Коментари - Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация | Днес.dir.bg

Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация

Не ме вкарвайте в интриги да казвам кой завод на кого е. Откупуването на "Дунарит" не е национализация. Важното е да защитим работниците.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация | Днес.dir.bg

Коментари

Ако сме държава ѝначи имаме закони и съдебна система. Заемите на Дунарит имат погасителен план. Ако не се изпълнява има обявяванв в несъстоятелност чрез съда, съответно синдик и т.н. Ако искат Военно промишления комплекс да е държавен- да се включи в списъка на предприятията които не могат да бъдат приватезирани. Всяко незаконно действие на държавата ще доведе до санкции лоито няма да се плащат от джоба на взелите погрешното решение ,а от бюджета т.е от всички българи. Трбва да се птиеме закон че държавни служители причинили загуби за държавата да отховарят за действията си пред законите и това да се включи в закона за борба с корупцията.

ЯСНО Е ЧЕ ГО КРАДАТ ОТ БАНДИТА ЦВЕТАН ЗА ДА ГО ДАДАТ НА УБИЙЦИТЕ ОТ СИК :)))

Защо не се настоява пред Сърбия да предаде Цветан Василев? Защото в България има високопоставени управници, които ги е страх от разобличение и се противопоставят на това.

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Ами да - защо ДПС с неговия почетен член и тяхната възпълна кукличка да не купуват оръжейни заводи с откраднатите пари от КТБ? А и този бизнес е тичащ, а не вървящ дори в момента, ... построи си сараи из цяла България, защо да не вложи сега и във военната индустрия откраднатите милиарди - нали глупаците-българи ще ги изплащат?

С изключителното УЧАСТИЕ на ТИКВАТА!!!

На Бибитко пуделът! На цяла България и стана ясно, че Пеевски иска Дунарит, а ГЕРБ ще съсипе предприятието, за да може Шиши да сбъдне мечтата си.

Знаеме бе даскале, не е национализация , мошенизация е.

Национализират завода защото има 100 милиона кредити, които изплаша с печалбата от 26 милиона годишно, България има заеми над 30 милиарда които "изплаща" с нови кредите, дали и нея няма някой да я "приватизира" както става в Гърция?

Освен кредитни и други задккулисни фактори, ще има ли промяна в печалбата?

Г-н Дончев, а държавата ще откупи ли и частта на Пеевски или всъщност основната цел е да се пресече възможността на Цв. Василев да получава дивиденти от завода, които , както твърдите е на печалба. Всъщност Ви е ясно , че след известно време Пеевски ще получи изцяло собствеността на 100%, но ни заглавичкване. Би трябвало да Ви е срам.

Това е "добър" знак за всички настоящи и бъдещи инвеститори в България!!!

Дончев, ти си единственият в този кабинет, който има малко нещо в междуишието. Но си се продал и сега плещиш опашати лъжи. Загрижени сте били за съдбата на 4-5 000 работници, а? Похвално изявление! Но не е вярно, лъжеш Дончев, лъжеш! Вчера, твоята колежка Захариева каза, че от поправката на Макрон щели да бъдат засегнати 14 000 души. Но вие, Дончев сте съгласни с нея. Значи - не ви пука за 14 000, но сте адски много загрижени за 4-5 000, а?! Затова не ви вярвам Дончев - лъжци сте, като дори и лъженето не го умеете и се оплитате в собствените си лъжи.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВИ ПРОБЛЕМИ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕДПРИЯТИЕ, КОЕТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИМА 26 МИЛИОНА ЛЕВА ПЕЧАЛБА. ОТ КОГО ЩЕ ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА РАБОТНИЦИТЕ? ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ЛИ? АМИ ЧЕ ТО НАЛИ ЗА ТОВА СЕ НАПРАВИ ПРИВАТИЗАЦИЯ, ЗАЩОТО СОБСТВЕНИЦИТЕ СА ПО ДОБРИ СТОПАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА- НЯКОЙ, НЯКОГА ПИТАЛ ЛИ Е РАБОТНИЦИТЕ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА?ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ПОМНЯТ И ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИИ И ПРЕКРАСНИТЕ РАБОТНИЧЕСКИ СТОЛОВЕ И СЛУЖЕБНИТЕ АПАРТАМЕНТИ.

