Топлата вода поевтинява, токът - почти без промяна

КЕВР остави почти без изменение цените на тока и понижи цените на парното и топлата вода. Новите цени влизат в сила от 1 юли.

Обратно в новината

Коментари - Топлата вода поевтинява, токът - почти без промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а топлинните загуби пак тия..Големи учени има в тая държава.

Какъв е този народ бе!!! Нито един положителен коментар. Цените се запазват и намаляват, при дефицит в енергетиката, а всички плюят!!!!Народеееее!!!!!!!

Само кръвен данък може да плати това, което държавата причинява на българите последните вече 26 години. Хората се знаят, дано народа ни някога се събуди. Много глави има за рязане.

Дрън, дрън, ярина...

значи тока поскъпва леко ?

В България всичко е "почти", или ама надали!

На снимката се оказа по-голям клоун от своите предшественици. Обявените намаления са просто подигравка с хората. По-добре не ги обявявайте, за да запазим и малкото си достойнство , което ни е останало като народ.

Значи топлата поевтинява, токът - никак, но тоя урунгел вика, че сметката на абонатите щяла да се увеличи с 4 ст. на 100 лв. Евала, благодарим за намалението.

вдигат студената...При администрацията нема лабаво, спазва природните закони.

Тя цялата работа е ясна! Едни марионетки, целуват задника на други марионетки дето са в управлението, който пък ближат кура на едни други фирми дето не харчат печалбата си в България. Как може сектора с електричеството да стане частен, и после 1001 посредника. Ние сме виновни, за дето само при мисълта това да направят, не ги обесихме на площада. Сега се намножиха, сключиха дългосрочни договори и продадоха държавата, уж законно. После защо сме най-бедни в европа ... най-корумпирано управление, най-корумпиран съд и т.н. Позволили сме го, да се случи и то продължава да се случва за наше огромно съжаление. По времето когато е била Велика България, такива измети е щяло да бъдат с отсечена глава, за предателство срещу държавата. Сега имаме закони, но нямаме осъдени за годините предателство ... Все едно не се е случило, и не се случва в момента ...

по-нещастен,по-беден и по-търпелив народ от българите няма,заслужаваме си всичко,което ни се стоварва на главите,не зная какво още трябва да се случи,за да се размърдаме и потърсим правата си.Разбира се,че ще ни еб...ат както си искат,да сме направили поне мъничък опит да се разбунтуваме,кротуваме си и се оплакваме.На всичките крадци от топлофикация,В и К,мобилни оператори,ЕВН,ЧЕЗ,МЕЗ.........въобще не им пука от стадото,колкото повече ни го набутват,толкова повече ние се унасяме в дрямка.Крайно време е да се събудим и изгоним тези чужди крадливи фирми,имаме си и ние добри специалисти,за какъв х ...са у нас

По-долу цитирах точно какво, според ДИР-ниците, бил казал тоя кютук. Сега в текста го модифицираха, като махнаха първото изречение от изказването на малоумния лъжец и наглец, но под снимката му то си остана без промяна! Не знам само дали наистина той и кохортата калинки около него са истински идиоти, поставени само да обират луфтовете на управниците в тоя чувствителен за населението ресор, или са такива гьонсурати, че се гаврят най-нагло и открито с хората, знаейки, че каквото и да говорят, номерът им ще мине пред "мат'ряла". Май пак ще трябва да се запасяваме с камъни, за да ги гоним от топлите местенца наесен тези дебили?

да ви видим сега опорните точки, бая ще се озорите да ни обясните що защитавате картела!

ПРОГНОЗА - ДО ЗИМАТА ИМАМЕ НОВ КАБИНЕТ!

Съмнявам се... Вкопаването е яко...

ЗАЩО ТОКА НЕ ПОЕВТИНЯВА С 20-30%, БЕНЗИНА - С 50%, ГАДОВЕ МРЪСНИ?

