Премиерът подкрепи КЕВР за цените на тока

Направил съм всичко, което беше по силите ми и отгоре, ако някой е могъл по-добре, е нямало да се задължи НЕК с 3.7 мрд. лв. Заставам зад КЕВР.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът подкрепи КЕВР за цените на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали ония 13% ,беше за последно , ко стана ся , че катуряме колата май ?

Защо бе Бойко? Защо бе? Защо сам си режеш клона на който седиш, и то втори път си режеш клона? Не ти ли стига 2013 г. Февруари, когато те изгонихме? Ти мазохист ли си? Този път ще те изгоним с павета и тояги, и милиционерите няма да ни спрат, защото и те плащат ток, а пък и ние сме много повече! Ти си един долен мръсен лъжец, подлец - изглъга 7000 000 души публично на всеслушание ни излъга всички, че заставаш зад народа и си против увеличението, а сега се изметна изведнъж! Това си ти - един измекяр и лъжец! Този път много яко загази! Тази година ще стане по страшно от 2013 г. ще видиш! Подай си оставката до като е време, защото НИЕ българския народ ще дойдем на гости не ПРЕД парламента, а ВЪВ парламента! Разумиш банкянска тикво? ОСТАВКА!

Тиква,Чичо Сам ли ти каза какво да говориш???!!!

Не е ли малко нагло да ми обясняват, че фалират, и в същото време да вземат хиляди левове заплата

Работя в частна фирма, и ако няма приходи, няма и заплати

А, каква е заплата на шефа на БЕХ и НЕК

да си кажем истината грешката си е изцяло наша вместо да пишеме глупости и да коментираме да се съберем на жълтите павета и да направиме нещо по значително

ПРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ :) ТИКВАТА ЯВНО СЕ Е НАСРАЛ ОТ СТРАХ :) ЕЙ ТИКВО, НЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ОБЕЩАВАТ ОБАМА И МОСАД. НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ, АКО ЩЕ И НА ЧЕЛНА СТОЙКА ДА ИМ ЗАСТАНЕШ :)

цоко боко е гушнал бикета бели хризантеми

aneli63@abv.bg

he heee po glupav komentar ne sam chel ti KGB da ne si ot KGB

Пиши малко и за Руския Луойл

Виж, колко струва производството на 1л. бензин и дизел в Австрия и в България, и после се изказвай

подкрепя Обедняването ни-с ниските пенсии какво да платим първо или да мрем?Провеждат небивал ГЕНОЦИД,да се махат гадовете

ЦВЕТЕЛИНА ....... СТИГА СИ ПРАВИЛА СОЛАРНИ ЦЕНТРАЛИ ,ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ И ДРУГИ ЩОТО ТОЗ ГЛУПАВ НАРОД ШИ ВЗЕМЕ ДА СЕ УСЕТИ. МИЛИАРДЕРКА СИ ,НЕ ТИ ЛИ СТИГА ?

Ти хубаво ги подкрепяш, ама не се знае кой теб ще те подкрепи на изборите!

мангалите от гърмен които тиквата защитава и никои няма да им събори незаконните къщи.

Алло-о-о-у премиера! Нали преди месец щеше да излизаш на протест срещу увеличаване на цените на тока? Спомняш ли си? Сега друга песен пееш! Артист! Цирков артист!

Аз съм цоциалист и искам да цоцам. Да се дръпнат заеми и тока да се направи безплатен!! В Гърция може, защо тук не?

Много бързо се отказа да браниш интересите на тези,които те избраха.Не забравяй обаче,че освен протести,българите изпратиха Костов в политическото небитие.Кобургодски го постигна същата съдба,и така ще е докато не дойдат честни,национално отговорни управленци,които ще ви потърсят да си платите за безчинствата над народа ни!!!

Бойко .урво ,ти като продаде 33% от държавния дял на ЕРП на безценица ,като сключи договори за изкупуване на над 1000 мгвт ел. енергия от ВЕИ през 2012 г.,хората бяха против и стачкуваха. Бойко ти не си българин ,заради такива като тебе БЪЛГАРИЯ ще изчезне.

protestiraite ama nema koi da vi 4ue tova e kato govorimi ne mi pre4i6

Пълна тъпотия. Жега , мор , Бацето па се изметна , като комски чам . Изигра си дет се вика театрото , ако въобще има вече някой да му го гледа . КЕВЪР-ци и компания излизат с някакви евтини трикове - за битоваците с 2 % , за бизнеса с 20 % . Ама стига с тия плажни плонжове у празен басеин , кой ще плаща новите цени на стоките и услугите след 20 % -ното увеличение , пак битоваците. Само дето някои ще пофалират и ще увеличат безработицата . Търсете си отговорността от ''отговорните '' другари айдуци или се пръждосвайте на майната си . Ако ви се не ще ще ви помогнем най-вероятно.