Ами да вземем пак да го строим тоя комунизъм. Свободите си (ако някой му липва обща култура може да потърси, кои са тези свободи) да ги заменим за 1 щафета салам и билетче от 6 стотинки, и после дружно да започнем да се редим по магазините за дефицитни стоки от рода на... тоалетна хартия (за по младите: да наистина сме го правили). Някой от нас също така помнят как родителите им ходеха по магазините часове преди да отворят защото стоки от първа необходимост бяха синоним на дефицитни стоки. Някой помним как в "Корекома" ни изглеждаше все едно сме на друга планета и ни течаха лигите като гледахме недостъпните Тоблерон и Милка. А сега кварталната бакалия е по-заредена от тогавашните "Корекоми". Някой помним как буквално една дума против "партията" можеше да вкара човек в затвора и опропасти целия живот на семейството му. Който иска комунизъм му пожелавам да му дойде до главата, ама да си го строи някъде другаде.

Комунизма е паразитна система, която винаги се строи на чуждата глава.

Правителството на Пеевски! Ще му осигури Дунарит.

Всички гешефти и престъпления ги вършите се в името на добруването на хората. Станахме ви сапун и пешкир с който си миете и бършете мръсните ръце.

Държавата туй,Държавата ...Къде я видяхте тази Държава?Има ли я въобще?

като казват държавата, разбирай господаря му от банкя

Тук няма никаква държава.Има само територия,населена с племе, което си избира вожд Винету (Тиква).

Тея ГЕРБ се оляха, бахти КОМУСТИЧЕСКОТО управление, все едно сме 89 само без бай Тошо

По-скоро 1945 година.

Дончев, напротив, трябва да бъде национализация. Тези крадци, които източиха заводите трябва да знаят, че след като не е ръководен добре един завод, държавата ще им го вземе.

Значи дъжавата ще плати 100 милиона дългове, ще плати 100 милиона на сегашните собственици и после ще го подари на Пеевски, за да му спести 200 милиона?!!!?!?!?! Държавата трябва да се меси до толкова, до колкото да запази работните места. Назначава синдик, който го продава на този, който обещава с договор, че следващите 10 години няма да прави съкращения. Ако няма такъв - продажба, ликвидация . . .

Бойколизация ли е ?

Не виждам нищо лошо в безвъзмездно одържавяване на военната индустрия. Тя и без това е открадната от мафиотите, защо трябва да им се плаща. Да се радват, че няма да им се търси отговорност за пропуснати ползи на държавата, че тогава ще видят къде серат гладните.

Дунарит фалира при държавното управление и държавата го заряза - хората останаха без работа. Сега. Цв. Василев го възроди и държава си го взема обратно....

Дунарит фалира при държавното управление и държавата го заряза - хората останаха без работа. Сега. Цв. Василев го възроди и държава си го взема обратно....

Добре прикрива следите на Буда.

Комунизмът се завръща! Спете спокойно деца.....! Ха ха ха! Уа ха ха ха!

А дано, какво му беше лошото на комунизма.

...че няма нищо общо с Живота и Природата. Еволюцията никой не я е отменил все още. КомунизЪмЪт е мъртво родена налудничава мисъл в главата на плешив евреин сифилистик, закарал вагон злато в Русия и опропастил половината свят.

АКО ЩЕ ПЛАЩАТ И "ОТКУПУВАТ", ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ ЩЕ ПЛАТЯТ И ДЯЛОВЕТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ? ЗАЩОТО НАЛИ КАЗВАТ, ЧЕ ОСНОВЕН СОБСТВЕНИК БИЛ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ? Е, АКО Е ТАКА ЯВНО ТРЯБВА НА НЕГО ДА ПЛАЩАТ, ЩОТО ВСЕ ПАК ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА, НАЛИ?

