17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетава и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, тя разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.

Тия тулупи последните няколко дена взеха да ме разсмиват от сърце. То не бяха скиори, самбисти , кънкьори, а сега и хокеисти. В желанието си да блеснат пред света , те се излагат като кифладжии с тия шкембета и паласки. Рядко срещани две недоразумения събрани на едно място. Божеее, слез на земята и си събери версиите!!!

А ти чирака смешен, понеже живееш супер най- добре , и понеже си супер най-силен, а също така си супер най-самостоятелен, кличиш като просяк у некоя кална евронива, и бИреш на твойте уж партньори(разбирай господари) доматите или квот там са насадили, но по някакъв само на тебе известен начин си въобразяваш, че си пълноценен евроатлант и европеец.хахахахаххахах

Всички знаят че Путин харесва хокея заради голите мъже в съблекалнята..ха.ха

култ- урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

А твоя човек Боко? И той ли харесва футбола заради голите мъже в съблекалнята?

такива смешни новини и клипчета с гномчето. Весело да става!

Две лайна, Две говна.

Мен ме радва, че Боко е против Путин, макар че имат някои общи черти.

Интересно! От РОСТРОЛНАДЗОР са категоризирали новината като маловажна.

Явно от чалгаротролнадзор са я категоризирали като суперважна, щом ти тролочирака си тук и каичиш на гладно!

Само едно е .. ти ...

Заради навехнатото пръстче Путин наказа Беслан Мудранов... като го покани да го гледа как играе хокей.

Слаба работа са Путин и Лукашенко ... Бойко на 66 години ще играе футбол и тенис на най-високо ниво

Цецо ще поствя световни рекорди по бягане

Информацията ти е стара. Заради кризата Путин спря парите на подизпълнителите като Чалгатролнадзор и те фалираха. Вероятно не сте разбрали, защото при вас новини за криза не достигат.

Руският президент Владимир Путин се контузи по време на тренировка по джудо. 66-годишният Путин и шампиони по джудо, борба и бокс проведоха едночасово съвместно занимание в спортния център "Спорт Юг" в Сочи. Но Путин е герой,след контузията същия ден игра хокей...довечера ще играе главната женска роля в балет спектакъла " лебедово езеро"

Аз ти говоря за Путин и Лукашенко, той глупака-русофил намесва Боко. Всички русофили една майка ви е раждала. Оная тъпата и облъчената.

той обикаля мъжките съблекални да се любува на голи мъже. ..ха.ха.ха

Хахахаха. А балет кога? Искам да ги видя в трико тия клоуни и цвички. То бива евтин PR , ама тия двамата глупака се осират вече.

Тука пишат че Европата е в предкризисно състояние... то и затова качеството на тези които могат да си позволят да наемат от кибер командуването на НАТО падна отдавна-)

Путин и Лукашенко си правят кефа след като са си свършили работата... А Бойко бяга от работа за да си гледа кефа-)

Ердо ще ревнува.

Ще направят шведска тройка и ще му мине.

На Лукашенко май не му е много весело. Малкото човече му е " вдигнал мерника".

Хокей, ски, джудо ... Путин и живот си живее и управлява съдбините на света... Е, не е ли номер 1?

Панаирджийска мечка. Не знам как по друг начин да го нарека. Тия циркаджийски номера минават пред руското простолюдие. Нормалните хора му се присмиват на голите напъни.

Завист, а? :)

Смеххх

Копейки има лЕ? Продажна бляд!

Ема ле копейки? Бляд бедна и продажна! Куршум за тебе

Лукашенко губи суверенитет. Не смее да се опре на Русия, иначе тия танкове на границата ще отидат на почивка в чужбина.