17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотка, като онази кърджалийска п...а.

айде и в Беларус им спретнаха цветна революция/майдан, тая като я гледам на снимката каква калинка е и ми става ясно, че е подставено лице, най-вероятно на Англия, щом започнаха веднага да реват, че не признават изборите и ще има санкции ... поредния до болка познат банален сценарий за превземане на държава, аве тея хора толкова ли изглупяха, че не могат вече да се усетят?

Не е нужно да гласуват за теб! Важното е да врещиш силно! За съжаление и у нас е така!

Имаме нужда от една Тихановска!

Още една КАЛИНКА използвана за развал на държава.

А да духа изяви ли готовност

Национален лидер?! С 10% подкрепа? Брей-й-й-й!

Дойде време за разграбването на една от малкото останали независими страни...

Да се надяваме,че няма да дойде и че белорусите ще излезат по умни от нас и украинците.

Както и да гласува той, все Лукашенко се обявява за победител.

Горкото комунистче... и то пътник към червения исторически клозет. Беше охулен, докато изнасял реч пред работници на някакъв мизерен завод, националната му телевизия излъчваше новини без водещи в знак на протест. Тоя направо може да си подаде CVто в най-близкия цирк - там ще прокопса.

Тъпако това е тракторен завод, такъв какъвто ТИ няма да видиш в близките 50-60години!!!

Г-жа Тихановска. В момента, след третия ден от изборите и ПРЕЛОМА над диктатора, МАСОВО СЕ ПУБЛИКУВАТ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ. От 5÷6 до 10 ПЪТИ е СМАЗВАЩАТА победа на Тихановска. Белорусия гласува не за ТИХАНОВСКА а ПРОТИВ Лукашенко.

tonk11

Де са бе? Дай да ги видим?

ама предпочитам свирки да ми правиш руски гей спермояд

Че на Тахановска и се иска е без всякъкво съмнение

Западния цинизъм и лицемерие вече копаят дъното.

Значи Тихановская признава изборите за честни, доколкото я поставят на първо място от опозиционните кандидати, а не допуска, че някой трети кандидат всъщност може да е получил най-много гласове.

са в затвора. Дори и мъжът и.

tonk11

Абе как се фалшифицира 80% от вота?

Там има запис от член на избирателната комисия как идва човек на Лукашенко и ги кара насила да променят изборните резултати .

tonk11

Дали ако си пред мен ще ме наречеш така, малоумнико? В ютуб има и мармот дето опакова шоколад нали?

Наживо ще се е опикал дебила.

Аве капут червен, хем.си "гласувал" при Тодор Правешки, хем се правиш на луд. Мен с МИЛИЦИЯ са ме изкарвали от студентската ми квартира за да ходя да гласувам "правилно" за БКП.

tonk11

Не съм гласувал при бай Тошо, дятка. Никога не съм гласувал и за бсп. Няма и да го направя.

tonk11

И гласува ли "правилно"? Нали си голям "мъж", сигурно си им се опънал? Или те са опънали теб?

Значи когато САЩ решат че Русия се е намесила в техните избори за президент това е страшен скандал и недопустимо, а когато САЩ се месят в изборите в Украйна и Беларус - всичко е точно :))

Как се намеси САЩ в белоруските избори проведени от самият Лукашенко, мамицата ти тролеща наизуст? Агенти на ЦРУ работят като шлосери и шофьори в БЕЛАЗ, МАЗ, МТЗ? Или са комбайнери и кравари в ГЛУБОКИЙ НАРОД - беларуската провинция? Лустрирам трайно, без метастази!

тая тихановска е тъпа кокошинка некои, нещо, някога и казал че демокрацията е най доброто и тя видите ли си мисли чи западняците ще и докарат демокрация в беладрус и сънародниците и ще живеят щастливи и богати с право на глас. Ние сме го играли тоя филм-децата на комундетата ще разпродадат беладрус на алчните еврогейци които ще напълнят бившата ССС република с нискокачествени стоки от китай продавани в скъпи магазини и скапана храна ама в луксозни опаковки. беларуснетата ще тръгнат на гурбет и ще се обезкърви държавата и после разни нпо-та ще им вкарат закони за толерантност и еврогейщина. С две думи лукашенко ги понатиска ама дойде ли тая кокошка май ще стане още по зле.

Освен това ще пуснат мангалите от третия свят да напълнят страната и да шибат белите мацки...заради нео либерастките ценности които ще им докарат ще ги принудят да признаят и още 10 пола и децата да си избират ккво да са според настроението?!?

Бахти, нема козяшки тролове имах желание да размажа няколко а те са изпокрили .... ако някой знае каде са, да каже

Вероятно и Беларус не признава изборите в САЩ и Англия.И какво от това...

