Томислав Дончев: Ще създадем организация за машинно гласуване

Правителството ще остане докато има смисъл и може да свърши нещо полезно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си подайте оставката и чао

Отдавна няма смисъл да оставате. Хората ви го казват всяка вечер.

Значи вече са готови с фалшификациите

ХА ХА ХАХ ХАХ ХАХ ХА ХА ХАХ Х АХАХ Тези избиха рибата! Ако тази система тръгне в близките 5-6 петилетки, то можем да го смятаме за постижение!

Отчаяни опити нс Лайката да остане на власт у да продължи да краде. Отново лъжат - както у за оставките на Горанов у останалите Трима министри на Доган.

Роси, ГЕРБ не остават а управляват такива като теб.

Няма какво да се обяснявате. МУТРИ ВЪН!

Псевдопрофесор Мишо Константинов е насреща. Фалшификации правим всякакви.

Тъпотия до шия ! До кога ще се кляка на тъпизмите , на червенотиквеничетата ? Машинно се гласува във Венецуела , в ЕС не и има защо ! Дай сега щото тъпоумниците настоявали да се хвърлят едни пари на вятъра вместо примерно да бъдат разпределени на пенсионерите с най-малки пенсии !!!

Вота не мина защото спряха метрото ... и пеша да дойде пред парламента платена рая та пиле не може да прехвръкне. ..ха.ха И Бойко е виновен..ха.ха

Той мутрата руци май към генерал Деса припали ?

Тези лъжи ги чуваме за 20-ти път

платен редакционен плъх...

Проста мутро 11 години ни оправяте вече. Стига. Баста!

ГЕРБ ако трябва и по корем ще лазят само и само да запазят властта 29 млрд са това Бе чекмедже, а цял трикрилен гардероб с пачки

Мистър провал и кражби на електронно правителство имал още работи да върши. Не мерси. ОСТАВКА

10 години и 4 млрд. лева по-късно, стигнахме до машинното гласуване. Ефективност по герберски :) Няма смисъл да оставате и не можете да свършите нищо полезно. Чупка.

Важното е традициите да бъдат спазени и изборния кодекс да бъде променен ударно месец преди изборите (заедно с нов формат на бюлетините), както винаги е било. Иначе е лоша поличба.

Отзад ли те оправят

Мафията ГЕРБ създава организация как да фалшифицира следващите избори! Диктатора Боко вносителя на боклук и шеф на хунтата ГРОБ се стяга да е вечно на власт и да погуби България! ГЕРБ=ИЗРОДИ!

за кой ли път?!

Това с пощата е яко, като идея, може да се приложи подобен мехънизъм, но в електронен вариант и да се използва блокчейн за гарантиране на сигурността!

Ама нали не можеше да се въведе машинно гласуване. Дори професорът всезнайко Мишо беше казал така.

ГЛАСУВАНЕ ЩЕ ДОВЕДЕ ТО ФАЛШИФИКАЦИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ТАЗИ С ХАРТИЯТА! НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ В ПРОГРАМНИЯТ КОД ДА БЪДЕ ЗАЛОЖЕНО -ВСЕКИ ДЕСЕТИ ГЛАС ЗА "Х" ДА СЕ ОТЧИТ КАТО ГЛАС ЗА "У", А ВСЕКИ ПЕТИ ЗА "Х" - КАТО ГЛАС ЗА "Z"

Машинното гласуване не е подходщщо за възрастните избиратели. Те трябва да могат да седнат в тъмната стаичка, да си разгънат бюлетината, няколко пъти да си проверят номерчето и чак тогава да си сложат хикса! На компютъра като объркат, ако не улучат - няма връщане. Хартиените бюлетини могат да се проверяват многократно, протоколите - също, и накрая - могат да се предават за рециклиране и производство на екопродукти! Не на машинното гласуване, не на електронното гласуване, където руски хакери могат да се закачат за компютъра и да запишат всички гласове за комунистите!

Няма информация , колко от парите са обещани на Доган и Пеевски . За оставането на власт трябва да се плаща на господаря. А тия който си мислеха че с протести се сваля правителство подкрепяно от ДПС , за пореден път , криви са ви сметките .

за какво,ще смърди,пак?!

за кой ли път?!

Писна Ми от ФъкинатаИм’креативност” на Вси”наште” ! ——— НЕ машинно ! ...а Онлайн+виаАвторизация+поПоща !!! НЕ закупуване ! ...а Развитие/Създаване виа Партниране с ГлобалноВодещите в ИТ !!! ....Докога бре, ЕЙ !

А Оставка,и Велико Народно Събрание,и Президентска Република,кога а?

Не били компютри, а компоти!

"...че максимално бързо е сформирана работна група..." Тази задача (въвеждането на машинното гласуване) ви е възложена от години, а сега се сетихте да "детайлизирате". Тиквеници лицемерни. Пък после питате защо има протести!

г-н Плевнелиев е президент.

ама хората искат ЕЛЕКТРОННО

няма ли да подкрепи рехавата седянка с юмруче, че тя съвсем оредя?!

Хохот. ...та огерберастените - дефакто До”развиват” “концепцията” на ХардРеднеците на Вси”наште”.

Нямаш никакво понятие от криптографски средства, нали?

Който иска да гласува по пощата да си купува марка от 20 лв. И къде отива тайната на вота като на плика ти пише имената и адреса?

на водка с взлом взеха да дават акъл,а?!

От 10 години Тъпоглав Дончев отговаря за електронното правителство. Пхарчени са над 12 млд лева по разни безумни неработещи проекти. И накрая пак той говори за "дигитализация" на бизнеса. Махай се бе. ОСТАВКА.

...и то Баш кАмпОтьI !

С хартия щели да фалшифицират изборите,с машинното гласуване ТОЖЕ.Да ходим човек по човек на "Посрано" № 20 и всеки да удостоверява за кого гласува ли?

Мафията Бави своят КРАЙ ! Има Престъпления за Укриване и Милиарди за Крадене !! А ДПС гласуват срещу ГЕРБ...Само когато са сигурни че вота Няма да мине ! Грабежа на ГЕРБ+ДПС+патриотите Мафия над България...ще спре МОЕ ВСИЧКИ ..ЗАЕДНО ..! Предсрочни избори!!!ВЕДНАГА !

за какво,ще смърди,пак?!

ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НАЕБА БЪЛГАРИЯ С 75% ЗАЕМИ , ХИЧ НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ - НЕ-ГЛАСУВАИТЕ ЩЕ СА ПОНЕ 60%

Машинното гласуване е пробема. Очевидно под натиска на идиоти, които се чудят за какво да се заядат (виж АБВ), ще го направят. Ще следва нова порция протести, че не е направено, както те са искали. Макар че те не знаят какво искат.

Вечи са измислили как да ги манипулират.

Невярно. - в Всички СегаСъществуващи Системи за вот поПоща - Няма указване на Местоживеене. ...а Само Съответни идентификатори.

Мафията отново цели да организира Избори=Фалшифицира !! Няма да го допуснем !!

за вас ,бе другарю-товарищ...