1.1 млн. души ще бъдат защитени от скъп ток

Два пъти повече хора или 1.1 млн. души ще се възползват от защитата на държавата при предстоящата пълна либерализация на електроенергийния пазар.

Обратно в новината

Коментари - 1.1 млн. души ще бъдат защитени от скъп ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да ме защитават от скъп ток/или каквото и да е друго/. Искам срещу труда си да получавам достатъчно за да се справям САМ!!!

ТИЯ ОТ ГЕРП И БСП ИЗТРЕЩЯХА ТОТАЛНО НО НА ЛИ СА С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ????????КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ПРОСТОЛЯДИЕЕЕЕЕЕ?????????????/

Циганите се увеличават?Или това са с включени "клети" бежанци???

Защо никой не казва каква ще бъде цената на тока?Или това ще бъде изненада?Много изненади!!!Винетки,градски транспорт,ток.....

Много искате да знаете?! След като по "швейцарското правило" ще "увеличат" с 2,6% пенсиите, то затова тока ще скочи с 15%. Нещата са като в казармата, нищо не се губи, а само си сменя собственика. Така е и с Плевнелиев. Сега го е "пипнала" тежка диагноза, миналата година синът му почина, но пък ПЪРВАТА ДАМА се върна при него. Така е и с тока, "дългия инкасатор" е лицето на енергийната мафия.

Айде стига сте лъгали бе Мариците евтини ли са Български са дори ама Американците прибират лЪВСКИЯ ПАЙ ОТ парите . СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ БРЕ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ !

Петкова: кога 500 хиляди семейства са наброявали 1,1 милиона? Само 200 хиляди цигански "семейства" с по 4-5 деца са близо милион. колко е населението на България, на 1,1 милиона са 14%? 8 милиона ли,а? По златното татово време бяхме толкова, Петкова, лъжеш безобразно.

През 2013 година се опитаха да вдигнат цената на тока с 15 %. ... И "Борисов 1" си подаде оставката ... без да бъде гонен с геги, тояги и бухалки. Сега е друго време, в което "върлува" ДИВ ЛИБЕРАЛИЗЪМ. Ако във Франция има профсъюзи които успяват да блокират енергетиката й, то в България се подготвят водни оръдия, за гасене на НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Ако и останалите 85% от потребителите преминат на ползването на ЦИГАНСКИ ТОК, не се знае как ще се развие ситуацията, с ескалиращото социално напрежение тук и в ЕС.

ще има антибокови протести.

Айде да ви го кажем кОлтурно, драги политици - вие сте мега-, гига-, тера- хипер простаци. Пожелавам на всички ви благоденствие като моето и като мен сами да си отглеждате децата с евтин ток.

симо

Що така бе МИМЕ/.....Да не искаш да кажеш , че свободният пазар ПРЕЦАКВА своите клиенти????Нормално за шибания НЕОЛИБЕРАЛЕН модел.Имаш усмивката на Мона Лиза в момента/толкова загадъчна си в момента/....отровата и захарчето да я преглътнеш.

Боко тиквата отново ще ни прави на маймуни с новите по-високи цени на тока, но с реверанс към ромите! Тези хора нищо не ги хваща, правят им какви ли не отстъпки!

Пак облагодетелствуване на циганята !

Уж конкуренция, уж много доставчици, уж свободен пазар, а цената нагоре. Това е новата огромна лъжа на ГЕРБ. ОСТАВКА!

да, ясно е като бял ден кой ще ползва и тези "благинки", 99,9% са циганите, които не искат да се учат и работят, те ползват и социалните помощи социални помощи за отопление и въобще уважаеми сънародници ГЕРБ и Борисов си осигуряват изборната победа с безценната помощ на циганята и затова няма да гласувам,тъй като моят глас не се брой,понеже не съм циганин,нали схващате каква е разликата - ние плащаме, а Борисов и компания пак печели изборите, срам и позор ..

1.1 млн. цигани ще бъдат защитени от скъп ток

Те така свободния пазар и конкуренцията се грижат за благосъстоянието ни. Благодарско!

Ако 1.1 милиона души са 14% от населението на България...... дааа ама надали! Сега кой се обърка дира или министъра... или ние като стадо с овце?

Вие ни мразите, но и ние няма да ви простим!

