Коментари - Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение | Днес.dir.bg

Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение

Трябва да има задължителна военна подготовка, за да има страната ни мобилизационен резерв, смята бившият министър на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искаш да намериш отчаяни ватници - погледни коменгарите под всяка новина за Тагарев. А вие дираджии нещастни, вместо да триете коментари, да вземете да си оправите капчата ли на?

Няма проблем. Единия ще седне в скута на другия.

Убий скороста-спаси дете. Убий магаре-спаси България!

Тоя кой беше?

Тагаренко, дано те хване ваксата час по-скоро и тебе.

Съвсем сериозно - предлагам да пратим сериозна помощ на укрите ! Самоходно плямпало на простотии - Тагаренко1- ще мори от смях до припадък руснаците, Самоходна сапунерка - Денк-акад1, да си перат укрите по-лесно кюлотите, дето са изцапали. Тежка самотъркаляща се единица -ДелянШопард (Аналог на немските Леопарди, дето ги харизаха на укрите и се оказа, че за нищо не стават), та и нашата единица ще е поне толкоз ефективна...Аман от дрънкала на простотии като та тая краварска подлога...

Ти като какъв си изразяваш мнението, маааматидеееба?

500+

За да демонстрира ползата от военното обучение, Тагарев решил лично да копае окопи. Докато работел, строшил 2 лопати, пукнал канализационна тръба и открил монета от 2 стотинки с отпаднала необходимост. Парите ще бъдат предадени на Украйна за закупуването на оръжие.

Не разбрах сега, каква ни е държавната политика. Гейове ли ще развъждаме или войници? И който се смята за жена също ли трябва да мине 9 месеца военно обучение?

Тагаренко нещо се е сбъкал! (така става, като те отбраздят) Бля бля бля НАТО и пак бля бля бля НАТО и отново бля бля бля НАТО! И представяте ли си, НИТО ДУМА за оръжия за окраина! Да се разберем: Не може така, ще се наказваме!

Тя България е такъв сериозен фактор в решенията на НАТО, че ако не изпрати представител, дори няма да забележат.

За българите на среща на НАТО стол ли дават или молитвено килимче?

Да взимат и Денков, той също обича да пътува луксозно, за чужда сметка! България е богата страна може да си го позволи.

Не се сещам този кой беше?

електрически стол, след Народния съд, Тагарев! Какви ли ще са последните ти думи?

Този комунистически продажник още ли е в България...или е отишъл на война в Осрайна!

Ама тоя на какъв се вживява още. На някаъв специалист по НАТО ли. Тоа е бивш бивш на бившия бивш. Най-бившия от бившите и безкрайно тъпите ни журналисти трагнали отново да взимат интервю от него и да ни тровят нервите с такива отврати.

Една бележка - не са безк.. тъпите журналисти. Те работят на заплата и я оправдавад с каквото им се спусне отгоре ...

Това е най-отвратитилната визуално и присъствено някъде си личност. Безкрайно съжалявамь че намира обкръжение...

Всъщност, обкръжението се очертава и от сайтовете, които го публикуват... Срам за дир-а...

В последно време никоя партия сякаш не го припознава, а и той не е акттивен... Явно, само позиви от Посолството подтикват активност...

Още ли не си заминал за Украйна бе

Значи Радев, бе Тъпак Тодор Тагарев!!! Онуй недоразумение Главочев кой е . Никой, като теб.

Главчев, веднага скъсай минискус и се откажи от ол инклузив екскурзията. Министъра на здравеопазването да ти издаде болничен за 6 месеца.

.... е начи Радев не трябва да е там, ами Главчев, че Путин да не разбере нищо!

Ама тоя още ли е във властта?! Егаси безобразието! И ще говори от името на българите?! Марш, бе!

Този предател защитаваше сайт, кого да се убие, където бяха и български журналисти. Като твърдеше, че е частен, а не на държавен на Украйна. После си казваха службите на Украйна какви вписвали там.

Кажете Не на страха! Излезте всички утре да подкрепите атлантизма на гейпарада!

Само ако осигурите по две лесбийки за пълна програма на хетеросексуалните мъже. Моля амбреажите да се скрият за да не им се налага посещение на зъболекар.

Аако като беше министър се занимаваше да тормози лекарите които си вършат работата, сега можеше и да има една капка авторитет.

