ДАНС и МВР: Бежанците и протестите са основните рискове

Има две основни заплахи за националната сигурност - тероризъм и влизане на джихадисти в България, както и обществено-политическа криза. Това са изводите в докладите на МВР и ДАНС пред Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и МВР: Бежанците и протестите са основните рискове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в своето развитие. Как виждат едни протести да са основен риск, след като се правят , че не виждат причините довели до тях! Това е замазване на действителността. Прави са от ЕК да ни спират парите по програмите. То за тях се искат мислещи отговорни хора, а не политически мошеници.

основните рискове пред сигурността са 1. невижданата във вселената коалиция от несъвместими партии, обединени на бандитска основа комунисти-фашисти-етнически играчи. 2. данс и мвр , като най-важни за овладяване и ползване от бандитската коалиция като частни органи и информационни агенции на престъпността/да спомним пеевски и бисеров ага/ и основни вносители на незаконни имгранти срещу рушвет.

Зомбираните и платени клоуни,които разиграват "протести"с разни изгъзици и сценки за малоумници с едниствената претенция за незабавна оставка на правителството и избори, НЕ са нито ИСТИНСКИЯ български народ,нито РЕШЕНИЕТО на българските действителни проблеми.Затова в тези,дирижирани от чужди интереси и властолюбие на пропаднали демоКРАДИ го НЯМА българския народ.А за Сидеров и Атака не берете "грижа",защото щом говорят и за борят НАИСТИНА за България и българите,не са малко тези,които го чуваме и разбираме въпреки купищата слугинажна бълвоч на т.н. медии и зомбитата,които безмозъчно ги плагиатстват.

Не съм чел статията, заглавите ми бе достатъчно, затова ще кажа, че не "бежанците и протестите са основните рискове" , а политиците, чиито действия доведоха до наличието на горните две.

За кого са риск протестите: -за Сидеров-че ще види вече Парламент през крив макарон; -за Станишев-че ще проличи инфантилността на антибългарското му поведение и ще бъде изхвърлен от ръководството на БСП, да не говорим за ПЕС; -за Местан (разбирай Доган)-че няма да може ДПС "да се прилепи" към някого, за да седне отново на държавната софра; -за всички наместили се тук-там "калинки-роднинки", впили гладни хоботчета в Институциите.

Най-големите рискове за националната ни сигурност са огромната корупция + тоталната липса на реална икономика в страната! и като резултат нарастващата смъртност, емиграция, мизерия и обезверяване.

Другари, Не трябва да оставяме народа да се осъзнае как и колко го лъжем. Нека овцете си останат овце, а? А? В момента са презадоволени и започват да мислят глупости. Предлагам да въведем купонната система и нека в бакалията има само свински крачета. Ще ги изпуснем тия овце, да знаете.

Аз като гледам само дъртите оФце и кочове са останали ... младото агнешко отдавна е хванало пътя за навън и не се лъже с приказки как 4-5 хил. бежанци ще ни съсипят държавата, тогава когато имаме 500 000 безработни!

Може ли д-р Балев да изям само желираната вода от крачетата.

Ми ние да отидем в нмкц и да ни изпратят нас в арабския свят, че да поработим за долари - сестри, лекари, а не да идват тука изедниците и да ни досажда.

БЕЖАНЦИТЕ И ПРОТЕСТИТЕ СА ОСНОВНИТЕ РИСКОВЕ. МЕДИИТЕ КОИТО СЪЗДАВАТ КРИЗАТА СА: НОВА ТВ, БТВ И ЕВРОПА. РИСКОВИТЕ ЛИДЕРИ СА: БОКО, ЦЕЦО, ПЛЕВЕЛА И ТРЕНЧО. КАТО ЦЯЛО ТЕЗИ РИСКОВЕ СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ, СЛЕДОВАТЕЛНО И ЛЕСНО РЕШИМИ. СЕРИОЗНИ РИКОВЕ СА: ВОЙНА, БЕДСТВИЯ МАСОВИ УБИЙСТВА - ИМА ЛИ, НЯМА!!! КУРАЖ НАРОДЕ - ВСИЧКО Е ПОПРАВИМО!!!

Забрави да добавиш и "кражби на наши политици" по време на криза.....Пример е Станишев с 12 милиона в Кипър....В списъка видях и БАреков с 2 милиона загуба в Кипър....Изгонен от БТВ за далавери!!!

Ето ги червените дяволи. Събудиха се. Да живее Москва! Да живее Октомврийската революция. Да възродим Белене. И отново да назначим некадърни, но доносници на ръководните позиции. Комунизъм. Другари! link

Москва ни смята за "територия", а не за държава..Естествено че трябва да си намерят местните предатели за да контролират нещата тука.....за сметка на това народа обяднява, умира и се изселва...Каква е целта? празна територия с цигани през която минава Руски газ и Петрол....Ако може и Руските тирове да не пащат като минават през територията...

