Тома Биков: Без "Демократична България" не може да има стабилно правителство

Във формацията на Христо Иванов има хора, които подкрепят сътрудничество с ГЕРБ, каза депутатът

Обратно в новината

Коментари - Тома Биков: Без "Демократична България" не може да има стабилно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие от герп щом е за власт и пари хич не сте "гнусливи" и ако трябва ще направите и коалиция с партията на клошарите и бродягите!

ГЕРБ са политическа история вече.

НЯМА ДА ИМА ГРАНТОВЕ, КАЖИ...

"Демократична България" Името на тази партия е подигравка с българският народ!

Каза Херо Мустафа на Бойко Борисов и го предупреди да си наляга парцалите, че иначе Магнитски.

Не знам защо, но биков ми е един такъв пухкав, розов... жив педер

Заповедите от ул Козяк са да правим правителство на войната. Сега задачата на такива миндили като Биков е да обяснят на избирателите си как така ДБ, ГЕРБ и ПП се псуват, ама са готови да се вземат в "името на евроатлантизма"

Тази партия е срам за България, малцината от нея обаче им се иска власт и кражби

Неслучайно някои е наричат Демонична България !

В името на Евроатлантизма българският народ е готов да им купи еднопосочен билет за Кравария !

сега се сетихте. А като приемахте изборния закон не ви трябваше ДБ, смешници.

Стабилно правителство може да има и без ДБ, но не може да има такова без правосъдна система, която покрива в задоволителна степен действията на политиците. Тая стабилност, която беше по времето на ГЕРБ, вече повечето хора просто не я искат. От всички партии хората съвсем искрено желаят да има една по-справедлива система за контрол на своеволията на политиците. ГЕРБ все един ден ще трябва да го разберат това. Просто няма как да продължи повече, независимо дали с ДБ или без тях. Даже това с ДБ вече е играно и не се хареса тогава на хората - нито на тези от ГЕРБ, нито на тези от ДБ и ДСБ. Какъв е смисъла от още от същото?

да има въобще българско правителство,чиито приоритети не са България и българите? ДБ ясно декларира приоритета им е Украйна, войната там и какво да изпрати България без значение може или не и до тук. Въобще не им пука,че в Омуртаг имат вода два пъти седмично за по не повече от един час или че по сегашното законодателство каналджии и трафиканти не могат да бъдат осъдени.

томата го притеснява че джендъриата от соросоиди бързо се организира в социала и излизат на протести. Затова иска ДБ с келевите си 5% вот.

БЕЗ ДБ и бая други като тях и в НС ще се диша по спокойно....,Дружки си бяхте и такива сте си останали, защото лицемерието ви е в кръвта и на ДБ и на ГЕРБ.

Имате правописна грешка. Не е ДБ, а ГМ (Гумен Печат).

12 години банкянския бабуин плюеше и хулеше ДБ, даже ги нарече наследници на комунистите,сега им се моли за коалиция ?!?

ДБ е партията на гейовете в България. Не всички от ДБ са гейове, но всички гейове са от ДБ.

Мутрите са царе на интригите.Разделяй и владей. В момента въобще не мислят за правителство. И на децата е ясно, че не могат да направят такова. В момента мислят, и се подготвят за нови избори.Пука им за кризи, войни, българи.... Целта им е максимално да отслабят партиите на промяната, и най вече ПП - основната им заплаха. След като скараха БСП с ПП и ДБ, (с хартиените бюлетини и избора на "Главният мултак" ) , сега работят да скарат ДБ с ПП. Друг е въпросът, че БСП и ДБ са на командно дишане. И ако се свържат с ГЕРБ, на следващите избори, поне едната от тях няма да влезе в парламента.

айде и ти сега ! всеки предпочита космат мъжки гъз ама не всеки може да се уреди !

Знаех си аз, че Бойкикиев с големия клюн ще усети накъде духа вятъра и ще доприпка да се кълне във вярност на Боце. Отдавна ги е отсвирил "Променливите Педераси".

Назначила себе си за шеф на Социални услуги с 1500 лв.,дъщеря си студентка в Германия и сестра си женена в Унгария Тримата съдии от ВС са се отказали да разглеждат делото

Всъщност е точно обратното. ДаеБъ припълзяха да се молят да ги включат на хранилката.

Ни стават все по-симпатични! Останалите боклуци 33 години ни тормозят

Тоя Биков,боков или там какъвто е СРАМ МЕ Е ОТ ВАС! ЗАЩО коалиция с ДС? С продажници и още по продажници

Няма проблеми. Само Боко трябва да се помири с Маджо. Пашата може да им е парламентьор!

БСП ди отделиха от ПП, сега остава и ДБ да отделят и ГЕРБ печели!