Както се казва грозно, но точно: "От пръдня боя не става". Не може да се вземат пари от там където ги няма. Хората, както ги наричаш "битоваците" са прави да плачат, защото е ясно че нямат пари. Лошото е, че явно не разбират друго: Много лошо е за бедния да ти вдигнат цена на ток с 3-4 -5 %, но ще по лощо е да ти вдигнат всичко с по 15-18 % и да те уволнят. Защото точно това ще стане

НАРОДА Е РОБСКИ И НЕ МОЖЕ НИЩО ДА СЕ НАПРАВИ.СПАСЕНИЕТО Е В ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА И УНИЩОЖАВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ ГЛОБАЛИЗАМ.

Лъжец долен, до вчера беше с народа, и дори беше против увеличението, а днес се изметна в полза на монополистите. За втори път при негов мандат вдигат тока с шокови проценти! Чашата преля, време да се вдигаме с павета и тояги и да ги сваляме! ОСТАВКА! Да бъде съден за публична лъжа, документирана по медиите - че излъга цяла държава, и това е заснето от телевизии и записано в медиите, това е отлично доказателство да бъде съден за държавна измяна! ОСТАВКА! Няма време за губене, давайте да се организираме и да ги сваляме, мълчанието и бездействието водят към робство, а мир се постига с кръв!

Най - добре ще бъде, докато не се въведе пазар в енергетиката, тока да е безплатен.

Просто спираме да плащаме данъци и сметки, обаче народът трябва да е единен! Нека само циганите и евреите (разединителите) да плащат.

И ти спират тока. А лихвите продължават.

Напълно те подкрепям. Така Мариците ще увиснат. Нали нашите сметки са обезпечението.

ПРЕДИ 15 ДНИ ПРОТЕСТИРАШЕ СРЕЩУ КЕВР, А СЕГА ПОДКРЕПЯШ !!! ТИ НА ПСИХО МИНАВАЛ ЛИ СИ НАГЛЕЦ !!

Отново лъсна лицемерната същност на ББ!!!

Кажете до кога Тикви и Кратуни ще ни правят на маймуни ????????????

съм от поведението му. по време на протеста срещу цените на тока каза ,че и той е против увеличението и не само, каза и ,че не трябва да има такова. днес казва друго,което впрочем мен лично не ме изненадва ,но виждам ,че бизнес и синдикати му се връзват доста сериозно. какво е туй нещо,може ли някой да го обясни простичко.

Хайде да излезем на въоръжен протест и да ги приключваме тия! Стига сме ги търпели 26 години! По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай! А най-добре е когато свърши добре!

мръсник.

фурнаджийска лопата!!! Нали ужким беше "против"

Нови избори веднага! Волен премиер!

Национален предател и агент на ЦРУ.

за продажниците!

Какво направи, за да прекратиш кражбите на циганите (по твоему роми, но това е грешно определение според самите цигани)? Не става въпрос за онези, които не са си платили показанието на електромера, а за онези, които са си закачили две жици за стълба и се топлят с пружини от легла. Използваната от тях електроенергия към общите загуби на системата ли ги зачисляват? Това не е загуба, това е използвана енергия и който я е ползвал, ТОЙ ТРЯБВА ДА Я ПЛАТИ. Това е проблем, който трябва да бъде решен от правителството и докато не го реши, цената на електроенергията няма да може да се пресметне вярно.

Бащице, не можа ли да отложиш новите цени поне с още 3 месеца. Толкова се надявахме. Разочароваш ни.

Злите езици говорят, че не е бащица, а майчица.

Ми да, с това любовно сърце от Юнкер не бих се учудил....

#ИЗВИНИСЕНАВОЛЕНБЕ!

Приятели, СТРУВА ли животът на тази мутра 3,7 милиарда? А струва ли 16 милиарда? Дайте да му подарим една оловна монета за 2 лева, че да го отървем от трудното положение!!! Ще му спестим и Белене, и Цанков Камък, но и ВЕИТАТА И БОРИСОКОСТОВИТЕ АМЕРИКАНСКИ ТЕЦОВЕ!!! Даже и от новите ЛАЙНЕНИ ЛЕЦове!

Вместо да работи по специалността си Боко се прави на енергетик.Явно е страда от Алцхаймер.Просто не помни какво говори преди един месец.Които е гласувал за гербаджийте да си сърба попарата.А фирмичките които също спонсорираха ГЕРБ сега и те ще лапнат дървото.Крайно време е да изметем гадовете от електроразпределителните дружества.Албанците го направиха преди години.Явно са по-интелигентни от нас.Не се подигравайте за албанския самолет и подводница.Там има мислещи хора за разлика от Булгаристан.Ред ще има само с Атака.

Прав си в заключението. Кой е Иванов Костовиста и какво може да се очаква от тях реформаторите.Освен да си назначават своите хора на държавни отговорни постове министри зам.министре посланик Надежда в Турция и т.н. Случайно ли изчакването на повишението от Август да хване зимния сезон.Увеличиха пенсиите с 1.9 % а тока го повишават 2 % да не се минат.КАКВО НАПРАВИХА ЗА ПОВИШАВАНЕ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ХОРАТА, Милионерите се увеличават за коя сметка. Печалбите се изнасят с милиарди нима не знаят управляващите и нищо не предприемат. А да увеличават цените са бързи. Българите трябва да мислим кои да управлява държавата. Електронното гласуване е чиста манипулация за купуване на гласове." пишеш кода и натискаш бутона а може бутона да се натиска от един.

