Коментари - Тираджия, приел успокоителни, блъсна и уби колоездач, а след това удари джип с 4 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си, ако вместо успокоителни беше взел възбудителни! Сигурно половин град щеше да изпотрепе...

Това, значи, причиниявали успокоителните, които и родните ченгесари масово приемали поради голям стрес...

Вече имам чувството че шофьорите на фирмите ги избират със конкурс, трябва да пият яко, само концентрати и да се друсат с кво имат, а такива като Семерджиев и Любо са наследствени наркомани, много рядко има, особено млади хора които не са пробвали кока, то е само за купона, и на другия ден, всякъш нищо не е станало, но кога ти стане ежедневие и начин на живот или зависимост, или бягай към бяла къща, или пиши на вашите за пари, как ще пиеш на тези години удпокойтелни, а и за преспиване, луда работа, аре сега ходи гнии у затвора, там че успокояват анално и с фелацио

по пътищата човек си вземе едно хапче за успокоение ... и то вземе че стане касапница!

Аман от ненормалници...може ли да се набухаш с хапове и да се качиш на огромна товарна машина...и тоя велосипедист - ми вижте пътя на снимката, нощно каране е безумие, пълно, особено на участък в движение ...

ЗДвП Чл. 79. (Доп. - ДВ, бр. 60 от 2020 г., в сила от 07.07.2020 г.) За да участва в движението по пътищата, отворени за обществено ползване, всеки велосипед и индивидуално електрическо превозно средство трябва да има изправни: ... 3. (изм. - ДВ, бр. 60 от 2020 г., в сила от 07.07.2020 г.) за велосипеда - устройство за излъчване на бяла или жълта добре различима светлина отпред и червен светлоотразител отзад; допуска се поставянето на устройство за излъчване на червена светлина отзад; Чл. 80. (Изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) Водачът на велосипед е длъжен: 1. да ползва светлоотразителна жилетка при управлението му извън населените места, през тъмната част на денонощието и при намалена видимост; 2. да се движи възможно най-близо до дясната граница на платното за движение.

Каква е тази доза успокоителни, бре? Не вярвам

Успокояващи наркотици, какво да е.

Е как иначе биг фармата ще изкарва бонус подаяния, при положение, че ваксините не са достатъчен приход за едни кръгове на интереси. Първо дай на тираджията малко Aderall, че има квота да покрива, после му дай малко успокоително, че да го пусне първото и да поспи, че има и квота за почивка. И те така...

Избил е хората спокойно. Със сигурност не се е притеснил.

По тези пътища САМО С ТАНК е безопасно да се движи човек!...Но като знам какви идЕоти са в търновско - и с ТАНК НЕ Е БЕЗОПАСНО!!!

Мой близък имаше подобна случка - или края на 80-те, или началото на 90-те беше, само че с приспивателни. По цяла нощ не може да спи и чак към 7-8ч сутринта му бяха подействали, когато е зад волана в центъра на София. Слава богу се размина без жертви.

Е много се е успокоил, нема що! Като притеснителните гугутки- блюстители на реда!

В тъмното Да ни пази Господ от подобни срещи

Случи ми се наскоро. На главен път. Без светлини. Без светоотразители. Виждаш го в последния момент и единственото, което можеш да направиш е, да кривнеш инстинктивно вдясно.

тираджията е за затвора но кога колоездачите ще разберат че тук велоалеи няма и пътя за коли и камиони не е място където да си правят кефа аман от нахални колоездачи създаващи опасност за движението колела, тротинетки , мотопеди, каруци, и подобни нямат място по основни пътища

