17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идиоти, които успяха да въвлечат в изборите лумпенизирания, изстрадал и чалгаросан български народ, който лесно се подава на клоунските ни трикове.

Слави ни спаси от ПП промяната! Респект

На чалгаджия ли да се вярва. Не да лоши хора, но ценностите им са чалгарски.

Където утайки като "Има такъв народ" да излъжат хората отново. Утекохте.

ИТН имат воля, решителни са! Слави Трифонов ще си прецени нуждите и Ще вземе правилно решение

Каза тоя, чиято партийка се хвана с ГРОБ и с ДПС само и само да свалят правителството на Петков.

Слави трифонов ни освободи от ПП простотиите и високите цени на всичко в България

А ти с кой танцува досега? Ти не танцува ли с ГЕРБ само и само да свалите правителството? Нали сме много богата държава, та ще си ходим през три месеца на избори! Най-хубавото от всичко това е, че вие няма да сте в Парламента след тези избори и затова кой с кого ще танцува, вече не е твой и ваш проблем!

ИТН ще бъде в парламента! Виж, Курнелия, може и да не е

Дирниците са говорители на Славуца Учиндолска и Тошко Африкански, които вече се оттекоха в канализацията.

Не позна, ПП продажниците, вече утекокоха

От шоу програм къде ти танцуваш като маймуна всеки ден моляти се акъл не ща , не знам само защо написах като

Асенчо по добре ли се врътка

От коментарите виждам, че всичкото "професионален политик" (да се чете "крадец") и отляво, и отдясно и от център, е впрегнало трол фирми, социолози, политолози и всякаква платена гад да пишат и говорят стандартните банални тъпотии за ИТН, Тошко и Слави. Това е защото адски ги е страх тези хора да не останат в политиката и да продължат да ги изобличават. Страх ги е, защото се опитаха да купят с пари, когото могат, но повечето издържаха, а такива "политици" в политическите среди в България не са желани. Един човек не можеш ли да го подкупиш или изнудиш, значи не става за политик. Но аз отсега казвам, че ИТН ще вземат поне между 6 и 8 процента на изборите и отново ще има нещастни лица на крадци по пресконференциите.

Приятелчета на Карадайъ и Боко Тиквата, които се въртят като фурнаджийски лопати според накъдето интересът клати феса, много трудно ще останат в политиката и без да ги е страх хората.

Няма страх, ИТН ще останат

Абе то вие се заиграхте с ГЕРБ накрая и свалихте правителството на промяната

Каква промяна??? Това си беше геноцид срещу българите

Не бе Тошко има такъв народ и герб играят един и същ танц ти си верно извратения

Бегай на бузлоджа

Направо невероятно! След културния изблик наречен бузлуджа, до тошко достигна и нов изблик - избликна му коса! Същия този вторичен полов белег, заради които хиляди момчета бяха принуждавани да се под/остригват по няколко пъти в месец! Ужас той вероятно ще отиде да открие реиновирания паметник на културата, като ритуално си обере врата пред камерите на пропагандиските медий ( с предизборна цел разбира се като протестър от нов тип)! милионите задгранични учиндолски фенове ще налеят милиарди за да погасят вътрешния дълг на България, натрупан наскоро! После ще се втурнат да "бият" традиций по првсно обрания врат на тишко! Хайде да ги забравим ПАК кои са и от къде са и какво са!

Нищо ново на сцената: Менторите на просто Киро енд ко нямат интерес в България да има стабилно правителство, тоест, след изборите да се коалира ГЕРБ, примерно с ПП. Ако някой е забравил принципа "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" то това си е за сметка и на целия народ....

ИТН е единствената партия, която показа лицемерие в парламента.

Тоше никой няма да танцува със педали като теб и Евнуха - Славуц и остава да духате кавала

Този може ли да обясни ако ГЕРБ и пп играят един и същи танц защо итн може да се коалира с едните, но в никакъв случай с другите.

Абе тъпанар, не разбра ли че само с Герб/СДС можехте да направите правителство и да прокарате исканията си за мажоритарни избори и 1 лев субсидия.

сега берем това което вие с президента посяхте преди две години!