Така наречените западни демокрации обвиняват Лукашенко във фалшифициране на изборите. Да сте чули някой да го обвинява в корупция , в наличие на милиарди в офшорни зони, в притежаване на апартаменти в Лондон, Париж , Ню Йорк или Барселона. Нима смятате, че западните разузнавания вече 30 години не душат около него и неговото семейство ? Наричат Лукашенко последният диктатор в Европа, но той има огромна заслуга за съхраняването на Белорус след разпада на СССР. Основната заслуга на Лукашенко е, че днес Белорус е страна в която : Няма организирана престъпност . Почти липсва битова престъпност. Няма просяци, крайно бедни или бездомни. Същевременно има прилично заможна средна класа и дори доста богати хора. Нивота на корупция е безкрайно малко. Нивото на безработицата е най-ниското от всички страни бивши републики в СССР . ниската безработица създава сигурност в бъдещето и никак не е чудно, че в последните 10 години в страната има непрекъснат прираст на населението. Цялата територия се развива доста равномерно . Над 90% от селата се развиват, а не западат. Има стотици изградени нови агроградчета със всички условия за комфортен живот и работа. Когато чужденец влиза за пръв път в Белорус, първото нещо което го шокира е колко е чисто навсякъде - по улиците, площадите и парковете е трудно да се види боклук, наркомани , клошари или просяци. За разлика от всички други източноевропейски страни, в Белорус не са проведени икономически реформи, ориентирани към ускорено развитие на пазарната икономика, и стопанският живот е доминиран изцяло от правителството. Въпреки непрестанните опити на транснационалния капитал страната не позволява продажбата на крупните си национални компании и разработването на полезните си изкопаеми от чужди фирми, като успява да съхрани (и в голяма степен да развие) уникалния си производствен и човешки потенциал. Според изследване на световната банка за периода 2000 г. -2018 г. , нивото на бедност/ измерено на база делът на хората живеещи с доход под националната граница на бедност/ в Беларус е най-ниското в цяла Източна Европа - 5 % . По данни на The World Factbook за 2016 година, Беларус има по –добър коефициент на равномерно разпределение на доходите в обществото, в сравнение с всички бивши съюзни републики. По този коефициент Беларус е по –добре и от всички европейски държави с изключение на Чехия и Унгария. Чудно ли е тогава, че за Лукашенко гласуват толкова много избиратели.

И да добавя нещо друго - опитват да си произвеждат сами повечето неща. Бях там 2015. Вярно само в Минск, но както казваш наистина е чисто и подредено. Таксито само да види, че някой подхожда на 1-2 метра от пътя към пешеходна пътека и веднага намаля или спира. Питах защо - казва, големи глоби за нарушения срещу пешеходците, може и книжката да замине. Отделно в хотелската стая - LCD телевизор със странно име. ОБърнах отзад - направено в Беларус. WI-FI рутерера - обръщам кутийката - направено в Беларус. Ясно е, че парчатиите са ги взели от Китай, но поне са добавили стойност и работни места със асеблирането им в страната. Отивам на ЖП гарата - едни влакове модели след 2010 като слънце, пак направено в Беларус. Поразпитах, защото ми светна червената лампа, че няма как такова нещо да се направи там и се оказа, че е съвместно предприятие между Швейцарски концерн и Берасуската държава. Искате да продавате тук, правим съвместно предприятие и ние сглабяме тук. Това че, Лукашенко и неговото семейсто е монополизирало всичко е ясно, без негово съгласие или участие надали такива сделки минават, но поне нещо остава и по хранителната верига надолу и поне малко мисли за народа си.

Ти изби рибата, значи ако всичко това е вярно, че защо още има хора в Германия и Австрия, моля моля бягайте към Беларус„ там е направо малка Швейцария, аха ама не, няма кражби и други дейности от демокрациите, просто защото са равномерно бедни, какво да им вземат компотите ли, ушанките ли какво

_stankow

"Готовност" има две значения 1.съгласие на лицето да изпълнява една функция, 2.способност да се поеме тази функция. Ако за първото не се съмняваме, то за второто ама никак не сме убедени ...

Гледам днеска нема горящи от желание козяшки тролове да се хвърлят на амбразурата.... да же те си дават сметка че по тая тема работата е в гъзъ за демокрадците

Не се ли произнася с Ц и Г? ЦИГАНОВСКАЯ?

Санкционират Русия че се месила в изборите като имало някви 20 хил за реклама в Twitter. Англия директно казва че не и харесва кой е спечелил изборите (с 80%) и посочва кой трябва да се сложи за президент...