Имам 5000 км с колело, изминати само в една календарна година. Винаги в ярки дрехи и светоотразителна жилетка, с която съм забелязал, че насрещните почваха да стават внимателни от 5 км, преди да сме се разминали. Законът допуска движение на велосипедисти по пътищата. Най-отявлените ни противници са с коли по 2-3000 лв, смърдящи на чесън и туршия. Интелигентен човек вози зад колата си колела за поне 10000 лв и е наясно, че и велосипедистите са участници в движението и трябва да ги пази. Като активен шофьор и аз съм срещал много безмозъчни колоездачи. Да, задължително маскирани в тъмното да са невидими. Но и тях ще ги лежиш в затвора, ако ги удариш. Така, че си отваряш очите и ги пазиш. С други думи, като колоездач винаги съм помагал на шофьорите да ме оставят жив. И винаги има вариант да ме претрепят. Пътя Балчик - Албена, насреща ми селски цървул дълго ме разучава на дълги, фарове и жилетка го озадачават, а зад мен друг селски идиот със поне 120, заслепен от тоя отсреща ме изпреварва, без да ме види. Аз също заслепен, губя представа къде точно съм на пътя, иначе съм винаги на 20 см от края на лентата и тогава оцелях на късмет. Иначе никога не оставям на идиоти да ме пазят, щото знам, че няма да им се получи.

Разбирам аргументите ти. Обаче на територия предимно с дрогирани и пияни шофьори е супер рисковано да се кара колело. То е риск и с кола, че колко и в тях се натресоха. И пътищата са едни…Общо взето си е като на война. Не знаеш тоя насреща на колко чашки и/или хапчета е. А Законът си прибира зеленото под масата.

Така е, често карам София - Варна и ми е ясно, че има някакъв минимален шанс точно аз да се окажа на пътя на дрогиран/пиян отпадък. Не можем да спрем да живеем, е, вече карам колело само денем, старая се да е по пътища с ограничение до 60 км, не можем да оставим страната да се върне пак в средновековието, макар... да я виждам, че е тръгнала към първобитнообщинния.

Сф-Вн с кола, мамка му. Тия, дрогираните много по-често удрят коли, в интерес на истината.

Чети.Тоя е бил на бензидисзрпан..Кво да очакваш да те пази.То е като да си леко пийнал.Зависи от дозата.

То как да ги опазиш. По средата на пътя ни стоп, ни гявол. Караш на къси а отсреща те ослепяват с разни измислени ксенони и нерегулирани фарове. И без нищо да си пил шанса да видиш един такъв навреме е нулев.

ЧОРБАДЖИИТЕ ЮРКАТ ШОФЬОРИТЕ ЯКО .... ТРЯБВА ТАХОМЕТРИТЕ ДА БЛОКИРАТ ТИРОВЕТЕ СЛЕД ВСЕКИ 9 ЧАСА ( ДАВАМ 1 ЧАС ЗА МАНЕВРИ) ... И ДА ГИ РАЗБЛОКИРАТ МИНИМУМ СЛЕД 6 ЧАСА

...ръгат втората карта и газ!

На велосипеди е забранено движение по пътища с разрешена скорост над 60 км/ч....

И на идиоти трябва да е забранено да се режат в нета, но се случва сегиз тогиз.

Групата на бензодиазепини включва много лекарства.... за доста различни заболявания ...от епилепсия и гърчове, до тежка тревожност и панически атаки. По принцип не трябва да шофираш и да работиш с опасни машини, ако приемаш такива лекарства, защото те забават реакциите и имат седативен ефект. В леки дози, и еднократно приети... нямат никакъв негативен ефект върху нервната система... но ако се комбинират с алкохол или наркотици... може да стане взривоопасна комбинация. Човекът, явно няма, алкохол или наркотици... но въпреки всичко... по нашето законодателство те са приравнени с употребата на наркотици и не е рзрешено да се се шофира след тяхната употреба!

объркал е шишенцата и е взел обезпокоителни...

Разликата между ТИР колело и джип. Интересно защо колоездачът е искал да я демонстрира?!

Често ми се случва да видя нощно време колоездачи, които все едно на война са тръгнали и спазват всякаква маскировка - тъмно на цвят колело без никакви светлини и отражатели, колоездачът в тъмни дрехи, с качулка или каскет - като привидение в нощта. И безстрашно криволичат между платната на недобре осветените ни булеварди. За такъв в църква да отидеш и свещ да му запалиш. Понякога съм ахвал как толкова ли никакъв акъл нямат да се досетят, че това си е чисто самоубийство.

Са осветени имам в предвид от църквата!

Не че не им е животът мил, просто наистина не им идва на акъла, че рискуват. А ако все пак се замислят казват "бал съм го, ако ме сгази ще ме лежи". То ние знаем де, че няма да ги лежи ама те не.