Защото танца на ИТН е много социален и народоугоден, затова вече никога няма да танцувате в парламента... Единствената Ви трибуна ще остане студийцето на телевизийката от 0,78 лв.

ТОШКО ЦИРКАДЖИЯТА ВЕЧЕ НЕ ТИ ЩЕМ МНЕНИЕТО.

Съгласен съм с Тошко. 101 % е очевидно, че ГЕРБ = ПП = ДБ = българоубийците от Козяк. Не съжалявам, че гласувах за Възраждане и пак ще го сторя. Не вярвам нито дума на клеветите срещу Костадинов, а на социолозито-лъжци ще искам наказателна отговорност след 2-ри октомври.

още един идиот от възраждане

но си сбъркал мишената

руското робство свърши!

ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ УСИЛВА И ВЪЗВРЪЩА ПОЗИЦИИТЕ ОТ 89-А !

ГЕРБ и ПП са едно и също нещо. Вижда се даже как думите и делата на Киро и Тиквата са еднакви: лъжат непрекъснато, възхваляват себе си за всичко положително и обвиняват другите за провалите си, сменят мнението си няколко пъти на ден като фурнаджийски лопати, не могат две думи да свържат на ългарски, нисък интелектиелен багаж, единия прочел една книга, другия, най-вероятно нито една (само е чел понякога лекциите от Харвард, ама не ги е разбрал). Киро се бори с корупцията, използвайки още по-голяма корупция, на принципа клин, клин избива. С еднакви действия очаквайте еднакво управление.

Ми прав е Тошко, ПП вместо да разваля корупционни схеми просто ги преправя да работят за тях. Имаме нужда от някой като ИТН, който да казва нещата както са, а не да ги извърта политически.

КАКВО ОТ ТОВА ????? *СВЪРШЕНИ СТЕ ВСИЧКИ ! АКО 30% ВИ "ГЛАСУВАТ" - ТРЯБВА ДА СТЕ ДОВОЛНИ !

Ама тоя е много умен па и убавец! А музиката нали вие я написахте от Куку бенд, сега кво се пулиш?

В политиката или си ляв или си десен или си либерал или си консерва ама не може да си курв@

българското общество няма нужда от сърдити моми. Политиката не е място за сърдене, цупене и т.н. Нито пък за фиксации върху личности. В политиката трябва да се върши работа с цената на много компромиси и всичко трябва да е в полза на българското общество. ИТН имахте добри идеи, аз лично ви подкрепих, но показахте, че не можете да се оправите в политиката и се извъртяхте. За да си стабилно присъсътващ в управлението не е достатъчно да имаш само идеи, а трябва и мнозинство, съмишленици в парламента, които да те подкрепят. вие това изтървахте щото някакви емиционални сценарисчета се цупят за всяко нещо. Мислч, че повече няма да имате шанс да влезете в парламента. Аз бих подкрепил ПП, колкото и да са калпави и неопитни, защото друга алтернатива на този момнет няма. Връщането на ГЕРБ във властта би било пагубно, защото в тях има много омраза и желание за реваншизъм и са много ама много огладнели и озверели. Така че това е правилнмото решение за мен на този етап и вярвам и за доста българи. И само да добавя че нискокачествени магистрали, строени с европейски пари не са кой знае каква гордост на фона на голямото крадене. 28 милиарда евро сме усовили ама не личи. За сметка на това доста хубави частни имоти се появиха по черноморието и по планинските курорти все на хора от ГЕРБ. Този модел трябва да се премахне, а откраднатото да се върне обратно на народа.

Браво аззз! Точно отрази това което мисля и аз. Нядявам се да сме повече и най-после да мръднем напред

Нормалните хора мислят по начина,по който си го написал.Браво.

фирма 'Киро Канадски и сие' искат да станат милиардери за сметка на България и да влязат в класициите на Форбс класиция за милиардери и за целта ще се съюзат и със Северна Корея ако трябва!!!

ИТН може и да не успяха да влязат в политиката, най-вече щото нямат менталната нагласа едно да говорят, а друго да правят, но са абсолютно прави за ПП, че освен да пренагласят корупционните схеми за своя озгода, вместо да ги прекратяват, за друго не стават. И ГЕРб и ПП са пагубни за България, но за съжаление ще ни управляват или едните или другите, така че жална и майка на тая държава. А няма да се учудя и ако накрая ни управлява коалиция с ПП и ГЕРБ вътре, все ще си измислят оправдание...

