Дончев: ”Азербайджанската перачница” засяга репутацията ни

Скандалът с "азербайджанска перачница" е деликатен, защото засяга репутацията на България.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: ”Азербайджанската перачница” засяга репутацията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На г-жа Бокова и на г-н Митрев им е време за пенсия,а техните пенсии ще са тавана,който се дава в България.На всичко отгоре сигурно имат и малко евра за черни дни.За къде сте тръгнали,бе хора,спрете се,отстъпете място на по-младите!

ПУСТИНЯК! ДОБРЕ, ЧЕ ТИ ПО-МАЛКО СЕ НАСРА С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ОТ НДК С БОРШОШ! НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА КОМЕНТИРА - НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЛЬО И ПРЕСТЪПНИК ОТ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, РОБ НА АМЕРИКА ЗА ПАРИ И ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ.

Репутацията на проститутките е заплашена. Сега ще се опитат да замаскират скандалните факти. Ако се разровят ще излязат много неща. Връзките на Тиквата и Кратуната с азерските бандити, сина и снахата на Гайдар Алиев, мутрата Петър Христов и т.н. Може и някой бушон по веригата да изгори. Може да четем и за отвличания и убийства.

симо

РЕПУТАЦИЯ!!!????? ХА-ха,хаха,хаааааа

Ама вие и репутация ли имате?-Гиди гниди мафиотски.

симо

Недовършили Цанков Камък ,вече подхванаха нова песен алоооо,какво става с Цанков камък бе?????Нли това бе вашият апогей в уличаването на КРАЖБИТЕ???Е.по-рано бе оня гьол БЕЛЕНЕ,после КТБпартия,после СУДЖУКА,УБИЙСТВА и прочие герберски активни истини...

"...Комунизма си отивааа,комунизма си отивааа...".хаха.След 89г това беше една от основните задачи на комунистите.Да убедат и без тва не особено интелигентните БГ че той комунизма си е отишъл.Само че един ТУМОР си отива когато метастазите му бъдат УНИЩОЖЕНИ.Щото те са приносителите на тумора. Самите комунисти.Нещо такова да сте забелезали у БГ.хаха.Точно обратното.Комунистите от 89г и техните деца днес са СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БГ.Разбрахте ли ТЪПИ,ТЪПИ,ТЪПИ БГ.Ми той комунизма не е нещо абстрактно. Той е нещо наложено ни от окупатора русия и негов приносител е МЪРШАТА на БГ.Най-низшето съсловие на БГ.Вие БГ с вашата безкрайна глупост сте виновни за тва дето се случва вече 27г. Ходите на "протести" АМА с детски колички вместо с железа в ръцете,когато гласувате НЕ ЗАБЕЛЕЗВАТЕ НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ-"не подкрепям никого" ...А когато личната мутра на свинара правешки,който твърди за себе си че бил страшен "антикомунист", ПОДКРЕПИ КАНДИДАТУРАТА НА боковата за юнеско под благовидния предлог че "представлявала" БГ,та тогава вие тъпите БГ мълчахте като малки сладки ... в гащички.Хаха, представлявала БГ.Представлява БГ комунисти,тъпаци.Тех представлява тя и разбира се матушка рус.Щото без таа матушка георги лайняров(боков) щеше да е пасъл патките в якоруда.И съдбата на "ирка" бокова щеше да е същата-при кравите и свинете на село.

симо

Комунизмът си отиде,бунако, още 1986 с указ 56....Оттогава властва капитализма....Така , че това са негови прояви или ще кажеш , че СБ,МВФ,САЩ,СТО,Вашингтонският консесус,ЕС,ЕЦБ,Ринският клуб,Билдербергите,СИФ/световен икономически форум,щото пак ще се отплеснеш/ са комунистически организации...