Дончев това е по-лошо от национализация. Прин национализацията ( 1944) се взема работещо предприятие и цялата печалба отива в държавата, а тук каква печалба ще има държавата с начален пасив от 100 милиона ? Я по-добре не коментирай нищо , излагаш се.

100 /70/милиона кредит който изплащат, завода отчита печалби !!!

29 милиона печалба за 2016 ама в чий джоб?

FuckTheEU

Производството не бива да секва, ИДИЛ имат нужда от нашите оръжия, само ВМЗ не стига!!!

Цялата военна индустрия трябва да бъдеу държавна. Може, като държавна собктвеност, да се даде на военните, да я стопанисват и развиват, без да имат право да я продават.

Каквото и да дадеш на фуражките, считай че си го изхвърлил!За да управляваш фирма трябват познания а не пагони!

Мисля, че с военна болница се справят добре.

Браво. И после да не забравите да го дадете на Пеевски за един лев. Познати практики,.

Поредния гербераски идиот реши да ни каже че даже незнае какво е национализация ама седнал акъл да дава..При национализацията дончев не се броят пари на хората на собственика както вие правите за да има във вашия джоб а се прави за доброто на хората.. Наистина не е национализация а си е чиста герберокражба на парите на хората..

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ни има за идиоти... ама то май че сме си...

Типичен прост гербер.

Другарката Нинова веднага би уредила Пеевски с едно заводче, ама пусто нищо не зависи от нея..Язък

Ами, уреди се и ти. Поискай си от Иван Костов лузър ...

Прасчо спря Булгартабак София за УЖ една година??? Пък му изнесе поточните линии.. А сега му прати булдозерите и багерите да я сринат до земята.. Да си ги чул Дончевия, ПАПАголеника, обединетите в ПАРИЧЕН ФОНД ДУМИЧКА ДА СА ПРОМЪЛВИЛИ СРЕЩУ СРИВАНЕТО НА ФАБРИКАТА.. Щото на туй златно парцелче що билдинги ша са издигнат.. Пък и ЧЕХЛьО нов бизнес парк - пореден, може там да си дишгне и той..

Какви ги дрънкаш, не е съвсем ясно. Ясно е само, че другарката гласува ЗА Пеевски..Шеф на ДАНС да го прави..И зад...да си съдерете, вашето момче си е ваше..Не можете да го тапосате на други

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Е това е новината!

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Ограбиха Здравната каса, сега е ред на това нещо. При НЕРАБОТЕЩА ИКОНОМИКА е така

Каква Здравна каса са ограбили. Вие сте е баси идиотите. 1.5 милиарда от Здравната каса се прехврърлиха от Сребърния фонд в държавният бюджет и са си още там тези пари - на ДЪРЖАВАТА!! Бюджетът на година на Здравната каса е 3.5 милиарда и всяка година държава го дофинансира с 1 милиард понеже касата не може да се изплати само с пари от здравни осигуровки. Опорната точка на комунягите за откраднати пари на Здравната каса ги знаем!!

На простите български свине им е все тая!

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!!!

Дончев, как са младите милионери от Стара Загора? Да не получат некое заводче в Аванс?

То трябва да го национализирате наистина, а не да го купувате. Данъкоплатецът плати 3.5 милиарда за КТБ - всичката собственост на КТБ и на Мустака трябва да се национализира от държавата!!!

май не можеш да броиш, пич. Дунарит е едно от многото успешни предприятия на КТБ. 3.5 милиарда е сумата на всички тези предприятия. НО - тй като основния престъпник е държавата, то сега съвсем очевадно държавата "изкупува" за жълти стотинки това печелившо заводче. там са 3.5те миларда - във всички тези и бъдещи активи които вместо за 500 милиона ще бъде къпено за 5 примерно. Ама и държава си имате :)

ОДЪРЖАВЯВАНЕ Е.. На туй матряла си му казва - НЕ ПО ВРАТ, А ПО ШИЯ.. Аме де у Дончевия туй краснословие дет са лей от устата на три пъти ПАПАгаления..

