ДКЕВР промени цената на тока на два пъти за два часа

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) намали цените на тока на два пъти в рамките на два часа.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР промени цената на тока на два пъти за два часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ква стана тя, закрихте ЯЕЦ-а и ще ядете бахура, със или без стачки, ще плащате скъп ток на монополите! Само ГЕРБ - да Ви е честито! Сега -8% след няколко месеца +16%. И откъде ще го вземете този евтин ток от МАРС ЛИ?

Интересно и безумно управление: през час-два се сменя нещо си.... Върви работи, прави си разчети, прогнозирай и прочие. Прав е Алеко - пълни маскари са до един! Спасението обаче не дебне от никъде.

Много дребнаво изказване. Поне се размърдаха. Друг премиер не се е вслушвал толкова в народа колкото Бойко!

Малий как се вслушваше в Дянков

Ако народа не иска тези управляващи то тогава тези управляващи трябва да ис ходят, а не народа, защото народа е суверена. Управляващите имат възможност ако са навършили възраст да излязат в пенсия, друг въпрос е какви пенсии направиха, ама да си "сърбат попарата дето са надробили" за 24 години. Може да отидат в чужбина да управляват "по-добрият материал", ако ги иска естествено.

Нека видим на изборите нашия НАРОД кого ще подкрепи. Защото аз не вярвам, че протестиращите искаха оставката на правителството. Само няколко качулати подкупени екземпляра...

лъжи и мошеници

Вече над две десетилетия се пробват да ни мотаят, ама вече ни писна и няма да е така.

Предложение: Имаме енергия безплатна за всички. Неограничено. Защо да ви я дадем ? а. "Защото сме социалисти", б.За да се друсате денонощно под звуците на чалгата по заведенията без да работите ? в.Защото сте българи изритали правителството си и искащи това да стане и с нас /след като ви дадем енергията с която доходите ви ще станат най-високи в света/ ?

г-жа Меркел иска същото за Германия, каквото иска българският народ за българските ЕРП. Какво ще кажеш сега неграмотнико? То не е като да лъскаш подове в чужбина!

Имаме да избираме изпомежду 900 доставчика. Бяхме при FlexStrom, сега сме при Loewenzahn.Можеш да провериш с търсачката кои са те...Безплатната и неограничена енергия също я има и сте чували за нея...НО...не само ДКЕВР ще са вечно безработни, а и всички в енергетиката, въгледобивната, нефтодобивната, газ и тръбички...ще са супер безработни...Следват химическата и фармацевтичната промишленост /все пак от нефта идват доста продукти.../...Остава само палми и банани, лежачка и...умирачка. Искаш ли го ? Мислехме да го дадем дар на Бойко, ама ...него го няма вече, а все още има БСП и ДПС. Докато ги има ще теглите хомота!

Илитерат хайде разкажи ни как се случват нещата с ЕРП-тата в Германия. Ще ни разкажеш друг път хем нищо не знаеш, хем си лъжлив.

Незабавно закрийте ДКЕВР! Спрете мафията! Това е узаконен орган на организираната престъпност, на ограбването на държавата, там са престъпници до един! На заплата на мафията, продажници и национални предатели, чието място е на наказателния кол. 23 години не се умориха да творят схеми за срив на икономиката, проводник са на чужди интереси, на дълбоко криминални похвати схеми и лично обогатяване. Днес народът е на улиц;ата заради това ДКЕВР! Съд за Семерджиев и настоящите членове на комисията! СТИГА ТОЛКОВА ГРАБЕЖ1 СТИГА ДЕМАГОГИЯ И УЛИЧНО ПОВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

Яко! Цялата държава мина в оставка, но всичко си е по старому!

Никой не е в оставка освен шепа политици. Народа е на работните си места и ви гледа!

По мой спомен, ДКЕВР шефката е също в оставка.

Намалили цената на тока с 5-7%, ... значи имаме примерно да платим 100лв, а не ни достигат само 5-7лв ли??? Това е гавра с всички, защото минималните заплати и пенсиите са долу-горе толкова, ... а за храна, лекарства, парно, вода - от къде, ... да крадем ли??? Трябва всички крали толкова години народа - да бъдат осъдени веднага и да върнат заграбеното в троен размер!!! Впили са се във влстта и капиталите и се борят със зъби и нокти да останат още!

