Коментари - The Spectator: Каква точно е стратегията на Запада относно санкциите срещу Русия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стратегията е ясна - да се бият с Русия до последния украинец

Всъщност създават изкуствено напрежение между западния свят и изтока за да поддържат фашистките си идеи и да си пълнят джобовете спари . Иначе казано тези политици които са сега на политическата сцена нямаше да ги има. Така се създава едно предначертано мнозинство което да руши и да краде.

сякаш казва: "Леле насрах се!"

Няма стратегия. В резултат на безумните санкции, Русия е на плюс със $600 милиарда, а колективния запад е назад с $10,9 трилиона. По доклад на световната банка. Честито! Да им кажеш, че са самозабравили се идиоти, няма да докоснеш дори периферията на това, което са всъщност. Няма дума, достатъчно всеобхатна, за да може да ги опишеш. Време е за появата на нова наука, която да обясни патологиите при политиците. С нови термини и думи за състоянието, в което могат да изпаднат.

каквото нареди чичо Сам.

проба - грешка.

Поредната демагогска помия, но както и да е. Истеричната западнАЛа пропаганда се пропуква и във все повече западни страни, сред които именно големите, както САЩ, Франция и Германия, все повече независими медии, започват да повдигат воала на медийната мъгла, дезинформация и лъжи, отразявайки реалността, относно причините и същността, причините и последиците на този пореден кръстоносен поход срещу Русия, който явно е на път отново да се провали. На фона на цената, която обикновените хора на запад, започнаха да плащат, заради амбициите на ненормалните си политици, общественото мнение срещу войната и недоволството набират сили, което логично ще доведе и до последващата смяна на политическата власт и идването на политици, които ще са много по-адекватни и трезви и които ще се опитват да минимизират щетите и прекратят този абсурд на противопоставяне, който се вихри в момента. Дано се случи по-скоро...

Ще им пръднете на уя на руснаците

Санкции до дупка! Русия е кочина, която не може война. Руснаците трябва да разберат, че са идиоти.

Нищо няма да направите. Накрая ще ядете ядрената тояга. Свършено е с вас.

Все едно каква е стратегията сега плащаме ние работещите хора, чрез а производителите се възползват за да си пълнят джоба защото регулаторите за ценова защита не работят в цяла европа .Но уж за нас го правят не вярвайте на никой резултата е ясен!!

Неизбирани от народа подкупени 'лидери' управляват ЕС в полза на САЩ. За народите на ЕС няма ползи, които да могат дори и малко да компенсират оромните щети от предателско поведение. Да не забравим, че под диктата на САЩ Урсула с много верни васали и днес убиват хиляди хора чрез насилствено поставени ваксини, одобрени незаконно - с орязани данни за живото опасни странични ефекти при клиничните проучвания. Това беше един от недостиганите по-рано върхове на неофашизма, който се шири назапад нес. Време е хората да излязат от транса си и да видят нешата, както са. Медиите са купени, теябва вече да се разбере! Войната в Украйна се дължи на мнооодишно прикриване на престъпленията, които се извършиха в Украйна от истински нацисти, носещи нацистки кръстове, поздравяваши се с наистки поздрави, финансирани от САЩ, връщали пари на Байдън, и срещали се с Байдън, което е документирано във фоторафии в интернет и по които престъпления се водят дела и в САЩ! Понеже и там има правосъдие, но фашизмът не го зачита. Както и в България, където в Конституцията е дефинирано понятието държавна измяна, но някак не сработва дефиницията по повод на координиране на избора на кадри от националната ни сиурност с чужди държави! Ето това е фашизмът, бих казал за тези, които са зарижени да не би да се върне комунизмът. Комунизмът не може да се върне. Русия едва удържа две области от Украйна и няма как да нападне Европа, освен ако не я принудят да пусне ядрени оръжия. Лъжат ви, че ще напада държавите ни. Какво ще и прави?!!!! Докато знаем кой ограбва Евопа в момента!

Стратегията е приземяване, приземяване, приземяване. Като оня Ф35 дето още го търсят из блатата на С. Каролина.

харакири

Тази проста Акушерка какво се хили като Пача ? Частната собственост е непрекосновена и никой няма право да я пипа Заграбва , конфискува и присвоява ! Това е основата на Частната собственост ! ЕС се опитват пиратски да конфискуват Частна Собственост на Граждани на Русия , Това е престъпление и трябва да се наказва !

Приети са правила които нямало да се прилагат но видиш ли в Германия вече конфискували няколко автомобила. Ебало си е майката. 4лв бензина скоро

направи! Мяза на вампир !

замесена в някакво евро начинание, провала е гарантиран.

"Стратегията" на Запада е да крадне каквото може.

НА УИ(УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ)!

Който не вижда че САЩ разката работата на ЕС или е много тъп, или взема много кинти и се прави на сляп, или и двете.

ЕВРОПА трябва да стане бедна и да мизерства. Цените да са високи, доходите ниски. Само така на Путин ще му е кофти. Това трябва да направим по съвет на нашите американски приятели. Колкото по мизерни станем, толкова повече мъка за руснаците.

Тримата щастлвци, хахахааас, , евригейския "рай".

