Единственият българин с победа над Кличко стана зам.-кмет

Единственият български боксьор с победа над Виталий Кличко - Свилен Русинов, от днес е зам.-кмет на Община Тетевен.

Обратно в новината

Коментари - Единственият българин с победа над Кличко стана зам.-кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Русинов е единственият българин побеждавал Витали. Нещо ми идвате леко прости. С този достъп до инфо и да пишете глупости. Витали има две загуби. Една от Ленъкс Люийс и една от Крис Бърд. Нещо станахме като македонците, а? Ние сме най-големата нация, ние сме измислили всичко, само бългрин е побеждавал непобедимите. Абе от нас започва и свършва всичко. Тъжна история!

Бившият световен шампион е Владимир Кличко, а Виталий е брат му. Кога са се били с "зам. кмета" само "редактора знае".

бил го бил през 1994г?? хубаво, ама виталий кличко започва да се занимава с бокс през 1995г!! а през 1996г. дебютира като професионален боксьор. та как ще да е бил световен шампион през 1994г, та и нашият да го победи?

Не ходете в Оксфорд и Кеймбридж ,достатъчно е да завършите Спортното Училище !

И от коя партия е тоя? Ако беше от гейрп досега да са се наср.ли да се хвалят от него.

ДПС

У бря тоя комунизъм, бре! Дори боксьорчетата, възпитани по времето на Тато са по-добри от днешните ентилектуалци.

Убеден съм,че в много скоро време уличната престъпност в Тетевен ще клони към нула.

Преди години ходих в Тетевен и що да видя:на плащада щъкат един билюк рижи помаци в шарени шалвари.Тях не ги уважават нито българи, нито турци.Този е с мюсулманско име, после прекръстен да не излага България, по това време имахме няколко олимпийски шампиони само в бокса.

Еее,посмали малко!Няколко олимпийски шампиона,не сме имали никога!88-Исмаил Мустафов и 96 Даниел Петров

"Георги Костадинов е роден на 3 март 1950 година. Той е първият олимпийски шампион на България по бокс."

... а петър лесов?!?

В Тетевен помаците идват от някои съседни села, когато имат да си свършат някоя работа - като например в събота преди обяд идват на пазара, през седмицата ходят до поликлиниката и аптеките, пазаруват си в магазините. Някои работят в града. С шалвари движат предимно някои от по-възрастните жени. Не знам турците дали ги уважават, но като цяло се ползват с уважение сред местното население. Това са едни трудолюбиви, честни и чистоплътни бели хора.

В наше време за да си управник, трябва да си пребил някого! Това е критерий, че управляваш добре... за "обществото"!

По соц-времето имахме боксьори от световна класа!!!

Аз за швейцарски боксьор не съм чувал, но ....... това едва ли им липсва много.

ЧИСТА ПРОБА МУТРА. АКЪЛ НА ПИЛЕ, ТЯЛО НА БИК, КМЕТА ГОЕ НАЗНАЧИЛ ЯВНО ДА БА МУ БЪДЕ БИЯЧ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ И ОХРАНИТЕ, ЗА ДА ГО ПАЗИ ОТ НЕДОВОЛСТВОТО НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ТЕТЕВЕН. тОЗ АКО СТАВА ЗА ЗАМ.КМЕТ, ТО ЗНАЧИ И АЗ СТАВАМ ЗА ТРАМВАЙ

ivo10

Браво! Ти си истински българин - завистлив, крив и все нещо му пречи, на всеки и на всичко може кусур да намери.

Никога не е излизала информация да се е замесвал в мутренски и/или улични изпълнения. Ако някой нещо знае , нека ме опровергае.

Прави впечатление, че от всички коментари по темата само твоят е написан с главни букви. Нали знаеш това за какво говори?

най-после свястна новина, а не такива дупетати,советници ,кметове и областни за които нищо не е чувал за тях освен издънки меко казано.

А въри му се опъни на тоз зам. кмет. Да действа както трябва и това е. Тъй се държи власт.

Хора, това е Виталий, по-големият брат на Владимир.

...който през 1994 изобщо не е бил "световния шампион в тежка категория за професионалисти"!

ivo10

Помня го добре как биеше кубинците като мръсни котета, а те бяха супер школа.

Интересни спомени... В началото играеше в категорията на Феликс Савон, няма смисъл дори да се обсъжда какви са му били шансовете. После отиде при супер тежките, където Роберто Баладо до смъртта си беше непобедим. След като почина кубинците просто не успяха да му намерят заместник и в тая категория бяха дупка. Не искам да омаловажавам успехите му, не ме разбирайте погрешно - беше страхотен боксьор, единствения по-тежък, който сме имали в по-ново време. Още повече, че от хора които го познават, съм чувал че е много свестен като човек.

Ооо, той беше много известен навремето. Много го коментираха по БНТ. Гледал съм някои негови срещи, често го показваха на ринга. Дано и в администрацията покаже същия хъс и желание да урежда проблемите на общината.

Значи, чета аз Википедията и там пише: "През 1995 г. Виталий Кличко започва да се занимава с бокс." Хм, и как аджеба нашият го е победил и то като световен шампион през 1994 год.?

Има значение откога Кличко се боксира като професионалист и докога е бил на ринга като аматьор. Доколкото си спомням Русинов не е бил профи боксьр. При нас преди 1989 г професионалният бокс беше табу

Именно! И аз това исках да кажа, ама някои "разбирачи" са ми нацвъкали минуси. Виталий Кличко първоначално е кик-боксьор и през 1995 г. започва да се състезава като боксьор. Нашият го е бил, но преди още той да стане профи-боксьор камо ли световен шампион в профи-бокса. А журналята така са написали новината, че.....

Значи пак проста мутра, ще въвежда ред с юмруци. Абе няма ли там един лекар или инженер или адвокат а трябва винаги да са мутри.

Кметицата е лекар.