Подготвя се суровина за месомелачката! Тагарчук ще приложи и други изпитани вече тактики- например лов на бъдещи войници по магазини и кафенета!

Има цяла редица столове. С едни ДЕБЕЛИ МАЗНИ ЧЕПОВЕ. На която и маса да седне се тая. Сядаш на НАТО масата, Краварина, Циониста Евреин и Великобританският плъх те разпорват. Решаваш, че ще се мазниш на тия дето довчера псува, Русия, Китай, Турция са готови и надървени. Единственият по-тъп народ от Укрите сме Булгаристанците. Плътно следвани от Чехи и Поляци. Тях поне ги залъгаха с няква икономика. НАС НИ УТРЕПАХА ма РЕВОЛЮЦИИ МНОГО НО НАДЕИНИЦАТА Е ЕДНА, нищо, че е с менте месо и пълна с брашънце от насекомите на Домуса.

Магарев крие в мазето плакат "Добре дошли Освободители" Първи ще е на Моста на дружбата......

Тагарев създаде толкова много русофили в България, колкото Русия и Путин не успяха за 20 години.

Освен това дари на Украйна бракувани ракети и БТР необслужвани от 35 години опоскани. Не могат да ги запалят и натоварят 6месеца. Няма да се учудя ако още на Моста надружбата получи орден Герой на СССР

"Трябва да има задължителна военна подготовка, за да има страната ни мобилизационен резерв, смята бившият министър на отбраната" Желая ви успех с бъдещето ЛГБТ++ поколение!! Аз за вас няма да умирам, моите деца също!!

нека иде радев! да води и деса! хем да докладва на путин, хем ония там да се посмеят на тоалета на деса!

Агитката на Украйна поиска Зеленски да направи отново свободни избори. “Върнете ни изборите!”, призоваваше знаме от пълните трибуни през целия мач. Украинците си искат свободата обратно!

PEYTSCH

И бомбоубежища трябват. Софиянциимат метрото например....

Тодор Тагарев Да излиза в задължителна пенсия Може да оди сводник -съветник в Украина да се маха от тук Тоя ще докара децата да одат войници -

Всички ще се млатят със всеки. Ние ще въртим гъза с надежда да ни го набият с вазелин. В едно близко бъдеще Турците, щото си мислят, че са великани ще скочат и на Русия, ония ще ги нулират за нула време. Едно е да вееш гъз с руска газ и енергия, докато си в мега криза, друго е да ти свърши ПВО то, което е Руско:) Сърбите ще чакат да ни приключат тука и ще си приберат квото им трябва. Макетата ще огаснат за части от секундата. Кой остава? Румъния? Тия са бъкани с американски бази и оръжия. Те ще са първата цел за неутрализиране. Близкият изток и Азия не ни касаят. Там Китай ще жъне. Бедна ви е фантазията колко оръжие имат тия. За година произведоха 500 ядрени бойни глави. ГОДИНА. Краварите нямат нова стратегическа ракета произведена от 90 те. Въобще заформя се края на територията. Тук мног не трябва. Две ракетни атаки и липсата на пожарна, гражданска защита и каквато и да било армия ще обърне кочината в див запад. Ще ни оставят да се изтрепеме тука за малкото останали ресурси и след това ще зачистят труповете. Такива мърши като това украинско изчадие си мислят, че ще бият чуковете в Кипър или Карибите и тва ще ги спаси. Тотални малоумници.

Що не вземеш да се гръмнеш в тъпанар с тъпанарите.

драги читатели на дир.бг в коментарите долу може да видите патриотарски мурзилаж кой се кани в единия случай да раЗтрелва а в другия да раСтрелва жална и майка на България с такива поданици... русодебили :- )))

Да умираш за Бандера и Вангард Груп. В това Карлуково не се намери кой да ви спре интернета. Събираш тука псувни и минуси денонощно.

