17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравос! Така трябва да се наказва глупостта и наглостта - на място, категорично и безапелационно. Ако такива бяха и съдилищата ни, тук щеше да е рай.

От кога вече не се ловят покемони?

Каквото е поискал това и е получил слава на мига!? Затова всеки да внимава какво си пожелава. Жалко за момчето и родителите!

Сега младежите са гейове,мамини синчета без професия, трансджендъри, наркомани или бандити. При война след като бъде унищожена редовната армия в запас ще отидат неопитни мъже. Десетки години не се обучават мъжете как да боравят с военна техника. Реално няма кой да замести малката ни армия я със съветски въоръжение.

Целия този бълвоч какво общо има с новината? Или просто така дежурно си плюеш? И даже новината че един маладеж е умрял не може да те накара да задържиш за ден злобата и омразата си?

Преди 20 години един мъж се доказваше ,когато отбие военна служба. Сега се доказват със селфита.

 Мда.. Горе-долу еднаква простотия...

Разсмя ме..но наистина това не са мъже..по суетни са от жена

Нарича се естествен подбор.

Въпреки, че е младо момче, дете, що така не ми е мъчно... Сигурно защото си го заслужава!!!

Ц.. не се самозалъгвай. Това е така, защото си идиот и заслужаваш нещо, поне толкова, ужасно да ти се случи

На 20 години вече са здрави прави мъже. Жалко, че страната се напълни инфантили и обратни женчовци.

аф

А свидетели има ли? Да не се окаже, че другият го е бутнал?

И кво толкоз е станало! Те и младите маймуни така падат от клоните на високи дървета - казва се еволюция неспособното си отива -не става за живот. Днес треперим за всяко сперматозоидче изпаднало на рогоската, -търсим средства да го направим нещо си, пък като си отидем и тогава "дарители" много. То и Петър Попчев волтовата дъга го хвърли на земята от вагона, днес постоянно го издирват за побои, за изнудване ... Закона за естественият подбор

Раждания за днес: 86 Смъртност за днес: 137 Нетна миграция: -12 Намалели сме с 64 човека само до обед..

Е, то всъщност не е на място, а 20 метра под мястото. Доста несполучливо заглавие..

Има се предвид, че е починал на място/то на инцидента, а не в болницата след това/ . Изписва се по този начин в полицейските протоколи.

Да си прост е като да си умрял - на теб ти е все тая, а страдат другите около теб.

Глупостта убива!

селфи... за некролога му... Като малки и ние си играехме по строежите, но не се разсейвахме със селфита .... Бяхме на щтрек , опитвахме се да бъдем незабележими, че ако ни видят ще ни запалят вратните жили и шамарената фабрика ще започне работа на пълно обороти. Мир на праха му.

Нащрек е една дума. За другото си прав. Но едно време нямаше компютърно моделиране на екшъни и знаехме как боли като паднеш от дърво дори и от два метра.

Инстаграм-а е опасно занимание!

Има новини, под които не е редно да се коментира. Най-малко заради паметта на починалото момче. Младост, дързост ... възраст, в която все още границите на допустимото във всяко едно отношение не са точно определени. И понякога ги прекрачваМЕ! И аз съм го правил, разминавало ми се е и съм благодарен. Други нямат този късмет. Ето защо такива неща като "изоставен строеж" не може и не бива да има. Всеки трябва да завършва това, което е започнал, и то по закон, а не, когато не му е рентабилно да хлопва кепенците и нито ограда, нито охрана а всичко на самотек. Но ... така е в живота!

Ако не беше "изоставен строеж", щеше да е висока скала, дърво, контактната мрежа на локомотива, 300км/ч на магистралата. Акъла и домашното възпитание са фундамента на обществото, а не оградата на строежа

Каква младост и дързост, това е една тъпа мода от нямане вече какво да правят ! Отделно, че почти всички тийнове са дебели или кекави, какво катерене, какъв спорт...

Много е лесно да се съди, но по-възрастните ще ви кажат, защото и сигурно помнят колко млади са се изтрепали от подобни глупости и недооценка на риска и по тошово време. Колко издавени, катастрофирали, или просто заминали си от глупост младежи. Колко застреляли се/застреляни в казармата, просто защото някои хора не преценяват сериозността на нещата с които са нагърбени. Това винаги го е имало, има го и ще го има - дали младите ще гонят покемони, ще им ръгнат калашников в ръцете или някой нов смартфон трагичен край е възможен. И все по една и съща причина - недооценка на риска. В случая единственото, което може превантивно да се направи е да се възпитат децата, че суетата е безсмислена. Заради едното селфи и десет лайка не си струва да се правиш на маймуна. С младите трябва да се говори! Жалко за момчето!

на младостта понякога трае много кратко...

Защо смесвата ГЛУПОСТТА с лудостта. Не е ли по -добре да си ЛУД отколкото глупав! Както казва А.А.: Анонимността не е оправдание за глупостта!

Селфито добре ли се е получило ?

Падания винаги е имало. Изправянията са рядкост.

Казаха ,че другия го е бутнал нарочно....

Така се получава, когато децата живеят в измислени светове в телефони и компютри ! В истинския живот няма рестарт !

ами кво да кажа за подбора