Юлиана Иванова май лъже, че има диплома от ТУ. Никой не я е виждал досега тази диплома!

Това което трябва да направи ДКЕВР: -Спешна промяна на "Общите условия" на ЕРП в които да имат права и потребителите и да има ясни задължения на ЕРП, особено на ЧЕЗ при които е фрапиращо. -Всички електромери да минат на метрология в независима лаборатория и всеки клиент да получи протокола. Електромери на които след метрология могат ЕРП да променят показанията да се забранят, а това са новите електромери със софтуер, който обезсмислят метрологията и показват колкото иска ЕРП.

Искам да задам следният въпрос към хората дето проявяват безочие към нуждите на българският народ: - Как смятате, че ще живеете щастливо, охолно и богоугодно в стрънъ където деца умират от глад? - Как ще се примирите със съвестта си? -Как ще живеете със съседите си? Нали децата ви играят с техните деца? -С телени огради и армии ли ще се заградите?

Искам да попитам: Имаме енергия безплатна за всички. Неограничено. Защо да ви я дадем ? а. "Защото сме социалисти", б.За да се друсате денонощно под звуците на чалгата по заведенията без да работите ? в.Защото сте българи изритали правителството си и искащи това да стане и с нас /след като ви дадем енергията с която доходите ви ще станат най-високи в света ?

Айде отговорника по чистотата в Германия се обади. Ти знаеш ли чия собственост е енергоразпределянето в Германия? Не знаеш, защото си тъп плювач.

Смешко г-жа Меркел мисли като българският народ, а тя е най-успушният европейски политик в момента!

Стига сте ни правили на маймуни: токът щял бил да поевтинее с някакви си мижави стотинки; законите пречели статуквото да се промени (като че ли те за нещо друго са измислени!?); дълговете щели да се увеличават, вноската за ЕС щяла да се увеличава, за това бил виновен Станишев, а Бойко е пак на първа страница.

Ми вземи си го Станишев и си го носи вкъщи! По негово време тока и газта поевтиняха със 70%, нали?

Слушай пич, като не разбираш чуждите коментари, просто не пиши реплики, ясно!

EK най-вероятно ще подкрепи ЧЕЗ в стремежа да запази лиценза за продажба на ел.енергия в БГ. 1. ЧЕЗ планира разширяване на АЕЦ "Темелин" с още 2 блока. Пари за това имат (печалбата за миналата година е 1,5 милиарда евра). Коз е това, че не е избран още подизпълнител (кошмара на ЕС - Росатом е още в играта). 2. ЧЕЗ заплаши ЕК (и в часност Германия), че възнамерява да затвори своя енергиен пазар. Кой в БГ защитава интереса на ЧЕЗ за по-високи печалби (висока цена за производство на ел.енергия)?

РЕАЛНО ЦЕНАТА МОЖЕ ДА ПАДНЕ С ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНИТЕ 7% НО ТРЯБВА ДА ОТПАДНАТА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАКАЧЕНИТЕ "ИНСТИТУЦИИ' по веригата електрическа централа - краен потребител.

Тия и чеп за буре не става от тях.ЗАКРИВАЙ и УВОЛНЯВАЙ.

НАРОДЪТ ИСКА НЕ САМО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ, А И ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА, ЗАЩОТО ТАЗИ НЕ РАБОТИ ДОБРЕ! НЕ Е РЕДНО ДА ИМАМЕ МОНОПОЛИ БЕЗ ПРАВО НА ИЗБОР. НЕ Е РЕДНО ЗАРАДИ НЕСВЪРШЕНАТА РАБОТА НА ПРАВИТЕЛСТВАТА НИ ДА ПЛАЩАМЕ ГЛОБИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ. НЕ Е РЕДНО СЛЕД КАТО БЛОКИРАХА ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА С ОБЯСНЕНИЕТО, ЧЕ Е КРИЗА, ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ И ДА ПРЪСКАТ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА ПРАВЯТ МОНОПОЛИТЕ БОГАТИ.

Харесва ли ви капитализЪма другарки и другари ? :))

Другарю Живков, не ни харесва ама без тебе не може да се оправиме.