Прав си, по-добре да го национализират за да не плаща държавата нещо което и е взето. Не по врат, а по шия! Нали така!

Вчера им беше безразлична съдбата на 14000, днес се загрижили за 1300?!

Тези нагли герберокомунисти пак уредиха далаверата на Пеевски.

Абе глупак. Какъв Пеевски те гони? Не четеш ли, че става точно обратното - държавата си връща заводите, които БСП-то ти и ДПС-то ти харизаха през годините на разни цветанвасилевци!!

бе ЦУНКАЩИЯ ДЖИДЖИ.. Щот по негово време балона КТБ се наду и от 33-то са издигна на 11-то място сред 100-те банки в Европа... На БСП или ДПС? През 2012-та чадо, за една година активите на банката са скочили със 50%... Пак да ти го пиша - ЗА ЕДНА ГОДИНА с 50% СКОК в налетите от държавата пари.. Пък после от Кравария три пъти ПАПАгаления го боцна балончето с карфичката.. Избра си КТБ, а не ПИБ да гръмне..

военната индустрия следва да е държавна и дори да е част от армията. Възможността армията да остане без амуниции или бойни машини заради частни или външни интереси е огромна дупка в сигурността

Ако завода е частна собственост и се взема по този начин, това е национализация!

"вземане" и покупка са различни неща. Нали се сещаш, в единия случай плащаш, в другия не. Когато комунистите са национализирали: първия ден имаш фирма, втория ден просто магически вече я нямаш и си в панделата.

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!!!

Подарихте го, сега го КУПЕТЕ ! На това се вика държавна помощ за повишаване социалният статос на наши ДРУГАРИ !

КОЙ ГО ПРОДАДЕ И КАК.Ето това е големият въпрос, важният въпрос. Активите на банката са собственост на държавата след фалита на КТБ.Между тези активи е Дунарит.

Коментари - Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация | Днес.dir.bg

Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация

Не ме вкарвайте в интриги да казвам кой завод на кого е. Откупуването на "Дунарит" не е национализация. Важното е да защитим работниците.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Откупуването на ”Дунарит” не е национализация | Днес.dir.bg

Коментари

Ако сме държава ѝначи имаме закони и съдебна система. Заемите на Дунарит имат погасителен план. Ако не се изпълнява има обявяванв в несъстоятелност чрез съда, съответно синдик и т.н. Ако искат Военно промишления комплекс да е държавен- да се включи в списъка на предприятията които не могат да бъдат приватезирани. Всяко незаконно действие на държавата ще доведе до санкции лоито няма да се плащат от джоба на взелите погрешното решение ,а от бюджета т.е от всички българи. Трбва да се птиеме закон че държавни служители причинили загуби за държавата да отховарят за действията си пред законите и това да се включи в закона за борба с корупцията.

ЯСНО Е ЧЕ ГО КРАДАТ ОТ БАНДИТА ЦВЕТАН ЗА ДА ГО ДАДАТ НА УБИЙЦИТЕ ОТ СИК :)))

Защо не се настоява пред Сърбия да предаде Цветан Василев? Защото в България има високопоставени управници, които ги е страх от разобличение и се противопоставят на това.

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Ами да - защо ДПС с неговия почетен член и тяхната възпълна кукличка да не купуват оръжейни заводи с откраднатите пари от КТБ? А и този бизнес е тичащ, а не вървящ дори в момента, ... построи си сараи из цяла България, защо да не вложи сега и във военната индустрия откраднатите милиарди - нали глупаците-българи ще ги изплащат?

С изключителното УЧАСТИЕ на ТИКВАТА!!!

На Бибитко пуделът! На цяла България и стана ясно, че Пеевски иска Дунарит, а ГЕРБ ще съсипе предприятието, за да може Шиши да сбъдне мечтата си.

Знаеме бе даскале, не е национализация , мошенизация е.

