Тома Биков се извини, че е разпространил невярна информация за скандала с "Нексо"

Преди два дни написах, че Тенко Красимиров Николов, който е крупен дарител на ВОЛТ и ДБ, е брат на човек от управлението на "Нексо", оказа се съвпадение на имената, заяви депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Тома Биков се извини, че е разпространил невярна информация за скандала с "Нексо" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България е така - Първо говориш и даваш присъди после включваш мозъка и търсиш факти исе извиняваш... Трябва да е подсъдимо такова безотговорно говорене по медиите

То не е като да сравняваш хора от Банкя с Лионел Меси.

т.б. е медиен палячо и празноглав тъпанар! Никой не го взема на сериозно, но разни "медии" само го разнасят като лайнян вестник наляви-надясно и масата си мисли, че тоя лумпен става за нещо. Не, не става !

Хубавото е, че както няма регулация за криптобанки, което позволява на нексо да прави безконтролно прикрито банкиране, няма и регулации, които да ги пазят от медийни атаки, а както знаем (крипто)банка се убива с като муха - с вестник. А освен това нексо няма дейност в България освен да си храни офисния планктон. Няма кво да се сърдят, на медийни атаки. Каквото повикало, такова се обадило.

Герберите обаче не си поплюват. Лъжат на едро. Но то това е нивото на избирателите им.

Разбирам че Тенко даде милиони за Инсайт и вече е ясно защо. Да си прикрие далаверите, ама май не се получава….

Краваров, след като смяташ да управляваш България с клюки , значи хептен си го закъсал. Кажи бе Краваров, кой уважаван себе си политик и въобще човек се доверява на мисирки както нарече журналистите твоят началник. Не е не са мисирки де.

Да обобщим за неразбралите: - Бойко Борисов е 10 години ортак в бизнеса с бащата /ДС-агент "Петров"/ на основателя на #NEXO Антони Тренчев. - Един от най-близките приятели на Борисов и негов съдружник е Владо Петев /ДС-офицер/. Той е щатен консултант по сигурността на Nexo. - Борисов открива модни бутици на майката на Антони Тренчев - Илияна Алипиева. - Когато премиер е Борисов, от Тренчев и майка му се интересуват немските служби, но това не пречи на Nexo да расте и хубавее. Извод: Демократична България е измислила поредната фараонска схема. https://bivol.bg/nexo-trenchev-ds-borisov.html

........даваш 150 000 лв. на толуп пълен с лайна и толупа после смърди ли смърди в Народното събрание, е в НС има и човеци които си признават и се извиняват когато са сгрешили ноо толупа настимирчо не е от тях.....

Не може да бъде! А бе ко стаа тука! Неккви промени...

Извинявам се за грешката :УВАЖАВАЩ' себеси политик.

така или иначе нексо е октопод от фирми, не само 1. Т.е. ако решат наистина да съдят, ще си дадат парите на възможно най-скъпите адвокати. Все пак в технологичния сектор освен заплатите на персонала, някой път и юридическите разходи са също толкова големи. Just business. Нищо, че антони се има за гуруто на афвокатите. Сега освен знанията на харвардските шарлатани, ще проверим и как се представят и някои други университети, където са получили знанията и уменията си шмекерите на деня.

Айдее,Томка ще го съдят, като тиквата,за лъжа! Иначе е лесно да скачаш, като декоративно петле и да дрънкаш глупости!

политиците нямат братя, ББ и съученици няма

Тулупа не беше ли Борисов?

Ха-ха-ха ... Настъпиха на Бика дренките и той хукна да се извинява ... Тома Неверни, накрая на бесилката!

А бе то да кажат, че сестра ти е мурва, пък ти после иди обяснявай, че имаш само брат. Това е стара изпитана тактика на ГЕРБ за оклеветяване на политическите им съперници. Никога няма да простят на ПП че ги изритаха от Властта и вече не могат да крадат, така както крадоха безнаказано цели 12 години.

НЕЧУВАНО!!!! Български политик да се извини за невярна информация!!!!! Доживяхме и това!!!

Абе хич не са глупости, ама като ти бръкнат в ГЗ и ти ще се отречеш от майка си!

Ааа, те затова гузни негонени бягат. На всеки е ясно, че Борисов е мафиот и мутра, а при тях е като с проституцията - няма бивши.

Напълно те разбирам простако. Естествена вербална диария в твоята уста.

И аз послъгах... На уя на дядо Пейо не кацаха по 44 врабчета, 44-тото само пърхаше отстрани на един крак.