При капитализма трябва да има конкуренция и право на избор, с тези частни монополи ЕРП това ни право беше нарушено. Ако не може да се либерализира този пазар, в което силно се съмнявам поне да са собственост на българската държава, а не на чужди държави, защото това застрашава дори и сигурността ни.

Не виждам как ще се либерализира пазара по отношение на крайния клиент - ако например искаш да получаваш ток от EVN например трябва винаги да минава през 2 мрежи като заплащаш и на двата доставчика такса пренос, която по закон крайния потребител не плаща, но е включена във фактурата. Другата либерализация е да може всеки потребител да избира производителя и да отпадне микса. Така е организирана енергийната ни система, че няма как да бъде либерализирана. Ако се включим в общата енергийна система на ЕС или МИР/русия/ с цел изкупуване на остатъчно произведения ток тогава ще можем да говорим, че това ще покрива частично разходите в страната, НО за да се случи това ТРЯБВА да имаме отговорни компетентни хора в управлението на енергетиката. Може ли един разносвач на банички да бъде директор на АЕЦ Козлодуй. Това при Живков нямаше как да се случи.

Това "намаление" на цените на тока е обиден плесник за народа, цените трябва да паднат 15% и то от нивото, на което бяха преди последното повишение. Та народа е обеднял 2 пъти и то отдавна, тия хора май не са на ясно до къде води яденето на торти?!

Остроумен си, но цените трябва да паднат два пъти и то отпреди нивото, когато почнаха да се покачват, сиреч 1989 г.

След като ЧЕЗ отчитат 240% печалба за 2012 година, значи спокойно могат да свалят цената на тока с 100% и пак да им останат 40% печалба (което си е един добър процент)! Какво ни баламосват с тия 7-8%?

Я се върни в училище и си припомни що е то процент

И друг път сме говорили, че ако си добър професионалист винаги ще има нужда от хора като теб. Не заставай на позицията на ЕРП само защото ти дават заплата, и ще ти обясня защо - ако съседите ти са нещастни и живеят зле няма как ти да си щастлив и да живееш добре и спокойно. Ако България не е добре, няча как и българите да са добре независимо къде живеят и у нас и в чужбина.

ББ знаеше преди независимия ДКЕВР с колко ще е намалението,с други думи колкото каже той толкоз.

Абе хора, само тока ли е важен ами бензина, газта, твърдото гориво, хляба, и данаците, и всички такси и акцизи........ Кой ни дирижира с този ток?????????

ДОХОДИ!!!!

Е да ама докато всички супсидии текат главно към наколко олигарха няма как да рзчитаме на доходи. преди 89 е било същото но по добре разпределено, и сега е така но само някой се възползват... Тзи някой са виновни за положението в България

Абе идиотчо, какви доходи при тази безработица?!

ае тия мсат да не фалираха бре, нито интернет има в момента, а телефпните им изклучени...

ае тия мсат да не фалираха бре, нито интернет има в момента, а телефoните им изклучени...

И понеже Рим не е бил построен за един ден се почва от някъде, това е първа стъпка. Ако не демонополизираме този пазар на ЕРП, като за капак ще плащаме унищожителни глоби на ЕС. Тогава какви ще ги чиним и без това сме бедни?

Именно заради всички тези проблеми трябва да почнем от някъде. Положението е нетърпимо и тъй като "Рим не е бил построен за един ден" тръгваме от най-спешното. Ако не демонополизираме енергийният пазар ще плащаме огромни глоби на ЕС, а като семе толкова бедни, както знаете това ще ни дозакопае!

Това че преноса на енергията струва няколко пъти повече от производството се набива на очи! Проблема може би се крие в ЕРП-тата. Раздуват си "разходите" и насочват пари към дъщерни фирми и разточителни харчове (луксозни коли), а официално печалбите им остават минимални (но ако разгледаме дъщерните фирми и разточителството - нещата придобиват съвсем раличен вид).

Не забравяй огромните фактури за така наречените "консултации", които са легален все още в България начин да се прикриват и изнасят печалбо на чужди компании извън родината ни. И не си мислете, че това не става със знанието на управляващите и едва ли е безплатно.

да махнат та такса пренос, тя много качва цената. да има изразходвана енергия и ДДС върху нея. Тоя пренос 2 пъти по висок от използвана енергия. Най - големи протести във Варна, а тука най малко намалят цената баси несправедливостта.