ДБ беше в Реформаторския блок на Герб Мравоядът беше министър на правосъдието Защо се опитвате че Агнешките главички са с Герб Там са и Киро Тъпото

Бичето Тома..:)))))

Ами пазарувай… пп си пазаруваха от Слави предния път! дадоха ви “светъл” пример.. само качественна мърш…/стока! че няма кой да ви качи на един бял автобус …

ГЕРБ не искат да пуснат кокала,затова започнаха да ухажват ДБ,та белким им пристанат. А ни един от тия не заслужава да управлява,ни ГЕРБ,ни ПП и ДБ,за БСП и ДПС да не говорим,лошото е,че нямаме истински политици вече,всеки гледа,как да се налапа и чака парите от ЕС той да ги лапа чрез обръчите си от фирми,не им пука за народа,грам не им пука,какво се случва сред хората и,че всичко тъне в мизерия...

Заличиха всички малки партии,които имаха глупостта да им влязат в капана(не за нищо разбира се) Да видим ДБ поредните ли ще са!

Агнешките главички на Прокопа,ОП и ДБ се коалираха с Герб Боклуци Сър Джон

една шепа хора са гласували за тази американска партия подлога, а сега искат за управляват цяла България. Вън от парламента

И тоя ли има деменция, че е заразна от ментора им след като ''не помни'' колко ''стабилно'' им беше властването с Христо и как за поредните далавери неможаха да се разберат тогава????

симпатяги…

Кодовете са у мен Няма мърдане аз съм цереушник

Далаверата е в кръвта на мнозинството наврели се в НС така, че нищо ново няма как да ни покажат..

Я кажи сега и защо Иванов напусна тогава правителството ?

То и без Възраждане не може , отделно са по-голяма партия от лайната ДБ.

Олигарси от всички партии обединявайте се! Ще делим кокала вече!не бива да го пускаме!

Продавам кодове за машини за гласуване - 5 лв./ М³

Колко интересен израз:"Политическо мнозинство" Според управляващите това са хора над 121 които имат една единствена цел без да се интересуват от мвението на останалите 119 души. Най-често това са хора от една или две партии със сходна ценнастна система, нпример да искат да крадът. Тези хора се заобикалят с хора в другите места като например, съдебна система, медии, регулатори и т.н и всички те крадът от народа. Това според тях политическо мнозинство или например: режим или тоталитарна система. Политическото мнозинство според мен не трябва да е твърдо, напротив, то трябва де подвижно и хората да имат право на мнение и когато не се съберат достатъчно хора с желание народа да благоденства, тека да се разпада така нареченото "политическо мнозинство". Точно залради това искат вкарат и хартиената бюлентина, за да може да има много невалидни. Защо са невалидни ли? Защото само с една химикалка един човек може за една минута да направи над 100 бюлетини невалидни, като драска върху тях. Как ще го направи? Ами като му се плати и кто няма наказателна отговорност и за това скоро ще има промени, сериозни промени, защото управлението на статуковото не е полезно за хората и за народа.

Следващите 2-3 седмици ще бъдат динамични, картите падат на масата и ще се оформи редовното правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ

Този “парла-мент” става все по-безсмислен.. не че някога е имал смисъл..

Много ти е фалшива "пропагандата"! ОПГ ГРОБ=ДПС=БКП! Това е "Хартиената коалиция на Статуквото на Мафията!

Как се заиграха с тези кодове на машини:)) Ако това беше истина, защо например хората които имат кодовете не направиха така, че да имат над 120 депутата? Защо? Да не са глупави или прости? И защо ако са кодове само едни хора ги ползват,, а други не? Защо? Тези които плачат за кодове какви са неандерталци ли? ЕVИ ако те ми казват, че са били измамени, ами това са хора неуки. Защо да ни управляват неуки хора? Те с по-висока ценностна система ли са? Ами не са. Вижте хората които всеки ден се напиват с ракия и бият децата и жената си. Това добри хора ли са? Умни? Не това са прости и невъзпитани и груби хора, които най- добре да имат за жена някоя овца или крава и редовно да получават обратна връзка з действията си. Били откраднати кодове те:)) Защо не се запитате Кой отрадна мозъка ви и изобщо имате ли такъв?:))

"Протоколите, които се разнасят по студиата са чернови. В крайна сметка ще се съберат гласовете от машините и хартиените протоколи. На път сме да разрушим доверието към всички методи на гласуване", заяви Тома Биков. /24 часа/ При хартиените бюлетини контролът върху протоколите беше ясен - съдържанието на чувалите с бюлетини. При машинките на Мадуро контрол върху протоколите НЯМА. После от ПП и ДБ да дитирамбят колко е безконтролен Гешев. Крадецът вика "дръжте крадеца" стана стил на агитация на тия партии.

Тъпанар.

...