Национализират завода защото има 100 милиона кредити, които изплаша с печалбата от 26 милиона годишно, България има заеми над 30 милиарда които "изплаща" с нови кредите, дали и нея няма някой да я "приватизира" както става в Гърция?

Освен кредитни и други задккулисни фактори, ще има ли промяна в печалбата?

Г-н Дончев, а държавата ще откупи ли и частта на Пеевски или всъщност основната цел е да се пресече възможността на Цв. Василев да получава дивиденти от завода, които , както твърдите е на печалба. Всъщност Ви е ясно , че след известно време Пеевски ще получи изцяло собствеността на 100%, но ни заглавичкване. Би трябвало да Ви е срам.

Това е "добър" знак за всички настоящи и бъдещи инвеститори в България!!!

Дончев, ти си единственият в този кабинет, който има малко нещо в междуишието. Но си се продал и сега плещиш опашати лъжи. Загрижени сте били за съдбата на 4-5 000 работници, а? Похвално изявление! Но не е вярно, лъжеш Дончев, лъжеш! Вчера, твоята колежка Захариева каза, че от поправката на Макрон щели да бъдат засегнати 14 000 души. Но вие, Дончев сте съгласни с нея. Значи - не ви пука за 14 000, но сте адски много загрижени за 4-5 000, а?! Затова не ви вярвам Дончев - лъжци сте, като дори и лъженето не го умеете и се оплитате в собствените си лъжи.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВИ ПРОБЛЕМИ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕДПРИЯТИЕ, КОЕТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИМА 26 МИЛИОНА ЛЕВА ПЕЧАЛБА. ОТ КОГО ЩЕ ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА РАБОТНИЦИТЕ? ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ЛИ? АМИ ЧЕ ТО НАЛИ ЗА ТОВА СЕ НАПРАВИ ПРИВАТИЗАЦИЯ, ЗАЩОТО СОБСТВЕНИЦИТЕ СА ПО ДОБРИ СТОПАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА- НЯКОЙ, НЯКОГА ПИТАЛ ЛИ Е РАБОТНИЦИТЕ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА?ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ПОМНЯТ И ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИИ И ПРЕКРАСНИТЕ РАБОТНИЧЕСКИ СТОЛОВЕ И СЛУЖЕБНИТЕ АПАРТАМЕНТИ.

Ами да вземем пак да го строим тоя комунизъм. Свободите си (ако някой му липва обща култура може да потърси, кои са тези свободи) да ги заменим за 1 щафета салам и билетче от 6 стотинки, и после дружно да започнем да се редим по магазините за дефицитни стоки от рода на... тоалетна хартия (за по младите: да наистина сме го правили). Някой от нас също така помнят как родителите им ходеха по магазините часове преди да отворят защото стоки от първа необходимост бяха синоним на дефицитни стоки. Някой помним как в "Корекома" ни изглеждаше все едно сме на друга планета и ни течаха лигите като гледахме недостъпните Тоблерон и Милка. А сега кварталната бакалия е по-заредена от тогавашните "Корекоми". Някой помним как буквално една дума против "партията" можеше да вкара човек в затвора и опропасти целия живот на семейството му. Който иска комунизъм му пожелавам да му дойде до главата, ама да си го строи някъде другаде.

Комунизма е паразитна система, която винаги се строи на чуждата глава.

Правителството на Пеевски! Ще му осигури Дунарит.

Всички гешефти и престъпления ги вършите се в името на добруването на хората. Станахме ви сапун и пешкир с който си миете и бършете мръсните ръце.

Държавата туй,Държавата ...Къде я видяхте тази Държава?Има ли я въобще?

като казват държавата, разбирай господаря му от банкя

Тук няма никаква държава.Има само територия,населена с племе, което си избира вожд Винету (Тиква).

Тея ГЕРБ се оляха, бахти КОМУСТИЧЕСКОТО управление, все едно сме 89 само без бай Тошо

По-скоро 1945 година.

Дончев, напротив, трябва да бъде национализация. Тези крадци, които източиха заводите трябва да знаят, че след като не е ръководен добре един завод, държавата ще им го вземе.