денонощно ли си тука. ужас. за шепа рубли ще сложиш очила докато четеш как те разревавам и унижавам. милото ми глупаче :- (

не е никакъв "пиар" , втори сигнал на мафията (след умишленият скнадал със клането в сребреница) , че ... че иска да излезе от нато и ес! . и хубавото е, че умният български народ, вече 10 години държи тотално нелегитимна цялата шумкарска мафия така, че тя да не може да прави никакви извън евро-атлантически движения, като се опрадде, че "това искал народа" ! . а народа иска - събраня наконя, махане на 3 март и скъсване психологическото подчинение на блъгария спрямо просия ! . и докато това не го видим ....никкаво гласуване няма да има ...и никкави проекти на мучно, или връщане на монархията няма да минат ... и никви референдуми няма да минат без на тях да са гладсували над 50% от всички ! . цуг - цванг за червена 80 годишна мафия ! . за да се разсече този възел ..мафията има само един, едниствен изход - да събири коня от пиедистала му пред парламента ! . без разрушение на символите на миналото - няма промяна ..а подмяна! ! а без промяна - няма гласуване!

Още един от псходиспансера се омаза.

А дано си прав Мунчо, че ако се не се махнем, сме дотук

я къде бил Магарев, аз мислех, че е в Украйна на фронта, акъл да дава.

Драги, имаш иначе визия за България, но про европейските ти ориентации са меко казани неприемливи. Аз лично ако съм БГ военен в компания на НАТО-ци ще си спя с пистолет и то не под възглавницата. То е като спиш в столипиново. И не е само мое мнение.

Естествено, че има. Най -отдалечения от центъра и най невзрачния, най подходящото място за подвиквания ей, чш, ти там, я ела тука, не ти, този до теб, хахаха

Познайте от първия път, защо това нещо настоява за военна подготовка?

За да не го срупа некой маор-суровоядец от Южния остров на БРИКС...

"другото е пиар упражнение", каза едно предателско и учило в Москва ГОВНАТО изпръжнение.

От архивите: "Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г., посещавайки регулярно Киев, работейки в различни международни формати", каза Тодор Тагарев. Той обясни, че е съветвал украинското военно ръководство как да се изгради цивилен капацитет и как да повиши военния си капацитет. "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна или какъвто и да е паричен еквивалент", заяви от трибуната Тагарев. Учил в СССР, работил "безплатно" за украйна, след това е доработил добре платено в България, ама пак за украйна... Тагаренко, вЕрваме ти, колкото и на останалата измет минала през управлението на България.

ти ще си най-достойният за него! И дано столът да е електрически...

Коментари - Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение | Днес.dir.bg

Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение

Трябва да има задължителна военна подготовка, за да има страната ни мобилизационен резерв, смята бившият министър на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Тодор Тагарев: На срещата на върха в НАТО има един стол за България, другото е пиар упражнение | Днес.dir.bg

Коментари

Ако искаш да намериш отчаяни ватници - погледни коменгарите под всяка новина за Тагарев. А вие дираджии нещастни, вместо да триете коментари, да вземете да си оправите капчата ли на?

Няма проблем. Единия ще седне в скута на другия.

Убий скороста-спаси дете. Убий магаре-спаси България!

Тоя кой беше?

Тагаренко, дано те хване ваксата час по-скоро и тебе.

Съвсем сериозно - предлагам да пратим сериозна помощ на укрите ! Самоходно плямпало на простотии - Тагаренко1- ще мори от смях до припадък руснаците, Самоходна сапунерка - Денк-акад1, да си перат укрите по-лесно кюлотите, дето са изцапали. Тежка самотъркаляща се единица -ДелянШопард (Аналог на немските Леопарди, дето ги харизаха на укрите и се оказа, че за нищо не стават), та и нашата единица ще е поне толкоз ефективна...Аман от дрънкала на простотии като та тая краварска подлога...

Ти като какъв си изразяваш мнението, маааматидеееба?

500+

За да демонстрира ползата от военното обучение, Тагарев решил лично да копае окопи. Докато работел, строшил 2 лопати, пукнал канализационна тръба и открил монета от 2 стотинки с отпаднала необходимост. Парите ще бъдат предадени на Украйна за закупуването на оръжие.

Не разбрах сега, каква ни е държавната политика. Гейове ли ще развъждаме или войници? И който се смята за жена също ли трябва да мине 9 месеца военно обучение?

Тагаренко нещо се е сбъкал! (така става, като те отбраздят) Бля бля бля НАТО и пак бля бля бля НАТО и отново бля бля бля НАТО! И представяте ли си, НИТО ДУМА за оръжия за окраина! Да се разберем: Не може така, ще се наказваме!

Тя България е такъв сериозен фактор в решенията на НАТО, че ако не изпрати представител, дори няма да забележат.