Само като чуят малките имена: Урсула Джордж Джо Виктория Клаус Кирил И почват да мяукат Мияу Мияу

Само като чуят малките имена, падат от смях. Я я виж таа мърша на снимката колко е смешна ве гурбетживотното. Смешна е кат клоун у цирк, ма ти си мацмуната у цирка.ББААХАХАХА

аз не знам кой нормален човек може да защитава и подкрепя тея с имената които си изброил?

Американците си знаят много добре интересите. Те са чисто икономически, като се опитват и да борят социални проблеми. Мотото им е “Америка първа” (в някои случаи това се изразява и като “Fu.ck the EU”). Това определя и стратегията им. Руснаците също си имат стратегия и си я следват. Китайците също. Единствените без концепция за своите интереси (съответно и без каквато и да е стратегия) са ЕС. На върха на ЕС стоят самозабравили се надути пуйки - чиновници, с огромни заплати и плитки мозъци, които гледат собственото си благоденствие и тотално са оте.бали интересите на собствените си народи. Ми това е.

Единствената стратегия на ЕС е да се нагъзи на ФАШ...фантасмагории като зелен преход и въглеродна неутралност ще се плащат с печатане на пари, но светът вече не е съгласен да плаща "лудориите" на западните мързеливци. ЕС се управлява от корумпирана и некомпетентна геронтокрация, на която някой тр. да пусне накрая водата.

Не знаех, че има такъв голям пазар за наченати пасти за зъби.

Време е да разширите стратегията , минете посред нощ с блажната боя и надраскайте прозорците на Китайските ресторанти !

Да конфискуваме нокторезачката и дезодоранта на всеки Руснак осмелил се да тръгне към Европа - Мамицата им ще разплачем !

Особено нокторезачките с пиличка - те са средство за масово поразяване. А като им пораснат ноктите ще бъдат задържани по подозрение, че са супервойници от типа на Върколака.

Ем, кот кажат началниците. От САЩ.

Аз обаче разбрах , че само Колаген нее достатъчен , а се иска и малко акъл , за да не могат такива като тази и още една шепичка подобни РЕПТИЛИ да те будалкат ! А за да не съм толкова прост и да съм защитен за това се грижи Простамол !

"Простамол" се грижи и за простата и за простотията.

Ха ха! Европейските пачи взеха да се офлянкват! Удължили, в същото време отменили... Наложиха санкции ама руснаците се почесаха и сега еврогейците се чудят къде да си ги натикат......

Санкциите се спазват от малките. Големите продължават да правят бизнес. ЕС си затваря очите И от санкции за търговия с Русия, полза няма. За силен ЕС, трябва силна икономика. Без стокиобмена, това е невъзможно. Русия ще продава на Китай, Индия и Турция и бълха я ухапала. ЕС ще колабира. Как тогава да има ресурс срещу някои политики на Русия, например войната с Украйна??

Това че ще дебнете всеки Руснак , за да му вземете всички лични вещи на която и да е " демократична " граница , ЦЯЛ пакет от мерки ли е , или е само една мярка от целия пакет ?! Питам за да си "ЪБГРЕЙДВАМ демократичните ЦЕННОСТИ " - не за друго !

Интересно дали мислят да ги концентрират в лагери.

за къф ср хили като вкисната пача? Сигурно щото разказа играта на ЕС и ни върна 50 години назад?

И нито един факт. РЕЦЕСИЯ ИМА В ГЕРМАНИЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА В ЕВРОПА. Всичките анимационни филми за напредналите технологии не могат да заменят качественото земеделие и тежката промишленост. За която трябват РЕСУСИТЕ НА РУСИЯ. Ако иска няко да достави на конкурентна цена. Разбира се, може да си ги купят през Американски посредник на тройна такава. Това въобще няма да окаже влияние към цената за потребителя, нали? Ще ручате хлебарки, ще плащате тройно за ГМО тата на Монстанто, и ще въртите педалите да си зареждате "флагманите". Тва ви е бъдещето. А и санкции на Китай. Та тотално Давос да ви занули и да прави пари за Вангардя.:)

Стратегията на европуделите е колкото се може да откраднат а пък като се разпаднат да бегат у русия

да блокираме IP адресите, на тези които не играят по свирката на чичо Сам

То Дир-ниците и сега го правят. Д-р. Жаблянов е побеснял от антируските коментари. И е разпоредил да се блокират. Слага плюсчета на проруските и манипулира . Щото др. Мутрафонова ще спре рубличките иначе. А сега си играят казачок на сборищата на руско съветските мекерета.

И виждам: ЦИПСО, МИ6, ЦРУ, Давос, Брюксел, Зелен преход. Та къде видя руските тролчета. Не зацепихте цяла година миндилите третополови. СРЕЩУ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ СТЕ. МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО. МАЛОУМНИ СТЕ. НЕГРАМОТНИ СТЕ. ПАПАГАЛСТВАТЕ ЗА ЕДНИ ПАРИ ВСЕКИ ДЕН.

Pii si vodkata i padai pod masata.

Запада го обърна баш по комунистически!А кво стана с гражданските права бе педерасти долни германски?Пичку ви матерна да пойебем!

