Убиха най-търсения човек на планетата - Осама бин Ладен

Терорист номер едно в света Осама бин Ладен е бил убит и тялото му е в ръцете на американските власти, предаде Си Ен Ен.

Обратно в новината

Коментари - Убиха най-търсения човек на планетата - Осама бин Ладен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди Америка спаси света от комунизма, сега САМО тя се бори срещу световната мрежа на Ал-Кайда, която откровено заявява,че християните не бива да живеят, финансират строежа на джамии навсякъде и изпращат убийци и самоубийци за да "разчистят" света за "правоверните-както те се самонаричат! Да благодарим на Америка!

Май вие направо си искате той да живее.

За мен това е лъжа, поредната конспирация на няколко американци с цел заблуждаване на хората по света. Бин Ладен е жив.

Значи най-търсеният човек на планетата си живее спокойно в именийце, което не е минирано на всеки 2 крачки? И му е било много трудно да допусне, че доброжелателите му ще се промъкнат през нощта, докато спи. Също така е много трудно да се досети, че през нощта те няма да са с генно-модифицирани очи, с които естествено си виждат в тъмното, а ще са с очила за нощно виждане, които много лесно се изкарват от строя с ярка светлина (например малки магнезиеви бомбички, които могат да се възпламеняват на всеки няколко секунди в продължение на часове). Също така е много трудно да се досети, че много по-лесно ще им е да дойдат от хеликоптери в небето, отколкото да изпълзят изпод земята, завалиите. И т.н. и т.н И той за никое от тези неща не се е сетил, и за 10 години не е направил нищо по въпроса... Пази Боже този щом е толкова глупав, наивен и неопитен и 10 години го ловиха, ако беше някой по-интелигентен човек какво ли щяха да правят!?

Фалиралата държава САЩ се чуди как да оцелее. Мачка и експлоатира целия свят. Тъй ката на потърпевшите не се разрешава да имат оръжие /чрез ембарго и други подобни маньоври/ за да се защитават не им остава нищо друго освен тероризъм. Представете си, че някой въоръжен до зъби бандит влезе в къщата Ви обере и разруши всичко събирано от вас цял живот с честен труд и за довиждане да убие сина Ви и изнасили дъщеря Ви /това се случва сега в Либия/. Вие нямате възможност да се биете с него, същият той Ви е забранил да имате оръжие. Единственият начин да си отмъстите е чрез подлост и без да подбирате средствата по възможност в неговата къща, дори с цената на живота си. Така, че няма какво да ни зомбират, че за тероризма е виновен радикалния ислям. За тероризма са виновни САЩ и това им е удобно, защото трябва да има нещо което да сплотява сбирщината, така наречена американски народ.

След обявяване на новината за убийството, курса на долара се е повишил. Ами да ето я причината за борбата срещу тероризма. Отново паричките и печалбарството са в основата на политиката на американското правителство и неговите другари.

немски овчарки и немски картечници, а по американски е доста завъртяно - цели 10 години докато се вдигне курса на долара.

А-а-а, в грешка си Хер! Точно сега е моментът за вдигане на долара! След като падна заради трилионите зелени хартийки, които Фед напечатаха миналата година ;) Жалко, че пенсионират Осама - голяма роля играеше в американския филм. А и сега нов Торбалан ще трябва да измислят за данъкоплатците си...

Защо е убит, а не заловен и съден, както проповядва западната демокрация ? Ами ако каже нещо което не е за чуване ...

Бин Ладен стана излишен и изчезна.Дали е мъртав или не това няма значение.Ако ме мъртав значи ЦРУ е премахнало свой агент станал твърде неудобен.Всъчност Американското правителство премахна един неудобен свидетел може би най неудобния на чудовищното безобразие което си организираха с негова помощ на 11.09.Сега ще си произведат нов враг и ще продължат напред.Тази държава или по скоро корпорация може да съществува само ако има врагове и слуги,но не и приятели.За това сега може да почнат залаганията кой ще е следващия враг # 1.Слугите ги знаем..На спечелилите честито.

Поздравления за анализа: точно така е! По важно е да се подстига целта с цената на всичко,т.е. цената няма значение, а мнението на един българин или който и да било изобщо не ни интересува.

Уорлик да почерпи поне с лимонови резанки. Въпросът е - оттук насетне накъде и какво следва, защото ще се надигнат десетки хиляди изперкали последователи да мъстят, а не ми се живее в денонощен страх и не за това плащам данъци и такси.

то вече стана мно скучно за какво живеем?

И как точно му направиха ДНК анализ, да не би да имат негова дъвка?

Сравнява се с ДНК на кръвни негови роднини от Саудитска Арабия.

Това кое по ред убийство му е вече? Колко живота има този?

Вече не им е нужно плашило, това е ясно. Че не са убили никакъв Осама в неделя също е ясно. Ще видите, че няма да има никакви снимки. Въпросът е каква нова заплаха ще измислят?

"Циркът" е един и същ. И пътува по света. Нашите също получават ролички.

Е-ОБОМА ЛИ Е БИЛ ПРИЧИНАТА ЗА СПАДА ДА ДОЛАРА ? КОЙ ОЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ ОЩЕ ТА ДА СЕ ПОКАЧИ ДОЛАРА И ДА ПОЕВТИНЕЕ ПЕТРОЛА ? АБЕ НЕ СИ СПОМНЯМ МНОГО ДОБРЕ,НО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ ГО ЛИ УБИХА ПАК ??