Ами аз звъня на 112. Поне 4-5 вече отнесоха глоби. Ама трудна работа е да накараш родната милиция да се задейства и да свърши малко полезна работа по отношение на безопасността на пътя.

човекът може да има епилепсия не налитайте веднага за обиждате

Ако е имал не би трябвало да му е разрешено да шофира, особено МПС, изискващо професионална категория.

Не би трябвало, ама ето, има и други. ПП. Справка, виж катастрофата в София с убитото наскоро на спирка момиче.

България държавата на ужасите

Във 21ч колоездач по междуградски път. Това ми напомня за ситуация преди години, по голям път Луковит-Плевен, в брутална мъгла вечерта и каране с има няма 10-15км/ч - едва не се забих в циганска каруца припкаща си спокойно по автомобилен път с разрешена скорост 120км/ч... Абе какви са тея хора бе.

не са хора, ти почти си си отговорил!

И къде на пътя Плевен - Луковит е позволена скорост 120км/ч?

В мечтите му ... Или може би са променили трасето за бъдеща отсечка от "Хемус"

ВАЖНО е и да НЕ се ИЗНЕРВЯТ хората в България... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Един ДИректор на А1 или Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия 50 000 българи. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10 000 души.. Куршум за такива !!

един глъмар като тебе, може да смае хората с глупостите си. Хем си глъмар, хем си расист, хем си и прост. Куршум за тебе чак няма нужда, но бягай си пий хапчето и в кревата.

пише се и се изговаря "глАмар", опитай се да познаеш защо ;)

Колоездач на главен път, в тъмната част на денонощието, какво ли е очаквал да стане. Бог да го прости. Сега и тираджията ще го отнесе. А, заглавието ви е като обвинение за предумишлено убийство.

Кой му е дал психото? Сигурно е шарил 100 кинта и се е уредил без да ходи. Ако е и епилептик, да търсят докторите, които са му разписали медицинското при подновяване на книжката на всеки 5 години.

На 39 и вече на успокоителни. Аз вдругиден ставам на 50 и не пия никакви хапчета. То и аз съм под стрес постоянно, ма много са има лабави нервите на младите,

От нещо да ти обърне живота.И я да почнеш с хаповете.Или да станеш алкохолик.Иьобщо не оправдавам тираджията.

като се продават хап4етата като краставици...

От лекар и са със специална рецепта и режим

Епилептик ме е возил в служебен автобил на Делта - Русе. Няма от къде да знам докато не му видях припадъка. Там, напика се, пяна на устата, Бременна бях. Няма такъв ужас.

Ванче,Петър почина ако не знаеш.

Наясно сме, че това е поредната условна присъда за малоумен убиец.

Докато караш.Браво! Гений!

Все едно хирург да вземе морфин преди операция, защото му е прилошало...

Гадното е, че по света такива атентати с камиони, врязващи се в хора, се вършат от ония брадати дебили с чалмите, докато у нас са дело на 50 годишни дегенерати с незавърешн втори клас, изпили половин кило диазепам или осем мастики за кураж по улиците на големия град, където идват веднъж на 10 години...

Водачът е на 39. Двойка по четене с разбиране.

Бае Ганя

Двойка от идиот значи шестица, така че, благодарско.

@ Бае Ганя! Жалко, че искаш да минеш за героя на Алеко.

Колкото и да ги помпат законите, ако няма самосъзнание, такива неща ще се случват. В България много хора са смазани психически и не им пука нито за тях, нито за околните. Подобряване на финансовата и социалната среда и търпение. Иначе лекуваме следствието, а не причината.

Напълно съм съгласен . За това , че много от българите са психически куци , с проблеми и откровени дебили. Щом нещата са изпуснати , нека да са . Око за око , зъб за зъб . Ще разкажа една история - преди повече от 12г. Един такъв малоумник удари леко жена ми когато даваше назад. Тя падна , удари си главата в камъните . Тогава в селото имаше асфалт само на центъра . Е , взех един кол им пребих комшията шофьор , жена му и сина му. Ама здраво - счупени ръце , крака и тн . И се оправи човека - никога не посмя след това да шофира .

Нещо си сънувал май, а?