За съжаление е така. Но, както е казал народа, на зъл дънер, зла брадва. Демокрацията позволява на Русия да създава Пета колона във всяка страна. И това е още от преди 100 години по времето на СССР. Тогава се е наричало Коминтерна. Но ако се върнем 200 години назад,отиваме до теорията на панславизма. Която не е нищо друго, а идея за доминация на Русия в славянския свят. Сега, като мантра ми повтарят същите глупости с идея за православие и славянско единство. Което е пълна демагогия. Ти взривяваш черкви, избиваш чисти славяни, ще ми говориш за православие...Айде нема нужда. Русия ще бъде съсипана. Тя ще фалира. По модела на СССР. Неизбежно е. И ако не се промени ще си остане в Третия свят. Наред с Етиопия и Занзибар.

ти е фалирал.

Ще фалират тези които са в съюз с нас,засега това са американците,руснаците вече ни сърбаха попарата!

Божке! Те нямат стратегия и не могат да се справят със 7,000 мигранти от 3 дни стоварени на Лемпедуза (която е с 6,000 население), вие за Русия си чешете езиците! Хубаво гледайте тези лица горе, на които им е наредено да ви затрият!

С мигрантите ще се оправят по друг начин. Например да ги предложат на Русия. Но никой мигрант не иска да ходи в Русия. Щом и най бедните бягат от Русия като дявол от тамян, значи тази държава наистина не е нормална. Но коя ли държава, управлявана от милиционери и комунделници р нормална. Корея ли, или Зимбабве.

Щото в Русия никой няма да им плаща за да лежат, да се наливат и друсат и да задирят каките.

Не знам дали такова решение е продиктувано от безсилна злоба, но със сигурност е постижение на идиотизма, обхванал еврочиновниците. При това поредното от многото, част от които определено насочени и срещу гражданите на ЕС.

Това решение е чисто прагматично. То прави Русия маргинална държава. Някога, подобни решение е взето спрямо нацистите. Да, не е домократично, но с такава болшевишки милиционерска пасмина като руснаците друг начин няма. Иначе ще продължават сборищата на руско съветските мекерета, както става в България.

е нацистко. Остава да почнат да горят руски книги.

Стратегията е в следващите от 50 до 100 години русия да се свие в своите московски граници и да спре да заплашва съседите си. Това ще стане като и спрат кранчето. Това не се прави само заради Путин. Прави се за всеки след него.

Ти на кой свят живееш, бе, юнако? Кранчета може да спира този, който пуска по тръбата нещо. А това са руснаците. И затова е този кански рев от останалите, че не могат да крадат от Русия, както от по-малките и по-слабите, които не могат да се защитят. Е, ще го преглътнат някак си.

Пак нещо не разбрахте, тъпи милиционери. Кранчето спира този, който държи контролния пакет. Който държи технологиите. Който определя кой от кого зависи. Тръбите с газ са важни. Все още. Но се оказа че Европа все някак ще се справи и без руски газ. А след няколко години , с развитието на технологиите, делът на нефта и газа неизбежно ще намалява. ВЕИ плюс водородните технологии напредват. И тия идиотизми на Русия само ще ускоряват този процес. След 2035 г в Европа няма да се произвеждат коли на бензин и дизел. Другите, щат не щат ще ги последват. Защото развитието на тия технологии става в Европа. Китай само копира. Нуждата от нефт и газ рязко ще спадне и тогава Русия ще се чуди какво да прави. Тя ще си остане една изостанала държава, чиито енергоизточници никому няма да бъдат нужни.

стратегира поста си без избори за кеф. С Бърборина ленаброк са си лика прилика. Ш? атки..

Стратегията е да правят каквото им каже чичо Сам. Безпредметно е да се чете тази дълга публикация.

Че кво да му коментираш на това "В края на краищата решенията трябва да се вземат с единодушие, което дава възможност на отделните държави членки да се въздържат, докато не бъдат подкупени."... кой не знае че корупциата в ЕС си е част от държавната политика на всяка членка,ей го, на лицемерите постоянно ни критикуват за българската че белким скрият тяхната;)

Знаете ли кой е най-големия вносител на торове в САЩ? Точно така - лошата Русия. Докапо българските травестити педеруги грантояди ви убеждават, че Путин е агресор краварника внася яко торове от Русия.

Дамата я кара по шопски - не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле. Ни и ли е дошло на ум, че прецаква и туристическия бизнес на страните от ЕС - по щедро харчещи туристи от руските няма.

Ти специално тази "дама" не я мисли! Само около Анти-ковид ваксините толкова милиарди захлеби от парите на ЕС, че до девето коляно поколението ѝ ще е по добре от 99% от населението на Земята. Сега не ѝ дреме какви решения ще пробута допълнително на балъците, които ѝ се връзват. Чичо Сам продължава да ѝ пълни гушката.

По- скоро я карат на проба-грешка... упс, голяма грешка;)

Стратегията е че във всяка една държава има партия срещу ЕС и въпреки всичката цензура тези партии просперират. Евреите си мислят че могат всичко да откраднат и да вземат.