Топлата вода ще поевтинее от 1 юли, токът поскъпва

Цената на тока ще се повиши с около 10 процента от 1 юли 2012 г., когато започва следващият регулационен период, заяви днес председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев.

Обратно в новината

Коментари - Топлата вода ще поевтинее от 1 юли, токът поскъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е номерът на енергийната ни мафия, да ни принуди да се газифицираме.След това ще се увеличава непрекъснато цената и на газа и ще ни обвържат като крепостни подобно с топлофикацията.Тяхният човек е брадатият козел Семерджиев - бивш директор на Булгаргаз.

Идиотите на ГЕРБ в лицето на този братат корумпиран изрод Семерджиев продължават да смятат нацията за бавноразвиваща се. Представете си - намалена е цената на цацата и бонбоните, намалени са връзките за обувки и гъзпапира. Но пък са увеличени месото, яйцата, бензина. Знаете ли, вина за всичко носи българкото училище. То е създало от бившите двойкаджии и повтарячи, от онези малки подлеци и биячи, големи негодницис власт. Създало е типове без грам акъл, направило е от тях явни врагове на народа си, мразещи и омразни, вредни и опасни за социалния мир. Рецептата за изцелението на мизерстващана ни страна е една яка сопа, цепеница по гърба им.

Първите лястовици от спирането на Белене вече се показаха.И това е само началото.Скоро ще почнат историите с удължаване на ресурса на Козлодуй.....яко да ни е дупето как ни подредиха ББ и компания.Свалиха гащите на големия презокеански брат за сметка на всички нас.

...а, парното защо не поевтинее?

Или аз не разбирам от аритметика, или има нещо грешно в заглавието. Как ще ми повишите тока и водата, а топлата вода ще поевтинее?!? Нали си топля водата с бойлер? Една част от българския народ живее в села и по-малки градчета, където няма централна топла вода. Как тогава ще им поевтинее топлата вода?

Еко-енергията е кьорфишелък.Това се прави за да може приближени до властта фирми да смучат еврофондове и да лапат от таксите на всички нас.ЕДИНСТВЕНАТА ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ ИДВА ОТ АЕЦ И ВЕЦ.И ТЕ СА ДЪРЖАВНИ ПО СВЕТА.

бърз фалит на топлофикация заради не прилагането на европейските директиви за отчитане на топлоенергията в във всеки апартамент с търговски уред-топломер премахване на вертикалните щтрангове остътък от социализма и пдписвае договор със всеки абонат фалит за дружество което се поръжа от общината и държавата не могат дани съдят в брюксел за нещастни кокошки когато не ъе изпъняват техните директиви .може ли някой да ми каже във форума защо още работи парното при 15 градуса температура на въздуха навън

не щети Белене а хаирсъзи...скоро ще ви се стъжни....

Важно е такива амплитуди да се хващат навреме, за да може да се реагира проактивно. Ето сега като падне цената на топлата вода, е добре хората да се запасят с такава през лятото. През зимата като качат отново цената на топлото, потребителите вадят канчета и почват да гребът от бидона с топлата вода. Така се прави икономия и икономика. Аз още преди 10 години заредих едни акумулатори, докат беше евтина електриката, и сега си светя за без пари.

Това увеличение няма да влезе в сила, защото дотогава ще ви изтребим, гнили човешки отпадъци! Ще заличим тази планета от лицето на Галактиката!

аз съм с вас

Ако и този път народът не се вдигне срещу тази несправедливост, значи е народ без чест . достойнство и бъдеще.

Не е логично цената на газта да поевтинява ,а на електроенергията да се повишава!Не е логично и да се включва в експлоатация централа с възобновяеми източници ,а да се увеличава отново цената на тока!Очевидно енергиийната мафия,в която ключова роля играе БСП,с основен играч другарят "Р.Овч",командва парада!Докога ще търпим "партията на милионерите" да се разпорежда в най-важните сектори?

А за "вятърните мелници" на Цв.Бориславова защо не казваш?

даваите остана още някои лев у хората вземете го и него за да можем да изпукаме по бързо

Защо бе аланколу ? Защо упорито се опитваш да затриеш народа си, сетих се , защото го заслужава. Миналата година 5-7%, тази година 10%, другата-помнете , още 5-10% и така всяка година.За да се гушат с милиони 0,1%, а раята да страда. С данъце които плащам - аз съм дотук , има начини да се спестят и не мис е сърдете, трябва да оцелявам , пенсията ми по-болест е 180 лева непроменяня от 2009 г.

Екоенергията е по скъпа,а парите от нея отиват в частни лица като например дъщерята на Софиянски.

А и следващите избори, да не пропуснете да изберете пак ББ, че само с тоя мандат няма да може съвсем всички да са измрели. Със сигурност трябва и още един и българите ще са в историята само.

БОКЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА, БОКЛУЦИ В ПРАВИТЕЛСТВАТА... ДОКАТО НАРОДЪТ НЕ ГИ ИЗМЕТЕ И ВКАРА В БЕЛЕНЕ НИКО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ

Да ама народа е овцедушен вместо да се вдигнем срещу тях се избиваме един друг и така до следващият на власт.До като не почнат да се страхуват от нас няма да се оправим.