Такива водачи не трябва да имат право да управляват дори тротинетка. Лекарства, алкохол и наркотици да се взимат преди шофиране е пълна безотговорност и трябва да се наказват сурово. Приемането на въпросните вещества са умишлени действия които водят до убийства. Когато някой не се чувства добре не трябва да шофира, а не да взима лекарства и после да четем подобни неща.

Бе твоя колега плати 2к за убито 19 гпдишно момиче.Теб направо ще те пуснат

Лека му пръст на човекът, но с какъв акъл ще тръгне посред нощ с велосипед по междуградски път. Това дори през деня е опасно, а за вече си е чисто самоубийство.

Пьрвото нещо, което и аз си помислих е именно това. Тьмно е в 18,20 вече. Ако е карал и с тьмни дрехи, без отразители, си е бил пьтувал за погребението си.

Дълго време съм карал късно вечерта по тъмно. Тъкмо по такива колоездачи, пешеходци и каруци са ми 'изтичали' очите. Облечени в тъмни дрехи са направо невидими и се появяват в последния момент. АКО няма никой отсреща добре, даваш вляво, иначе биеш спирачки и се молиш да не ги отнесеш... Бог да го прости загиналия. Да се оправят ранените. Карайте разумно, Хора!

Защо каруцарят на камиона е взел транквиланти, които притъпяват усещанията на мозъка и забавят реакциите? Може ли да караш МПС, при това тежкотоварно, след като си неадекватен по собствена инициатива с приемането на подобни медикаменти? Такива "лекарства" се приемат или от наркозависими, или от алкохолици, които искат да прикрият зависимостта си, и са строго забранени при управление на МПС. По-строго от 100 гр. твърд алкохол, примерно, който със сигурност не може да те направи дотам неадекватен, както тези нещица от аптеката. Спешно е нужно да се промени Наказателния Кодекс и за приемане на такива транквиланти от шофьорите да има по-строги наказания, отколкото за приемане на спиртни напитки, защото първите са доста по-опасни дори в малко количество...

Гнусен Лъжец си ти. Тези лекарства се пият от много хора , по много причини и са доста в тази група. Примерно клонезепама се пие предимно при епилептици. И хич не ти пречи да караш кола , да не говориме че имат живот на полуразпад 20-50 часа, демек може да си го пил преди 3 дни . Така че си АБСОЛЮТЕН, МРЪСЕН, ГНУСЕН ЛЪЖЕЦ И ТРОЛ. ОТДЕЛНО НЯМАТ прави да разпространяват тази информациия КАТ , или когото и да било защото ти че част от здравното досие , това се лекраства , не е е публично какво лекарство човек приема. ТОВА Е ЛЕКАРСТВО А НЕ НАРКОТИК абранен от закона.

Не може епилептик да притежава категория за влекач!

До "ти си тъп" Човека е дал един пример за какво се ползва един от видовете бензодиазепини, не е казал че шофьора е епилептик. Та малоумен ли си така да изопачаваш фактите ?!?!? Или си прост трол, с IQ на мишка.

Бае Ганя

Мангале, а тоя каруцар епилептик ли е бре, да ти еба майката малоумна?

и тоя ще го пуснат... после защо има убийства по пътищата всеки ден!

Аз що си мисля , че велосипедистите нямат работа нощем по неосветените пътища Съгласно ЗДвП всеки участник в движението (включително и велосипедистите) е длъжен да се съобразява с правилата за движение на пътя и да ги спазва, както и да не създава опасност за останалите участници в движението, чрез свое действие или бездействие. Всеки участник в движението (което включва и велосипедистите) е длъжен: - Да не създава опасности и пречки за движението с поведението си; - Да не поставя в опасност живота и здравето на хората и да причинява имуществени вреди;

Толкова можеш да мислиш, затова.

Бах ги във вело-педалите! Станаха нагли, та се не трае! Дано са добре хората от другата кола!

Нямаше ли забрана за движение на велосипедисти на междуградски път вечер. По подходящо заглавие е: Велосипедист препъна ТИР който след това се заби в джип.

Бог да прости колоездача. Дано са добре хората в джипа. Чий е тира, български или не?

хамьона е уркаински, ас нает от интернет