17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рускините не са много умни. Личен опит. Като цяло дори и да са живяли в Москва или Питер си остават прости женшини без маниери и възпитание. Умения за придържане към правила - НУЛА.

рОснаците от пРосия не се славят като особено умни хора, алкохола и -урвалъка им е съсипал нацията. Тук масово се шибат с цигани и всякакви изроди просто ей така, за спорта. То и за това цялата им кочина е една корумпирана олигофренска държавичка, населена предимно с алкохолизирани дебили и олигарси. По-зле от България, а уж империя ;)) Империя на венерическите болести и алкохолизма..

Ако бяха ранени мъже дали щяхме да научим за инцидента

така както описва ситуацията шофьора на таксито много е вероятно това да е операция на руските служби. Явно клиента дето е бил в таксито е бил набелязан за ликвидация от Путин. Щом сега не са успели минават на план НОВИЧОК

абсолютна мърла карай с200 ако искаш,накрая идва болница./,

е на колко е била ???? не години , а водки

Старшината в казармата: "Който бръза - бръка!"

този участък между "Бобровите хълмове" и Поморие все още не е направен със двойно платно!Според мен рускинята просто се е заблудила-тя е идвала откъм Ахелой , където вече има сдвоен път и по "инерция на мисълта" си е помислила, че все още е на такъв... Това е психологически феномен и по-старите водачи са го изживявали поне веднъж в практиката си!Особено малко по-разсеяните!

Джееп БМВ ...няма такова животно а така наречения джип е класически офроуд модел на Крайслер . И после " Произведеният в Румъния евтин автомобил буквално се заби от лявата страна след завъртането му в БМВ-то" ...….евтиния кенеф потроши баровеца с бмв ама ногу е важно че в играта има джип бмв ..дайййй и чобаните умирисани

Кой ще поеме политическата отговорност, питам аз?! Егати пътищата!

Малко прекаляваш. Направи пауза, пий едно кафе навън.

Ето това е евтината нова кола! Цена за сметка на качеството! Бях свидетел как едно такси Датчия се блъсна във Голф 4 и таксито се сгъна много в калника а Голфът беше само леко одраскан!

повече се смачква една кола, толкова по-силен е акумулиращият енергията ефект при удара! Затова съвременните автомобили се правят "меки" в предната част, за да поемат енергията от рязкото спиране!

Не е баш така има оптимално съотношение.Карах волвос 40 удариха ме отзад с тойота корона.Тойота се отвори като консерва радиатора и изтече и дотам на волвото само малко боя по бронята,насладата не беше огъната.Просто си тръгнах и оставих гордия собственик на тойота да чака пътна.По късно аз се забих с 80 км в час в една дама която се престори докато си зяпах телефона.Та волвото този път отиде за скраб аз нямах и драскотина.Само ми се наложи да излизам през прозореца.Така ,че колата трябва да е толкова мека че да поема но не прекалено.Ако е прекалено мека ударът пак стига до теб.Ако може да си го позволите купете си волво.После всички викаха ако не беше с волво щеше да си мъртав

Тая катастрофа ще е като случая ставийски

Еее айде бе, вече се бях притеснил, че днес няма да има катастрофа.

Магазин за кожени изделия в Англия: - От какво е тази шуба? - От българска лисица. - А защо е така настръхнала? - Вие някога били ли сте в България? - Не! - А тя е била!

Не бях го чувала и много ми хареса! Благодаря!