17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С парите изсипани за тези 12 километра ЦСКА ще стане шампион

както се предполага джипа е изпреварвал и утрепал хората , сега ще кихне тук там на бързо и ще изкарат умрелите виновни и така....

говориме си тука с вас приятно, хубаво си коментираме случилото се, осъждаме лошите водачи и хулиме полицията и.... нищо не правиме ! просто всички ние сме си такива..... това е истината !

мутри убиват хора но никой нищо не им казва по принцип

Шофорът на SUV то е на 70 години.

И какво от това?

Ами, нищо. Ти какво мислиш ? И, сложи още едно минусче, да ти олекне.

Пътувал съм по този път. Има много състезатели на този път ...Трябва да има повече полицейско присъствие. А полицаите стоят само на разклона за околовръстното и всички го знаят.

По всички провинциални пътища се прави постоянно родео но няма наказани да не говорим за друго.

Залагам че джипкат е виновна. Те са най големите гадове. В по голяма кола с повече коне не усещат скоростта и винаги превишават.

Много добре си я усещат, ама нали трябва да си демонстрират простотията. В България не си ли тъп, прост и нагло нарушаващ законите си никой!

Асеновградско е като магистрала, ограничението на кръговите е 60. Виновните са за разстрел, ако не са умрели.

Че нали правят нов път и е разделено на две платното, къде са се нацелили?!?

ДО абе: Сега пътят Асеновград - Пловдив е ОТНОВО в РЕМОНТ - полагат ВТОРИ или ТРЕТИ ПЛАСТ асфалт и движението се осъществява само в едно платно ДВУПОСОЧНО !!!!! ДАЛИ има още пари за КРАДЕНЕ или толкова им е качествено предишното асфалтополагане не знам. Правете си сметка : Беше нанесена маркировка по пътя с бяла боя, след това маркировка с червена боя, като на места бялата беше замазана ЧЕРНА , а на други бялата линия беше НАПРАВО Ф Р Е З О В А Н А от някаква машина ЗАЕДНО с асфалта на дълбочина повече от 1 сантиметър !!!! Колкото до загиналите Бог да ги прости, но имайки пред вид ДВУПОСОЧНОТО движение и ДЖИГИТИТЕ каращи мерцедеси,БМВ,Ауди,Поршета ,които се мислят за БОГОИЗБРАНИ и мислят, пътя е техет и всичко живо на пътя трябва да се съобразява с ТЯХ , МОГА да предположа кой е виновния !!!!

Има си технология за полагане на асфалта от която ти едва ли разбираш. Слой по слой. Нали уж искаш да е добре? Червената маркировка беше временна върху междинния слой асфалт. Сега остава отдолу. Друг е въпросът, че наистина много време се проточи ремонтът.

"Слой по слой" и така 3 години за 10 километра .