Терзиев отчете над 750 тона извозени клони и дървета след снежното бедствие

Разчистването продължава, започва подобрение на осветлението, съобщава кметът на София за свършеното от него през третата седмица от управлението му на града

Обратно в новината

Коментари - Терзиев отчете над 750 тона извозени клони и дървета след снежното бедствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до МинФина на жълтите оавета още има клони на тротоара.. Некадсърник си Васе!

750 тона е около 1850куб.м. къде ли е отишла?

Втора седмица клонаците висят в зелената площ на спиркта на 120 до стадиона на Левски - Герена. Пред Патентно ведомство (бивше ЦИНТИ) в кв. Изток, само са нарязани на по-малки парчета и оградени от бяло-червена лента. Явно чак на пролет ще ги събират накуп :(

оставени са с цел, за мангалите да греят чаветата.

В Младост ни вест, ни кост от почистване на клони. Седят си вече втора седмица натрупани между блоковете.

Ако работеше в горското като лесничей, цена нямаше да има , но за кмет пет пари не чини.

Топлото време стопи снега, сега чакаме дървоядите...

Не знам къде ги Тея 750 тона, дойдоха почесаха се малко и заминаха .. клоните така стоят 10 дни. Улицата е зарината.

Извозени са софитата с. този кмет! честито! дядо Мраз

Не знам кой, какво е отчел, ама в Надежда 2 изпочупените клони още си висят от дърветата и се търкалят по улиците!

Говори си, че кака Васка Ухото досега е изпила над 750 метрични тона мъжко мляко.

И в тоталният Център нищо не е пипнато ! Ул.Хан Аспарух - между Раковска и "6-ти Септември" , 3 улични лампи не работят вече над година !!! И то след пускане на е-мейли към "Улично осветление" и няколко сиганала директно към кмета на "Средец" - Трайчо Трайков. Трае си. А отсечката на влизане от Раковска надолу по "Хан Аспарух" е тъмна като мечи гъз. От 28 Окт. 2022 е така ! И в допълнение към това, в средета на тая отсечка до кофата за боклук има огромна купчина от орязани клони, която не е събрана вече над 2 седмици, стеснява улицата и колите едвам минават ! И това е Центъра, не кварталите ! Нямам думи за некадърниците от ПП !

Постепенно ще осъзнаете, че по-мижав кмет София не е имала. След 7 месеца и жълтопаветната сган ще закряка, защото е най-ранима:)))) Само имайте търпение:))))

Нищо не е изчистено от където и да се мине. 9- ти ден вече. Така че тия 750 тона са си пълна измишльотина.

Не са ми нежни клонки ,най- ми бяха палави шибонки!

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

Маслото.

То.. хубаво ама, да гледам - всички "баровски" квартали - с баровкски такста смет и данъци (скоро още по баровски - по пазарни цени) - си стоят дървета, клони и боклуци - разбирай - Лозенец, Дианабад.. Стрелбище (центъра не го броя - много е видим) нищо не се е променило (почти) за 1 седмица и повече. Виж кварталите по-така към по чувствителното население са почистени (почти) даже и лампите дето от 1-2 години ги няма вече светят. Но в Дианабад - понеже са баровци - си слагат лампи хората на входовете, щото уличното осветление ... ми няма го. Вървиш в мрак, локви и дупки. Нали плащаш баровски данък. Сега, по темата за осветлението - разбирам да се сменят лампите (уж с по енергоемки) ама като ми ти светне вечер до ранна сутрин в нас лампа не ми трябва (да не говорим колко е гаден този ослепително бял блясък нощем (поне за мен) а тези дето са до лампата не ги мисля как спят ако успяват. Освен шумово замърсяване, нямаше ли такове едно светлинно - вечер (нощем) да им намалят интензитета - или това не е предвидено по-проект? И трябва да се преработи?

За който си гласуваха шопите, той ще ги гласи, ха ха

Аз не съм видяла нито една изчистена улица. Дайте името поне на езна, за да отида да й се порадвам. Навсякде, където мина само клони, листа и боклуци.

