Осъдиха условно лекарка заради починалото бебе от Тетевен

Окръжният съд в Ловеч осъди на 2 г. "лишаване от свобода" с 3-годишен изпитателен срок гинеколожката д-р Нина Байчева, обвинена за смъртта на бебе в Тетевен.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха условно лекарка заради починалото бебе от Тетевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цинична ,арогантна ,високомерна с тези си качества се пробива в Българската държавна машина .Това е Бойко Борисов в женски вариант на служба в родилното .

В България ако оцелееш от модела КОЙ и олигархията,докторите ще те довършат.Според мен скоро кръв ще се лее!Народът едвам свързва двата края!

1: Толкоз жизнено, иска да живее ли. 2: Е па ние, ние пак не му даваме никакъв шанс. Кво да ти кажа. На никъде не знам кво да правя ся. Сега обади ли се на.. ще ни направят на маймуни. Отвсякъде вестниците, ама пък и другата страна пък. 1: Е, дали пък, нали, ако поговорим с тях, който дойде. Защо пък да. Къв интерес има да ни... 2: Абе, боже, какво да говориш с тях. Те са идиоти. Де да знам какво да правиме. Ей в такваз ситуация не сме изпадали. 1: То си е живо и здраво, тъй ли? 2: Да бе, бах маа му. 1: То си е още живо, тъй ли? 2: Е сега не знам във момента дали още е живо. Трябва да звъннем. Ама той сега ми позвъни кво става с туй бебе и т. н. почна.

грозна жена трябва да лежи ефективно 20 години

Абе мама ви дее мръсни съдии!! Ква в тая нелепа присъда бе ?? Дано и вашите жени ги израждат такива лекари ) Амин

Ето една от причините за демографската криза в България. В раждането няма нищо срамно, но и много срам не ти остава след като го преминеш. Да не говорм колко е шокиращо за организма не само във физически, но и в психологически аспект - хормони, физически промени, притеснения от болката и неизвестността при създаването на нов живот не са достатъчни, ами на всичкото отгоре и като срещнеш лошо възпитание, арогантност, неотзивчивост и преднамерен непрофесионализъм и картината на младите жени, които не искат да преживеят "травмата" на раждането втори, да не говорим за повече пъти е повече от оправдана.

нелепа присъда

Видът на тази жена е ужасен. Нездравословен и неодухотворен живот. Не бих я наел и за санитарка.

с промити мозъци.Не гледате обективно,не познавате лекарката,нито условията в малките болници.Един кадърен хирург-гинеколог беше унижен и оплют публично.Сега тетевенки раждат напът за София.

Обективно всичко е ясно! Достатъчно е да видиш снимката на това скапано същество, което по случайност се именува лекар. Тая става само да копа мамуля и най- много да го продава на пазара. Повечето ни лекари са неподготвени, тъпи, но мноого нагли същества. На тая типична представителка от снимката и 10 години в кауша ще са и малко!

И дано никога никой да не попада при некадърници като нея!

Ами да погледнем обективно експертизата става ли. И то писана от колеги и като се има предвид, че гарван гарвану око не вади, значи тази наистина много немарливо и непрофесионално се е отнесла.Ако имаше вариант да изкарат, че зависи само от преценката и ситуацията е била трудна щяха да я изкарат невинна, но явно е нямало. Да не говорим какво разказваше майката на това бебе, за отношението на докторката по време на раждането. То бива да е претръпнала, ама може ли грам човещина да няма.

ЩО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ !? ТИ ЛЕКАР ЛИ СИ !?

Така че си напълно прав

Тези неща се случват защото думата човечност вече не съществува в България.

При потвърдена небрежност е редно да лежи в затвора и то не за 2 години, а поне за 10. Как така ще я осъдят (демек е виновна за небрежност) и едновременно присъдата ще е условна???

на снимката по едно шише ракия на вечер сигурно не му стига а на сутринта след като издуха най малко една кутия качак ги почва с точилката бебенцата

И моля,който не знае какво се казва в Хипократовата клетва,да не я коментира!

ти клетвата ми я остави ... виж какво пише в Наказателният ти кодекс

Ако починалото дете, Бог да го прости, беше внуче на някои от съдиите, каква ли присъда щяха да издадат?

То не е лошо да се каже все пак на кого е внуче.

Ами така ще бъде! В малките болници няма нито условия,нито екипи,нито апаратура да се работи както трябва!Пълен ужас е!Ама то нашия народ си заслужава както управниците,така и лекарите!Скоро ще се мре пред вратите на болниците,щото няма да има кой да ни лекува!

Какви дивотии дращиш бе ахмак? За какви условия говориш? Ти дали си чувал, че едно време бабите са израждали на полето и смъртните случаи са били изключителна рядкост? Условията им били виновни?! То на крива ракета космосът и пречи....

Знаеш ли смотан булгаристанецо, че тогава смъртността е била 50%? На всичко отгоре четеш поезия.

