Тодор Тагарев: Военната помощ, която пращаме на Украйна, е стара, но годна

Вчера издадох заповед за усилване на охраната на предприятията, на които съм принципал, заяви военният министър и обвини Корнелия Нинова в прокремълска пропаганда

Обратно в новината

Коментари - Тодор Тагарев: Военната помощ, която пращаме на Украйна, е стара, но годна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са платените от България 16 броя самолети Ф16 - май и тях ще подарите на Украйна! СЛАВА УКРАИНЕ - ЗЕЛЕНСКИ УСПЯВА ДА МУ ПОДАРЯВАТ И ПАРИ И ВЪОРЪЖЕНИЕ, а ЕС влиза в рецеция, ние - също!

ти не си за министър, за затвора си. От такива, като теб България се намира в такова окаяно състояние и никой не ни ебава за слива.

Долна, гадна украинска подлога.

мазен педераст

Някой прави ала-бала с коментарите

Чертежи ли ще предоставяме ? Само с това разполагаме ! Може да ги използват за тоалетна хартия поне.

В грешка си! Даже чертежите не ни ги дават, само ни обещават, че ги било имало.

Стари неща и финансова компенсация са опорките на този лъжец.. Никой няма да плати нищо за помощта за Украйна. Щатската помощ е под формата на заеми. Защо българската помощ е безвъзмездна? Защото на власт е поредната колекция от слуги.

Тагарев да те пратят при манафите на Кадиров

И за това не става. Няма да се заинтересуват от него.

като гледам, Тагар паша е включил целата му подопечна чиновническа пасмина от Министерството на Войната, да гъзолижи във форума. По проста аритметика, 50 - 60 компа играят по клавишите.....

напишеш си коментаро и го отпратиш, а той излиза след 5-6 минути, направо с 60 - 70 минуса. Егати мъдураторо!!!

като гледам, Тагар паша е включил целата му подопечна чиновническа пасмина от Министерството на Войната, да гъзолижи във форума. По проста аритметика, 50 - 60 компа играят по клавишите.....

Тоя има ли някакви снимки от преди? В смисъл, някаква тежка дрога ли взема, та не може да си държи очите отворени ? Или така е роден

Долен фашист!

Укрепителни колко повече минуси слагате толкова повече ви мрази нормалния български народ. А магарето е един долен мръсен и презрян от народа си плъх.

На фронта не се защитаваш с монети. банкнотите не пазят от вражески бомбардировки. Отпуснатите електронни записи с цифрички по сметките не създават сигурно въздушно пространство. Ако тези ни бяха съзници , а не изкупвачи на техника щяха да ни компенсират с реално въоръжение, ако щете и с изтичащ срок за ползване ,но все още годно И ( предполага се) по-модерно от даденото в Украйна.

идиот трябва час по скоро да бъде изпратен да защитава украинските си работодатели на място - на предна линия на фронта.

>>>че български политици работят в интерес на Кремъл и разпространяват манипулации Това е възмутително, разбира се ! Негийесрам ! В България е разрешено да се работи само в интерес на САЩ и ЕС и е разрешено и се разпространяват манипулации само в техен интерес ! Aма-ха-а ! :D :D >>> защото скоро и България ще мине на този стандарт Аха, като гледаме как 21 години вече минаваме от Миг-29 на Ф-16 ... Дали ще ни стигнат 20 години, за да заменим "Гвоздика", "Град", Д-20, М-30 ? И с какво ? На каква цена ? А като гледаме как руското оръжие бие западното в Украйна, дали трябва да минаваме към западното ? >>>Ние пък ще бъдем компенсирани финансово от съюзниците, поясни Тагарев. Риъли ? Значи договаряме се с Украйна директно да им доставим еди какво си, пък те фактурата да я пратят на Урсула фон Лайен ? Къде сте виждали такива "търговски операции" ? По кой закон ? И Урсула ще я плати ? :D :D

Тагарев, много си се превъзбудил нещо! Не си неприкосновен, даже си много прикосновен. Ще гориш в ада, мършо! Включително аз ще се погрижа за това! Гарантирам! И за поколението ти ще се погрижа, да няма подобни предатели като тебе! Гените ти трябва да се унищожат! И ще бъдат унищожени! Скоро ще паднеш в реалността, която ти сам твориш, нещастнико!

Само Украйна му е в устата мръсник с мръсник!

Ремонт на танк????И да го докарат от Украйна? За да му сменят у нас маслото и делкото ли? Хайде без вицове моля. Танковете, който участват във войната обикновено след това и за скраб не стават! Или у нас ще ги залепват с електрожен???