други ръкоплякат, трети само гледат.

НА ХОРАТА , СТАРТИРА ПРЕЗ 2015 Г, КОГАТО БУНКЕРНИЯТ АГЕНТ РЕШЕТКАТА, ВЕРБУВА МУНЧО-ШПАКЛАТА ЗА РЕZИДЕНТ , КОЙТО ПЪК БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ ТИКВАТА , ИЗДИГАЙКИ НЕИЗБИРАЕМАТА "МАЙКА НА НАЦИЯТА" ОТ ТАМ НАТАТЪК ПРОСТО СЕ УСЕТИ КАК ТЕРИТОРИЯТА РЯЗКО ДРЪПНА НАЗАД И НАДОЛУ И КАК ЗАПОЧНА ДА СЕ ОТДРЪПВА ОТ ЕВРОПА ! ОТ ТАМ ЗАПОЧНА (МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СПРАВКА) И МАСОВОТО НЕ-ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО РЯДКО УСЕТИХА, ЧЕ НЕЩО НЕ Е ТАКА ! СЕГА АКО ИМ ГЛАСУВАТ 30% - ПАК ТРЯБВА ДА СА ДОВОЛНИ ! КАБИНЕТ НЯМА ДА ИМА ОТНОВО , ЗАЩОТО ПЛАНЪТ НА МАФИЯТА Е ... РЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТОРСКА ВОЕННА ГУБЕРНИЯ ! НА ТАМ ВЪРВЯТ ПРИ ТОВА - ВСЕ ПО-ВИДНО ! НАВСЯКЪДЕ ШАПКАРИ - ДАЛИ СИНИ ИЛИ ЗЕЛЕНИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! "ФУРАЖКА" - ТВА Е ДИАГНОЗА ! ДОБРЕ, ЧЕ ДОЙДЕ ВОЙНАТА, ЗА ДА РАЗКРИЯ ЯСНО НА БЯЛ СВЯТ ВСИЧКО, КОЕТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СЕ УСЕЩАШЕ ОТ 15 ГОДИНИ! ЛАКМУСЪТ НА ВСИЧКО БЕ НЕ-ГЛАСУВАНЕТО НА ПОНЕ 1 СИМВОЛЕН ПАТРОН, С КОЙТО ДА СЕ ОСЪДИ ПУБЛИЧНО ОТ ИМЕТО НА Т.Н. ДЪРЖАВА - ВЕРОЛОМНОТО НАПАДЕНИЕ НА СВОБОДНА СТРАНА! КОЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ ТУК ИМА НЕ "ДЪРЖАВА", А ВАСАЛНА, РОБСКА ГУБЕРНИЯ ! ОТ ТАМ НАСЕТНЕ ВСИЧКО Е КРИСТАЛНО ЯСНО - ОТИВАТ КЪМ ВОЕНТО ПОЛОЖЕНИЕ И НОВ ПИНОЧЕТ , ДЕЙСТВАЩ ПО ВРЕМЕ НА "СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ", КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ МНООГО ДЪЛГО! САМАТА КОНСТИТУЦИЯ Е ГЕНЕРАЛЕН РЕМОНТ: -ПРЕМАХВАНЕ НА Т.Н. СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КАТО АДСКИ ВРЕДНО И КАТО НАЧИН ЗА "БЯГСТВО" НА ПАРТИИТЕ ОТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ - ПРЕМАХВАНЕ НА ПРЯКОТО ИЗБИРАНЕ НА РЕЗИДЕНТ . ТОЙ ДА СЕ ИЗБИРА ОТ ПАРЛАМЕНТА, КАТО "ФИГУРАНТНО ЛИЦЕ" НА СТРАНАТА ПО СВЕТА. А МОЖЕ И ИЗОБЩО ПРЕМАХВАНЕТО НА ДЛЪЖНОСТТА РЕЗИДЕНТ, КАТО БЕЗСМИСЛЕНА ! - ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ЗА ЛИЦА ИЗВЪН ЕС, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА РОДЕНИТЕ ТУК, КАКТО И ЛИЦА С ДОКАЗАН БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД

Така е господин африкански, какъвто танц свирят ку ку бенд, такъв танц ще ви играят.