Ами то ясно защо ще е толкова скъп токът - нали ще плащаме и на американската фирма. Е затова тия американци бяха толкова против да имаме Белене - нали трябва да им плащаме на тях. Скапаняци, ама и ние тъпаци пълни. Мълчете си овчи муцуни и мизерствайте, поне това си можете идеално. Е затова ще ни дънат непрекъснато, всяка година отвсякъде. Нали знаете щом бебето мълчи, как да разберат, че е гладно и жадно. Мълчете си!

Вдигането на тока вдига автоматично всичко. А това с топлата вода са приказки на които и децата не вярват.

ЩО СЕ КОСИТЕ БЕ,МАЛОУМНИ?!ВИЖТЕ КОИ ДЪРЖАТ "ЕКОЛОГИЧНАТА" ЕЛЕНЕРГИЯ И НА КАКВА ЦЕНА ЗАДЪЛЖАВАТ ДА Я ИЗКУПУВА ДЪРЖАВАТА И ЩЕ ВИ СТАНЕ ПО-ЛЕКО!!ТОВА Е КОХОРТАТА НА ЛЮБИМЕЦА НА НАРОДА,КОЙТО ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ,ДОГОДИНА ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ,ДА НЕ МУ РАЗВАЛИТЕ БИЗНЕСА НА ЧОВЕКА ,ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗСЪРДИ!!

Естествено, че ще го изберем.

Ами тогава не мрънкайте, че ви е скъпо!!!

За сведение на късопаметнител, не само това правителство вдига цените на парно и ток всяка година, по-добре вместо да се жалвате тук, излезте на протест на улицата, тук НЯМА кой да ви чуе!!!

От Юли запоявал "следващия регулационен период"?!??!!? Това е безобразие! Държавата един вид е узаконила всяка година да има дата в която ток, вода, парно и всички подобни услуги да поскъпват! И най-жалкото в същото време е, че всички тези дружества не са български и парите, които даваме за сметки излизат от държавата! Преди няколко седмици председателят на ДКЕВР беше на гости в един сутрешен блок и като го запитаха в кои други държави има подобна политика ЕЖЕГОДНО да има период в който цената на ток, вода, парно и т.н. да се променя (а при нас винаги в посока нагоре) той запояна да заеква и да отклонява темата! Сегашното правителство да не ми разправя само какво предходните не са направили и какво са крали и тихомълком да продължават същото нещо да си седнат на гъзовете и да започат да работят в интерес на хората, а не на определени личности да им се пълнят гушките!

Да ни е честито,и 2013 гласувайте пак за мутрата и приближени.

И като сложат някоя друга таксичка отгоре ще стане 20% увеличението.Как не са се сетили да ни сложат данък на акотата повече акота по-голям данък.

В това няма никаква логика, а си е чиста демагогия.

Добре ЕК ни иска ВЕИ, но не ни е поставило читал на шията за цените! ДКЕВР и МС да ги смъкват до нормални, като другите. Ако щат да строят?!

В България няма евтино парно, няма евтин газ, няма евтин ток. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

Интересни въпроси се въртят в главата на народа. Защо заради американците, които са толкова загрижени за нашата енергийна независимост та ще си сменят посланника, се повишава цената на енергията. Дали се повишава цената на износа или само ние си поемаме разликите? Защо всички синчета и дъщерички на депутати си направиха паркове с ВЕИ и няма ли това връзка с повишението? Тези още много , много....

Какво недоволствате?Даваме ви с една ръка,вземаме ви с две!Догодина след изборите ще си присадим трета,че да оправите икономиката!

до сега Чез фактурираше на всички абонати " добавка за зелена енергия" и за "високо ефективно производство на ел.енергия",която не е била още произведена ...Докога бе алчни кожодери? Докога? Върнете обратно енергийните източници и разпределението на държавата и народа.Не на чуждите екплоататори на националните ни богатства! Виновните - на съд!

Няма страшно започва подвързването на соларните и ветропаркове в преносната мрежа. Боко Тиквата ще поръча вечно слънце и вятър и цената ще падне.А тези които плащат с монети ще има 50% намаление,за да няма инфлация.

Що не излезе Лентореза да ги обяви тея цени, да им резне лентичката на новите цени. Прасета мръсни...

Лентореза рита топка и няма време да се занимава с проблемите на раята.... така, че си трай и обратно на работа, че имаш да плащаш доста големи сметки!!!

Радвайте се герберчета, да ви са честити новите цени на тока. Догодина пак изберете Бойко ! ТОЯ ПЪТ СЪС 100% ГО ИЗБЕРЕТЕ ЧЕ ДА ВИ ВДИГНЕ СЪ 100% ТОКА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВАС !

Значи не можем да правим АЕЦ понеже ни е скъп ама можем да тръскаме народа с по10-15% на 6 месеца за разни перчици, фотосолари и тецове с безумно скъпи еко емисии

Още в средата на миналата година писах, че цената на тока до края на 2012 г. ще наране с минимум 30%. причината - европейската схема за търговия с емисии. В случая ВЕИ са най-малкоя преоблем. Другият голям проблем е, че Държавата ГАРАНТИРА високи изкупни цени на инвеститора на новата ( рехабилитираната) ТЕЦ край Раднево. И докато емисиите можеха да се договорят и намалят, вревмето беше проспано, защото 3-те гъски ( май са по-вече от три) от МОСВ си чешеха оная работа... Това е голата истина....

И сега какви са причините? Цената на цацата скача на световните пазари?

Хахахахааа... Браво БОКО, браво Дянкоф... дерете добитъка докато можете - браво на вас! Който може си го може!!!!!