Режисьорът Тони Скот се самоуби, скачайки от мост

Тони Скот - режисьорът на хитови холивудски ленти като "Топ Гън", "Дни на грохот", "Ченгето от Бевърли Хилс 2", "Последният бойскаут", и брат на видния кинодеец Ридли Скот - се самоуби, след като скочи от мост в Лос Анджелис, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Режисьорът Тони Скот се самоуби, скачайки от мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скотска му работа.

Този пълен куку то там оградата е поне 4 метра. Бая катерене е падало.

Поредния срам и позор за путинова Русия!!!!!!!!!!

Абе колко пъти да ти казвам бе - не синьото а жълтото хапче бре!!! Виж сега ква простотия сътвори - даже не знаеш за какво става дума!

Проумя реалността,след като се огледа

Мир на праха му! Тони Скот беше голям режисьор и продуцент. Хипер активната му камера и уникалното кадриране станаха еталон за екшън и трилър жанра. С брат си бяха невероятен тандем в комерсиалното кино и определено ще остане запомнен от милиони. Всеки от нас има поне няколко любими негови филми.

Това ако беше станало в Б-я, всички щяха да плюят правителството, ама нали е в Америка никой не споменава Обама за винивник на трагедията.

Не, гербаджийче, ако се беше самоубил известен наш режисьор, нямаше. Но когато мизерията докарва до самоубийство обикновени, никому неизвестни хорица, тогава обвиняваме правителството. И с право.

за теб седерастче

Силни филми правеше, сурови и със много послания. Ако има рай, мисля, че дядо боже ще му прости самоубииството и ще го приме там. Мир на душата му.

защото, ще му бъде интересно на Господ с такива хора. Праведните са скука. Мир на праха му.

Не мисля, че сте разбрали моята позиция. Човека според мен беше интересен и праведен. Филмите му го показват. Тъжно е, че такива хора се самоубиват.

Фенът и Последния бой скаут са велики филми. За Топ Гън, дори няма смисъл да говорим. Ще липсва :(

Лека му пръст!Трудно се живее,когато разбереш същността на нашия свят и неговата безнадеждност.Споделям написаното от Бор"40.

Е какво толкоз? Добре се е позабавлявал в този живот и е решил, че е дошъл моментът да слезе от сцената. Важното е, че е живял - всички ще умрем, но малцина живеят истински в този кошмарен свят.

Ти сигурно си постигнал много повече в мизерния си живот от него! Мир на праха му. Обикновено човек посяга на живота си когато е тотално отчаян.

Надеждата на милиони за TOP GUN 2 току що угасна...

Лека му пръст! Много добър режисьор. Да добавя и още два култови негови филма, които са пропуснати:Последния Бой Скаут с Брус Уилис и Законът на Картър със Силвестър Сталоун и Мики Рурк.

Много филми е гледал.

.."богатите също плачат"...,а ако знаеше,че е богат защото е и талантлив ...

Един от най-добрите режисьори и продуценти. Няма слаб филм. Тори и тези, които на пръв поглед са комерсиални са пипнати и си личи че са негови, всичките му филми имат особена атмосфера...като се замисля- самоубийствена... Подбираше нещата, които правеше, а не както Брукхаймер- на кило. Така че едва ли знаеш за кого говориш...

Да почива в мир! Това не беше ли съпругът на Силви Вартан,или греша?

Съименници са почти, но не е той (съпругът на Силви мисля, че беше Тони Скоти). Лека му пръст на човека, каквато и да е била причината, вече си няма грижи...

Вече и в САЩ не издържат от нашия Бойко. Не знам какво трябва да стане, за да се махне Боко и да дойде Станишев да ни оправи.

В САЩ не издържат на вонята от отварянето на устата ти! Мир на праха му!

Ларче, ти верно ли чакаш Станишев да те оправи? Дори да е така не пиши моля те от името на всички.

Мозъчето под фуражката ти трудно приема факта, че освен бойко и станишев има и други политици, и друго бъдеще и друго управление - България я е имало и преди станишев и бойко, ще я има и след тях и ще е по-добра ! Или според теб бойко е единствен, вечен и несменяем ? Колко сте различни от комунистите ха ха

Защо,защо набърквате политиката и в киното?!?!

Режисьора се е уплашил от възможността наш Бойко да стане актьор. Нали щеше да се снима в "Непобедимите 2".

Лара, ако осъзнаваше колко си проста нямаше да пишеш по форумите. Много жалко!

Има и по прости от теб,малко са но има

Един от най-големите режисьори...жалко...

WOW... Колко жалко !!! Мир на праха му и Бог да го прости. Топ ган е всред любимите ми филми, дори е на първо място. Жалко е да си отиде толкова талантлив човек, :(

Върви се прегледай.

Мир на праха му......... наистина тъжна вест

ЖАЛКО!

Мир на праха му....

богатите също плачат

Не плачат, а направо скачат... Бог да му прости! "Истински романс" мога да го гледам винаги с удоволствие.

Ехх :(