Този РЪБ направо прекали. Започна да се върти не като фурнаджийска лопата, ами като цигански калайджия.

Този неграмотник не знае колко е 2+2,държава тръгнал да управлява.Всеки си го лъже както си иска ,е разбира се ,че това е подплатено с пачки ,лесно от него няма да се отървем.Прост народ ,слаба държава.

На родна сцена продължава операта - Американският "бизнес" срещу руския, а зрителите (овцете за стригане) прогресивно намаляват с по 45000 на година!

какво те учудва, пич ! Това да се издигат посредствени, полуграмотни и полуинтелигетни хора на високи държавни постове е световен прийом за завладяване на света ("новият световен ред") от масоните и тъмните сили обитаващи континента америка ! И това е нашият "избранник" и неговият външен министър - долно пробен кариерист!

Гледайте спокойно вечер от 20 часа телевизия - Алфа - там съвсем нормално обясняват нещата кой ни мъти водата и кой ще ни спаси от тези изедници мръсни.

Ха-ха-ха-хаааа-мухааааа-ааааа...

И ДА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ НЯМА ПОЛЗА НАРОДНИТЕ ДУШМАНИ ТОЕСТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СИ ДОВЕДОХА ЧУЖДИ ВОЙСКИ И ТАНКОВЕ ДА ГИ ПАЗИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА НАРОДНА ЛЮБОВ КЪСНО Е ЧАДО .

Какъв бизнес -какви пет лева Премиерю-Цар?Реве бизнеса дето лъже хората ,че им плаща а не ги осигурява или ги осигурява но не за това , което им плаща.Реве бизнеса,който произвежда нещо с 20 единици енергия,а при събратята ни в ЕС за същото производство са необходими 2/ДВЕ/единици енергия.Или пък на този бизнес му липсват природни условия и дадености и вечната подкрепа на корумпираните "Батко-Братко","Калинки-Малинки","Мировци-Прокурори",тъпи министри и парламентарни воайори.Да си срещу тях днес е позиция Премиерю-Цар.Затова те обичат и едните и другите и те желаят настървено за да ги лъжеш по всяко време и за всичко,защото само ти разбираш от всичко.Хай у преката

Кои вдигна с 900% произведената енергия от ВЕИ която е много скъпа от 2009г. ?Кой гласува преди дби закон за нов тип ВЕИ от торове т.е купуваш евтин ток и продаваш на народа скъп?Кой позволява на американските централи 45%печалба?!Кой ще освободи България от Бойко?Прост народа цялата власт подарихте на една самозабравила се мутра!И сега всеки иска на Терминал 2

Прав си пич ! Безкрайно тъп и прост народ !

а бе тоя лицемер до вчера беше против. Оня ден обяви ,че били събрани два милиарда лева повече от контрабанда и че тези пари ще отидат за асвалт . Та за да вдигне пенсийте и заплатите със 100лв. на Бойко Асвалта са му нужни само 5 милиарда лева годишно . Е това ако не е подигравка с хората .

Да вземем да си внесем за директори на НЕК и БЕХ румънци, работещи под тяхната юрисдикция.

Г-н Премиер, ние нямаме вина за корумпираните политици, които ощетиха българската енергетика в лицето на НЕК с продажбата на "Марица-Изток" на американците като се сключи договор с изключително неблагоприятни за страната ни цени за изкупуване на ел.енергията от този ТЕЦ.Щетите на НЕК за плод на безотговорно управление и най-после посочете на глас кой подписа този договор, кои са консултантите по сключването му, кое правителство го направи, кой определи тези цени на изкупуване на енергията от ТЕц.Кога и как страната ни ще изплува от това бреме? Защо народа ни трябва да плаща грешките на политиците?Ами като не могат да управляват да се откажат от политиката, ама как да стане като чрез нея получават пари и то в огромни размери!Всички политици сте инквизитори на българския народ-смазахте го, унищожавате го и продължавате да се хвалите.Опитайте се само един месец да живеете с 200-300 лв.,както живеят голяма част от българите.Запомнете, че гладните хората стават зверове особено когато не могат да нахранят децата си или да купят необходимите им лекарства.

Марица изток 1 НЕ Е ПРОДАДЕНА, а построена на зелено централа. Не е вярно че договорите са неблагоприятни. Напротив добри са.., но поради ред други причини, като примерно изкупуване на 30% от произведения ток. Ами ако изкупуват по 100% цената ще стане и сравнима с тази на Козлодуй. Това са умишлени врътки на червената мафия. И Американските ТЕЦ примерно не са причина за натрупания дълг. Американските ТЕЦ са удобно извинение за залъгване на тъпанарите.

Влашка престилка.

Този отявлен простак застана и зад бизнеса при първия протест, после каза че няма основания за вдигане цената на тока, а сега - съвсем друго! Ето такива простаци и крадци ни управляват, а после пак гласувате за тях! Лошото е че страда целия народ и вече няма и наченки на държава и държавност!