Смъртните случаи са били изключителна рядкост???? Това къде си го прочел или чул??? Точно обратното. Проблемът е, че се връщаме към тези условия. Защо някой управник не се ядоса и не реши да пооправи болниците и здравеопазването??? Корупцията, това е основният проблем в страната. На всяко ниво и във всяка област. И когато нещо се случи - никой не е виновен. Или пострадалият е виновен.

за убийство на новородено дете условна присъда значи осъдителна и е доказано виновна .....само че поради факта че и е за първи път няма да лежи по затворите а следващият път като убие някое друго и като се разрешава да ги мори децата само след две години ....значи само две години и дават почивка да не убива и после почва.Справедливо ще е на съдията всички роднини които ще раждат да ги пратят после при тоя луцифер байчева

Първи път за 30 години без грешка...

НА БАЙ СТАВРИ ЖЕНА МУ Я ЧАКА В СЛИВЕН!!!

Лишаването от право фда работи като лекар за 2 години е идиотско, защото ще се дисквалифицира и тогава ще бъде два пъти по опасна, тряжваше да я лишат от прави да практукува медицина до живот, но българските съдии са идиоти.

Само, като прочета, че не се чувства виновна и ми е ясна колко много е виновна. Баси нахалството, баси чудото. Това не е човек!

Тази жена е за смъртна присъда! Мисля,че всеки който чу расказа на майка ще се съгласи,2год условно - Няма такава държава! Дайте сметка да съберем пари, някой да я убия, дано рано или късно получи това което е заслужила!

НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ,БЕ МУХЛЬО ! ТИ ИЗРАЖДАЛ ЛИ СИ В ЗАЛА БЕЗ АНЕСТЕЗИОЛОГ И НЕОБХОДИМА АПАРАТУРА НА МАЙКА СИ В П....А

Аз чадо съм изродила над 50 деца, на полето, в одаята, по килерчета и нито едно не ми е умряло! какви зали, анестезиолози и апаратура бълнувате некадърни и прости юроди, дето с едно нормално раждане не можете да се оправите?

умори още 2-3 бебенца, па и техните майки може и да доживее да отиде в затвора. Както и много други мафиоти в бяло...

условна присъда за убийство на деца ....имаме един рецидивист убиец момата му викат та да бяха платили на момата за по евтино и справедливо най вече

Не зная конкретно за тази "бухта", но искам да споделя, че лекарите в тази страна се изродиха, те вече отдавна не си спомнят за хипократовата клетва, инретесуват се само от пари, за тях да помогнат да болен да се излекува не е смисъла на тяхната професията, а "сухото" което могат да извлекат от плещите на болните.

Аз

Като изгонихте читавите, сега ще търпите каквото е останало след 18тата промивка. Като не ти харесва - църквата е отворена - оди се моли! Ама отсега знам какво ще ти отговори яхвича - "Говеда, дадох ви лекари да ви лекуват, вие ги изгонихте. Сега ще търпите каквото сте си надробили и ще мрете!"

"Като не ти харесва" ... на теб няма да ти хареса какво следва след това. Лопати - бол.

Възмущавате се на тази гинеколожка, а търпите убийствата на стотици неродени деца дневно от нейните колеги! Демонокрацията ви научи на лицемерие и толерастия. А на легалното убийство на деца в Белгия чрез т.нар. евтаназия защо не се възмущавате? Много от вас дори се възхищаваха на белгийците в този форум.

Абе ти в час ли си? Следи темата!

Говоря за смъртта на бебетата, причинена от лекари. Всяка година в България се убиват 50 000 бебета - един средно голям град. И това е легално. Никой, който си затваря очит на абортите няма морално право да съди и тази гинеколожка.

Аз

... и продължаваме да им се възхищаваме,. мухльо.

Аз

Ас мисла да премахнем опщесвеното здравеопазване в България. Ем ше спестим некой леф от осигурофки, ем нема да ни мори бялата мафия... Ше се церим с баене и палене на сфещи, баш както си заслужаваме...

В случай че не си забелезАл, ходенето на баячка вече се случва. Всеки препочита баячката пред белата мафия, ако не си забелезАл. Баячката познава повече от белата мафия. белата мафия освен че не познава, ми и ти пребира хилядарките, живота и здравето и пита за още. Баячката поне ти пожелава здраве накрая. Дофтура даже и това не ти пожелава, ми пита кога ше се разболееш пак, а нема лошо и да Умреш. Дофтора ко го боли? не и кура.

Голямо наказание, няма що!Две години просто в отпуск и почивка.За такова нещо трябва да се гони финансово обезщетение поне в петцифрена сума, че и такава е малка.Да не и стигне половината спечелено по време на трудовия стаж, за да се наплати.Тогава ще се замислят другите ще разраждат ли, ако не са сигурни във възможностите на болницата и състоянието на пациента.