И генерират по петдесет ,шейсет фалшиви гласа.Ама по това се издават за кого гласуват и кои външни интереси подкрепят.

Те така и изборите печелят... После се чудим защо народа иска едно, а правителството прави друго

Ние пък ще бъдем компенсирани финансово от съюзниците, както и до сега – НА КУКУВО ЛЯТО, поясни МагаревФ !!! Слава Кокаине, слава идиотов, търканов слава и таборът НИ отива на небето с поздрав - АМИН !!!

Противна отрепки!

Да обясни, защо хохолите не успяват с контраофазивата? Нормално би било хохолите да не бъдат изпращани на смърт, а да сядат да преговарят.

Нещастник Питайте народа дали желае да помагаме на Украйна и тогава действате Нали сме Демокрация бе гадни неная ли се мазни безгръбначни

Браво Тагарев, не сме имали такъв военен министър за времето на прехода. Продължавай така, истинските българи те подкрепят.

Чш, Ти КУ КУ ли си, или ДА ??!!!

Предлагам нашите F16 да ги подарим на украинците, а ние да си купим други!

Искаш да кажеш ние да платим други.

_stankow

Като нищо. Ще започнат едни приказки - "Ама глей сега, те на нас не ни трябват, сега на украинците най-много им трябват, те сега се бият за нас, гръцките изтребители ще пазят нашето небе, пък те после съюзниците ще ни компенсират". Аха, точно, "ще ни компенсират" ...

Милата мамица фашистка на този тагаревски дърт укропитек .

Браво, най-сетне един читав министър на отбраната.

Платените мошеници ги наричаш читави :)))

Чш, Ти КУ КУ ли си, или ДА ??!!!

жалък некадърен простак

Фокусът остава същия. Всички национални предатели да бъдете съдени и да бъдете обесени.

"Министърът на отбраната Тодор Тагарев заяви пред Нова телевизия, че преди 10 дни, когато е бил в Брюксел, не са коментирани триъгълни сделки, при които България да даде свое старо оръжие на Украйна и да получи ново от съюзници в НАТО." И малко по-надолу : "Ние пък ще бъдем компенсирани финансово от съюзниците, поясни Тагарев." Още един шизофреник в коалицията на ястребите, на който "звездите му го говорят"

Браво Тагарев! Бой по руските диваци! Да опънем хетеросексуалните джуджета от Расия. Ще ги превърнем от серийни убийци в послушни педали. На 9 май ще имат гей парад. И Костя Копейкин ще е там по гол гъз. Слава на Сорос!

Не се знае... Евали са мйка ти-това се знае !!!

Голям мръсник се оказа тоя Тагарев. Гнусно и вредно същество. Дори по съветско време нашите управляващи не бяха толкова разкрачени. Огромна грешка и трагедия за народа е неговото назначение за министър. Вече е най-мразеният човек в България. Честито да му е.

То е ясно ! След като прекарахте Чехия ! Дадоха 8 МИГ-а и получиха 2 хеликоптера ! Кой е луд на такива сделки !

_stankow

Хеликоптерите нови ли бяха ? Кой определи цената ? Чехите съвсем нищо ли не платиха, като "получиха" хеликоптерите ? А летците на тези Миг-ове, сега на какво тренират ? Преквалифицираха ги ? От пилот на изтребител в пилот на хеликоптер ? Разликата в цената на тази подготовка не пропадна ли ?

Магарев, едни пари за аероплани ще ИМ ги Опростим ли и ще им ги харижем?

Договорено е направо заминават за Украйна :)))

Новините от Расия са подобни, на тези от Северна Корея. Къде е руската култура, къде е великата руска душа? Като че ли, другите нямат душа, само руснаците имат душа, особено, като се напият до козирката. Руската душа изби 20 милиона по времето на Сталин. Руската душа окупира България и наблюдаваше и напътстваше избиването на хиляди българи

Най-добре е да се обесиш ..... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос !!!

КГБ - АКО НЕ Е АГЕНТ СТАРА НО УДОБНА техника

Браво на Тагарев! Той е пич, а не руска подлога, като зеления чорап Радев. Ще помагаме на Украйна, защото Расия е кочина, населена с диваци и алкохолици.

България да не е по-различна? Пълно с цигани и бедняци. Със сигурност има доста държави по света, които с кеф биха ни унищожили. Достатъчно условие да заслужаваш да умреш е да си беден според теб?