Значи дъжавата ще плати 100 милиона дългове, ще плати 100 милиона на сегашните собственици и после ще го подари на Пеевски, за да му спести 200 милиона?!!!?!?!?! Държавата трябва да се меси до толкова, до колкото да запази работните места. Назначава синдик, който го продава на този, който обещава с договор, че следващите 10 години няма да прави съкращения. Ако няма такъв - продажба, ликвидация . . .

Бойколизация ли е ?

Не виждам нищо лошо в безвъзмездно одържавяване на военната индустрия. Тя и без това е открадната от мафиотите, защо трябва да им се плаща. Да се радват, че няма да им се търси отговорност за пропуснати ползи на държавата, че тогава ще видят къде серат гладните.

Дунарит фалира при държавното управление и държавата го заряза - хората останаха без работа. Сега. Цв. Василев го възроди и държава си го взема обратно....

Дунарит фалира при държавното управление и държавата го заряза - хората останаха без работа. Сега. Цв. Василев го възроди и държава си го взема обратно....

Добре прикрива следите на Буда.

Комунизмът се завръща! Спете спокойно деца.....! Ха ха ха! Уа ха ха ха!

А дано, какво му беше лошото на комунизма.

...че няма нищо общо с Живота и Природата. Еволюцията никой не я е отменил все още. КомунизЪмЪт е мъртво родена налудничава мисъл в главата на плешив евреин сифилистик, закарал вагон злато в Русия и опропастил половината свят.

АКО ЩЕ ПЛАЩАТ И "ОТКУПУВАТ", ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ ЩЕ ПЛАТЯТ И ДЯЛОВЕТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ? ЗАЩОТО НАЛИ КАЗВАТ, ЧЕ ОСНОВЕН СОБСТВЕНИК БИЛ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ? Е, АКО Е ТАКА ЯВНО ТРЯБВА НА НЕГО ДА ПЛАЩАТ, ЩОТО ВСЕ ПАК ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА, НАЛИ?

Дончев това е по-лошо от национализация. Прин национализацията ( 1944) се взема работещо предприятие и цялата печалба отива в държавата, а тук каква печалба ще има държавата с начален пасив от 100 милиона ? Я по-добре не коментирай нищо , излагаш се.

100 /70/милиона кредит който изплащат, завода отчита печалби !!!

29 милиона печалба за 2016 ама в чий джоб?

FuckTheEU

Производството не бива да секва, ИДИЛ имат нужда от нашите оръжия, само ВМЗ не стига!!!

Цялата военна индустрия трябва да бъдеу държавна. Може, като държавна собктвеност, да се даде на военните, да я стопанисват и развиват, без да имат право да я продават.

Каквото и да дадеш на фуражките, считай че си го изхвърлил!За да управляваш фирма трябват познания а не пагони!

Мисля, че с военна болница се справят добре.

Браво. И после да не забравите да го дадете на Пеевски за един лев. Познати практики,.

Поредния гербераски идиот реши да ни каже че даже незнае какво е национализация ама седнал акъл да дава..При национализацията дончев не се броят пари на хората на собственика както вие правите за да има във вашия джоб а се прави за доброто на хората.. Наистина не е национализация а си е чиста герберокражба на парите на хората..

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ни има за идиоти... ама то май че сме си...

Типичен прост гербер.

Другарката Нинова веднага би уредила Пеевски с едно заводче, ама пусто нищо не зависи от нея..Язък

Ами, уреди се и ти. Поискай си от Иван Костов лузър ...

Прасчо спря Булгартабак София за УЖ една година??? Пък му изнесе поточните линии.. А сега му прати булдозерите и багерите да я сринат до земята.. Да си ги чул Дончевия, ПАПАголеника, обединетите в ПАРИЧЕН ФОНД ДУМИЧКА ДА СА ПРОМЪЛВИЛИ СРЕЩУ СРИВАНЕТО НА ФАБРИКАТА.. Щото на туй златно парцелче що билдинги ша са издигнат.. Пък и ЧЕХЛьО нов бизнес парк - пореден, може там да си дишгне и той..

