасмина са най-презряните създания в България. Хубавият път за тях е леталния ! За друго не заслужават

Нихната мамица мръсна лъжлива. Цяла година от живота ни опропастиха, бял ден да не видят дано.

Музика за душата е ,,народната любов,, към ИТН.

Гласувайте бюджета , правете си по едно харакири и не ни занимавайте повече със себе си .

Чалгари, помияри!

Тошко Йорданов е най-мразения българин, политик, човек. ПРЕДАТЕЛ ... не те е срам. Как ще се покажеш на публично мяско, като цяла България иска да те заплюе.

ПРОДАЖНИЦИ.....ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 5 ГРОША... ТОВА ЩЕ ГО НОСИТЕ НА ЧЕЛОТО КАТО ДАМГА. ИМЕТО ВИ ЩЕ СЕ СПОМЕНАВА С ЛОШО

Ако бях на мястото на тия двамата ЩЯХ ДА СЕ НАВРА В МИША ДУПКА ........И ДА НЕ ИЗЛЯЗА НИКОГА ПОВЕЧЕ

Съвсем в началото тая Ива...я мислех за свястна жена...Викам си една начетена жена да има там...А ТО КАКВО..СРАМ СРАМ> КАК СПИ НОЩЕМ... Забъркаха държавата в необразими лайна.Върнаха ПЕЕВСКИ на бял кон. Продажници

Тошко Йорданов и Ива Митева призоваха депутатите да гласуват бюджета Aми гласувайте го,кой ви пречи.Защо ви няма втори ден на работа.Сами си ебахте мамата с махането на председателя на НС. А СЕГА КАКВО РЕВЕТЕ,НЕ НЯМА ДА ИЗБИРАМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ,ПО-ВАЖЕН Е БЮДЖЕТА.АМИ ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ГЛАСУВАЙТЕ БЮДЖЕТА,ЩО НЕ ХОДИТЕ НА РАБОТА. Сега предполагам знаете ,как ИТН,ДПС,ГЕРБ и ВЪЗРАЖДАНЕ изглеждате пред 2 милиона избиратели(пенсионери)

Да го гласуват със заложеното преизчисление на старите пенсии. Стига с шмекерлъците на ДПС, неграмотните да получават пенсии, колкото висшистите.

Каква каша забъркахте, а сега това и онова трябвало да се гласува. ГЕРБ също, поискаха вот, а трябвало да се гласува за Македония. Пълна каша и ние да търпим без пари и пенсии.

Който се е хванал с банкянския и агата добро не е видял, учиндолеца ще го научо по трудния начин

Уважавам селското ни стопанство и именно поради това бях привлечен от аграрния вид на Тошко! Дългият ми стана ясен- егоист незадоволен, който е комплексиран,че е най великия поне в Северното полукълбо, алчен, и според мен трогателно нещастен въпреки кинтите и танцувачките. Но, Тошко и останалите да му полегнат заради изчанчените политическо финансови репризи ми идва в повече. Айде по напряко, че ни дойдоха до гуша ........

Кво ще гладувате бе, бастуни. С ваша помощ този парламент свърши вчера. Ако толкова искахте, да бяхте гласували досега, колко закона задържахте досега освен бюджета, вкл. и антикорупционния? На всяка крачка проблем правехте. Реформите ви са само на думи, иначе по-важно на Дългия му беше приятелчетата му мутри да са в безопасност, а?

Лицемери Провалиха държавата няколко пъти

Абе дебили неземни изберете си прецедател и си вкарвайте какъвто искате дневен ред толкова ли е сложно ? :)

Тогава защо бутнахте правителството, бе, идиоти? Защо ни тласкате към нови избори и нови 250 млн разходи за тях? Вие сте там да работите, да гласувате закони и да ги спазвате. Не да вкарвате България в политическа криза на всеки 6 месеца, защото чалгарят някоя сутрин се е обърнала наопаки на диванчето. На следващите избори няма да съберете и 4%, но загубихте на България година и половина време.

Ха-хах, ще разберете откъде пикае кокошката :)

Не плювайте ИТН , защото те ни отърваха от ПростоП.

Те и други неща са готови да направят за вас. Само трябва да им кажете.

Тошко, призовете отцепниците да напуснат Парламента.

Тошко, призовете мумията от диванчето да се покаже по FB.

глас от криптата. Два политически трупа са изпълзели.

Гнусни отврати! По скоро избори, да ги пратим п. си майчина!

намерили кои да ни агитират , боклуци !

Алооо Митева, като направихте коалиция с твоята землячка Деса Герберска в парламента и бутнахте правителството вече ви е време и на двете да турите по една кърпа на главите си да хващате мотиките от правилната страна и бегом по родните си места да окопавате пролетните култури ! То се виде ,че от такива набедени юристки като вас двете и чеп за зеле не става /май обидих чепа/ !

т.е. махнали са председателя без да имат по-добър от него и сега няма кого да изберат? Много отговорни били тия чалгари бе..

Какво има да ги призовавате! Работното им място е в залата, а как ще гласуват е друг въпрос! До сега тази пародия на НС не свърши нищо! Един гламав премиер, който си свали панталоните, та ни изложи пред света и той не свърши нищо! Министър на културата - олигофрен по учебник -Там вече е трагедия, ама си взима заплатата, нали? И тн и т н

Лицемерни ЧАЛГАРИ ! Никой не иска да ви вижда повече! Не се показвайте!

За парите сме сигурни,че искаш.

Маскари!

Я, политически трупове говорят и са загрижени за бюджета. Много мило, много сладко :)

Прости чалгари - вие и избирателите ви. Направихте България за смях пред света.

Фффффф... каза уфтсата ива

Нали Слафчо кажа, че държавата няма пари!? Какъв бюджет искаш да приемаш ти, господине?

Вие навредихте на народа си! Не ви искаме да ви виждаме! "Късно е либе за китка!" Закъде бързахте и не изчакахте 10-ина дни?

ивке,измий я тая глава бе жена...

А , моля.Това е едно от условията на итн- липса на всякаква хигиена ( морална, физическа) .Точно са си двамата. Ето тоша всеки ден е с синьо старо сако и черната, вмирасана тениска, а като си отвори устата..