Добрев: ДКЕВР е пресметнала грешно за тока

Изненадващото поскъпване на тока с още 3% се дължи на грешни предварителни изчисления от страна на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), обясни енергийният министър Делян Добрев на брифинг в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: ДКЕВР е пресметнала грешно за тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"целият свят се ИЗСИПА тук да инвестира в зелена енергия" Какво означава това бих искала министърчето да обясни ... защото точно преди няколко дни се би в гърдите , че имало не знам колко си млн инвестиции йеееее, колко сме готини, ама тогава ви харесваха чуждите милиони от ВЕИ ... СТИГА ЛЪЖИ КАЖЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ИСТАНАТА НА ТОЗИ ОГЛОЗГАН, ГЛАДЕН И ОЗВЕРЯЛ ОТ МИЗЕРИЯ НАРОД ...

аззз

Аз пък си се чудя как може НЕК, БДЖ, Български пощи, ВиК, Топлофикация, ел. дружествата, абе монополисти са, гарантирани клиенти, спокоен пазар, а все са на загуба... Кое не е наред? Става тенденциозно ми се струва. На запад се конкурират десетки дружества на един пазар и пак излизат на печалба , а тук са по един в бранша и все реват за загуби. това не е нормално, трябва да се направи сериозен одит от външни одитори и да се види какво се случва, ако се краде да си носят съответните хора отговорността, ако са некадърни да си заминават и да се назначат чужденци, които да управляват.

деер

глупости от кучета не се бяга!

Значииии влизат повече мощности, дет правят ток от въздуха и цената се вдига ?

1chovek

Точно така - защото се изкупува на цени, сравними единствено с цената на златото. Тези пари отиват в собствениците на червените централки за "зелена" енергия, а народа отива за зелен хайвер. Те това е! На мен ми е интересно - не може ли просто да се намали изкупната цена за "зелена" енергия ??? Или няма далавера в това?

Руми

Слънцето безплатно, вятърът е безплатен, а зелената енергия оскъпява тока! Откъде-накъде?

аззз

инвестицията и изкупните цени са високи, иначе никой няма да инвестира в нея....

"Добрев: ДКЕВР е пресметнала грешно за тока" ТЕ ТОВА Е МИНИСТЪР- РАЗБИРА САМО ОТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ.ЗА ДРУГО НЕ ГО ПИТАЙТЕ.НАПРИМЕР: "МОГАТ ЛИ ДА СЕ ТОПЛОИЗОЛИРАТ ВЕРТИКАЛНИТЕ ТОПЛОФИКАЦИОННИ ЩРАНГОВЕ"- ОТГОВОР"МОГАТ НО НЕ НИ ИЗНАСЯ" И ЗНАЧИ НЕ МОГАТ.ТА ТОВА Е СЕЛЯНИНА МИНИСТЪР.ИЛИ КАКТО КАЗВАШЕ ДРУГАРЯ ЛЕНИН: "ДРЕБНОБУРЖОЗНО МИСЛЕНЕ".АВАНТАТА ПРЕДИ ВСИЧКО.

Я, още един "мъжкар" в отбора! Внимавай, чедо, да не засенчиш образа Му, че ще изпаднеш в немилост!

Както обикновено Пухлювците ГЕРБ, Тушират Проблема ,преди да се е появил. Протести до Дупка срещу тези Унищожители на Народа си ! После ще се окаже ,че грешката била 10% а накрая ,че Няма Нужда от Увеличение ! ГЕРБ ни Грабят и Унижават Толкова ,Колкото им Разрешаваме НИЕ,Хората на БЪлгария ! Организирайте се и Винаги си Защитавайте Правата ! ГЕРБ разбират от Отпор,от Сопа,а не от мрънкане по форуми. Ние сме Свободни Хора ,и място за Страх НЯМА !!!!

Като е виновна пак тройната,защо не променихте закона? Некъдърници!

Напомня ми прочувствения разказ за филиите с мас и пердашенето зад трансформатора в Банкя...

Как пък такива специалисти, с огромни за България заплати, а да не могат да смятат! Как пък не сгрешиха с 3% в повече, за да имаме сега "изненадващо намаление" от 10 на 7%? Да се махнат и на тяхно място да бъдат назначени математици! Това беше няколкомесечната подготовка на природонаселението с 10%-то увеличение. Хората трябваше да претръпнат и ден преди отчитането да им се сервира 13%. Милиционерските номера вече три години ги гледаме.

дето толкова ги искахме си се нарича ГЕНОЦИД срещу собствения си народ !? Защото ако политиката на ЕС за зелените енергии е виновна, то още тогава е било ясно, че народа по никакъв начин не е в състояние да плаща и да позлати някои фрими и олигарси за това чрез сметките си за ток !! Къде бяхте досега бе убийци ??! За какво сте ни и какво да ви правим сега ?? Знайте, че ще има възмездие за това, което правите с народа си !?

много ми хареса това изказване !! Присъединявам се към него !!!!!!!!!!!

Момче,и аз сбърках с бюлетината си,де да се поправя предсрочно?

На мама математиците!!!

НЕ НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ!!!!! ПРИЯТЕЛИ,ДА КАЖЕМ ЕДНО ГОЛЯМО НЕ НА ТАЯ КРАДЛИВА И КОРУМПИРАНА ПАСМИНА.

