Томислав Дончев: Не мисля, че Красимир Живков ще остане на поста си

Няма нужда от промяна на данъчния модел, но решението за намаляване на ДДС е спорно, заяви вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Томислав Дончев: Не мисля, че Красимир Живков ще остане на поста си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красимир Живков не е ли роднина на бай Тошо?

На въпрос от коя квота е Живков в Министерството на околната страна и водите, той отговори, че не знае.

Томислав Дончев: Не мисля, че Красимир Живков ще остане на поста си - а е хубаво човек и да мисли, а не само да изпълнява !!!

Томчо къде ти е началника бе? Нещо се е покрил, в Барселона на секс туризъм ли е или го е прекарал корона вируса?

Осъдени няма да има. Бизнеса с Боклука се ръководи от Борисов. Другите са само изпълнители.

Ако поеме някои ангажименти и слушка- ще остане, разбира се!

Бушончето изгаря и се замества с друго. Основните остават чисти като момина сълза. ;)

Дончев да не се прави на честен и обективен, защото не всеки стъпил накриво е отстраняван. Горанов проспа милиони и пак си остава министър, така че действат избирателно и мерят с двоен аршин.

Само бизнеса с боклука ли..?

Иначе мога.

не знаел от коя партия е предложен крадливия зам.министър,от ВМРО бе Дончев ,от Карадебеланов ли се стрхуваш?

зарежи тия приказки , кажи КОЙ го е препоръчал ? явно модератора е наясно ,ама закона на омертата е валиден

Получава се нещо като "крачка напред - две назад".

Пуснаха ви нова следа и вие стадото дебилни хрътки вкупом хукнахте по нея.А Лисицата Дончев ви се смее. Това е на майтап така да се каже. Може би не всички ще забравят всичко заради новия сеир, който се поднася на гладните по обед. Хахахахахахаха. Не знаел бил. Партийната квота нищо не е. Той и икономическия уж патриот, а работи за Перол и ДПС май. Може да не знаят само за образователния - той се прехвърли някак си в новия мандат. Вероятно защото образованието е горещ картоф и там беза акъл не става.

Томиславчо, ползвай кратуната по предназначение, не само за крадене и лъжене. Нещо ми се струваш притеснен, да не би господарите да са се отрекли от Баце и всички вкупом да трябва да предадете баничката на следващите. Не се притеснявай, народа не е злопаметен ще си живуркаш спокойно и след голямото крадене, е верно е, че такива пари не си и мечтал, но се надявай само да скрити добре. Ако ти се размине с приватизацията им, налей си едно питие.

Дончев, Дончев, Дончев. Стара мъдрос гласи: Мисли преди да кажеш нещо! Очевидно, ти или не я знаеш или не я ползваш. Казваш " Има ли съмнение по отношение на някой от висшата власт - той трябва да бъде отстранен". Ви ти така подписа пътния лист на Борисов и всичките му хора, вкл. и на самия себе си. Може ли някой от гербопитеците тук да спомене поне едно име от "висшата власт" на тяхната секта, което да не е предизвикало съмнения? И още - точно ти ли Дончев ще говориш за връзки на бизнеса и властта и за съмнения?! Ами брат ти и магистралите? С тях кво правим?

Г-н Дончев- вицепремиер в правителството на Република България, не знаел кой е този зам. м-р Живков- бивш областен управител на София- област, а не на Монтевидео, не знаел представител на коя политическа сила е...Озадачаващо!

Фъфльо пак е бърборил нещо. Гьоте?

А Горанов?

Ти защо мислиш,че Горанов е проспал милионите на Божков?

Е от квотата на ГЕРБ.Не че ВМРО са по -малко крадливи.

Само на мен ли ми се струва, че Дончев и Горанов взеха да дават на заден ход. Единият за намаленото ДДС, а другия за действията на Комисията по хазарта, която май не е знаела какво прави. Получава се някакъв разнобой в редиците.

И това ли са мерките?Уволнен от една длъжност ,но назначен на друга.Как ще изпуснете такъв доказан специалист по крадене.Затова и България и българите са на този хал ,от мерките ви стана вече 30г.Никой за нищо не ви вярва и всеки ден ви проклинаме.

Синонима на комунист е крадлив и нагъл, какво още да обясняват за тоя другар Живков.

Е как може вице прениер да не знае кой е назначил занестник министър и от чия квота е... Да не са хиляди тия зам министри..... А относно лайняното море на Варна що не питат а.....

Беше охранител на Бай Тошо?

Изказване на квадратна глава , доктор Дулитъл ! Красимир живков е по рождение Крадец и измамник ! Погледнете със заплата на Кмет и после със заплата на Областен Управител какви Румънски Сараи е направил има и Часовникова Кула с Часовник ! Грубо 100 милона лева , от къде са , може би е намерил дядовия цървул с жълтици под крушата в дясно ? Този изрод ни е лъгал и Крадял , а ние нали слушаме онзи от Щурците който е за такива крадливи тикви , богат наследник на имоти , който казваше да ходим за гъби и Циганите го избирали

За Нина Добрева и годеника ѝ не може да се коментира. Явно си е платила статията...

Това не важи ли за Горанката? За една опозиция питам....

А бе той по време на интервюто разбра, че има такъв зам. министър и не знаеше от чия квота е а дава мнение за уволнението му.