За българите на среща на НАТО стол ли дават или молитвено килимче?

Да взимат и Денков, той също обича да пътува луксозно, за чужда сметка! България е богата страна може да си го позволи.

Не се сещам този кой беше?

електрически стол, след Народния съд, Тагарев! Какви ли ще са последните ти думи?

Този комунистически продажник още ли е в България...или е отишъл на война в Осрайна!

Ама тоя на какъв се вживява още. На някаъв специалист по НАТО ли. Тоа е бивш бивш на бившия бивш. Най-бившия от бившите и безкрайно тъпите ни журналисти трагнали отново да взимат интервю от него и да ни тровят нервите с такива отврати.

Една бележка - не са безк.. тъпите журналисти. Те работят на заплата и я оправдавад с каквото им се спусне отгоре ...

Това е най-отвратитилната визуално и присъствено някъде си личност. Безкрайно съжалявамь че намира обкръжение...

Всъщност, обкръжението се очертава и от сайтовете, които го публикуват... Срам за дир-а...

В последно време никоя партия сякаш не го припознава, а и той не е акттивен... Явно, само позиви от Посолството подтикват активност...

Още ли не си заминал за Украйна бе

Значи Радев, бе Тъпак Тодор Тагарев!!! Онуй недоразумение Главочев кой е . Никой, като теб.

Главчев, веднага скъсай минискус и се откажи от ол инклузив екскурзията. Министъра на здравеопазването да ти издаде болничен за 6 месеца.

.... е начи Радев не трябва да е там, ами Главчев, че Путин да не разбере нищо!

Ама тоя още ли е във властта?! Егаси безобразието! И ще говори от името на българите?! Марш, бе!

Този предател защитаваше сайт, кого да се убие, където бяха и български журналисти. Като твърдеше, че е частен, а не на държавен на Украйна. После си казваха службите на Украйна какви вписвали там.

Кажете Не на страха! Излезте всички утре да подкрепите атлантизма на гейпарада!

Само ако осигурите по две лесбийки за пълна програма на хетеросексуалните мъже. Моля амбреажите да се скрият за да не им се налага посещение на зъболекар.

Аако като беше министър се занимаваше да тормози лекарите които си вършат работата, сега можеше и да има една капка авторитет.

Подготвя се суровина за месомелачката! Тагарчук ще приложи и други изпитани вече тактики- например лов на бъдещи войници по магазини и кафенета!

Има цяла редица столове. С едни ДЕБЕЛИ МАЗНИ ЧЕПОВЕ. На която и маса да седне се тая. Сядаш на НАТО масата, Краварина, Циониста Евреин и Великобританският плъх те разпорват. Решаваш, че ще се мазниш на тия дето довчера псува, Русия, Китай, Турция са готови и надървени. Единственият по-тъп народ от Укрите сме Булгаристанците. Плътно следвани от Чехи и Поляци. Тях поне ги залъгаха с няква икономика. НАС НИ УТРЕПАХА ма РЕВОЛЮЦИИ МНОГО НО НАДЕИНИЦАТА Е ЕДНА, нищо, че е с менте месо и пълна с брашънце от насекомите на Домуса.

Магарев крие в мазето плакат "Добре дошли Освободители" Първи ще е на Моста на дружбата......

Тагарев създаде толкова много русофили в България, колкото Русия и Путин не успяха за 20 години.

Освен това дари на Украйна бракувани ракети и БТР необслужвани от 35 години опоскани. Не могат да ги запалят и натоварят 6месеца. Няма да се учудя ако още на Моста надружбата получи орден Герой на СССР

"Трябва да има задължителна военна подготовка, за да има страната ни мобилизационен резерв, смята бившият министър на отбраната" Желая ви успех с бъдещето ЛГБТ++ поколение!! Аз за вас няма да умирам, моите деца също!!

нека иде радев! да води и деса! хем да докладва на путин, хем ония там да се посмеят на тоалета на деса!

Агитката на Украйна поиска Зеленски да направи отново свободни избори. “Върнете ни изборите!”, призоваваше знаме от пълните трибуни през целия мач. Украинците си искат свободата обратно!

PEYTSCH

И бомбоубежища трябват. Софиянциимат метрото например....

