Иван Иванов ще опита да удържи цената на тока

Аз лично, като председател на КЕВР, ще се стремя да бъдат задържани цените на електроенергията, но това не зависи само от мен.

Обратно в новината

Коментари - Иван Иванов ще опита да удържи цената на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Иванов има СТРЕМЕЖ! Стреми се да удържи цените за създаването и пренасянето на насочените електрони, от т.А до т.Б.Стремежът ти е благороден, но само да не е стремглаво!

Не разбирам отдавна за какво ли се мислиш. За герой вероятно от любовен роман. Дон Жуан да играеш така ти се иска, а пък всъщност си само Иван. И защо се стараеш, не ти ли ясно? Посивял си скучен, като празен екран. А мансардата с блянове вече е тясна, тя отдавна е само таван! Припев: /2x/ Иване, Иване! (2) Спасение няма, щом си с пръстен към мен прикован! И какво да направя, вече девет години с теб делим увехтелия сватбен диван. И редовно претопляме чувства изстинали на котлона с един реотан. И какво ми остава да тръшна вратата, да избягам от този панелен капан, но така ли си бяга човек от съдбата и от своя единствен Иван Припев:... /2x/

Иванов най-добре ще задържиш тока като се хванеш за кабелите,може и от контакта в банята ти!!!!!!!!!!!!!!!

Иванов докажи на Костов че можеш , докажи му че не си мишка , покажи му че още си фактор и хората те търсят !

Тоя гащите си не може да обуе.Още не се е научил български да говори,мяучи като мачка.

На това му се казва богатир. То ако ставало с желанието на някой си - сладка работа...

Давай Иванов , смажи главата на змията , победи енергийната мафия ! Бъди смел , няма да се страхуваш , хората ще те запомнят с делата ти ! Не бъди примиренец и послушен ученик , сега е твоя шанс да се докажеш ..... или да се провалиш и да се самопрезираш докато си жив!

Щом е казал така, значи цената със сигурност ще скочи!!!

ами аз какво да държа......

Седесарски идиот !

Какво значи,ще се опита да удържи цената на тока?Трябва да ни освободи от тези енергийни вампири ,както направи Унгария.Но ,при нас никой не работи за народа и няма как да се случи.Всички сте МАФИЯ!Проклети да сте малоумници!

Идиот ! Хайде увеличи с още 10% цената и ще видим ! Освен ако овците не се примирят и с това !

Много ми е интересно кои са тези идиоти, които са написали "минусите" ! Трагично е да имаш най-евтин ток на изхода на АЕЦ - 4 ст., а да плащаш - 20,5 ст/квтч ! А след 2 години като закрием 5 блок, ами след 4 - когато няма да има АЕЦ ?????

какви цени, какви тоци като всеки ден се закриват ТЕЦ-ве ( Видин, Свищов ), няма Белене, няма нов блок в Козлодуй и т.н. Така че какво ще регулираш ?? Свали цените на зелените, фотоволтаничните и ще се видиш на улицата след два дни. Мушмороци...

Иванов! "Гражданите" сме си изпълнили дълга към дефицита на НЕК - само от октомври до април тази година, дефицита е намалял със 150 милиона! Айде сега и останалите "субекти" да си го изпълнят, пред ПАК да го турите на "гражданите" с поредното увеличение! И карайте наред - след американските централи наред са ВЕИ-та, измислените ТЕЦ-ве на Ковачки и не само и т.н. по веригата! Не може едни да правят дефицита, а друг да им го връщат!

Цени се удържат с производство. Къде е АЕЦ Белене, къде е ЮП, къде е Бургас-Алексондруполис. Още помня как тиквата ,като закла проекта Белене се изтъпанчи на екрана и каза"Аз къде да го продавам тоя ток от Белене"

Еми няма къде да го продава защото жена му, любовницата му или каквато там му се води е заела предварително целия пазар със скъпите си ВЕИ-та.

Аз лично, като председател на КЕВР, ще се стремя да бъдат задържани цените на електроенергията, но това не зависи само от мен. Е това е изказване, нищо не зависи от него , но той все пак ще се опита.

Говори убедително и не излъчва принадлежност към олигарсите. Но за цена на тока ще се говори, докато не се либерализира пазара. После и тока ще стане като всяка една стока.

Тоя ли не принадлежи на олигарсите? Тоя им върши най-долния слугинаж - не споменава дори осемкратната цена на тока на ВЕИ-тата и фотоволтаиците, а те всичките са собственост на олигарсите. Върши слугинаж и на т.н. "американски" ТЕЦ-ове, чиято цена на тока е четири пъти цената от АЕЦ. Затова не строим нови АЕЦ и искат до 2020 г. да закрият окончателно Козлодуй. А вие, баламурници, си говорете за "убедителност" и "компетентност". Щом така сте си надробили попарата, така ще си я сърбате барем още 20 години! И намаление на цената на тока ще има, когато преминем на газени лампи и свещи - на кукуво лято!

Дано не патиш повече след като вече Иван Иванов смени комунистическите олигофренчета.

е нали уж не трябваше да се удържа, че било грешка....

Ще го държи - за шлифера..............