Български и турски превозвачи ще дебатират разрешителните

АЕБТРИ и турската асоциация на превозвачите UND ще се срещнат в четвъртък в Истанбул по проблема с разрешителните.

Обратно в новината

Коментари - Български и турски превозвачи ще дебатират разрешителните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Защо в Истанбул? ....Като не им отърва - да минават през Гърция! И на нашите - няма да има. Докато се разбере, че Босфорът е турски, а България има 16 години още преди да се продаде официално!

От турската напаст спасение няма!Десетки БГ.фирми са заплашени от фалит за неизпълнени поръчки по вина на турската страна не признаваща еднократните разрешителни!

а ни дават акал -да внасяме газ от там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо "бъгарската страна " ще каже какви са проблемите.Ще ги заяви категорично.След обаждане на Меди Доган до водещият преговорите от наша страна ,ще се окаже ,че всъщност проблема идва от нас и ще се извиним с ОГРОМЕН МЕТАН ,на бей Ибрикоглу. И АЕБТРИ ,пак ще се казва "а ебини по три".

Защо не даваме на турските превозвачи разрешителни да минават през България? Те искат 125 хиляди, ние им даваме 15. Ние като не им даваме, естествено, че ще ни отвръщат със същото!!!

Тъпанар ние им даваме колкото те ни дават или и ти нещо да кажеш.

Вината винаги е в другите нали, шопе!

По добре си сложи числото "69" вместо "8" . То не е като да се раздават кебапчета на митингите на ДПС и така да раздаваме разрешителни. Има спогодби,международни закони и много други неща , ясно ли е кадъно...