Е да... ма втора кат Украйна е само България;.. и в двете вече управлява който трябва.... ма повече нема... Белорусия е здрав орех... не е за меки китки

Инструктора от козяк знаете кой е , нали _

Това Западно лицемерие се изтърка вече. Ако 90-те можеше да изкара тъпите източни европейци да подскачат на площадите, днеска вече това е много по трудно...и по скъпо.

Работата с Беларус отиде на кино... нищо не можаха да направят литовците и поляците... пръднаха срещу вятъра само... Но.... Внимание... Ние американските демократи знаем как. И във Виетнам ни наритаха канчетата ама после с пропаганда се представяме за герои ... Та и тука така, с яко лъгане трябва да представим поръжението като пълта победа... Напред, лъжете заблуденитее българи.. плюйтте по Русия .. Премии ще има на края на седмицата за най проявилите се

Тихановска изрази готовност да стане национален лидер на Беларус, но така ще си остане с мечтите, и обещанията от някой си външни ,,демократични сили,,

_stankow

Той и Гуайдо беше "готов" във Венецуела. Ама нещо се позагуби ...

Искам да вкарам костов в затвора! Никога няма да ви излъжем! Никога няма да ви предадем! Няма да направим България бананова република!

ЦРУ много мощно го нахуйни на плешивия крадец от кремль! Първо му извъртяха куурвачката с Украйна, а сега и с Беларус! Няма да го бъде евразийския союз още дълго! На всички там им писна от рашизъм и комунизъм!

ТРУДОВАК В МОМЕНТА ЛУКАШЕНКО ГО ОТПЕРИ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ.

Още не. Опитва се, ама няма да стане! Слагаш ли 50 кинта?

Старшината дойде... носи си вазелин. сега ще го онодим

За съжаление Беларус върви по пътя на Украйна...

друга украйна нема да има.

Не върви, а я тикат

Бойкошенко се е заинатил като Тулуп на магистрала.

ЧАКАШ,И ДА МЕЧТАЕШ ДА ВИКНЕШ "НА ПОМОЩ" КРЕМЪЛСКИЯТ КАШЧЕЙ! ПУТЛЕР - КАПУТ !

Всеки сам може да прецени какво е истински протест и какво значи платени от Божков утайки. Минск е малко по-голям от София. Значи излизате 180 хил. и тогава можем да говорим.

Май си си отворил задните части.180 хиляди само в сайтове и инфо на опозицията.Гайдо е примера-президинт на нищото.

Работата с Беларус отиде на кино... нищо не можаха да направят литовците и поляците... пръднаха срещу вятъра само... Но.... Внимание... Ние американските демократи знаем как. И във Виетнам ни наритаха канчетата ама после с пропаганда се представяме за герои ... Та и тука така, с яко лъгане трябва да представим поръжението като пълта победа... Напред, лъжете заблуденитее българи.. плюйтте по Русия .. Премии ще има на края на седмицата за най проявилите се

Помните ли 1989г. Е това носи тази Г-ЖА. Опитва се да ограби Беларус !!!

Тая белорушняшката Цвета Простопуткова ли е?

ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ИЗПУСНЕ АНШЛЮЗА НА БЯЛАТА РУС ... ТЯ Е НОВАТА ЛИНИЯ "ЗИГФРИД" МЕЖДУ ЧЕТВЪРТИЯТ РАЙХ И СВЕТА ! ДОПУСНЕ ЛИ ЧЕКАТИЛО, БЕЛОРУС "В ЕВРОПА" - С ЧЕТВЪРТИЯТ РАЙХ Е СВЪРШЕНО !

Вярно говориш! Ама тъпите западняци не разбират! Зад Беларус е само Москва!

И тази ще е като нашите мекерета продажни след 1989г.

Поздрав за русофилите! Нато до руската граница! Браво Беларус. Напред към ЕС. Изритайте руския слуга, дето имате за президент. (то и ние имаме такъв президент в момента...)

Мдааааааа... черен козяшки за тебе а нато ша санува беларус през крив макарон.

Тая е хем грозна,хем нахална.Бих добавил и тъпа.

Искаш да кажеш, че има връзка с Кърджали ли?

Здравейте Сороски изпражнения как сте днес пачи подажни Ей сиа ви таковах майката козяшка Под тази новина сичко днеска ще е победа за Русия И много сдухани Сороси ще изпаднат в нервна криза Пригответе вазелина продажници

Заминавай за Беларус и Русия и се радвай на мизерията там,зомбиран малоумник. Ще видиш дали ще те оставят да пишеш каквото искаш в интернет - "това изобретение на ЦРУ" според любимия ти Путкин. Впрочем другарю Испанеца защо не се представиш като Ватника или Ушанката?

Тази Тихановска работи против Беларус.