Само заместници се чистят. Заместник министър, заместник кмет, заместник, заместник...

че не мислиш... нищо ново не казваш!

В контекста на паметните записки, разпространени от бизнесмена Васил Божков, на когото прокуратурата повдигна вече 18 обвинения, вицепремиерът коментира, че става дума за разговор между двама бизнесмени:";)) И ние така си помислихме, Томчо - един "бездомен бизнесмен" е водил чат с един милиардер - белким изкара някой лев, че да си купи дом за семейството! Срамота за толкова години - само една къща в "Ярема" и да ходи да я наглежда все крадешком и да се прави, че само минава оттам...;)

Той е сърцето на ГЕРБ или на Бг, не помня точните думи на А. Райчев.

Кога тихомълком са променили закона за да горим отпадъци ,а най вече да внясяме големи количества отпадъци безконтролно.Е що за шизо са тези дето са одобрили закона

Това е нищожно. Другият си живее в 6-те или 7-те апартамента, ама няма данни за престъпление.

Той не отговори на въпроса - от коя партия е зам. министъра, каза , че не знае. Не само в Ботевградска община, а всички знаем , че зам. министърът е член на ОПГ - ГЕРБ. Дончев не отговори и на въпроса - защо зам. министъръра е завъриш история , а отговаря за боклуците в България. Нямаше отговор и на въпроса - кога ще бъде уволнен буклукчията. Аз също имам въпрос към Дончев - не смята ли той , че скоро всички около Тхиквопитека ще бъдат уволнени ?

Не е нужно да проверяват от коя квота е, само ГЕРБ гърмят, така наречените патриоти (ДПС на концесия) си остават

този с квдратната глава, най грозния мъж на планетата още не знам какво работи, няма министерство и току се появи да каже нещо от Гьоте...възложиха му да направи електронно правителство още не е го направил защото Боко го спира какво щ ядат тези хрантутници по разни агенции и министерства ще ги съкратят и няма да гласуват за ГЕРБ ...това е ненормално в тази България да има над 300 000 души административен апарат по хилядите агенции и министерства с техните разклонения...отврат

440 000 са !

Ами ти и всичките като тебе "министри" не сте сложени да мислите. Всъщност, колкото по-малко "мислите" - толкова по-добре ! Там сте сложени да мълчите, да се съгласявате с НЕГО, да козирувате и да изпълнявате !

Ясно и точно и за ,,благословията ,,на народа за всички престъпници вече 30г.Уроди

“ "Всеки може да обещава някакви неща от името на държавата. Това не е ангажимент на някоя държавна институция". Да, всеки може, но когато обещава любимецът на властта Домусчиев, от името на финансовия министър Горанов, и последният години наред живее безплатно в луксозна жилище на “едрия” пореден назначен “бизнесмен” и Горанов му е опростил или отпуснал десетки милиони..., и двамата са капии на Пеевски и Борисов - те са им началници в онези, другите, задкулисните отношения, които всъщност са важните, И когато това обещание се дава на един от най-богатите в България - Божков, и то от името на комисията за хазарта, където точно е бизнесът му и едва ли точно Божков не знае кой може, и кой не може да влияе там и едва ли Божков е наивен да го подлъжат с ангажименти точно в хазарта. Излиза, че Дончев или е кръгъл идиот, или се прави на такъв!

Ами... сделка, казват, било за апартаментчика;) - те го изпират до бяло, а той не им цепи партията;) - че идат избори, а структурите нещо се цепят като шисти;) Ще видим...

“ Има ли съмнение по отношение на някой от висшата власт - той трябва да бъде отстранен" - така категорично коментира пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев задържането на заместник-министъра на околната среда Красимир Живков” Дончев, за Бойко Борисов няма само съмнения, а много факти и доказателства, че е “стажувал”, тоест “работил”, бил в Организираната Престъпна Група, създадена от висши офицери от ОПГ ДС (рецидивистът генерал Любен Гоцев и други...) - СИК, и по-точно начело на един от отрядите на престъпника-рецидивист и бивш милиционер Бай Миле, който е ръководил групата за мокри поръчки на СИК! Защо още не е отстранен? Да ти помогна в отговора, щото знам, че си срамежлив - защото точно Цорисов и образът му в огледалото Пеевски си подбраха и каскета Гешев за главен прокурор за да им върши мръсната работа и поръчките, и това е всеизвестно и пределно ясно!

Къде си бе, КАРТОФ?

Г-н вицепремиера да се моли на Господ и останалите,че си траят, защото ако има някаква рокада и се захванат със ститиците милиони за електронното и ала бала дигитализираният проект, ще отлежава в панделата поне доживотно. Вътре е от всякъде! Там се откраднаха големи пари, оня на транспорта също е вътре в далаверимпекса.Имат късмет,че г-н Премиера е натоварен със жизненооцеляващи за населението задачи,че погледне ли кво са правили , ще има ..... страх ме е да го напиша! Все пак не е зле г-н Премиера да попита простосмъртните! Кво става ,ве-е-е-е-е!

Нито Дончев, нито Горанов, нито Ангелакова. Да не говорим за Пекинската патица и т.н. Вие на кого ги разправяте ? Все още има много хора, които не са разли в царевичака и лозята......

нали Бойко лично го е назначил .... :))0

Не мисля, че заместник-министър Красимир Живков ще остане на поста си А Горанчо кога