Кой го боли чепа за варна, на 500 км е от тия, на които им треперят гащите. От който ги е страх, на него свалят цената, ако ще да изгори варна, на никой в СФ не му дреме, не си ли го разбрал още? Освен това варненци са тъпи, вместо да стърчат пред общината трябва да блокират офисите на енергото и по един хубав бой на шефовете няма да навреди.

Варненци са будни българи и аз им свалям шапка!

Министър Добрев да не прави ГЛУПАВ българския Народ, а да вземе и прочете Закона за Енергетиката, касаещ сключването на сделките за пренос,достъп и допълнителни услуги,че от тия такси СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА КРАЙНИТЕ СНАБДИТЕЛИ /ЗЕ-чл.104,ал.1 и 2..!/ и се увери ,че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЧИСЛЯВАТ за всички крайни потребители...Иние четем Законите, но Вие трябва да ги изпълнявате-..!!!Най -лесно е да свалиш кожата на овцата..Но с това няма да се ПРИМИРИМ...!

Че то тока във фактурите е най-малкия проблем.Какво правим с преноса ,зелената енергия,ДДС-то и т.н.Ами услугите за вкл. и изкл.,ами изискванията да си купуваш кабели,трафопостове са твоя сметка?!?Това е просто отчитане на дейност,лятото го вдигнаха с 13%,сега го намалят със 7%%!И тази нали щеше да си ходи,сега тя ли ще ни решава съдбите!?!

Защото електроенергията не може да се съхранява.произвежда се и трбва да се консумира.за това се стимулира нощното потребление.иначе отива на вятъра.

Aко рaзгледaш диaгрaмaтa нa товaрa нa ЕС и имaш поне мaлко познaния по икономикa, ще ти проблесне зaщо е тaкa.

Това е нож с две остриета. Развързаха ръцете на ДЕКВР да променя цената повече от един път годишно. Сега ще ни направят на луди, веднъж 5 процента вадолу, после 20 процента нагоре. Стъпка напред, две назад, по ще им е лесно и да увеличават нагоре, за да компенсират загубите на ЕРП-таа от предходното намаление. Душа да ни е яка.

не съвсем. Защото при следващото вдигане с 20 %, може и "улицата" да ги закрие, по тривиална причина - няма орган ДКЕВР, защото всичките предали богу дух,избесени по стълбовете на улицата. И ето ти нов орган, да речем Комисия "само надолу".

ГЕРБ започна педизборната кампания :-) ... А и другото интересно нещо е колко лесно се навиват на 5%. Колко ли раздута цена в същност???????????

Герб никога няма да спечелят избори, заради обидите към народа -не може да наричаш хората "лош материал" и да очакваш да те изберат?! Не може да наричаш участъците от магистралите и метрото построени с държавни пари - свои, да не ги е построил ББ със спестяванията си? Държавата е на всички българи, дори и на най-бедният клошар!

Истината е, че не аз съм "лош материал", а преди 3год. и половина гласувах за наистина ЛОШ МАТЕРИАЛ!

На ЕРП-та да се премахне такса достъп /пладнешки грабеж/. Промениха закона за енергетика за да си узаконят тази хапчица. Второ да им се намали също и цената за пренос, която стига до 56 лева за мегават . Държавната компания НЕК, която е пред фалит извършва същата тази услуга за 9.6 лева за мегават . И тази цена е за мрежи високо напрежение /400, 220 и 110кV/. В други статии в устата на министърчето Д.Добрев все са тецовете на Ковачки. Да не забравя това момченце, че първо в тези централи работят с българско гориво и второ не са там най-високите цени. Стига заблуди. Дайте сега пак да се самоизядем, а на чуждите компании пак свирки/ моля извинение за израза/.

Има ли някой възможност да обясни защо цената на тока през деня е по-висока от тази през нощта? Ей така-с някакви прости икономически термини-например "по-високи разходи, по-висока себестойност", защото аз не виждам причина да е така. И защо намалението е два пъти по-голямо при цената на нощната тарифа? Единственото, което ми хрумва в момента е КОЖОДЕРСТВО!