Търсят те двама с лопати и един с кирка.....

Вижте и запомнете тази мазна ,продажна зурла! Не случайно го назначиха американците това ла....но.

Тагаренко е политически боклук!

Тагаренко е чужд агент, трябва да отиде в затвора доживот!

Червените кучета нека си лаят а керваните с оръжия за Украйна си вървят, вървят. На който не му харесва да напуска България сега не е комунизъм и границите са отворени.

Разбрах. Тагарев е обещал нашите рисунки на самолети да отидат за нуждите на уркайна без да правим "триъгълна" сделка, т.е. срещу нищо. Барем да се окаже обикновен идиот и да го е направил срещу комисионна. Щото ако е пълен и се е натягал срещу една похвала, лошо ни се пише.

Магарев къде са фките бре и ко ша правиш с малкото но мигове удраинско бандеривско мекере

Много интересен министър на отбраната! Той не мисли какво да подобри в отбраната, а само какво може да предложи на господарите си! Ако има как да го изпратим направо на фронта, да защитава директно чуждия интерес, то е ясно, че българския никъде няма да го защити, подлогата му с подлога!

Или той ще живее или ние! Иначе руснаците добре са си възпитавали хората, Тагаренко поражда много въпроси.

На коментара натиснах +, а се появиха 66 бройки -

Някакъв малоумник е намерил начин да влияе на + и - в коментарите, като вярва, че това променя нещо от фактите, а те са, че подкрепя предатели и родоотстъпници, което го прави нещо средно между Киряк Стефчо и поп Кръстю.

Кое му е интересното? Най-обикновен пълен идиот.

Това го е договорил Тагарев, там където е бил преди 10 дни. Така ще е оттук насетне, свиквай.

От Посолството Включиха брояча на +/- за да УЖ показва поддръжка на решенията на правителството. Не вървите с тези плоски номера.

На този Тагаренко, като му видя свинската физиономия и се сещам за едни сапуни.

тъп БАН-аджио! Ако те бях видял в един от институтите на БАН, когато отивах при жена ми, повярвай ми - срещата ми с теб никак нямаше да ти е приятна. Щях да ти кажа какво мисля за теб!

Решиха, че Българският народ е тъп. Достатъчно е да проверят процеса с опита с генетично модифицираните течности с графенче. Тази статистка щеше да им даде реална представа, колко от нас сме склонни да бъдем роби до тази степен. Колко от нас ще спрат да ядат месо, ще приемат убиването на кравите като решение на измамата Зелен преход, колко ще приемат, че децата им ще могат да си сменят пола, колко ще са готови да кажат, че ЛГБТКЮ+ е нещо нормално и трансхуманизма, сливането ни с машините и генетичните експерименти са бъдещето за човечеството. Както в ситуацията с гео-политиката, ПОСОЛСТВАТА са пълни с неграмотни идеологически промити тикви по болшевишки тертип, за които реалността е просто това, което им се иска да се случи. По повод оръжията. България загуби и малко то си суверенитет, в момента, в който след публичното признание, че се ръководи от външни сили през еничарската върхушка е напълно логично всичко, което се заповяда да бъде изпълнено. С едно изключение. МОБИЛИЗАЦИЯ. Това е червеното копче върху което еничарите трябва да внимават как играят. Пипнат ли го, ще вкарат държавата в гражданска война и национална катастрофа. Блек Рок и Вангард търсят коя да е следващата държава, която да сринат до основи и да си купят на безценица. България е апетитна хапка в отношение на климат, вода и земеделска земя. Това е притеснителното. Единствената ни функционална надежда идва от факта, че в Турция спечели Ердоган. А той няма да позволи да изостави диаспората в България, която докато Българинът си продаде земята за да се обримчи с кредити и да живее в града, е изградила самостойно земеделие до водоизточници в цяла България. Хората са работливи и уважават земеделието. Направете си ексурзия по тези точки да се убедите с очите си.

Коалицията f-16 - ще им пратим чертежите и макетите , които имаме :)

ㅤ

И лепилото!

Това министър е работил за украинското правителство в миналото...и все още работи за тях. Народе, радвай се и плащай на тия да си направят парички. Това бил принципал на оръжейни складове (заводи) как може да е и министър отговарящ за оръжията... Народа се издави и живее под възможните граници на съществуване ... в икономически план България е нищо, произвежда нищо и има осигурено бъдеще е нищото. С тия помагачи просто се затриваме. Ние сами се затриваме