НЕ НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ!!!!! ПРИЯТЕЛИ,ДА КАЖЕМ ЕДНО ГОЛЯМО НЕ НА ТАЯ КРАДЛИВА И КОРУМПИРАНА ПАСМИНА.

от снимката е, че ние няма да плащаме. Всичко ще се промени само когато спрем да им плащаме.

НЕ НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ!!!!! ПРИЯТЕЛИ,ДА КАЖЕМ ЕДНО ГОЛЯМО НЕ НА ТАЯ КРАДЛИВА И КОРУМПИРАНА ПАСМИНА.

Е, как веднъж не сбъркахте с "минус"?

Дилянчо,слушкай и ще ти купят сладолед.

Ами ще смятат грешно ,я !Като са неграмотна и алчна сбирщина.ПИСНА НИ

Добрев ,Добрев, Може ли да сте такива пълни лайна бре .Кажи едно нещо което сте казали и да е станало ?То беше евтина газ ,то беше седми блок ,накрая вземи се махни ,че всички са ви проклели с днешна дата ,оказва се че не знаете елементарни сметки вярно да водите. Пълен безхаберник ,кой ти плаща заплатата бре алаанкоолу!

Как веднъж не намалиха някаква цена .Все дигат на горе. Защо разходите по обновяването ги слагат в цената като взимат пари от Европа без да ги връщат.Това не са ли народни пари . Не са ги извадили лично фирмите от техния джоб.

СМЕШНИЦИ!!! А КАКВО СТАНА С ПРЕГОВОРИТЕ С ПУТИН ЗА ЦЕНАТА НА ГАЗТТА???И СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ ТОВА МАЛКО МИНИСТЪРЧЕ ЩЕ БЪДЕ ДОПУСНАТО ДА СЕДНЕ НА ЕДНА МАСА И ТО ЗА ПРЕГОВОРИ С ПУТИН???!!1 А КАТО ТОКЛОВА МНОГО ГРЕШАТ ОТ КОМИСИЪТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ, ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПО ТОЛКОВА МНОГО ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ?? НАПРИМЕР НА ТОЗИ НАГАЖДАЧ И ОКАЗА СЕ И НЕГРАМОТНИК ЗАПЛАТАТА ЗА МЕСЕЦ Е 8000 ЛЕВА!!!! И ЯВНО ЧЕ ГЕРБАДЖИЙТЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ СТАЧКУВАЩИ: ВЕДНАГА СВИРЯТ ОТБОЙ!!!

Нямаме АЕЦ Белене, но имаме увеличение на тока. Така, само след няколко години България ще се превърне във вносител на електроенергия - това ще влоши силно търговското ни салдо. Електроенергията ще поскъпва бързо и цените ще надминат тези в съседните страни, от които ще внасяме. Гарантирано от ГЕРБ, които отказаха провеждане на референдум!

Аз съм признателен за усилията на Бойко Борисов, не само дето провежда успешно геноцида над българската нация, но и в успеха си да я консолидира. Например, "Септемврийското въстание" миналата година заради Катуница обхвана само големите български градове. Понеже АЛТЕРНАТИВАТА на ГЕРБ не е все още из кристализирала, то след земетресението около София на 22 септември, се очаква третото и последно "Септемврийско въстание". Също и когато Небесните Сили ще потърсят сметка на всеки един от нас, чрез Страшния Съд.

Смел е този момък. Само да си избръсне главата и да почне да лъже за дедо си и тъста и ще стане всенароден идол.

поредната бомба, завещана от тройната коалиция

Оставихме калинките да ни управляват, които се подчиняват само на един торен бръмбър. А все още може народа да реши!

марш от България,предатели,само бунт ни спасява Нека има АЕЦ Белене

Има ли още против провеждането на референдум за АЕЦ Белене?

Момче младо, поне ти имай достойнството да признаеш, че сбъркахте с отказа от Белене и започвай работа по нея, а не да изпълняваш кефа на който и да било

Бунтът довечера си остава, на същото място и време. Бунтове и в цялата страна!

А-а-а ,разбрахте ли сега къде е грешката? Ама той не им се меси,че били независими....Така могат и 100% да сгрешат в изчисленията. Има си начини да се предупреди. Колко % получи Добрев,да не се меси на ДЕКЕВР?

Абе кратунковци ... с колко са се повишили доходите на населението бе ... идиоти ... явно сте най-некадърното правителство от създаването на света до сега ...

Ахахаха .. айде сега чалъми. Като не може да смята, защо изобщо е там ?!!?!!?!? Че той може всеки път да е сметнал "грешно"...

Семейното положение няма нищо общо със сексуалната ориентация. Тоя министър е една от меките китки в кабинета. Нали АТАКА питаше кои са гей - ами ето ви отговора.

И къде е сега онзи плужек семерджиев да обясни за тази "случайна" грешка ? Много е лено да крадеш от 8 млн. Българи и да внасяш откраднатото в касичките на управляващите, но толкова обедняхме, че и 3% увеличение ни затруднява. Това са герберастите - крадливи лицемери като досегашните, само дето медиите им помпат рейтингите, но и това е до време ...

Поредния гъзолизел и празнодумец пълнещ си джоба на наш гръб..Знаел ама си мълчал???Ами от къде е знаел като всички вкупом празнодумци казаха че е тайна как регулатора прави цените, защото той наистина ги прави /в зависимост кой колко дава/а не регулира