КУКА ... ТОВА ГО КАЗАХ ОЩЕ В НАЧАЛОТО ...МЪЖА И ИЗБЯГА В МАСКВА, А НЕ Я ПУСНАХА В ЛИТВА

Тихоновска работи против прилагането на кримско-донбаския сценарий за Беларус и създаване на "народни републики" в източната част на страната. Вероятно другарят КГБ още държи портрета на бай Тошо над леглото си,препрочита стари броеве на в. "Работническо дело" и го яд че вече не може да завърти шайбата на черния си телефонен апарат. Занесъл си го е на село заедно с транзистора ВЕФ 206.

Сценария е същия като във Венецуела.

НЕ СА ИНДИАНЦИ! ПОНЯЛ?

Западът за да съществува икономически се нуждае от постаянно "разширяване", за да си осигури "растеж". Технологиите донякъде осигуряват "вътрешен растеж", но лакомията на "пазарите" налага постоянно търсене на "външен" източник на растеж. Трябват нови колонии, за да се опоскат и те. Така функционира капитализма. Разширявал се е колонизирайки страни. Не му беше достатъчно, защото колониите бяха опоскани и се нахвърли върху източна Европа. Образува едни сладки приказки за "ценности" и "права", като в самите западни страни не виждаме нито ценности, нито права да блестят. Баламосват ни от медиите с еко истории, БЛМ, метооо, лгбти, като в същото време в тамошните гета се стреля и вандалства. С години се млатят жълти жилетки с полиции и т.н. Какво се случи със страни като нашата или Украина е ясно и видно за всички-напазаруваха си Началниците местни компрадорски елити и ни разкостиха, както казват автоджамбазите. Спряха ни всички проекти, които биха ни давали икономическа сила, спряха се реактори, предприятия. "Инвестираха" в мръсни производства-тецове, златодобив и обрекоха населението на мизерия. Активната част, около 2 млн. се изнесе на Запад-евтини и качествени бели роби. Това се случва и в Украина и Прибалтика в утежнен вариант. Полша, Унгария, Чехия намериха сили засега да се противопоставят, но ще ги прекършат рано или късно. Наливат се зверски пари в НПО-та, които са като полулегална колониална армия. Точат зъби за апетитното парче нормалност Беларус, откъдето има много за крадене и съсипване. Рано или късно ще се пробват и на Русия, но не и е дошъл редът още. И намериха една инфантилна домакиня, някоя си Тихановска да я лансират за лидер на "демокрацията", която трябвало да изгрее там. Предстои да видим какво ще се случи, но силите на злото са огромни.

МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР! БЛАГОДАРЯ1

Би ли обяснил другарю Глупаков защо милиони българи избягаха в този лош Запад,който иска да разруши прекрасната държава Беларус? Защо вместо в Европейския съюз сънародниците ни не се преселиха в Евразийския? С членове Русия,Беларус,Армения,Казахстан и Киргистан.

Тая да пита какво стана с Гайдата във Венецуела!

Още една пача за психдиспансера!!!

Властите в Беларус няма да позволят наблюдатели да следят хода на президентските избори на 9 август. Централната избирателна комисия (ЦИК) съобщи, че намалява до минимум броя на наблюдателите в секциите, пише руският в. "Независимая газета". Председателката на беларуската ЦИК Лидия Ермошина, предложила тази мярка, се мотивирала по-специално с трудната епидемиологична ситуация в страната. Здравният министър Владимир Караник обаче информирал за стабилна ситуация във всички региони, нещо повече - стабилен спад в броя на болните в Беларус.

Всеки един автократ трябва да има и правилното усещане кога е най-добре да си стегне багажа и да се оттегли някъде в чужбина, харчейки заграбеното до момента. Това по принцип е разликата между умния и глупавия автократ, всичко останало са детайли. Още повече, че решенията се взимат на едно друго ниво, не от тези хора, които изглеждат недосегаеми автократи. Лукашенко сам си би дузпата в момента в който отрече "пандемията" и обвини създателите й, макар и без конкретика. Ами оказа се, че не е от най-умните автократи...

40% от територията на Европа е руска! Незнам кой е по голям европеец от руснаците!

НЕ ЗНАМУ НО В ГЛАВАТА НЕ СА В ЕВРОПА!

тя е НАЙ БЕДНАТА!

Нека зомбираните путинисти обяснят защо Русия,най- богатата на природни ресурси държава има стандарт на живот,по-нисък от този на редица африкански държави.Средната им работна заплата и пенсии са под българските. Но за тези факти рубладжийските медии в страната ни предпочитат да си траят.

Тая кифла и тя кога "порасна политик",че да диктува уловия.Вече е инстриктирана от ЕС в лицето на ПОлша