Когато четеш такива неща ясно можеш да си отговориш на дефиницията "тъп"

Не му вярвайте на този "Пацо" - краде ми ника , за да подцени мнението ми. Комунистически подход - като на последните избори...

Ама защо ми триета коментара по формата на СПАМ???? Другият риск са освирепелите политици тип Станишев който през Йосифова е загубил 12 милиона евро в Кипър след като национализираха авоарите над 100 хиляди евро.....Пита се в задачата, от къде има толкова пари хамстера???? Сигурен съм че краде на поразия в момента за да си възтанови тези пари...

Безпроблемното влизане на хора през границата предполага разрешение/съгласие! Има сценарий за отвличане на вниманието от сериозните проблеми в държавата, сценаристи, изпълнители, актьори и публика. Ще плаща публиката. Гладът е лош съветник. Иначе, съчувствам на хората, които бягат от война и злото , което носи тя.

ДАНС и МВР: Бежанците и протестите са основните рискове.......а защо сте пропуснали тертият най ГОЛЯМ РИСК а именно правителството на орешарски

Най-големият риск е народа да спре да вярва на лъжи. Затова: Нека да възродим концлагерите. Другари!

Другари, от коментарите към новината се вижда, че червените сподвижници във форума още спят. Събудете ги и тримата. Слава на БКП!

Изходът от постоянната 135 годишна криза на бившата османска провинция Булгаристан е сложен. Първо - да се въведе управление подобно на това в Япония 1945 година от генерал Маккартър. Второ - да се проведе план Маршал специално за държавите от Източния блок, за да не отидат те естественно към Евразийския блок на Русия. Трето - Да се направи пълна ревизия на управлението на равнище местни кадри и да бъдат незабавно съдени хора като Йорданов, Бисеров, кмета на Пазарджик, местните велможи, феадалите, крадците, мутрите и цялата паразитна класа на безделници и моженници без цвят и партии. Четвърто - да бъдат привлечени от чужбина изпитани, честни и преспективни кадри за ръководители в администрацията на българския Маккартър. Стрната е минимум 50 години зад западноевропейските страни. Оставяме настрана същестувването на фашистки блок, на криминалитета и мафиотите. С тях да се занимават службите и Парламента. Време е, преди лумпените да са изклали половината нация. Преди да паднем под игото на дрогирати пияни и мътни анархисти и прочее плява.

Или по друг начин казано, има САМО ЕДИН проблем - правителството на ДПС!

Не "на ДПС", а "с ДПС"!

АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ КАК ЕМИГРАНТИТЕ ВЛИЗАТ В СУПЕРМАРКЕТ НАПЪЛВАТ СИ ТОРБАТА И НЕПЛАЩАТ СТОКАТА КАТО КАЗВАТ - НО МЪНИ. НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА ОТ ТЕЗИ ТЯХНИ ДЕЙСТВИЯ.

еми ако са ги оставили да гладуват... и аз така ще напрвя, вярвай ми няма да умра от глад без бой!

Оставили да гладуват казваш ... а длъжни ли са да ги хранят?

дрън дрън та пляс!

Добрите неща за България са постоянно противоположни, на предложените от БСП (ДПС).

Откриха Америка. Вашку да Гамовци.

Риск за кое има другари от МВР? За крадците които обират и убиват България или за народа от крадците? Събудете се скъпи ченгета и разберете,ч е служите на нас, обикновенния човек, а не на политицте и депутатите! Фрищен?

Е няма що, най-после се събудиха, откакто заприличахме на африканска провинция! Вчера гледах "любимия" ни президент...мъка-а-а... Досега си мислех, че по нищонеказване Петър Стоянов няма кой да го бие, но по всичко личи, че Пухчо го е надминал с няколко обиколки

Забележете че местан дума не обелва за събратята му които нахлуват през границата.Комунистите или са олигофрени, или ги пускат нарочно.Няма да е зле другаря писанчев да се изкаже относно изказването на доган и башев на събпр пред техни привърженици, в което доган нагло и открито Аявява че ще има прекрояване на границата ни според етническите групи.Ето това е истинската опаснт.И едно голямо браво на Тодор Живков за възродителния процес, защото еко не беше го направил, ада щеше да ни е застиганал вече !

България и българите са изправени пред смъртоносна опасност от тотална ислямизация и заличаване на държавата като цяло в резултат на това .Вълната от сирийци и афганистанци стремително ще се влее в редовете на ислямската противодържавна общност в България и ще оглави безспирни терористични действия с цел постигане на ислямска държава .

По форумите хората още в самото начало казваха, че това е основната опасност.Тия сега се сетили.А президента вчера отново нищо не каза....очаквах да кажат нещо конкретно след т.нар.консултативен съвет.

Да уточним, че по форумите тия предупреждения ги правеха националистите. Останалите ги плюваха, че били насаждали етническа омраза. Единственото спасение в случая се казва национализъм.

Какво ви пука, гледайте си турските сериали, и да не забравите на Нова година един здрав кючек маратон.

