Отоплителният сезон вън от опасност

Председателят на топлофикационните дружества Валентин Терзийски увери, че всички имат готовност да пуснат парното при очакваното застудяване.

Обратно в новината

Коментари - Отоплителният сезон вън от опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е вън от всякаква опасност. АНАНАС в къщи майката ни се ебава от студ!

СМЪРТ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ-СВОБОДА НА НАРОДА! ДА ЖИВЕЕ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА! ИЗКУ НА ЕДРО ЖИЛИЩА, А СЪЩО И ЦЕЛИ ВХОДОВЕ, В СГРАДИ СЪС СПРЯНО ПАРНО. ПЛАЩАМ ИЗГОДНО В ЕУРО, ДОЛАРИ ИЛИ КОМПЕНСАТОРНИ БОНОВЕ. ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ. ПРИ БЪРЗО СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК. ЗА ИНТЕРНЕТ ЮЗЕРИ,-ПРЕФЕРЕНЦИИ. ПОД НАЕМ/ПРОДАВАМ ОФИСИ, ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ, ГАРАЖИ В НОВОПРОЕКТИРАНИ БИЗНЕС-СГРАДИ. ТЪРС ФИРМА ЗА МАЩАБНО ВЗРИВЯВАНЕ НА ПАНЕЛКИ.

Топлофикация София се води от власт имащите умишлено към фалит . След като не можаха да я сринат нито технологично, нито организационно, сега ви използуват за да я атакуват финансово. Замислете се, най-злъчно за Топлофикация София, пишат журналистите от вестниците на не безизвестната бизнес-дама, Ирена Кръстева -Хиената. Тъй наречената прокуратура, изпълнява политическа поръчка да се прави на глуха и сляпа за многобройните кражби между съседите. Абонатите на топлофикация са около 405 000. Топлофикация е коректна за образуването на цената. / ТС/ подава енергия до абонатната станция на сградата. Подадената енергия се отчита от периодично репариран /сверяван/ електронен топломер. От подадената топлина към сградата се изважда сборът от максималните консумации на радиаторите. Получената стойност са загубите на сградната инсталация. Нормално загубите на инсталацията са 5-15%, много рядко достигат 20%, при съсипана топлоизолация в мазето или стар модел абонатни станции. Ако са получени загуби над 15%/20%/, това е единствено от съседски кражби. Както разбирате, ТС не може да открадне и 1 ст. Случайно да знаеш как се образува цената на билетчето в Градски транспорт, а на колко купува Софийска вода водата от язовирите и на колко я продава на софиянци?

Ето за какви крадци става дума:http://clubs.di

Някой прочете ли някъде, че доставките на газ са гарантирани през цялата зима!!!! Доколкото си спомням от миналата година находището ни в Чирен може да подава газ само три седмици, а Украйна и самия европейски съюз предупреждават, че няма пари за пренос на газ към Европа!!!

Цената на парното е смешно ниска, министър Димитров я върна на 8,2 ст. за 1Квтчас с ДДС. Това е все едно, от топящ се сняг да се подгрее една кофа с вряла вода, само за 8,2 ст. При това тази енергия е докарана вътре в сградата. Това е около 4 евро-цента за 1Квтчас. Тази цена обезсмисля всичките напъни за оригинални решения за отопление. Тази цена дава и отговор на въпроса, защо всички журналисти и политици мълчат за себестойността. Те много добре знаят , че в Европата парното е между 40-80 евро-цента за 1Квтчас. Тази информация обаче се крие, защото Топлофикация София се води от власт имащите умишлено към фалит . След като не можаха да я сринат нито технологично, нито организационно, сега използуват натрупалото се недоволство от трудния живот за да я атакуват финансово. Замислете се, най-злъчно за Топлофикация София, пишат журналистите от вестниците на не безизвестната бизнес-дама, Ирена Кръстева. Интерес от ПРИВАТИЗАЦИЯ-ЛИКВИД на ТС имат чужди фирми и банки. Пазарната ниша която запълва ТС е много голяма, над 400 000 абоната , физически и юридически лица. В нея могат да се намърдат стотина дистрибутори на гориво и отоплителна техника, а централното толоснабдяване ще остане само спомен, както в редица окръжни градове на България. Топлофикация София АД има около 5 000 МВт инсталирана топлинна мощност, отделно е над 300 МВт електрогенерираща, сигурно вече схващаш какво се опитват да направят мафиотите. Пак Ви повтарям, - 8,2 ст. за 1Квтчас с ДДС. Тази цена обезсмисля всичките напъни за оригинални решения за отопление. При това тази енергия е докарана вътре в сградата. Та едно пакетче семки струва 1,5 лв /150 стотинки/.