На този маймун някой вярва ли още?

Премахнаха гербаджийския модел, за да вкарат през парадния вход идиотско-джендъро -комунистическия, разбил дължавата за седем месеца. Голяма работа са свършили чалгарите.

ПП може и да не са 5-6%max, но нямам превод по сметка още !

Американският башибозук трепете.

Народа не иска нито пп нито греб по същите причини - че са натовски гомна.

А вие какво сте?

Полирани руски екскременти

Вярно е че депутатите от ПП бяха най простите парчета в парламента. Спор няма. Трябва някой да е кардинално изперкал, пак за тях да гласува. 5-6%max

Платиха ли ти добре? Далеч си от истината подлого!

Е па защо да ни плащат? Не видяхте ли до къде ни докарахте? Даже вашия патрон, зелен чорап и той се отрече от вас.

Тошко Африкансиииии!!!! Ти маймуно нещастна кога за последно си чел приказката на стълбата на Христо Смирненски? Нещастници! Нямам търпение да идват изборите и суверена да ви изплюе като мръсна, гадна, отвратилена хапка.

Гладен джендър просо сънува.

Герб няма да се върне, разберете го тъпи селяндури. Герб бяха патерица на пп и се сринаха с тях.

tos pa

ТИ СРАМ НЯМАШ ЛИ,ЧЕ СЕ ИЗКАЗВАШ. ПОДВЕДОХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА.

Тошко е дебен ямболски лъжец. То и като сценарист е бездарник, но явно това му е бил максимумът. За радост няма д аго виждаме слен няколко месеца

МУНКАТА МИ Е ЯСЕН ! ЩЕ ГО НАГл.А.С.Я.Т И ЩЕ ГО ПУСНАТ , САМО ДЕТО ЩЕ ВРЕЩИ " СОПРАНО " !

В Америка слагат стари дименци а в България млади олигофрени. Баси логиката

Хората не галсуваха за учиндол, а против бб, нека е ясно...

Абе вие не разбрахте ли, че демокрация няма!? Гласувате за каквото ви спуснат от някъде - Киро ли ще е, цярят ли ще е, друг вожд ли, все тая... НЯМА политическа партия, която да не е сбироток от хора, преследващи собствени и чужди интереси, само не и тези на обикновения човек... е чат-пат и някой полезен идиот за цвят. Удобно сме наречени с цветущата "българска" дума електорат, а някои се мазнят и с по-приемливото "българският избирател". Бе какви избиратели бе... цялата система е създадена да успокоява стадото все едно нещо зависи от овцата, преди да я издоят хубавичко и да й теглят ножа... това е. Вие ако си мислите, че някой се е затръкнал да решава проблемите на хората, жестоко се лъжете. Та те нарочно ги създават - защото в мътни води рибата най-лесно се лови. Огледайте се - луди пари се правят от пандемия, война, кризи и прочие - много повече, отколкото ако всичко е подредено и спокойно. Вие виждали ли сте панирано стадо овци как търчи? Ако не сте, вижте, после седнете, поразмишлявайте малко, ако имате с какво и след това ще разберете, че като се дърляте тук по форумите и къде ли не, всъщност на 100% изпълнявате плановете на собственика на кланницата.

Който гласува за ИТН пак трябва да е тотално сбъркан ,от ПП и БСП им викат че са мафия и Тошко обяснява че тва им били партньорите ,отделно че на партии които млгат да се разцепят всеки един момент не може да се рсзчита ,Възраждане са същите ,Атака преду години и тн

Само че, На ПП танца е гейски! Директно от прайда

И ти ли беше там, приятелю на дъгата?

Коалиция "Български кравари за Америка" вкупом кура ще ядат. НАТО вън, и Митов вън, и Кире вън а на Боко дън.

ДБ 2,6%

Израждане - 0,0001%

ГЕРБ 11% ! ПП 5-6%

Гнусния циркаджия от с.Козарево, Ямболско пак включи лайномета. Ефектът ще е 0, вече сте история и ти, Славейко, Балабан и другите боклуци...

Танца на куцият кон на Херо