Коментари - ТИР се обърна в река Струма, водачът не помни нищо | dnes.dir.bg
назад

ТИР се обърна в река Струма, водачът не помни нищо

Товарен камион е паднал рано тази сутрин в река Струма край Кресна. Водачът е оцелял с леки наранявания, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - ТИР се обърна в река Струма, водачът не помни нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е да дадат останките на мургавите ни сънародници с условие да не се мяркат на пътя. До утре всичко ще изчезне без проблеми за трафика.

"Сигналът ...е подаден около 5.05 ч." ДИР, още колко дни ще държите на "челно място" тъпата си топ новина?

Добре , че в насрещното платно не бяхте Вие защото като гледам си е минал през насрещното преди да падне.

PA и TX са двете най опасни регистрации в България. Видите ли кола с такава регистрация виждате потенциален убиец. Пазете се , по възможност отбийте и изчакайте такъв автомобил да се отдалечи от вас на поне пет километра, сигнализирайте на близки и приятели в околността, че сте видели подобна регистрация. Четете редовно пътният бюлетин за евентуални катастрофи по пътят причинени именно от коли с тези регистрационни символи.

Няма да забравя как преди 10-15 години като влизах в Гърция и започвах да цъках колко са им хубави пътища и колко са скапани нашите. Сега е обратното - влизаш в България и караш по добри пътища до София - за разлика от тези до Солун. Приятен прогрес. А конкретно на този път да катастрофираш, значи или си заспал, или си карал с превишена скорост.

Глупости, гърците строят още и хубави пътища, имат си магистрали. А ние си имаме дупки и скъпи винетки.

А колко са винетките в Гърция...!?

Ох, още колко хора ще загинат, докато се направи този участък. Парите май няма да дойдат скоро, ако изобщо дойдат. Еколозите пречиха, пречиха и те колкото можаха. Ако искаш да я провалиш една работа, отложи я. Не го направихме това трасе за Олимпиадата в Гърция сега кой знае докога ще се влачи ...

така е заради некадърните шофиори на леки автомобили и джипове,страдат тираджиите.

Некадърен ти е правописа.

kлавиятурата ми е на латинеца тъпако.

Няма нищо. В понеделник ща му дадат да кара друг тир. А колко хора ще утрепа другия път -здраве да е.В наща мила държава за такива работи нема нищо.

Словоред и стил - мечта! В училищен вестник пишат по-добре.

Гърчат ги да карат без почивка, а контролните органи, срещу съответната сума. се правят, че няма нищо нередно :)

За да помниш, трябва да имаш поне малко мозък някъде. Представете си какво щеше да стане, ако насреща идваше рейс с ученици-екскурзианти...