17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смеххх

Хокей, ски, джудо ... Путин и живот си живее и управлява съдбините на света... Е, не е ли номер 1?

Панаирджийска мечка. Не знам как по друг начин да го нарека. Тия циркаджийски номера минават пред руското простолюдие. Нормалните хора му се присмиват на голите напъни.

Завист, а? :)

На Лукашенко май не му е много весело. Малкото човече му е " вдигнал мерника".

Лукашенко губи суверенитет. Не смее да се опре на Русия, иначе тия танкове на границата ще отидат на почивка в чужбина.

Ердо ще ревнува.

Ще направят шведска тройка и ще му мине.

Хахахаха. А балет кога? Искам да ги видя в трико тия клоуни и цвички. То бива евтин PR , ама тия двамата глупака се осират вече.

Руският президент Владимир Путин се контузи по време на тренировка по джудо. 66-годишният Путин и шампиони по джудо, борба и бокс проведоха едночасово съвместно занимание в спортния център "Спорт Юг" в Сочи. Но Путин е герой,след контузията същия ден игра хокей...довечера ще играе главната женска роля в балет спектакъла " лебедово езеро"

той обикаля мъжките съблекални да се любува на голи мъже. ..ха.ха.ха

Слаба работа са Путин и Лукашенко ... Бойко на 66 години ще играе футбол и тенис на най-високо ниво

Цецо ще поствя световни рекорди по бягане

Заради навехнатото пръстче Путин наказа Беслан Мудранов... като го покани да го гледа как играе хокей.

Интересно! От РОСТРОЛНАДЗОР са категоризирали новината като маловажна.

Явно от чалгаротролнадзор са я категоризирали като суперважна, щом ти тролочирака си тук и каичиш на гладно!

3евзек

Информацията ти е стара. Заради кризата Путин спря парите на подизпълнителите като Чалгатролнадзор и те фалираха. Вероятно не сте разбрали, защото при вас новини за криза не достигат.

Тука пишат че Европата е в предкризисно състояние... то и затова качеството на тези които могат да си позволят да наемат от кибер командуването на НАТО падна отдавна-)

Ема ле копейки? Бляд бедна и продажна! Куршум за тебе

Две лайна, Две говна.

Само едно е .. ти ...

такива смешни новини и клипчета с гномчето. Весело да става!

Всички знаят че Путин харесва хокея заради голите мъже в съблекалнята..ха.ха

А твоя човек Боко? И той ли харесва футбола заради голите мъже в съблекалнята?

3евзек

Мен ме радва, че Боко е против Путин, макар че имат някои общи черти.

Аз ти говоря за Путин и Лукашенко, той глупака-русофил намесва Боко. Всички русофили една майка ви е раждала. Оная тъпата и облъчената.

Путин и Лукашенко си правят кефа след като са си свършили работата... А Бойко бяга от работа за да си гледа кефа-)

Тия тулупи последните няколко дена взеха да ме разсмиват от сърце. То не бяха скиори, самбисти , кънкьори, а сега и хокеисти. В желанието си да блеснат пред света , те се излагат като кифладжии с тия шкембета и паласки. Рядко срещани две недоразумения събрани на едно място. Божеее, слез на земята и си събери версиите!!!

култ- урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетава и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, тя разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.

А ти чирака смешен, понеже живееш супер най- добре , и понеже си супер най-силен, а също така си супер най-самостоятелен, кличиш като просяк у некоя кална евронива, и бИреш на твойте уж партньори(разбирай господари) доматите или квот там са насадили, но по някакъв само на тебе известен начин си въобразяваш, че си пълноценен евроатлант и европеец.хахахахаххахах