Ами да,има опасност от тероризъм и прочие.Американчетата вече ни вкарват същите сценарии,които вкараха в Тунис,Либия,Египет,Алжир,Сирия и др. страни от Близкия Изток,и колко ли още държави забравям в момента да напиша...Просто ни дойде редът.Нали трябва да се правят войни,за да работи военната икономика на някои хора. А дано пък ни се разминат вероятните страшни събития,защото и без това сме пропаднали във всяко отношение

И като се махне този Цветко, ще дойде друг, в още по-тъп вариант. Като в Парламента се настанят такива като Барека, Кунева-кривата уста и други тем подобни, ще цъфнем и вържем. Спасение няма. Дайте да бегаме, където ни видят очите, докато некоя чернилка не ни е бастисала.

господин министар ,обарнете се кам европеиските лидери с една деклараця че сме си изпалнили задалженята по квотата за ислямските терористи , ако може да приемат надквотните броики от тях!!!на ердоган не смеем да му кажем нещо ,че ако се разсарди може да ни прати и двата милиона!!!такива брацки отношеня които имаме с турця даже с руся не са били.трагваш от дамаск и стигаш до софя!!!никои не те пита нещо.даже ти казват че си беянец!!!ти и да не искаш те ти казват че си беянец от хелзинска лубов кам човека!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Протестиращите много добре знаят какво искат.Студентите са умни личности.На един от спрелите автобуси,беше изписано"Реформа за пряката демокрация"Изгледайте видеото "Реформа за пряката демокрация"-от Доц Петър клисаров ,от 2005 год е основал партия "Реформа",нямаща нищо общо с реформаторския блок,предлага и за изборния кодекс,за бройката на депутатите.Но тия които изготвят изборния кодекс,изобщо не искат да се съобразят с това ,което предлага.Ще си изготвят правила подобни на техните личности.За това държавата трябва да се управлява от морално чисти личности ,тогава и законите ще са нормални.Ако се приложи ,предложеното от П.Клисаров,то на практика се премахва корупцията.Обаче управляващите не искат да има подредена държава.

Не се обиждайте това е истината Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Самовлюбените във властта комунисти явно не се усещат как са подхлъзнати от Лютви и Ахмед в посока ислямизация на България. На всичкото отгоре сега и т.нар. бежанци, определена част от които са радикално-ислямски бойци, които се внедряват у нас под уж безобидния предлог, че търсят убежище, полека-лека засилват радикалното ислямизиране на части от страната ни, като Родопите най-вече. И това е пъкленият план на войниците на полумесеца и на зеления флаг, които постепенно затварят географски дъгата от Иран до Босна, през България, Македония и Косово. Престъпниците от БКП и ДПС знаят това, но неистово пазят властта си, а това е агонията на Родината ни. Отвратен съм от тяхното предателство.

Добре си описал трагедията ни, но не си предложил какъв е изхода от това. Аз ти го казвам-НАЦИОНАЛИЗЪМ. Всяко нещо, насочено срещу интересите на народа, да се счита за национално предателство. И да се наказва съответно-заеш как. Пълна смята на предателите, които имат наглоста да се наричат политически елит. Да идва новата генерация млади идеалисти и да започнат на ново да изграждат своето бъдеще.

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Как да няма цели?! Целта е да се работи с хора и закони, които гарантират морал в политиката и просперитет на нацията, която в момента е най-бедната в Европа. А как може да бъде постигнато това, управляващите най-добре знаят, но не го правят защото преследват егоистични цели и това е известно на всички и в страната и извън нея. Какво от това като се излъчат представители? Какво ново биха им казали тези представители? Управляващите само това чакат да има преговори и да се впуснат в манипулации, подкупи, компромати и пр., стари и известни игрички на ДС.

Марчо! Когато управниците на една страна преследват лични, егоистични цели, предавайки за това интересите на собственият си народ, тия управници се наричат национални предатели. С такива хора знаеш как трябва да се постъпи. Вместо разстрел, ние ги преизбираме отново. Кой, според теб е виновен в случая? Стадото овце, наречено български народ, които вместо да отидат да гласуват, след изборите се оплакват, че ДПС отново е на власт. Ние ДПС няма и не можем да я забраним. Тия, които са я създали, няма да ни позволят. Ние можем да я елеменераме по законен път, като отидем да гласуваме и тя не влезе в парламента. В противен случай, продължаваме да сме губещи. И да се оплаквами един на друг във форума. А България пропада ли, пропада.

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!

Сега им дойде моментът да си го кажат! Много отдавна от ДАНС знаят какво става, знаят и какво се готви, ама траят щото ДПС така е наредило! Предатели долни, мислят само за пари, жени и софри!

Тия жалки хора повтарят в докладите си предупрежденията на Сидеров от преди месеци. Положението става все по тревожно. А политиците ни все по не адекватни. Явно е, че времето на националистите действително идва.

доган и сие;дпс са терористи допуснати в полетиката в бг