Комунизмът въпреки цялата си отвратителност не е изчезнал от нашата страна!Какво е това монополно положение на държавната Топлофикация,коя налага едностранно цени,ако не остатък от комунизма!Единствено в САЩ видях перфектен начин на отопление и на уреждане на взаимоотношенията клиент:доставчик!Тов обяснява защо всеки гражданин на тази планета мечтае да живее в тази невероятна страна!У нас е време да се премахнат тези принудителни обвързвания на гражданите с един единствен доставчик н а отоплението!Принудат да плащам измишльотината такса мощност Е НАПРАВО ПОДИГРАВКА С ХОРАТА ,КОИТО СА СЕ ИЗКЛЮЧИЛИ ОТ ОТОПЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА!Да се премахне такса мощност е и справедливо и логично!

ЧЕ СИ ЕДИН ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, А ЧЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО, ЧЕ СИСТЕМАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ СА ОТЖИВЕЛИЦИ ОТ КОМУНИЗМА, ГО ЗНАЯТ И В ЧУЖБИНА. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА ДОКА ТО В БГ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, ДА ТЕ ЗАДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАШ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ ПОЛЗВАШ И НЕ ИСКАШ ДА ПОЛЗВАШ, А САМОРАЗПРАВАТА Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. ЗАЩО НЕ ОТКАЧАТЕ ТЕЗИ КОИТО КАКТО КАЗВАТЕ КРАДАТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА СИ ПЛАЩАТ? ЕДИН ДЕН И ВАШИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ И ИМА ДОСТА НАСТРОЕНИ ХОРА В БГ СРЕЩУ ВАС, ТОГАВА СЕ СРИЙТЕ ПО-НАДЪЛБОКО, ДА НЕ ВИ СРЕЩАТ

Тя опасността беше за измислените счетоводители и самата топлофикация,че цоцата щеше да пресъхне!!!

Общо взето, отоплението е еднакво скъпо независичо по какъв начин го правиш. Дали ще даваш 200 лева за парно или за ток ако се топлиш с климатик, все тая. Ако имаш камина трябва да имаш помещение, в което да си складираш кубика дърва за зимата. Всеки метод си има своите + и -, но май евтин метод няма.

IZOB6TO NE GELAIA DA PLA6TAM NA TIA IZEDNICI - TA TE DORI TOPLA VODA NE MOGAT KATO HORATA DA OSIGURIAT - PUSKAME SI BOILERA KATO SE KAPEME , A PARNOTO ZIMATA PRI +20 ZA KVO MI E BE , NE6TASTNICI - SAMI SI SE SAKRA6TAVAITE I SI TARSETE DRUGA RABOTA , 4E KAKTO MU E PISNALO VE4E NA NARODA 6E DOIDE TOI DA VI RAZKARA !

До неколцината които чакат Топлофикация да фалира. Слез фалита, ще се появят кредиторите и тъй като не си поплюват ще съберат двойно дължимите суми, драги новоизлюпени софианци.

Миналата седмица казаха друго. Това сега е добра новина. Съгласна съм че всичко което се ползва трябва да се плаща. На тези които ползват дърва и въглища не им е по евтино в никакъв случай, а трябва да се погрижат и да си ги подсигурят.

жалко че не фалираха най-накрая тия копелдаци крадливи!

и не смей да гледаш в нашата паничка! по-добре си разкарайте насилствено сложените лапи от тези, които НЕ ВИ ЩАТ МРЪСНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ УСЛУГИ!

Искам да ви махна, да ви разкарам и да плащам на специалисти, които АЗ избера а не които ми се налагат по комунистически принцип! Така АЗ ще определям а не ТИ да ми казваш колко сте били добри...

Имате пари да ходите в Гърция и Турция, да пазарувате от МОЛ, да сипвате бензин на скапаните си таратайки, а да си плащате задълженията към ТОПЛОФИКАЦИЯ не можете - така ли? Там работят специалисти и то много добри, а те заслужават добри заплати - така, че никаква милост към Ганьовците, свикнали цял живот някой друг да им плаща - парно, вода и т.н... - БЪРЗА СЪДЕБНА ПРОЦЕДУРА И МИЗЕРНИЯ, КРАДЛИВ ГАЛОШ, ДЕТО НЕ ПЛАЩА В ПАНДЕЛАТА...комунизЪ свърши пиленца златни...

и потриват мазно ръчички.. копелета!

ква бърза процедура бе цървул да ти го начукам аз на теб...като се научиш да ценообразуваш тогава ще пърдиш тук смрадлив задник такъв...за твое сведение на бензиностанцията си сипвам в таратайката бензин по обявена цена и не ме боли оная работа колко струва транспорта му с цистерна до мен анадън му сплескан куре...ще го духаш много яко докато не се цивилизоваш....бърза процедура смешник...щото нямам 7 дена и не знам къде е районния съд ...и кво после? ще ми пръднеш на оная работа...смехуран... хич не плаши кучато с крменвирши, че ще останеш без работа май скоро..и боко тикувата няма да ти помогне ако и да ви вземе обратно в общината