Тома Биков: Нуждаем се спешно от редовен кабинет, което да носи отговорност за много тежки решения

Депутатът от ГЕРБ отново потвърди, че са готови да подкрепят решение на праламента за износ на оръжие за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Тома Биков: Нуждаем се спешно от редовен кабинет, което да носи отговорност за много тежки решения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Биков е истински дразнещ хемороид- нагъл ибрикчия на корумпираната Тиква. С кеф да му размажеш самодоволната мутра.

Единствено Биков може би си заслужава работната заплата от Народното събрание. Той се пени здраво на парламентарната трибуна като биче на баир.

Ето ги тежките решения: "На все 100 години светът скача срещу Русия, получава си порцията шамари и пак сяда. До следващия век..."

Снощи ги изброихме вместо тебе, ама ги изтриха. Защо триете въпроси бе, колеги от хубавия сайт Дир.бг ? Нали искаме да разберем какви са тези ТЕЖКИ РЕШЕНИЯ с които плашат българския народ? И щом говорят за "тежки решения" значи са насочени срещу интересите на българите и на България?! Затова по-добре да НЯМА правителство. Хем не ни казват, хем искат правителство за "тежки решения" ай сиктир бе!

Знаем, че вождо ви Бочко винаги е готов друг да му плаща версиите.. Янка Магистралната, Боленчо, Кукуневиица, Пепи Белото, Параниколовия, ДъГейците - пърдон ДъБейците.. А тойа пак винаги в бяло.. Препран с Ариела.. Ама от времето му на генсек на МВР-то жлътото отзаде и Ариела не мой да изпири докрай..

Не ми е ясно едно - как се носи отговорност ?

Отговорността се носи различно - за някой е 12 кенефа, за други апартаменти в чужбина, за трети лични асансьори , скъпи автомобили , скъпи имоти , яхти, самолети ...подсказвайте и други видове отговорности

Бла-бла. Изобщо как ли ще дишаме ако ви няма, не знам.

Вие сте самата отговорност....

Зеленски Клоун -Артист , Тома Биков Клоун - Артист ! ГЕРБ СДС -Украинска Партия в Свободна и Независима България , ДПС - Турска Паротия ! Колко има Български Партий в България ???

Ти специално не се нуждаеш от нищо, хемороид такъв. Скоро няма да видиш управление с корумпираните си съплеменници.

Нали са първа сила, да си правят кабинета,веднага. То краденето трябва да се възстанови и да продължават едни милиарди да захранват този мафиотски клан. Ще се радваме да можем да коментираме и Сергейчо, не му забранявайте коментарите, той трябва да знае какво мислим за него.

"Борисов не е диктатор.Той е карикатура на диктатор" Без коментар.

- я кажи за Трите милиарда народна пара хвърлена да построим газапровод на Сърбия??? и за да угодите на Путин -кажи за Коловозите -Бойковци по Цариградско шосе в София и по магистрала Тракия Всички от ГЕРБ взимайте по една лопата и отивайте да копате на магистралата

И цените скочиха двойно.Още си чакам левчето,което Делян Добрев ми краде от всеки литър гориво.

Когато ИТН бяха първи ги плюехте че са безотговорни защото не можеха да съставят правителство въпреки че обявиха министрите си но не получиха подкрепа да управляват сами, сега да видим какво ще направите да не говорим за натякването че докато бяхте на власт цените беха просто идеални ще чакаме

Нямаше да е зле да беше казал кой до сега от властващите е поел реална отговорност за всичко що е надробил на гърбовете на българите и тогава да говори за бъдеща отговорност.. Лъжи, манипулации, напъни за власт и пълна безотговорнот след това.

От ГАЩ са пратили до Козяк тежки заповеди за изпълнение.

Политически театър, който цели да убеди обществото, че ако Борисов се откаже от политиката, то най-доброто е коалиция ГЕРБ + ПП + ДБ

Неуспелото артистче се нуждае от един здрав вувузел в устата.....

Рече говорителя на пародийния диктатор.

Решението от Предния Парламент не трябва да се пренебрегва ! Щом продължавате да искате изпращане на оръжия в украйна , защо пренебрегвапте и желанието на Българските Граждане да не се отправят оръжия в украйна ! Вие сте украински Партий и трябва да си дадете Оставката , вие се намирате в българия , суверенна и Българска ! Тома Биков трябва да се даде на Прокурор за Агитация. за Война , така е по Конституция и е 5-7 години Ефективна присъда , никаква прошка за този Тиквеник !

В лакейската евроатлантическа шайка, единственият консенсус ев областта на подмазването към американските им господари.

ㅤ

Политик и то от кабинет да носи отговорност и то в България! Ха-ха! Каква смешка!

Нали сте големите победители на изборите ? Правете си правителство

Но и служебния кабинет работи добре. ТОЗИ служебен йабинет!!!

Решенията за вас не са тежки. Някой ви инструктира, инсталира и инспектира как гласувате. А сметката пак я плаща суверена. пп. Тва е коментара, който в 1 през ноща изтрихтр, мамицата ви дираджийска продажна.

До сега не съм видял някой в БГ да носи отговорност . Всички партии са ЕООД , но са против президентска република ! Партиите разделят хората и създават корупцията ! Само в БГ има 400 партии !

Тези, благодарение на наглото си поведение, се докараха дотам, че макар и първи на изборите, не могат /или не искат/ да управляват, защото, с малки изключения, никой не иска да се коалира с тях.