Абе тази бухта що не се е пенсионирала вече, ами мори децата на хората? Какъв нагъл поглед на недосегаема има!!! Колко ли пари е смъкнала от горките родилки - не ми се мисли. Здраво охранена бухта е.

иМА ОЩЕ 5 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ,МОЙТО МОМЧЕ ,А ТИ ЩЕ БАЧКАШ ДО КАТО СИ ЖИВ....

Аз съм пенсионер. Ама тази бухта дано да не може да работи още тези 5 год., защото още колко ли деца ще погуби.

За мен това е умишлено убийство! И ще й се размине с 2 г. условно! Бравус! Предполагам ще продължи да си работи! Честито на печелившите!

МИ ДАЙ ДА Я УТРЕПАМЕ С КАМЪНИ ...

Дано да изражда и децата на магистратите дет са я осъдили толкова "строго".....

Наглата бяла мафия няма спирка. За убийство условна присъда. Докато не започнат да висят по стълбовете няма да има оправия.

Тая мръсна твар каква гадна мутра има! Искам на втора инстанция да й вземат доживот правото да упражнява професията си, но за съжаление ...

ТИ ПА СИ ЕДЕН УБАВЕЕЕЦ....

Само не ми казвайте, че сте очаквали друго развитие !

Г-жа Байчева винаги е била и ще бъде гинеколог.,,Нея не я бърка колко народ е уморила и осакатила .Така ,че тя ще си работи и некви си тук присъди , майки на починали дечица няма да я сбъркат .Тя е безочлива твар.

Тази лекарка с 30 годищен стаж е избирала специалност по времето когато се казваше "стани мама гинеколог, че те всеки ден взимат пари в джоб, защото един аборт струва доста". Затова, знанията и старанието липсва при тези гинеколози!!!!

И когато в МУ се влизаше с разни привилегии - работнически, селски и буква "ж" (деца на активни борци).

То сега не е по - различно.

Ха сега познайте каква присъда ще получи акушерката душила бебета ???

До по-горе плюещите всезнайковци. Вие запознати ли сте със случая? Знаете ли че колегата е направила всичко по силите си, предвид липсата на анестезиолог там. Като няма анестезия-няма секцио. Нещата са прости..като вас

Айде сега - няма това, няма онова, айде да не почвам да обяснявам моя и на много други хора случаите, отоношението и пренебрежението! Факт е, че даже мед. сестри са станали по-човечни от докторите. То не ти трябва да си много сложен, за да наричаш останалите хора"прости", нали?!

Ако в медицината се искаше само човечност - доктори бол. Ама се искат и още доста работи.

Естествено, че не се иска само това, интерсно защо в повечето частни клиники положението е по-различно или там са само човечни и не са добри лекари?! В случая и не само тук, става въпрос за некадърност. Може да си лош човек и лекар -ок, но професията ти изиска адекватно отношение към пациента и проблема му.

Свирчо, що не вземеш да ми звъннеш един телефон.Да ти обясня има ли ,няма ли и как въпросната докторица ме е лекинко поосакатила мен.Ми добре че имах дете ,щото половинката ми щеше да я смачка като гнида.

Но има спешни линейки до София....

Сега, разбирате ли, българи прости, колко са прави циганите, когато пребиват лекарите? Разбирате ли, че някой лекари са за пребиване? Става ли ви ясно в българските глави, че ще осъдят "условно" и акушерката, която преби новороденото? Става ли ви ясно, че само бой може да помогне в конкретния слуай? Бой, бой, и само бой!

И това няма да помогне, имам чувството, че лекарите са забравили, че са преди всичко хора... Да, има изключения, но са много много малко за съжаление.

Ще помогне, ще помогне...

Всички колеги които още работят в БГ са за пребиване. Нали зариди такива които са готови да работчят за без пари ние се скитаме немили недраги.Много жалко за бебето и за майката.

То кадърни лекари дали изобщо останаха... Умни заминаха в чужбина, тук са само разни търгаши, които лекуват според сумата, която си приготвил да им оставиш...

Избягаха кадърните, избягаха от такива като тебе!

Държава, без здравеопазване и съдебна система, с унизително отношение към болката, загубата и мъката на човека...

такива лекари трябва да бъдат им бъде отнемано правото да упражняват професията си до живот, а тази надута дебелана се мисли за недосегаема, но оня от горе гледа, да убиеш новородено и да не чустваш вина е дебелоочие, което само при нашите лекари се срещта

Никого не защитавам, не съм лекар, но лекарите не са богове, че винаги всичко да бъде наред. Има нелепи случайности, когато няма обяснение за трагичните развръзки. Може и бебето да е имало някакви усложнения....Не знам...Трагедия е!, но не може за всичко да обвиняваме лекарите.

Така е, но искам да ви попитам -случвало ли ви се е по спешност да попадате в болница?

И моето бебе убиха некадърни лекари!