Защо в центъра на София се плаща за паркиране, а в покрайнините - не? За регулиране - същото е и при електроенергията. Консумацията денем е като синята зона, а вечер покрайнините...просто е

ТЪП,ПОТЪП,Б.Б.Тиквоний и ГАРАГАМЕЛ!!!Де е паркирането на колите,де е преноса на ток...МАЛОУМЕН ИБРИКЧИЯ!!!

Я появи се тъпанара дето плаши българският народ с разпъване на кръст и с горене на клади. Ти да не си изпаднал във форума от времева грешка от тъмните векове на Средновековието, да не си от инквизицията, която гореше хора като учените открили велики неща за света. Жалът страхливец!

Централите произвеждат постоянно количество електроенергия денем и нощем. Нощем потреблението е по-малко и за да се стимулира цената е по-ниска. Иначе централите трябва да се разтоварват, което ги износва по-бързо и е неизгодно.

Госпожо , през нощта хората спят и заводите и фабриките не работят. Единствено ел. енергия потребява уличното осветление и рекламите, ако изключим някои денонощни производстава и нощни заведения. Та консумацията е ниска. Но топлоелектрическите централи и АЕЦ Козлодуй са инертни и не могат да си изключат котлите и реакторите , защото едно такова изключване продължава часове , на сутринта ще има нужда отново от ел. енергия и те трябва да са готови за работа и стоят в един оптимален режим тоест потребяват енергия , а токът няма кой да го купи и затова нощната енергия се продава на по ниска - цена за да стимулира потреблението. Хора с ниски доходи ( пенсионери) , нощно време си готвят , влкючват ел. пералня или акумулираща печка или ел. бойлер. Някои заводи работят нощна смяна. ПАВЕЦ ЧАИРА помпа вода. Някои си зареждат ел. автомобил. При един такъв режим центаралите работят по дълго и произвеждат повече ел. енергия, което е допълнителен фактор за намаляване цената (или най - малко себестойността ) на ел. енергията.

Това е лицето на българската журналистика! Гледай народе, чети...някакъв лумпен си прави каквото си иска в сайта им е те стоят и го гледат!? За другите има правила, за този няма...продажни журналисти...затова хората са навънка, защото всичко ни е корумпирано...това не са журналисти - това са мекерета, модератора - васал, чучуло

Ти си един жалък продажник дето освен да плюе народа си друго не може. Не само че си жалък, но си и нецензурен. Толкова си елементарен, че мисълта ти тече по един отходен канал.

Чакате да видите дали ще мине номера ако мине мине да прецените общественият отзвук настроенията ето това чакате, да прецените дали така да стане или унака ама няма мърдане вече плюя право в лицето на помията която ни предлагате !!!

Нямам такива думи за да опиша отвращението си от хората в правителството,президентството, разните там комисийки, комисийчоци - отвратителна мафия.

ДОКОГА ЩЕ НИ БАЛАМОСВАТЕ? ПРЕМАХНЕТЕ ГАРНТИРАНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА МАЙМУНИТЕ ОТ ВЕРИГАТА И ГИ ОСТАВЕТЕ САМИ ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ. /ЗА МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ ПЕЧАЛБАТА НЕ БИВА ДА НАДВДИШАВА 5 %/. ОГЛЕДАЙТЕ И СЪСТАВКИТЕ НА ОБРАЗУВАНЕТО НА ЦЕНАТА И ТУК ИМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ. ИМА ПРЕПОКРИВАНЕ. НАПРАВЕТЕ ГО И ЦЕНАТА НА ТОКА ЩЕ ПАДНЕ ПОНЕ С 30%.

Дори може и безплатен да стане ако те послушат. Ти гений, ти мозък, ти капацитет...как не са та оценили досега

НАРОДА Е КАЗАЛ : ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ПРОСТАКА И ЛАКЕЯ СИ ОСТАВАТ ПРОСТТАЦИ ЛЛАКЕЙ И ПРЕДАТЕЛИ.

Имало е роби, които са защитавали робовладелците си. Какво да правиш "всяко стадо си има мърша". Е за съжаление и ние си имаме този господин, който се е самопровъзгласил за идеал за красота и ум, явно критериите са му драматично ниски.

като те гледам какво си написал между 6 и98:30часа, и този ток ти е много.

Интересно защо тази от снимката която продава цигари незаконно по интернет не е изхвърлена???

