Силно земетресение в Тайван причини жертви и разрушения

Земетресение с магнитуд 6,4 нанесе сериозни щети на поне пет големи сгради в 1,8-милионния Тайнан на остров Тайван. Жертвите са най-малко 13.

Обратно в новината

Коментари - Силно земетресение в Тайван причини жертви и разрушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на тия да не би български башмайстори да им строят сградите? К'ви са тия варели от растително масло в бетонни колони на 17 етажни сгради? Едно време с книжни торби от цимент пълнеха фугите на панелките, ама в бетонни в носещи колони - нов принос в световнотостроителство...

Какви са тия 12" силициеви пластини? Защо нищо не сме чували за тях?

За какви си чувал и трябва ли за всичко да си чувал?

Не си чувал за дванадесет инчовите силициеви пластини? Верно ли? Ти си ебати и простия.

@Dir

Явно, че нещо не слушат и им напомнят (я Америка, я Китай), че не са си сами господари...

Поредния глупак без грам знания.

h 1

YES !!!

Ex, жалко за хубавите моторетки!

Я си отвори компа и ни кажи колко пъти прочете Тайван вътре.

"Това съобщи на страницата си основателят на мрежата Марк Зукърбърг" Докато не се направи реклама на евреина създал сурат-тефтера, НЕ МОЖЕ! Стадото трябва да свикне да слага информацият там. Ние знаем как ще я ползваме в бъдеще!

Ми няма само евреина Путин да казва. Малко и другите евреи да се поизявят

справедилив, добър "еврейн" като Путин, който защитава много националните интереси на Русия! Путин, като хан Кубрат, знае за СИЛАТА НА ЕДИНСТВОТО, това, което петте му синове Батабаян, Котраг, Аспарух, Кубер и Алцек не са разбрали... За съжаление, "проблемът за Единството"на българите ни куца чак до днешно време! А това води до никъде!Та... по-добре Разумен Путин, отколкото нагъл Татски татарин...Тата=Дада! Нямам впредвид татаризираните Волжски българи в Русия, наброяващи седем и кусур милиона, приели исляма поради развоя на историята...

Бреговете на целия Тихи океан са силно сеизмични - нищо необичайно. За съжаление има жертви и разрушения.

Много удобно място за опити.

Какви опити? Опити някой да си измисля конспирацийки. Кои са сега - илюминатите, масоните, хамериканците от ФАЩ или може би рептилите и техните приятели марсиянците, а щях да забравя еврогейците :))))

Напоследък взе да тресе доста често в различни точки на света. Да не е свързано с глобалното затопляне? Или може би с библейските прорчества?

С поредните опити ,за изкуствени земетресения...

Най-вече с глобалното човешко затъпяване.Строи се некачествено, за да се спестят пари,и то в районите където земята най-много се тресе.

Глупости. Как достигна до това умозаключение? Има си статистика: Катастрофалните земетресения се срещат рядко най-много веднъж годишно; силните земетресения са до 10 годишно; разрушителни трусове до 100 за година; трусове, способни да увредят сграда до 1000 на година; не предизвикващи разрушения до 10 000; слаби трусове, отчитани само от оборудване до 100 000 годишно. Както виждаш разрушителни земетресения има по 100 на година. Айде това нека да е в 10 силни земетресения. Пак си е нормално.

Ами, научил се е да пише на компютър, но не и да чете. Когато се научи и да чете, ще спре да дрънка с празната си глава.

От това най-мноооооо ме е страх.За да съм по точна ,не изпитвам страх а ужас

Ами то си е за ужас... Не искам и да знам какво е чувството да си затрупан под хиляди тонове бетон и да береш душа... Стихиите са бездушни, но не и лишени от чувство за "хумор".

h 1

Споко !!! Бетона е малко по-лек от алуминия...