Какви ги дрънкаш, не е съвсем ясно. Ясно е само, че другарката гласува ЗА Пеевски..Шеф на ДАНС да го прави..И зад...да си съдерете, вашето момче си е ваше..Не можете да го тапосате на други

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Е това е новината!

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!

Ограбиха Здравната каса, сега е ред на това нещо. При НЕРАБОТЕЩА ИКОНОМИКА е така

Каква Здравна каса са ограбили. Вие сте е баси идиотите. 1.5 милиарда от Здравната каса се прехврърлиха от Сребърния фонд в държавният бюджет и са си още там тези пари - на ДЪРЖАВАТА!! Бюджетът на година на Здравната каса е 3.5 милиарда и всяка година държава го дофинансира с 1 милиард понеже касата не може да се изплати само с пари от здравни осигуровки. Опорната точка на комунягите за откраднати пари на Здравната каса ги знаем!!

На простите български свине им е все тая!

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!!!

Дончев, как са младите милионери от Стара Загора? Да не получат некое заводче в Аванс?

То трябва да го национализирате наистина, а не да го купувате. Данъкоплатецът плати 3.5 милиарда за КТБ - всичката собственост на КТБ и на Мустака трябва да се национализира от държавата!!!

май не можеш да броиш, пич. Дунарит е едно от многото успешни предприятия на КТБ. 3.5 милиарда е сумата на всички тези предприятия. НО - тй като основния престъпник е държавата, то сега съвсем очевадно държавата "изкупува" за жълти стотинки това печелившо заводче. там са 3.5те миларда - във всички тези и бъдещи активи които вместо за 500 милиона ще бъде къпено за 5 примерно. Ама и държава си имате :)

ОДЪРЖАВЯВАНЕ Е.. На туй матряла си му казва - НЕ ПО ВРАТ, А ПО ШИЯ.. Аме де у Дончевия туй краснословие дет са лей от устата на три пъти ПАПАгаления..

Прав си, по-добре да го национализират за да не плаща държавата нещо което и е взето. Не по врат, а по шия! Нали така!

Вчера им беше безразлична съдбата на 14000, днес се загрижили за 1300?!

Тези нагли герберокомунисти пак уредиха далаверата на Пеевски.

Абе глупак. Какъв Пеевски те гони? Не четеш ли, че става точно обратното - държавата си връща заводите, които БСП-то ти и ДПС-то ти харизаха през годините на разни цветанвасилевци!!

бе ЦУНКАЩИЯ ДЖИДЖИ.. Щот по негово време балона КТБ се наду и от 33-то са издигна на 11-то място сред 100-те банки в Европа... На БСП или ДПС? През 2012-та чадо, за една година активите на банката са скочили със 50%... Пак да ти го пиша - ЗА ЕДНА ГОДИНА с 50% СКОК в налетите от държавата пари.. Пък после от Кравария три пъти ПАПАгаления го боцна балончето с карфичката.. Избра си КТБ, а не ПИБ да гръмне..

военната индустрия следва да е държавна и дори да е част от армията. Възможността армията да остане без амуниции или бойни машини заради частни или външни интереси е огромна дупка в сигурността

Ако завода е частна собственост и се взема по този начин, това е национализация!

"вземане" и покупка са различни неща. Нали се сещаш, в единия случай плащаш, в другия не. Когато комунистите са национализирали: първия ден имаш фирма, втория ден просто магически вече я нямаш и си в панделата.

ВНИМАНИЕ НАРОДЕ, Финансовият министър - Владислав Горанов слага ръка на СРЕБЪРНИЯ ФОНД!!!!!!!!

Подарихте го, сега го КУПЕТЕ ! На това се вика държавна помощ за повишаване социалният статос на наши ДРУГАРИ !

КОЙ ГО ПРОДАДЕ И КАК.Ето това е големият въпрос, важният въпрос. Активите на банката са собственост на държавата след фалита на КТБ.Между тези активи е Дунарит.