Цялото ДКЕВР е в оставка, както и правителството. Докато не бъде избрано ново - това си е действащо. Малоумна ли си, или това ти е нормалното състояние - ако няма ДКЕВР кой щи намали тока? Калпав материал как казва Боко и това си е! Тия от улицата са неспасяеми - всичкото им е хаотично, на посоки, ходят като надрусани, приказват кото им дой на акъла/а то нищо не идва/ - анархията е пълна! Президента покани организаторите - ами те не се знаят кои са! Президента поиска исканията им да се запознае - ами те искат всичко - вкл и да се свалят електромерите им

Герберски гъзолизец Ти си малоумен и пълен идиот. Казва ти се ,че цигарджийката е уволнена преди правителството да подаде оставка. марш обратно в лудницата да ти бият кожена инжекция явно хапчетата не ти помагат

АБЕ ГАДНЯР. СТРАХ ТЕ Е ,ЧЕ ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ КОКАЛА. ГОСПОДАРИТЕ ТИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ТИ ПОДХВЪРЛЯТ ДРУГ!

Cмешници!!!

Това си е подигравка. 5% от сметка 200 лв са 10 лева. Тези смешни сумички да си ги заврете там дет слънце не ви огрява. Над 40% трябва да ни се намали цената на тока. И това е малко сравнение с парите които получаваме за заплати.

Аз платих 30лв! Като ползваш много - много плащаш. Комунизма си отиде де можеше да се авантосва. Как беше парното в София по време на комунизма - ползвал не ползвал - една сума. хихиххи

Да бе, с 40% да намалят тока и премиера лично да ви поднесе закуската в леглото, докато се каните да обикаляте площадите и кафетата по цял ден :) Нещастниоци. КАТ НЯМАТЕ ПАРИ БАЧКАЙТЕ БЕ !

Цената на дневния ток е само 40% от крайната цена. В момента цената на дневния е ток е 8ст/квч, а надбавките са 12ст Taka се формира досегашна крайна цена около 20ст. Като намалят цената на тока с 15%, цената му ще стане 7ст, но надбавките ще си останат 12 стотинки. Т.е. крайната цена ще стане 7+12=19ст. или РЕАЛНАТА КРАЙНА ЦЕНА ЩЕ СПАДНЕ ОТ 20 НА 19ст, т.е. реалното намалениe за дневната тарифа ще е 1/20=5%. За нощния практически няма промени...

link

link

Не 7 а 17% трябва да го намалят, и да внимават че, да не заиграе сопата, щото тогава нито ДКВР, нито разните му разпределителни дружества ще останат по българските земи, ама и много бити и е...и ще има, така че по с време.

Как да угодим на Будал А после с колка нагоре?

Искам да знам броя на служителите в министерствата и заплатите на всички!!! Искам да знам колко точно е била и ще бъде издръжката на държавните чиновници и колко са те!!!! Не залъгвайте хората,че правите нещо !Това няма да спре реката дето вече потече извън коритото,писна ни от крадци и мошеници на едро.

Тия станаха смешни с тези 7%. Трябва да намалят цената с 13%, защото последното повишение миналата година беше прието в нарушение на закона за енергетиката. След това новият състав на ДКЕВР, преди да си купят вили и апартаменти по морето, трябва да направят действителен анализ на цените и да ги намалят с още 8-9%.

КЪДЕ СТЕ ЮРИСТИ !!! Цигарджийката беше уволнена и си подаде оставката. След това пълно мълчание след една седмица почват протестите и министър председателя подава оставка. и изведнъж цигарджийката се явявя като председател на ДКЕВР НИКОЙ НЕ СЕ ЛИ ОСЕТИ НОМЕРА !!

Тя си подаде оставката и изпълнява длъжноста докато се намери заместник. Радвай се че е така, защото колкото и да не сте доволни от нея ако се беше махнала на секундата сега тази новина че намалят тока нямаше да я има изобщо. КАПИШ ?

Изгежда ДС-кукловодите са опредилили ДКЕВР традиционно да се управлява от криминални типове, като тая хубусница, на Тиквата-прилика!

Ебати цензурата има тук. Благодаря на админа за показаните ми коментари. Явно и тук е платено. Сбогом link останете със здраве.