17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че нали правят нов път и е разделено на две платното, къде са се нацелили?!?

Асеновградско е като магистрала, ограничението на кръговите е 60. Виновните са за разстрел, ако не са умрели.

Залагам че джипкат е виновна. Те са най големите гадове. В по голяма кола с повече коне не усещат скоростта и винаги превишават.

ДО абе: Сега пътят Асеновград - Пловдив е ОТНОВО в РЕМОНТ - полагат ВТОРИ или ТРЕТИ ПЛАСТ асфалт и движението се осъществява само в едно платно ДВУПОСОЧНО !!!!! ДАЛИ има още пари за КРАДЕНЕ или толкова им е качествено предишното асфалтополагане не знам. Правете си сметка : Беше нанесена маркировка по пътя с бяла боя, след това маркировка с червена боя, като на места бялата беше замазана ЧЕРНА , а на други бялата линия беше НАПРАВО Ф Р Е З О В А Н А от някаква машина ЗАЕДНО с асфалта на дълбочина повече от 1 сантиметър !!!! Колкото до загиналите Бог да ги прости, но имайки пред вид ДВУПОСОЧНОТО движение и ДЖИГИТИТЕ каращи мерцедеси,БМВ,Ауди,Поршета ,които се мислят за БОГОИЗБРАНИ и мислят, пътя е техет и всичко живо на пътя трябва да се съобразява с ТЯХ , МОГА да предположа кой е виновния !!!!

Пътувал съм по този път. Има много състезатели на този път ...Трябва да има повече полицейско присъствие. А полицаите стоят само на разклона за околовръстното и всички го знаят.

Много добре си я усещат, ама нали трябва да си демонстрират простотията. В България не си ли тъп, прост и нагло нарушаващ законите си никой!

Има си технология за полагане на асфалта от която ти едва ли разбираш. Слой по слой. Нали уж искаш да е добре? Червената маркировка беше временна върху междинния слой асфалт. Сега остава отдолу. Друг е въпросът, че наистина много време се проточи ремонтът.

мутри убиват хора но никой нищо не им казва по принцип

По всички провинциални пътища се прави постоянно родео но няма наказани да не говорим за друго.

говориме си тука с вас приятно, хубаво си коментираме случилото се, осъждаме лошите водачи и хулиме полицията и.... нищо не правиме ! просто всички ние сме си такива..... това е истината !

"Слой по слой" и така 3 години за 10 километра .

както се предполага джипа е изпреварвал и утрепал хората , сега ще кихне тук там на бързо и ще изкарат умрелите виновни и така....

С парите изсипани за тези 12 километра ЦСКА ще стане шампион

Шофорът на SUV то е на 70 години.

И какво от това?

Ами, нищо. Ти какво мислиш ? И, сложи още едно минусче, да ти олекне.