Томислав Дончев: Предизборната надпревара започна

В аванс да се произнася присъда е прекалено, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опозицията казва: "Тези са хайдути". Ние казваме: Това не е вярно". Не ... ....един ден ,като ти набие опозицията мотиката до дръжката в трътката и те прати да копаеш с нея "Бургас-Александруполис"----- всичко ще разбереш,по философски!;)))))

Трябва да я прекръстят на ГЕРБЕРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ,, като мина през този канал, все едно че БОРИСОВ ИЛИ ЦВЕТАНОВ ВИЖДАМ

Дончев прав си ,но това не го спазват политическите обвързаните с ГЕРБ Цацаров,Гешев ,ГДБОП и др.органи на МВР, включително и т.н. специализиран съд.Когато се отнася за ваши кадри пищите на умряло или както казва народа ,като вдовица за ..Р .Ти Дончев засега имаш по-голям рейтинг от Борисов и Цветанов взети заедно,затова не се излагай за да им уйдисваш на акъла и некадърноста им.

Дирници пак ли ГРОБАРИТЕ са на смяна та трият всичко и не ги е еня за свободата на словото. Тъжен ми се вижда и уморен този от снимката, явно проумява, че вече си отиват ГРОБАРИТЕ от власт, но хубавото е че отново остават на държавна издръжка едни на ЦСЗ, други на Сливенския, но храната и подслона им е подсигурен.

Защо не искате машинно гласуване и електронна здравноосигурителна карта? Защото няма как да фалшифицирате изборите и как да крадете от здравните ни вноски.Нагли и корумпирани мизерници.

Корупция,хаос, некомпетентност, мизерия, болести,глад, бедност,това сте вие: олицетворение на управляващи.Жалко за обикновените хора и хубавата ни Родина.

-купване на цигани -купуване на журналисти -контролиран вот с невалидни бюлетини -маниполации -агитации в деня на размисъл вижте видеото: https://m.youtube.com/watch?v=lYeJYWk1RCE

бау бау

Предизборната надпревара започна и вицепремиерът по компроматите и помията отрича твърдението на опозицията, че от ПП ГЕРБ били хайдути. Не били разбойници, били народни закрилници :))) Ок! И вицето определя образованието за ключът на ключовете :) Да, де, ама образованието нито може да се види, нито да се пипне...А от първия СИ ден Баце доказа, че си пада по видимите неща; От друга страна, сред приоритетите на Фандъкова образованието е на трето място след модернизацията на градския транспорт и на транспортната инфраструктура и след екологията... Асфалтът, демек, пак ще е приоритет... Старата песен на нов глас с "народните закрилници"...

"за ключА на ключовете"

Този индивид отново ли се опитва да ни залива със словестната си диария? Не разбра ли, че функционално неграмотен и не много умен човек като него няма как да "излюпи" пенкилер по какъвто и да е въпрос. "Технологиите за това са правилни, навсякъде по света са ползвани ..." NO COMMENT, STUPID!

Да прав е ГРОБАРЯ Дончев идват избори и е време Българския народ да реши иска ли мизерията, кражбата и корупцията предлагана от ГРОБ да продължи.

Томито решил да се изказва "литературно" - Започнала била "Надпревара" … нищо подобно. Сега ще видим коя Политическа Курва от Многото е Най-Курва … надпревара ще има … да на Политическата магистрала... ИЗМЕТ

Дааа Томи , кампанията започна , но оакването не престана. Явно ви мъчи разтройство.

Томиславе ми нали Цветанов все така прави? Ама тогава няма проблем нали?

Има запис как министър ощетява държавата с 700 000 лева. Ясен и категоричен!!!!!!!!!!!! Има запис на твърденията на човек, който открито казва, че министъра системно е вършил такива безобразия. Същият човек казва, че ще даде показния и в съда. Какво има да мислим и да умуваме??? Ясно е! ОСТАВКА на цялото крадливо правителство и избори! Сега гейберите ще ревнат, ама те комунистите като дойдат и те ще крадат! 1. ГЕРБ са същите червени чугуни и милицифайки, даже по-големи от БСП. 2. Като почнат да крадат. Махаме и тях. И така, докато не се научат какво могат и какво не могат да правят мишките в Парламента.

Кажи за технологията на електронното правителство.Само парите харчите.Отговаряй за какво си там,а не за БСП

ЗАПОЧНА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ!!!!

Няма контролен орган който да не вие подчинен така че е безсмислено да подаваш сигнал към тях и да чакаш налъмите да цъфнат... А когато вие произнасяте присъди е редно нали дончев????? Няма никаква предизборна надпревара защото в България с вашите манипулации и фалшификации по време на избори и най кадърния няма шанс, с 1 глас ще го ''биете'' ама ще го биете че иначе резила ви ще е голям а ареста ще е тесен..

Един неграмотник раздаваше присъди по телевизията и сега още плащаме всички за тъпотиите му

Започна я, и Юда Искариотски щял да прави партия с льотчика.Бегайте братя, бегайте.