Човек на Доналд Тръмп пристигна на посещение в Тайван

Бивш американски съветник по националната сигурност, сега свързан с екипа на Доналд Тръмп, пристигна на посещение в Тайван.

Обратно в новината

Коментари - Човек на Доналд Тръмп пристигна на посещение в Тайван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посещението в Тайван на бившия американски съветник (свързван с Тръмп!?) е повече от нелогично. От времето на Кисинджър съществува доктрина, че САЩ винаги трябва да са в съюз с Китай против СССР, или в краен случай със СССР против Китай, но НИКОГА да не се допуска съюз между СССР и Китай против САЩ. Тази доктрина беше нарушена при сегашния президент на САЩ, което доведе до безпрецедентно свързване между Китай и Русия, насочено против САЩ. Не ми се вярва Тръмп да продължи тази политика, която реално съюзява Русия и Китай против Америка. Та в тази връзка не ми се вярва, че този бивш съветник е човек на Тръмп.

ОБАМА НИ ПРИБЛИЖИ ДО РЪБА НА ПРОПАСТТА КАТО СЪЗДАДЕ ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА , БАЙ ТРЪМП ЩЕ НАПРАВИ РЕШИТЕЛНА КРАЧКА НАПРЕД :))) .. НОВАТА ПОЛИТИКА ПРИ БАЙ ТРЪМП - ИЗПОЛЗВАЙ И ХРАНИ ПАКИСТАН ЗА ДА ДРАЗНИШ ИНДИЯ - ИЗПОЛЗВАЙ И ХРАНИ ТАЙВАН ЗА ДА ДРАЗНИШ КИТАЙ - ИЗПОЛЗВАЙ И ХРАНИ УКРАЙНА И ПРИБАЛТИКА ЗА ДА ДРАЗНИШ РУСИЯ - ИЗПОЛЗВАЙ И ХРАНИ САУДИТСКА АРАБИЯ И КАТАР ЗА ДА ДРАЗНИШ ИРАН .... И ТОВА ЩЕ НИ ЗАКОПА В АМЕРИКА :))

От къде го измислихте това, сър, не отговаря на истината. И е доста елементарно. Никой журналист в никой щат не коментира подобно нещо. Прекалено елементарно. Моля Ви сър, бъдете внимателен в поведението си.

Това, че е елементарно, не означава, че няма елементарни хора, които го правят и даже се хвалят с това. Ще видим нивото на новите.

Звучен шамар за Китай. В края на краищата някой отдавна трябваше да покаже на евтината фабрика къде им е мястото. Тайван произвежда с пъти повече технологии от Китай. А на тъжните мурзилки във форума какво да им кажа.. духайте! Продажници бяхте, продажници сте и продажници ще останете. Да бяхте емигрирали в Китай или Русия.

АКО КИТАЙЦИТЕСПРАТ ДА КУПУВАТ АМЕРИКАНСКИ ДЦК :))) ... БАЙ ТРЪМП ЩЕ ТРЯБВА ДА МУ ПУСКА НА СИН ЦЗИПИН , НЕ САМО ЖЕНКА СИ АМИ И 2-ТЕ СИ ЩЕРКИ :))

Ако..ако.. Ако ти имаше малко мозък, нямаше да ръсиш тук по цял ден тъпотии, но...нямаш.

Който си играе с огъня, накрая неизбежно се изгаря.

Имаш предвид страни като Китай, Русия, Северна Корея. Много си прав, да знаев. :)

няма какда сбъркаме с този президент на САЩ. Ако се сдушис Путин спомогне за распада на ЕС трябва да му дадат Нобелова награда. Ако пък се случи така че съсипе САЩ икономически и сближи Русия с Китай пак добре , нали сме Мурзилки все пак и за нас е дебре когатоСАЩ са най зле. Повече от това ..здраве.

Просто Китай също в момента ви гледа под лупа и е чувствителен на всяко ваше движение, уважаеми американци.

Тръмп не цепи басма и ги почна наред - Китайци, Японци, чакаме скоро и немци и френци. Засега е добре с англичаните и руснаците. С две думи, ще излезе наш човек, мислеш за мира и благоденствието, не за войни и либералщини.