Този истерик на снимката е много г.а.д.е.н Т.У.Л.У.П!!!

Томето Биков. Този стожер на морала! Днес сме така, после сме на иначе. Това преди се наручаше с обидни имена, но днес това качество се нарича мъжество. Да не те е срам, че си се врътнал и да посрещен с гордо изправена глава укорите, че си поврътлив. Какво да се прави. Времена и нрави. Tempora et mores!

Това че Биков е боклук, не означава, че "Нексо" няма сестра-курва! ... справка: Тиква с евроатлантически Фес!

Герп, пик, бюреков, недялков, все истински новини

Ако мине...

Търси под вола теле пак да уплаши някого че да има файда от него както плашеше бойко със затвор

А едно време Биков като бе към Кунева, казвал че Борисов е карикатура на диктатор. Че забравяме миналото му. Че може да е първият премиер влезнал в затвора. И че може да спечели избори само с манипулация.

Нарекат ли те камила, после ходи доказвай, че не си. Биков е тъпанар, който добре занае, че нищо няма да последва за разпространяване на откровенни лъжи. Та това е България.

Как тъй ще се объркаш претенции големи а на края нищо и то от народен представител

С жпкобибитков лъжем лато столипински

Защо се извинява? Ясно е, че тиквите сте анално податливи, ама поне мислете, като дрънкате! Само да ти напомня, че същия, този смотаняк, щеше да вкарва Боко в затвора! Сега му е най -големия сол-ташак! Чакай, само тези да почнат със съдебните искове, тогава не само ще се откажеш от майка си,ами ще я обявиш за мъжка! Това не ви е КТБ!

Защо не се объркаш да се хвърлиш в някое езеро

Не случайно Тома е неверни..

Мандата вече е в БКПто. Няма проблем :)

Заради тази инсценировка и оклеветяване на политически партии Каскета, Сарафов и Сийка трябва да подадат оставка!

За разлика от Киро Тъпото ти поне си призна и се извини. Киро Тъпото лъже вече 2 години и само "истини" казва.

Този тепърва ще се извинява още.

Помним! Ама май му направиха клипче! Държат го с него! Сега е най -върлия поклонник на тиквата!

Добре прави Биков, че се извинява. Но обвинението е достигнало до стотици хиляди, а извинението надали. Отделно, че извинението се ползва същевременно и за отправяне на допълнителни внушения. По отношение на партийните пари едноличен рекордьор е ГЕРБ, което всъщност е и логично, бидейки най-голямата партия участвала най-дълго във властта през последните петнайсетина години. Само държавните субсидии за ГЕРБ са милиони годишно и е малко жалко да гледат в паничката на други за по няколкостотин хиляди лева. Все пак изборите струват пари, а ГЕРБ когато не бяха на държавна издръжка също имаха дарители с "прекалено силно" гражданска позиция. И БСП имаха, и ДСП, че и Румен Радев имаше такива дарители. Такава ни е системата и никой политик към момент не е девствен в това отношение, включително Биков. Всеки случай за кой ли път се видя, че политиците много убедено могат да твърдят неща, които са проверимо неверни. Ако човек се разтърси, ще разбере манипулацията или объркването, но колцина избиратели търсят проактивно истината в наши дни?

Абе тъпак ... това че си тъпак, не означава че сестра ти не е курва!

В последно време лъжата с цел омаскаряване на опонента е е приоритет на политиците. За съжаление това води до деградация на интелекта на нацията. Колкото се отнася до Биков кой знае колко лъжи и той е ръсил, но сега се наложи да се извини. На никой народът вече не вярва.

Да можеше и Про100 Киро така да се извинява за лъжите си. Щеше за му се изкриви устата от извинения. Не че сега не му е крива.

Томка се извинява, защото му замириса на съд и присъда! За справка: вожда ти от Банкя, вече има две присъди за лъжа!

на тоя все такива са му източници - фалшиви медийни публикации и все не е разбрал. Извини се бързо, че иначе знаеше, че този Тенко щеше после наистина да му еве мамата.

Тихо бе, Киро

Браво на Тома! А не като Кики, който се похвали че е таковал Лена Общата...

"...който е крупен дарител на ВОЛТ и Демократична България..." Ако беше крупен дарител на ГЕРБ Томето "Принципния" нямаше да има проблеми и съмнения....

Тролчета мои, къде сте!! Защо не браните Томка - карикатурата?!?!?!