10-метров гейзер изби в центъра на София

Спукан топлопровод на пресечката на булевард “Македония и улица “20 Април“ предизвика 10-метров фонтан, парализира движението по булеварда и спря топлата вода в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - 10-метров гейзер изби в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива работи стават най-често ако не се отварят крановете внимателно и по малко.Дори уж безобиден напоителен канал може да се скъса ако се пусне водата бързо по него.Колкото е по-гореща течноста или парата толкова повече трябва да се внимава.Добре ,че не е пострадал някой.

Бандитите от топлофикация имали готовност да пуснат парното за да събират рекет чрез корумпирани съдии, но и аз имам готовност да не го пуснат никога вече. Повече моя инсталация за събиране на съдебен рекет няма да бъде използвана и парното в блока ще го гледат през крив макарон.

Ей сега ще си пусна една тръба до там,а будалите да плащат.

Не, не, благодаря, задръжте си го парното, не го искам, пуснете си го на вас.

бойко, върви откривай гейзера бе ! ха-ха-ха

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и да си носи лента и ножица, че гледам на са му сложили :)

Не искам да ми пускат никакво парно!Никога!нНе мога да се отърва от него!

Сега още трийсет процента за парното зарад новият атракцион /ТОПЪЛ ФОНТАН/ на площада

Ха да ни е честит новият топъл извор в центъра на София!!! Голям праз, че не е минерален!

Гейзерът е близо во нас,но явно не ни засяга!След като така хубаво ни експлоатират ,защо поне топлопреносната система не е на ниво?Помислете,дали не е дошло време да се "пенсионира"системата на отопление на столицата и да се премине,към изгаряне на горивото в местопотреблението?Такава е практиката в целия цивилизован свят,а при непрекъснатото поскъпване на горивата това разхищение по преноса на добитата топлина на километри разстояние е истинско разточителство!

ЦЕНТРАЛИЗИРАНОТО ПАРНО И ТОПЛА ВОДА е прекалено скъпо ,като се обременяват ДОРИ И НЕ-АБОНАТИ,КОИТО СА ГИ СПРЯЛИ,ЗАЩОТО НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ДОХОДИ ЗА ТОЛКОВА СКЪПИ ПАРНО И ТОПЛА ВОДА!!!! Така ,че действително ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНОТО ОТПЛЕНИЕ НА КЛИМАТИК С НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛ ТОК,ЗАЩОТО Е С МУЛТИПЛИКАЦИОННА ЕЛЕКТРОНИКА И КОМПРЕСОР НА ПОДХОДЯЩИ ГАЗОВЕ В ИНВЕРТОРЕН МЕХАНИЗЪМ,бойлер АА -енергоспестяващ на ел ток!

Може ли една авария да бъде новина?

Оставете го! Най-сетне и ние се сдобихме с Йелоустоун и гейзер! Що пара ще падне за общината от западни туристи, дето са се уяли и хал-хабер си нямат, какво е това повреда, плащане залудо и др. битови простотии... Сега един, скоро - навсякъде. Така ще възродим икономиката. Пътят е, първо да я изродим, после да я възродим, накрая да я унищожим. Напред!

Мхм, ха сега познайте кой ще плати загубите на вода от това, че не си поддържат системата... Добре, че няма пострадали!

4 часа ли ви бяха нужни да съобщите новината? Ми тя вече не е новина.