Снегът парализира пътища, стотици останаха без ток

Обстановката в страната е изключително усложнена заради снега-пътища са блокирани, а стотици селища са останали без ток. Пожарникари и спасители са провели над 220 операции за оказване помощ на населението в засегнатите от снеговалежа райони, съобщиха от МВР. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Снегът парализира пътища, стотици останаха без ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Летните гуми са само в герберските глави.Когато нещо бъде поръчано по телевизиите и то става хит за оправдаване на некадърно и корумпирано управление.От миналата година Гроб забрани движението на автомобили през зимата с летни гуми.Така че това с летните гуми е просто медийна измислица на управляващите.

Ivo

За гумите си прав ама то със молене ако ставаше нямаше да има нужда от полиция и КАТ, щяхме да молим крадците да не крадат и убийците да не убиват, а тия пияните ако може да не шофират и тн

demian

Това означава че не са правени инвестиции! Че сигурноста на потребителя е нулева че цените са страшно завишени и дружествата се източват! Аман от крадци! Цената на тока реално е около 6 стотинки мизерни "инвеститори"!

1chovek

На фона на "Положението в момента е критично" как точно искат увеличение на тока с нови 15% (миналата год. тока поскъпна с 6%) ? И на запад от нас духа вятър, има дъждове, вали сняг и тн., но 1/5 от трафопостовете да не работят означава, че някой много сериозно НЕ СИ гледа работата!