благодарим Ти, АВгустейша Тикво, за милосърдната Ти воля и целуваме краката Ти за това свише благоволение за нас, низшите духом - матрял, който не заслужава даже да диша въздуха Ти...

Другари топлата вода не поевтинява а само намалява температурата си !!! Основен закон в термодинамиката на парите!!!

що е партиец , гръм да ги удари огин да ги гори

крадци изроди и мошеници

ГЕРБ пак ви прецака, нали ;-))

Какво облекчение само, какво минимално повишаване на цената на тока, да видим, кога ще ни ударят с голямо увеличение. Но с последните изравнителни сметки си взеха своето.

Аз нали съм Куха Лейка, та искам да попитам: След като има от 7 до 17% НАМАЛЕНИЕ на цената на тока за предприятията, цените на продукцията ще паднат ли..? Не, наистина съм много Куха, щом си задавам такива реторични въпроси.

Почти без изменение.

Но все пак "почти-то" е в посока нагоре ;))))

Лято е. Две кофи вода на слънце,и тялото пее. Пробвайте.

Те EVN авансово ни обраха с тези две сметки за юни. Общата ми сметка беше над 90 лв., при положение, че нито отопление сме ползвали, нито охлаждане, нито се готви и обичайната ми сметка за такъв период е не повече от 50 лв.!

Топлата вода поевтинява, токът - почти без промяна И аз "почти" им вярвам!

представяте ли си какво крадене е било до сега ..лелеле....окрадоха народа

Сетила се Гинка,че Иванчо я прекара

Какво искате от човек на Радан Кънев и Иван Костов...

ПОЧТЕНОСТ!ДО ПРЕДИ НЕГО ЦЕНИТЕ СЕ ПОВИШАВАХА НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА С ПО 10 ПРОЦЕНТА МИНИНУМ!

... а цените на горивата също, няма да се.... намаляват....!!!??? ...смешна комисия....

За цените на горивата питай тиквоча. Тия дни назначи нов шеф на КЗК.

семейство Мейзга от ГЕРБ

...а бе, какви комисии , какви нови шефове , валентин златев хотел триябва да строи....???

Уловката е в подмяната на електромерите. Махат стария ви електромер, който си е ваша частна собственост (със или без ваше съгласие) и го заменят с електромер собственост на ЧЕЗ. По този начин ставате напълно зависими приумиците на фирмата и "услугата" която ви се предлага. На практика закрепостени селяни. Че отгоре на всичкото си го признават. Но както винаги тъпия, мърляв по душа българин няма да се противопостави в първо лице единствено, щом нещо "УЖ" е по-добре. Прост и жалък народ, който може най-добре само едно - да лъже. И все някой друг му е виновен.

ПРЕДИ ГОДИНИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЕОН!

Много прост народ, много. Ако електромера е твоя собственост и се развали тогава ще трябва да се бръкнеш здраво в джоба за ремонт или смяна и така да беше простият човек пак ще си мрънка, тогава ще казвате - е на тия толкова ток им плащаме, а пък сега трябва да дам пари и за електромер, но сега ако се развали...идват, сменяват го и не плащаш, нали? Абе няма оправия с прост народ. Друг е въпроса, че това е по изискване на държавата (КЕВР)

Много ясно, че ще е техен бе, говедо! На мен тоя електромер не ми трябва, трябва им на тях - да си го плащат!

Средното намаление на цената на тока за бита в страната е от 0,04 %. За сметката на българските потребители това означава, че ако сметката на домакинството е 100 лева, увеличението ще бъде с 4 стотинки, даде пример Иванов. Аз ли лошо съм учил на времето, тоя ли е идот? Щом за тоя дебил намалението е в същото време и увеличение, той е за 4-ти километър! И там да увеличава намаляйки и да намаля увеличавайки каквото и колкото си иска! А тази организация да се закрие! И без това, щом меоже да съществува толкова дълго с толкова много умствено засегнати индивиди начело, явно полза от нея е никаква!

След изборите ще ви излезе през носа