17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Фолквагин, бмв и ауди са диагноза.

също. И Алфа Ромео в последно време

Веднага си помислих, че това е станало между Средец(Грудово) и Бургас, защото там е натоварено. Иначе участъкът Средец Елхово ми е в топ 3 на най-добрите, но и пусти пътища в България.

там някъде загина една девойка, на мотоциклет. Млада докторка. Голяма мъка! И така не се разбра какво я уби

остър завой през езерото - от едната страна - прав, хубав път, от другата страна баир. Ако влезете в завоя от правия път можете да влезете в лентата на отсрешния, който се спуска засилен от надолнището на другия край и също е предразположен да излезе от лентата си. Мен ако питат там бих сложил камера за скоростта, автоматичен полицай един вид - особено след тази катастрофа. Да не говорим и колко неправилни и рискови изпреварвания се извършват по надолнището.

Ами там е станало. Константиново е м/у Бс и Средец, а не м/у Средец и Елхово.

Докато си караш съвсем спокойно на пътя, някой си джигит се прави на състезател, изпреварва на завои, изпреварва на места с ограничена видимост, ту пиян, ту дрогиран и навлиза в твоята лента и те удря. Така ще е защото хората не ги интересуват законите и знаят, че каквото и да стане ще се измъкнат винаги. Та в България за тройно убийство дават 5-10 години затвор (а влезеш, а не, това е отделен въпрос). При най-малкото нарушение с кола, да има глоби хиляди левове и да се взимат точки + обществено полезен труд (зависимо какво е нарушението) и виж как ще намалеят инцидентите.

Грешиш ! Законът не е равен за всички. Има хора с връзки и с пари,които не се плашат от подобен род санкции !