Преди 3 дни пишеше 350 това сега вдойно тези тоновете ги нямат за нищо

По настоящите цени на кубик дървесина София ще реализира пари още един огромен паркинг, каквито се построиха безброй, за да се облекчи паркирането в центъра с парите постъпващи ежедневно от събираните такси. Така и местата за паркиране се удесеториха, всичко е ясно обозначено, бордюрите са заоблени, снега дори бива изринат. Паркинги и гаражи са светъл пример - толкова светъл, че заслепяват всички отговорни за контрола им. Ама разбираемо - не убиха един и двама, но сега ПП са смели и не се плашат. На Къро паркингите ... какво ли стана с тях

Искаме подробен отчет какво ще направи с парите, които ще получи от продажбата на пелети за огрев, получени от извозената дървесина!!!!!!!!!!!!!!!

Само след лустрация ще е някак по-писто!

ППпо-голямото крадене почна от ден 1. Дебре дошъл този сняг. Тия тоновете си ги нямат за нищо. До утре могат да изпишат и 2000 тона и тъпите шопи ще ги платят като попове. Тъпи са защото гласуват за айдуци безмилостни като боко, фандъчка и васо ухото.

колко са извозили, а колко все още има по улиците, тротоарите и парковете.

А отчете ли колко тона боклуци не са премерени и извозени от Княжево "Карпузица" и около жълтите павета ?

По Банишора клоните около блоковете не са пипнати.

Спокойно, те ще навсякъде си стоят дърветата и ще си останат. Това че са фактурирани 750 тона, не значи, че са премахнати. Тя и Фандъкова така действаше, фактурира почистен сняг, а снегорините вървят с вдигнати гребла и само обикалят, да ги отчете GPS-a. Само гласуващите са някакви наивници, мислещи че мафията ще зареже ей така 2 милярда, за усвояване.

А сега дори и не обикаляха

Явно Лозенец вече не е в централната градска част. Вчера минах покрай НФСГ и там падналите клони си стояха по тротоарите, а пешеходците се налагаше да се бутат на пътя с колите. Явно не са се преработили.

Щом "Бедствие" са 10 см. мокър сняг...

Едно време в апекато на един шеф му скимна да съпостави колко слама има балирана и колко транспортирана. Последната беше почти десет пъти повече! Това обаче са стари работи, сега е друго……

Ако са извозени 750 т значи има поне още 7500 т,, а скоро ще падне нов сняг....

Васе, ползвайте моторни триони и дробилки за клони - мощни, бензинови, на колела. Ще стане бързо.

В БГ-то на докуемнти може да "съберат" и 30хил тона клони, ама само на документи.... Жалката реалност в родината, на хартия всичко изрядно, а реално всичко е леш...

Едно време в апекато на един шеф му скимна да съпостави колко слама има балирана и колко транспортирана. Последната беше почти десет пъти повече! Това обаче са стари работи, сега е друго……

Едно време са били текезесарски номера, сега са номера на ДС -наследници.

Нека направим проста сметка. От общината казаха, че подадените сигнали след снеговалвжа били 3 (три) пъти повече отколкото за цялата година досега. Щом за да се справят с тези сигнали ше са им необходими около 20 дена, това означава, че при нормални обстоятелства тези търтеи вършат работа само около 6-7 дена ГОДИШНО!

да отчита колко счупени клонки са събрани по пътя? И ето как, пак на чужд гръб (в случая на отговорните фирми и техните работници) се прави политика у нас. Супер, браво!

В Хиподрума и Лагера е пълна кочина, седят купчини дървета и клони по тротоарите и между блоковете. А тоя по стар Фандъковски обичай седнал да се хвали... Явно София е обречена да има кмет дебил.

Навсякъде е така, за жалост. Все още е пълно с паднали дървета и клони и човек няма откъде да мине. Даже в центъра.

А, то в детската градина в Лагера децата не бяха извеждани няколко дни на въздух в двора, защото нямало кой да отреже опасните счупените клони. Колко са детските градини в района?! Нали уж децата са приоритет.... дрън, дрън!

В Кой век живеете в България? Клоните минават през мелачка на място и след това се извозват, така се пести над 70% от разходите за транспорт.

карай към топлофикация, или ги раздай на енергийно бедните

как ще карат ,те май тон не могат да го превърнат в кубик

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

ама не е достатъчно. Да заповядът в района на градинката около гара Искър. частната гимназия на Софтуни, клона на банка ОББ и тото пункта, зад спирката "28-ми пощенски клон". Там все още си стоят отчупени големи клони на дървета.

В цела София е така, споко. Просто се хвали човекът, па който се върже - върже се.