Тимерманс разкри пред недоволни синдикалисти, че дядовците му са били миньори (видео)

Заместник-председателят на ЕК беше пресрещнат от синдикалисти преди началото на форума на Dir.bg и 3e-news "Зелен преход - решения и предизвикателства за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй наричания Зеленият преход е поредната АВАНТЮРА на Ексцентрични Групи и Властващи и Поредния Глобален Див Комерсализам! Човешките Дейности могат да Имат ЛОКАЛНИ въздействия на природата Но НЕ и ГЛОБАЛНИ ! ГЛОБАЛНИТЕ са ЕСТЕСТВЕНИ Природни ПРОЦЕСИ на които Човечеството НЕ МОЖЕ да Влияе!!! Опази БОЖЕ Българите от ХАМЕЛЕОНИ и ПИШМАН Учени, Швестери, Управници, Писарушки, Патриоти, Ибрикчии и СИЕ които ЖИВУКАТ като Търтей на ГЪРБА на Бедния ни Народ и се Чудят Как да го Тормозят, Продадат и Нагушат и Дай БОЖЕ най-после тази Напаст да се ИЗМЕТАТ и ИЗХВЪРЛЯТ на Бунището на Историята!!!

тими, сладуранчо, не се отвявай, като сдухан глухар а ни кажи къде са милиардите, дето посяхте и ИЗГУБИХТЕ в афганистан ще ти/ви търсим сметка! !

таваришч тимерманс с маската ми прилича на афганска булка с фередже! айде на сватба, третополова да е! :-)))

ето чак сега ми светва ламБата, защо другаря тимермас е приет в редиците на комсомола.. на европейския, "демократичен", "зелен" комсомол. в негоата автобиография (тогава нямаше си-ви-та, а имаше автогеографии:-)е седяло на централно место следното: "роден съм в бедно, многодето (по примеpа на урсулка), миньорско семейство. майка ми бе бедна краварка в апк "родинаma mu ес". бяхме много деца, последният от които съм аз. но дори не знам (по почина на урсулка), кой от миньорите е баща ми. аз съм дете на миньорите...и.. на "демокрацията"! -рапорт даден! -рапорт от дс - приет! . така се прави кариера! а не с ваще сополиви искания за свобода, братство и демокрация! нагаждачите успяват. и.. тимерманс успя. но и сергей с номер 15 успя! .

Бяха в администрацията.

ПРОБЛЕМЪТ С ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е СЪЗДАДЕН ОТ БОГАТИТЕ ИНДУСТРИАЛНИ ДЪРЖАВИ. СЕГА ОБАЧЕ И НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ. ТЕ СЕ РАЗВИВАХА, ПРАВЕХ ПАРИ И СЕГА НИЕ ЩЕ ОБЕРЕМ КРУШИТЕ!

ХОЛАНДСКАТА СТАЛИНКА...

НАГЛЕЦЪТ ИМ КАЗАЛ В ОЧИТЕ - СТАВАЙТЕ ВМЕСТО МИНЬОРИ - ЧАНТАДЖИИ В БРЮКСЕЛ ХААА

Никога не се е крало толкова много , колкото сега при невнятния чорап

как само за 15-20 години ЕС е превърнат с едно икономическо и военно политическо безпомощно джудже.А всичко едва сега заповча.

Ами с безплодната Меркел с безгранична власт безплодна Европа.

Абе ти мани това , дали Меркел е безплодна или плодовита, проблемът е че върхушката на ЕС е съставена в повече от 80 % от прикрити гейове, феминистки, зелени марксистки и откровени отявлени педали.

Знам какво направи миналото лято.

Г-н тимерманс, ние тук ако съдехме за хората по дядовците им, 90% от депутатите и управляващите в сянка трябваше да ги пратим с кирки и лопати да строят тунели и железници... Вие самите не се интересувате от историята (справка: меркел, барозу и т.н.), а на нас въртите популизъм...

Климадалаверата върви с пълна сила . Вчера беше озоновата дупка, ама тя пък взе че се затвори и сега разните му там еко-социални комунета като тоя брадатия терорят населението със климанеутрални политики, електромобили и зелени енергии. А , забравих - било желателно също да станем вегани и да спрем да ядем месо, че кравите много пърдяли. ИЗРОДИ!!!

Ми то и на ББ дядовците са били миньори, или поне единият от тях ;)

И като е разкрил какво? Това обевинява ли го като долен сатанист и боклук служител на глобалистите и с пизиция против нормалния живот и разума, за срам и позор на дядо си!

Той не е сатанист, а се опита да събере малките Държави за някаква кауза пердута.

Господин Тимерманс да обясни първо на Французите да минат на H2, елеkтро и слънчеви батерии, на Германците и Испанците, на Китайците и Руснаците, после на Японците и Иранците , а така също и в Саудитска Арабия, и когато те минат и ние следваме техния светъл пример. Я го виж ти, при средна заплата 400 евро сте ми говори за съкращения в енергетиката.

За Щатите да не споменавам, че там и на визита няма да отиде.

Факт!

Добре маскиран.

И тук дядото е аргумент.

Malko kato w kazarmata: - Razre[ete da izlqza w otpusk, poneve brat mi se veni? - Kakwo da naprawq, i na men brat mi se veni, ama si stoq tuk!

Малко като в казармата: - Разрешете да изляза в отпуска, брат ми се жени? - И на мен брат ми се жени, ама си стоя тук!

Педерашков се е скрил в някой от 12 те си нужника , и няма инфо

Натиснах ти +, но плюсът не мръдна, а минусът се увеличи с 1. Как така????????????????????????

Да не са сложили машина на Мадуро?

А какво стана с бития министър??? Имало ли е и секс?

Тройка с Дамаджаната и Невнятния Юмрук.