Наказват ЕРП-та за сметки за повече от 30 дни

ЕРП-та ще понесат санкции, ако фактурират потребеното електричество в сметките на хората за по-голям период от 30 дни, обяви Делян Добрев. КЗП се самосезира.

Обратно в новината

Коментари - Наказват ЕРП-та за сметки за повече от 30 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхът от сваляне на гербаджиите от власт е обхванало Тиквата и тикветата !

Тоя гаче се опитва да ни баламосва, че се е загрижил за нас.

ГЕРБ имат нов ИМИДЖмакер. Сега скачат на ЕРПтата в опит да покажат на хората НИЕ МИСЛИМ ЗА ВАС. Реално сметките няма да станат по малки и държавата в лицето на Борисов и Плевнелиев ще продължи да ГАРАНТИРА печалбата на ЕРПтата. Това е форма на корупция срещу която Запада няма нищо против защото фирмите са западни. Време е за оставка които няма да получим защото ГЕРБ са с ДПС.

А "умните" електромери кой ще ги плати? Пак простия потребител. Заедно с комисионите, разбира се.

И кой да плати ТВОЯ електромер? Съседа ли?

Този михлюзин е тотално невеж. То и сега няма никакъв проблем да следиш колко киловата си изразходил и каква ще ти е сметката.

Герб ще направят календара за 2015г всеки месец да не е по дълъг от 30 дни(31 дена)..ха.ха

А ГЕРБ които 3 пъти вдигаха цената на тока с по 10%, тях кой ще ги накаже? Фактурите и за по 20 дни да са или 40 няма значение, високата цена на тока е пряко следствие от политиката на ГЕРБ в слугинаж на ЕС да се сроят (от наши хора) неефективни соларни станции и подобни немощни пособия за производство на ел. енергия!

ГОДИНАТА е 2014, А НА ВЛАСТ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БКП/ДПС "ОЛИГАРСКИ" 05 Март 2014 Драстичното поскъпване на тока става все по-неизбежно НЕК поиска шокиращо увеличение на тарифата си от 1 юли - със 150% Въпреки клетвите на енергийния министър Драгомир Стойнев, че няма да допусне увеличение на тока, поскъпването на електроенергията става все по-неизбежно. Вчера Националната електрическа компания (НЕК) поиска рязко повишение на цената, по която доставя ток на електроразпределителните предприятия (ЕРП) - с безпрецедентните 150%. Ясно е обаче, че времето на управляващите за демагогска употреба на енергийните цени вече изтича. Досегашните 3 намаления очевидно са изстискали до краен предел резервите на фирмите от енергийната верига. В резултат на ценовата преса компании като НЕК натрупаха рекордни задължения и загуби. Според бившия министър на икономиката Делян Добрев НЕК вече има около 2 млрд. лв. дългове и се очаква да приключи 2013 г. с 400 млн. лева загуба. Дори печалбата на АЕЦ "Козлодуй" спадна драстично - през 2013 г. тя е със 74% по-ниска от 2012 г.

Пука им! Сметката ми по-висока с 250% спрямо предишната. Кой ще е наказания?