Май подготвят стадото за стригане, но този път до кожа ! С нашите пари и страдание беше построена АЕЦ, за да имаме евтина ел. енергия, но загубихме борбата със световната енергийна мафия, благодарение на нашите безгръбначни политици, Господ няма да ги забрави и рано или късно той или чрез нас ще ги накаже, но нас ни очаква последващо обедняване, скоро ще разберем как и с колко и ако не се вдигнем на крака и познаем в себе си достойния и борбен човек сме на път да загинем бавно и мъчително ! Скоро бях в болница на изследвания и бързам да ви споделя : НЯМАМЕ ВЕЧЕ безплатно здравеопазване, там царува ЦАР ЛЕВ и който не е приятел и близък с него чака го мъчителна и почти непреодолима борба за оцеляване.

аман от несправедливости.

Тия 14.5% са оная група потребители, дето им качват електромерите на високо по стълбовете.Когато встъпи в длъжност Иван Иванов говореше, че 61% от БГ домакинствата са енергийно бедни. Сега какво стана... само 14.5% били бедните. Забогатяхме, ей!

Притчата за Рибата. Било за Воненето-й , било за Слагането на олиото в тигана. ...и за да НЕ допускаме Отново 'наште' да Ни таковат : -> Хора Знаещи-и-Можещи ! Незабавно. Навсякъде.

не бе , не бе човек , мани сложните изрази , а кажи , че уредилите се ромки и роми тази година са нараснали два(2) пъти... а кога тия екстри ще станат достъпни за самите българи в Бе_Ге-тото ?

Потвърждавам.

Уж нямаше да се вдига тока, а то какво се готви! Всички политици от 26 години крадат от енергетиката в огромни размери. Тези кражби, които продължават и сега в небивали размери, ще ги плащаме ние - народа! И защо търпим тези мърши да ни доят като овце?! Вижте какво правят хората във Франция, в Гърция - всички се вдигат като един и променят нещата в тяхна и на държавата полза. Ние търпим шепа изроди да крадат и дебелеят, после се изпокарваме помежду си и резултата е налице- най-бедния народ с най-богати политици и мутри! Мислете! Идват избори! Избора на президент ще покаже на тия измекяри че времето им изтече! Мисли БЪЛГАРИНО и не чакай цигани и турци да те управляват!

Във Франция - Е СвръхСериозно... - 6 от 8те рафинерии - Стоп - 14 от 18те АЕЦ - Също. - Резервоарите - Заградени. - Неприкосновеният Резерв - към комсумация Вече.

Когато стане на въпрос за енергетика, най срещаните думи са "енергиина мафия". Тези думи са в устата на всеки политик. За това Валери патриота поиска да възглави тая комисия, за да изчисти енергетиката от енергиината мафия. Е, и какво стана? Изчисти ли я? Предал бил папки с нарушения. Народа не иска папки. Народа иска да се ликвидират тия кърлежи, които буквално изсмукват последните стотинки на бедните хора. Не желаем повече милостиня. Искаме да плащаме ток по цената на АЕЦ Белене. Така, както я плащахме при Бай Тошо. Няма да имаме нищо против, че тя е строена от "лошите" комунисти и техните господари в Москва. Нека тока от американските централи го плаща Иван Костов, а от разните солари, го плащат тия, които разрешиха това строителство. Значи така а, правят електроенергия от слънце и през ноща. Сигурно ползват лунните лъчи.

и фалирала енергетика! Изводът се налага от самосебе си!

Социална справедливост - Един Бойлер топла вода на месец ! Желая ви крадливи Чудовища и вашата Теква бавно да се скапвате вие и вашите семейства и вашите роднини ! Желаете да обезлюдите България за да можете да живеете само вие и вашите мургави избиратели , чака ви смърт бавна и мъчителна !

Тоя европейски търтей има ли представа с какви доходи живее средния българин и колко крадливи са българските политици?

Правителствоооооо,не ви ли е срам ,че 1,1 мин. живеят под линията на бедността.Не е ли крайно време да намалите кражбите и да спрете грабенето от монополите...Тази бройка би трябвало да не ви дава да спитееее..

Това което е написала Лисичето е най -вярното нещо което желае по-голяма част от Българския Народ ! Дир БГ го изтри , но аз го запомних и го пожелавам на закоравелите крадци и изедници на Държавата в лице на управляващите , не се учудвайте управляващи че вашите деца и близки ги застига Народното Проклятие !

