Коментари - Тежка катастрофа затвори главен път Е-79 край Мездра (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ludiamaus

Има ли място за чудене! Вчера показват близо час висео материал за наводнениата в Бургас и пътя към Сарафово.Вали на провала огромни локви, на места се вигда непрекъснатата бяла осева. и в същото време непрекъснато "боядисване на тази осева от "бързащи" шофьори. Няма значение че има и автобусна спирка на която чака някой хванат от дъжда. Още по -лошо стана ва около 4 километра от мястото създало проблема. Натоварени камиони притискат колите, други бързаци натискат педалите -и след метри попадат в общото задръстване, следват невероятни изпълнения при потеглянето на колоните, бързо отнемане на предимство, намъкване в зоната на скъсена дистанция, притискане на този, който е принуден да заобиколи закъсал автомобил, въпреки подаденият мигач В общи линии: смален модел на културата на шофиране попътищата на България наречено БЕЗУМИЕ СЪЧЕТАНО С БЕЗПАРДОННОСТ

недейте тъй бе! асфалта е виновен! багерите, проба за варовик, може и веро да е смесил изпълнителя, и нови коли на хората! и височината на знаците! знака 40 ми се вижда малко нисък, а оная точка, черната е сложена далече, трябваше със сто метра по насам! ааа, и оставка разбира се! на правителството и на депутатите от герб и патриотите , а на бсп могат да останат!

Стига рева вече. Махнаха ги твоите приятели от МС - нищо не се случи, Герб са си на власт. Крадат от строителство и поддръжка на пътища, продължават с нови лица старата политика, при това лицемерно говорейки за друго. Какво ревеш сега? Не само че крадат, но осакатяват ландшафта, защото за да се ремонтират некачествено построените от Герб пътища трябва да се строят наново, няма друг начин.

че аз каквоти викам? виновен е борисов, докарвай багерите! смо.таняк!

Ludiamaus

По -вероятно си катър, но казваш че си кон за да не те познаят че баща ти е селси осел. Щом впростотията и простащината на "водачите" виждаш политически привкус.Бъди сигурен, че последните 30 години споменатите от тебе не са минавали по този път, забравили са че го има, сещат се когато две магарета като тебе се сритат, кое оживяло, оживяло -остонолите магарета, катъри и мулета търсите ПОЛИТИЧЕСКО обяснение на ставащото. А то си е чиста селска простотия и се правите на Андрешковци за да се скриете (ама къде и зад какво). Колко е прав онзи който съветва: "не се залавяйте в борба с простака, простака е толкова изобретателен, че може да превърне живота ви в АД!" (постоянно ще се вика "ОСТАВКА!") Или както твърди Мърфологията " НЕ СПОРЕТЕ С ГЛУПАКА, ХОРАТА НЯМА ДА ВИ РАЗБЕРАТ!" и НЕ СЕ КРИЙ ЗАД ФАСАДАТА "КОН" МАГАРЕШКИТЕ УШИ ТИ ЛИЧАТ ОТ СВЕТЛИННИ КИЛОМЕТРИ! КАТЪР -мелез между кобилка и МАГАРЕ. Добитък за товарене и робски труд но без поколение

И това при ограничение 40км/ч и непрекъсната линия. Слагайте ограничение 20км/ч и затвор от 14 дена нагоре при нарушаване на ограничението, само че и КАТ трябва да си размърдат дебелите задници.

За затвора не може, защото сме правова държава, а не монархия с теб начело. За 20 км/ч - робско предложение, за тормоз на всички заради вече станало в миналото, единично произшествие, при това необосновано - защо 20, а не 80? За да се тормозят хората ли го предлагаш? Понеже това е милиционерският аргумент, та затова те питам.

Няма и да се научат. Слагайте ограда по осевата линия.

колкото и народ да погине по пътищата, кофти матряла няма се спре.....

И това на ограничение от 40км/ч ... Какви са тези шофьори, не е за вярване

"софиянци" трябва да се забрани шофирането извън София.

На снимката...добре изглеждат колите при знак за ограничение 40 км/ч.

там карат като изоглавени. Нема ограничения, нема знаци, нема ленти, нема други. Има само път и аз съм сам на пътя. Да се тепат тогава. Като останат читавите това ще спре.

Мястото го знам, ориентирах се по сградата вляво. Знакова отсечека! Видимост никаква, следва завой и там редовно се оказваш срещу някой, който е в насрещносто. Залъгват се от храстите и си мислят, че отсреща няма никой. По-наглите ти присваткват да се навреш в канавката. Нищо, че те изпреварват на непрекъсната линия.

Присвяткат да, като съм с корсето, ама като съм с Камаза се чудят къде да се скрият.

БЪЛГАРИНЪТ Е СТАНАЛ МНОГО СПОКОЕН - ХИЧ НЕ МУ ПУКА В КАКВО ЩЕ СЕ БЛЪСНЕ !!! ИЛИ КОЙ И КАК ГО УПРАВЛЯВА ! САМО КОМШИЯТА ДА НЕ Е ПО-ДОБРЕ !

Като гледам снимките на пътя, "главен път" ... мда, това са пътищата на европейска държава в 21 век, мда...

тъпи, из европата се срещат по тесни пътища от едната лента на този път! през двеста-триста метра има къси уширения и хората се изчакват и разминават там!

Ludiamaus

Ами в Перу път има пътища дето може и с колело да паднеш от 300 метра височина! А и там се разминават, а по често падат от пътя отколкото да се блъснат. ЖП линията мече почти неизползвана няма завои при изкачването влаковете (доколкото пътуват) влизат в затворен коловоз, а с промяна със стрелката тръгват на заден към следващият затворен коловоз....

Снимката не е от Е-79 край Мездра!

какво прави тая кола в платното си когато насрещната изпреварва? това не схващам

черната кола не сте я снимали? дали е на някой местен ромлянин или "бизнесмен" на бкп-то?

врпачански номер! сигурно е от вашите

СВЕЩЕННА ТЪПОТА !

ограничение 40! дали са го спазили?

Българина му дай 20 годишен западен курник и ще се изтрепе, аман от комплексари.

Хух, добре, че моя вече не е на толкоз!

Познатото ежедневие!?