Тодор Тагарев Да излиза в задължителна пенсия Може да оди сводник -съветник в Украина да се маха от тук Тоя ще докара децата да одат войници -

Всички ще се млатят със всеки. Ние ще въртим гъза с надежда да ни го набият с вазелин. В едно близко бъдеще Турците, щото си мислят, че са великани ще скочат и на Русия, ония ще ги нулират за нула време. Едно е да вееш гъз с руска газ и енергия, докато си в мега криза, друго е да ти свърши ПВО то, което е Руско:) Сърбите ще чакат да ни приключат тука и ще си приберат квото им трябва. Макетата ще огаснат за части от секундата. Кой остава? Румъния? Тия са бъкани с американски бази и оръжия. Те ще са първата цел за неутрализиране. Близкият изток и Азия не ни касаят. Там Китай ще жъне. Бедна ви е фантазията колко оръжие имат тия. За година произведоха 500 ядрени бойни глави. ГОДИНА. Краварите нямат нова стратегическа ракета произведена от 90 те. Въобще заформя се края на територията. Тук мног не трябва. Две ракетни атаки и липсата на пожарна, гражданска защита и каквато и да било армия ще обърне кочината в див запад. Ще ни оставят да се изтрепеме тука за малкото останали ресурси и след това ще зачистят труповете. Такива мърши като това украинско изчадие си мислят, че ще бият чуковете в Кипър или Карибите и тва ще ги спаси. Тотални малоумници.

Що не вземеш да се гръмнеш в тъпанар с тъпанарите.

драги читатели на дир.бг в коментарите долу може да видите патриотарски мурзилаж кой се кани в единия случай да раЗтрелва а в другия да раСтрелва жална и майка на България с такива поданици... русодебили :- )))

Да умираш за Бандера и Вангард Груп. В това Карлуково не се намери кой да ви спре интернета. Събираш тука псувни и минуси денонощно.

денонощно ли си тука. ужас. за шепа рубли ще сложиш очила докато четеш как те разревавам и унижавам. милото ми глупаче :- (

не е никакъв "пиар" , втори сигнал на мафията (след умишленият скнадал със клането в сребреница) , че ... че иска да излезе от нато и ес! . и хубавото е, че умният български народ, вече 10 години държи тотално нелегитимна цялата шумкарска мафия така, че тя да не може да прави никакви извън евро-атлантически движения, като се опрадде, че "това искал народа" ! . а народа иска - събраня наконя, махане на 3 март и скъсване психологическото подчинение на блъгария спрямо просия ! . и докато това не го видим ....никкаво гласуване няма да има ...и никкави проекти на мучно, или връщане на монархията няма да минат ... и никви референдуми няма да минат без на тях да са гладсували над 50% от всички ! . цуг - цванг за червена 80 годишна мафия ! . за да се разсече този възел ..мафията има само един, едниствен изход - да събири коня от пиедистала му пред парламента ! . без разрушение на символите на миналото - няма промяна ..а подмяна! ! а без промяна - няма гласуване!

Още един от псходиспансера се омаза.

А дано си прав Мунчо, че ако се не се махнем, сме дотук

я къде бил Магарев, аз мислех, че е в Украйна на фронта, акъл да дава.

Драги, имаш иначе визия за България, но про европейските ти ориентации са меко казани неприемливи. Аз лично ако съм БГ военен в компания на НАТО-ци ще си спя с пистолет и то не под възглавницата. То е като спиш в столипиново. И не е само мое мнение.

Естествено, че има. Най -отдалечения от центъра и най невзрачния, най подходящото място за подвиквания ей, чш, ти там, я ела тука, не ти, този до теб, хахаха

Познайте от първия път, защо това нещо настоява за военна подготовка?

За да не го срупа некой маор-суровоядец от Южния остров на БРИКС...

"другото е пиар упражнение", каза едно предателско и учило в Москва ГОВНАТО изпръжнение.

От архивите: "Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г., посещавайки регулярно Киев, работейки в различни международни формати", каза Тодор Тагарев. Той обясни, че е съветвал украинското военно ръководство как да се изгради цивилен капацитет и как да повиши военния си капацитет. "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна или какъвто и да е паричен еквивалент", заяви от трибуната Тагарев. Учил в СССР, работил "безплатно" за украйна, след това е доработил добре платено в България, ама пак за украйна... Тагаренко, вЕрваме ти, колкото и на останалата измет минала през управлението на България.

ти ще си най-достойният за него! И дано столът да е електрически...