А с вторите направо ''битка'' за коалиране има, че и направо кабинет вече ''са си направили''.... Не проумяват, че с такива % от изборите нямат никкв легитимност да говорят от името на българите и България,

Да си повторя, щото дирци много обичат да трият Опита да ни минават тънко няма да мине. Кога някое правителство е носило отговорност за каквото и да е? Няма такъв случай. А от тази твар органически ме е гнус. Толкова е противен. С огромно удоволствие и без никакво колебание бих го заличил от лицето на Земята.

Нищо не върви.Настрои едни българи срещу други българи.Прекалено дълго Радев управлява със служебни правителства без парламент.България е парламентарна република и е важно да има редовно правителство и парламент за да може държавата да функционира нормално.Това има предвид Биков.Някои партии в парламента се държат на ниво детската градина:ние не харесваме партия X и няма да говорим с нея.Избирателите са си казали думата и който не иска да работи с другите ще получи червен картон на следващите избори.

Радев е единственото положително нещо появило се в политиката последните 30 г.

Че Радев не знае къде се намира.Няма нищо общо с Ердоган и Путин-също президенти.

Не подкрепям никого , другият път първа в парламента

Ама той Биков много се радва на такива като теб.

Докато хора, като Биков са в парламента, България не я чака нищо добро. Ако на българите продължава да им харесва да пращат децата си в чужбина и да захранват другите страни с мозъци и свежа кръв, това вече е друг въпрос.

Не се върви напред.Аз не харесвам Биков.А кого харесваш.Как да се разрешат проблемите

По-прост от българина няма. Избира корумпирани политици и после се оплаква. Очевидно не разбирате, че България продължава да бъде крадена. Как ставало, ами много просто, трябва всички да си научим урока: 1. Ограмотяване на населението. 2. Спазване на законите от абсолютно всички (без значение от финансово състояние, възраст, пол, раса, религия и други.) 3. Тотална промяна на съдебната система (премахване на безнаказаността) 4. Реформа в държавната администрация. (премахване на възможността за назначения без конкурси на "калинки")

Най-безотговорният говори за носене на отговорност ! Няма срама ! Време е народа да влезе и тези лапачи да извлече от НС с краката напред !

Алтернативното ПП- Паси и Плевни.Пу-Пу!

Великите държави,затова са велики, защото в рамките на 50 години вадят от пъкава си поне по един държавник, който да обедини нацията, а ние от времето на Асеневци/вече повече от 700 години/ следваме посоката на вятъра...

кабинет без герби дпс те са убиците наБългария

Идбирателите ги вкарват в парламента

внимавайте много с тоя кабинет, да не ви ядат прасетата някой ден.

“Боже Господи, какви нищожества" и ПРЕДАТЕЛИ "просто стоят начело на българската държава!” Що за Човек и какво Достойнство има този Господина Биков: "Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва. По-лошото е, че сякаш и ние забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." БОЖЕ Спаси България от ИБРИКЧИИ и ХАМЕЛЕОНИ!

Ей, много сладка тая отговорност, бре! Всички в парламента се натискат да я носят, да я носят... Къде ли я носят - в офшорни банки, в хотели, в чекмеджета...

Sm3hurk0

С всеки следващи избори става все по-трудно да се изпълняват капризите на новите играчи.

В 1 през ноща и триете мнението ли? Вие сте същите продажници като депуатите.

Борисов ще остави след себе си напълно унищожено здравеопазване, фалирала пенсионна система, държавна администрация напълнена с некадърници, чието единство качество е, че са партийни членове на ГЕРБ, разсипано земеделие и всемогъщи монополи. С него ще си отиде илюзията, че един човек с твърда ръка е способен да „оправи“ държавата, казва през 2013 г. Тома Биков, който тогава не е в ГЕРБ. ” Много прав е бил – всичко се случи точно както е предвидил! Но сега какво му стана на това момче–говори нелепици и лъжи!

Добре де служебните правителства никва отговорност л не носят? Бахти кефа в тая държава:))

Само организира избори

Мисля, че на целия политически псевдо елит народа показа среден пръст на изборите последните 2 години. Спрете да плашите гаргите. Тежкото решение е за всички вас да отидете на гости при Божков без депутатски имунитет.

Спешно се нуждаят от пари, че им свършиха, от много време не са крали! Е, дано да няма правителство, защото и да има, пак няма да изкара дълго. Нови избори, докато някой не получи голяма подкрепа. Някакви си милиони дето се давали за изборите, голяма работа, тези ще ги окрадат за броени дни, това че фукали излишни пари, хич не го взимайте на сериозно в сравнение с техните кражби е нищо!

днешните ученици са разглезени ,трябва да има бригади за грозде

Звездно раираното знаме спешно се нуждае от послушен кабинет.

Стига сте се надявали на нероден петко. България наистина се нуждае спешно от редовен кабинет. Не очаквайте тъпаци да проумяват неща, които са над нивото им. Правете си кабинета защото хората за това са гласували, а не за да става калабалък. Все ще се намерят и хора с разум в тоз парламент и ще подкрепят необходимите тежки решения. Може да се окаже, че всичко е по просто от очакваното. Всичко става по лесно когато го правиш, отколкото когато го умуваш.

Да вземеш и да се само закачиш на некоя улична лампа.

у нас параламента е нещо като тоалетна хартия, чрез която Годподарите се избърсват след съответните действия! вече отдавна е ясно, че населението на земята трябва да се смъкне до около 500 милиона, защото Господарите искат за тях вече да работят машините, а не хората, които се превъщат в заплаха за Властта Им! оссобено опасни са доказателствата, че историята е фалшива, а Власта на Господарите е заграбена, т.е. те са озурпатори, които вече 4 века правят геноцид на планетата!

и лумпенизиран народ тъпи коментари .