Работник загина в ”Топлофикация Перник”

Работник е загинал тази сутрин от токов удар при изпълнение на служебните си задължения в „Топлофикация – Перник“.

Обратно в новината

Коментари - Работник загина в ”Топлофикация Перник” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

час гледах репортаж по новините.Показаха шефа по сигурноста на труда....гадна работа "Не знам",""Не мога да кажа нищо по случилото се" и т.н. все в тая насока. За къв чеп е там и той не знае,жалко за човека.

Чичо, капитализма няма цвят! Червените = сините=жълтите=небесно сините.ТЕ СА ЕДНО!За тях най-важното нещо е - НАРОДА ДА Е РАЗЕДИНЕН!Защото, ако е ОБЕДИНЕН,- жална им майка!

Не искам да чувам за трудови злополуки!Всички трябва да помагаме на бизнеса!

Тази Топлофикация и ТЕЦ Република са собственост на комууниста - капиталист - кожодер, селяндура Ковачки, който не плаща заплати на робите си. Мноого им хареса на червените изроди да бъдат капиталисти, а тъпия народ им вярва, че защитават бедните. Червената главатарка Курнелия е откраднала стотици милиони от Техноекспорт, но заблуждава, че е за социална справедливост, абе уроди, гадове, дебили,...

Крайно време е да се потърси отговорност от инспакциите по труда за неупражнен контрол за смъртни случаи. Само друмат и пият кафита. Ако правеха проверки, изискваха и затваряха опасни работни производства, участъци, зони и места, нямаше да има толкова смъртни случаи. Наказателна отговорност трябва от чиновника, а не забележки и мъмрене, въпреки че често дори това липсва.

поредната негативна новина в този "най-български" сайт.

Вместо да правите излишни констатации, влезнете в някоя черква да запалите свещ за успокоения на покойника и душата му. От акъл човекът няма нужда в момента.

Човека вече няма нужда от нищо, но живите имат нужда да разберат защо го е убил тока. За да не ги убие и тях. Както рибарите в язовира при гръмотевична буря.