Задник,комунизма е творение на евреина маркс "справедливия".Той решил че тези дето движат света НАПРЕД, "несправедливо" са придобили собственоста си и предложил да им бъде отнета на сила.А това действие на всички езици се нарича КРАЖБА.Но номера му не минал,щото той не минава на СВОБОДНИТЕ ХОРА.Дошла 1917г и евреите ционисти-"червенощитко и приятели" решили че тва е момента да се сдобият със собствена държава в която да си прават квото им е гот.Платили един метеж в един руски град и така била създадена съветска русия.И тук е големаята врътка на евреите ционисти.Те се скрили зад бълнуванията на идиота евреин маркс-за справедливоста и несправедливоста.Ционистите откраднали собственоста от руския народ ЗА СЕБЕ СИ като казали че тя е на всички.Само дето нема такава собственост, ДЕТО ДА Е НА ВСИЧКИ.Така ционистите се сдобили със собствена държава и вече 90г създават проблеми на света.И то все заради техната хилядолетна мечта за световно господство.И така на там...Така че комунизма ич не си е отишъл.Но е станал и ше си тръгва.Случилото се през 1980г няма да се повтори.И тогава тарикатите като теб,ше платат със задниците си...

ВЪВ ВАШАТА ПЕРАЧНИЦА С РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И "ОБЩЕСТВЕНИТЕ " ПОРЪЧКИ , СВЪРЗАНИ С ТЯХ ?!

Ебати плешивия селяндур.То бива провинциализъм,бива селяндурщина ама па чак толко...А бе селяндур,ква репутация има БГ бе.Да изброявам ли?Най-верния сателит на русия.Троянския кон на на русия на секъде по света . Комунистическата върхушка на БГ, 27г след 89г държи власта в БГ под една или друга форма.Света не знае че боко тиквата е свързан с фамилията живкови.Света не разбира че комунистическата върхушка от 89г-кръга около живков е СОБСТВЕНИКА НА БГ днес.Света не знае че БЕЗЗАКОНИЕТО е на власт в БГ.Не знае за ктб или за белен...Да продължавам ли...Света не разбра че само 1,75%-ЕДИН И СЕДЕМДЕСЕ И ПЕТ СТОТНИ ОТ ПРОЦЕНТА ОТ БГ СА ХОРА.Толкова са тези дети задраскаха НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ.Останалите БГ не са хо а ГОВЕТА.Ама от НАЙ-ТЪПИТЕ говеда.Ама тоа наистина е противен селяндур. Вижте ква гнусна мутра. Кво "излъчване".

Колонията Булгаристан вече няма никаква репутация бе Дончев. Жалко герберско прасе. Особено ясно това пролича при избора на генерален секретар на ООН.

А бе на крадливата и лъжлива сврака, мъжо какъв да е? И той крадльо и лъжльо. Някой да не знае за комундел, който не кръде и лъже?

Брей-й, какъв гадняр е този Сорос!! Не остава комунделите да крадат на спокойствие!! То бива бива, ама той направо прекали!!

По "публикации" да се уволняват хора ? Това и през 50-те години го е нямало !

Браво Дончев, браво Томи....Ето така се прави политика.Като си наакан, дигай пушилка за щяло и нещяло, та де замаскирай гербаджийските провали!На кого му пука изобщо кой какво пере в Азърбейджан?Обект на разследване са 2 милиона - кокошкарска сума!Я кажи сега за КТБ -там работата е дебела и за милиарди....Какво нарави Герб?Какво направи правителството?Недей ни замазва очите с измислени репутации и кокошкарски истории...Нинова може да е всякаква, но напоследък ви го набива четириръб!

Крадлива комунистическа пасмина...не се накрадоха.. БОКОВА: КОМУНИСТ е моят татко КОМУНИСТ ще съм и аз Ах, само да порастна пък вижте ме тогаз Ще ЛАПАМ като татко НАРОДНАТА ПАРА И ЛЪЖИ ще пращам в градчета и села.

Явно "доносът" е измислен от корумпирани журналисти, платени от Сорос. Кога най-после ще се спрат корупционните схеми, при които "журналисти" получават пари от спекуланти като Сорос за да клеветят хората? Нали по същата корупционна схема и български "журналисти" получават огромни пари, за да лъжат в полза на Сорос и американските служби. Някои корумпирани журналисти вземат по 10000 лв за едно предаване от корупционната "Америка за България". Такива изродщини нямаше дори и при комунизма.

Каква лъжа като тоя си е признал? Или е бил облъчен със психотропно оръжие и затова си е признал? хахха Ей бедни и окрадени сме като мишки и пак защитаваме дебелия котарак!