да му се връща собственото му проклятие,не се наживяхте 7 млн.крадци

Нали след либерализацията цената щеше да пада бе?

трябваше да падне ама не би!

и солта и тоягите и накрая ...искат пак народът да плати! Я да идват румънските прокурори!

Голямо БРАВО и благодаря на нашите скъпи управници и на европейските управници, че постоянно мислят за нас. Ето и бойлера даже може да си ползваме. Как да не гласуваме пак за Вас! Обичам Ви!!!

Кой ще плаща тока на бедните тарикати и на циганите ? Пазарна икономика, оправяйте се и плащайте.

"възползват от защитата на държавата..", "защита на уязвимите потребители .." , " Критериите за определяне на лицата.. !!!!!" + "..социалната политика.." , "..нефинансова мярка е забрана..", "..бойлер за подгряване на топла вода!!!".... чета, и не вярвам! все едно увеличението на цената не се случва, онези 85% за последната петилетка, ги няма и пълният провал на енергийната перестройка не е факт !? те изобщо, даже и не подозират за какво говорят, комуникацията с тях е тотално безсмислена. те настина са безнадеждни идиоти.

правителство за 26 години!

Идват избори и единствените, които ще гласуват за ГРОБ са милите ни "братя роми". Затова не се сърдете на Тиквата, той просто си купува изборите с вашите пари.

Тоест, вече законно ще плащам с данъците си тока на безделниците от малцинствата. Почвам да си мисля за еднопосочен билет. Писна ми да търпя малоумията на Тиквата и подобните му недоразумения. Като останат само калинки и римляни, ще ги питам какво ще правят.

БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ В БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛНО-ТИКВЕНА ПОЛИТИКА!

Нищо пазарно няма в тази либераризация на цените на тока . Пазарно би било да си купя ток от АЕЦ-Козлодуй,без да ме касае кой ще купува тока от Американските тец-ове и далаверите с ВЕИ-та. Замазват ни очите и утре като поскъпне тока ще вдигат рамене и ще казват-пазарна икономика. Който ще да вярва на това,аз НЕ вярвам на лъжи.

Защитени от плащане на ток ( и скъп, и евтин), защитени от здравни осигуровки, защитени от данъци, защитени от възмездие за престъпленията си...

Все има някой виновен ;)) Ама все не сме ние!

в предизборната си кампания...АЗ ще крада?

Като виждаш, че един човек е в политиката от 27 години и все краде - защо ПАК го връщаш в Парламента?

И Откъде Би дошла тая Невъобразима парса та да Се ДоНаплюскат 'наште' енерго-бизнеснезнамквиси ?! Никакво преговаряне, Хора ! --> ВЪН !, просто - всички ВЪН !!!

По ред на номерата,за всички неизгодни договори... Това е въпрос за РЕФЕРЕНДУМ!

Абсолютно !

Това си е чист проба дискриминация на незащитените, т.н. на работещите бедни. Да ви пикая на тая политика , вие сте само за съд.

Ами че то работещите богати едва ли са повече от 10 %, т.е тия са решели тотално да ни унищожат

Съдът е техен! 120 ДУШИ ПАРЛАМЕНТ, ОСТАНАЛИТЕ НА БОРСАТА. Мерзавци!

Единствената ефикасна защита е напускането на еврогейския съюз и измитане на престъпната политическа шайка, довела страната до погром.

Тоест защитените ще бъдат поети от незащитените. Както във всички останали сфери...

ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ ЗА ОЩЕТЯВАНЕ НА БЮДЖЕТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ С ЦЕНАТА НА СУРОВИЯ ПЕТРОЛ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ЗАЩО ЦЕНИТЕ СА ПО-ВИСОКИ С ОКОЛО 15%.ВИЖ ТУК : link

А каква се очаква да е цената на тока?Ще видимммм..

Нагла самодоволна пача! Истината е, че поне 50% от населението са на границата на бедността! Истината е, че през последните 10 години покупателната способност на населението реално е спаднала. Истината е, че последните три правителства разгониха с наглата си корупция всички инвеститори! Истината е, че ако наглият простак от Банкя сега допусне увеличаване на тока Народът ще му такова мамата!