Малък отряд без знанието на местната власт - това операция по задържане и предаване на съд ли е, или поръчково убийство? Не защитавам бен Ладен, терористите също не играят по правилата, но не мога да приема, че в 21 век може да има лов на хора за отмъщение с изтребване и на роднините. Не ме вълнува толкова самия терорист 1, колкото действията на САЩ, символ на свободата и демокрацията. Закона на джунглата и правото на по силния са все явления, които САЩ са борили да изкоренят. Когато самите те прилагат тероризъм, пък било то и срещу терорист 1, това подкопава вярата в законите.

Типична терористична акция издигната в ранг на държавна политика. Ало САЩ не се учудвайте ако след 6 месеца гръмне някое ваше посолство.

Скъпи, Джон Уеин, глупав ли си или на такъв се правиш? :)

Осама Бин Ладен също потвърди че отново е бил убит. Запитан какви са по-нататъшните му планове той отговори "I'll be back".

Дори и на Мишел Обама да и закъснее следващия месец,това също е повод за повишаване на цената на петрола!

Загинали са още син на Бин Ладен, други двама мъже - вероятно куриери на лидера на Ал Кайда, и една жена, зад която се криел мъж..... Е това не моа да го разбера абе вие там да не сте напушени бе??

Някой е напълнил гушката с кинти, за да го издаде...

Щото ти за 50 мил. щеше да си траеш ли? :) Ако видиш 20 000 сигурно ще ти се повиши кръвното, пък за 50 мил. не знам :)

За кой ли път го убиват?! Тълпи ликуващи американци още веднъж ми убеждават, че на 90%това е нация на малоумни с промити мозъци. Начело с президент, който също изглежда малко недоразвит. Май вече нямат средства за Афганистан, така че да очакваме тяхното изтегляне оттам.

Мила Ани, надявам се, че нямаш деца и че не планираш да имаш. Едва ли ще можеш да ги научиш да мислят за себе си ...

Ани е много права а ти даже не знаеш за какво говори ;)

Изясни се без мрънкане!

Отново вършиш глупости!Не си пуснал коментара,по неизвестни за мене причини!Навярно защото определям като скъпа загуба освен Осамата ,но и Батето!И няма как да бъде иначе-след като отказаха да го пуснат да им гостува,нашият американофоб мразеше САЩ повече отколкото Осама я мразеше!При това положение няма причина да не са един до друг!

За ваше сведение камиларят Осама не е мъртъв ... възнесе се човечеца на по високо ниво на съществуване и се превърна в Бог за определени кръгове благодарение на глупака Барак Обама.

Съмнявам се . Злото има свойството да се възпроизвежда

кой глупак вярва на подобни постановки?!

Е , сега ще подгонят терорист номер 2 .......и така:))))...

ИДВА РЕД НА КАМИЛАРЯ /Я КАМИЛАТА, Я КАМИЛАРЯ/. ВИНАГИ ЩЕ ИМА УТРЕ И ДРУГ......

Можахте да покажете обесването на Садам Хюсеин. Покажете снимки на убития Осама като доказателство. (Ако има такива изобщо) Разобличителя

Да се готви Кадафи, а след него и други знайни и незнайни терористи и диктатори

Е, ти няма да кажеш кой ще е следващия. Ние ще решим, гледай само следващия да не се окаже твоя вожд пожарникар-министър председател БОКО БОРИСОВ....!

Интересно дали командосите са се снимали на канапето като нашите "топ-гънове" :)

Кой е по-голям терорист - Осама или Обама...? Ако говорим за бройки то вторият води с 20 обиколки.

След този камилар, остана още един - Кадафи!!!

Поставям под съмнение казаното от разведките.Не,не защото не е вярно,а защото това требва да е станало отдавна.И едва ли сега бен Ладен МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕИЗПЪЛНИМА ЦЕЛ.Терорист номер 1 отдавна е болен от бъбречна недостътчъност.Той господа от много години е на диализа.Той е 100% инвалид по нашите разбирания.Не може да пика отдавна.Преди повече от три години имаше много малко кръвни червени телца,което говореше за скорошна смърт.Ладен беше от години смъртник.Сега е предизвикал американците да му теглят ножа,за да се отърве от тоя живот.Който не го е живялпонятие си няма.Обаче българските управници намаляват наполовина парите на диализно болните.Има медикаменти от основно значение.които не се инжектират на болните защото няма кой да ги купи.В същото време издръжката на един български войник в Авганистан е 1 млн.долара.За това пряка отговорност носят управляващите.Всички -от началото до края.Да не говориме че и за перитиниялната диализа нямаше разтвори.Има болни които ги сложиха на схеми(абсолютно недопостимо) като 2 червени(3,86% глюкоза,1 зелен (2,27% глюкоза)1 желт 1.36% глюкоза.А сега не могат да превключат на нормалната си терапия и се дуят като георговски ангнета от помпа.

Да живее България! Този и неговата пасмина убиха двамата български шофьори

Снимки от убития Осама бяха показани. Доказателствата са ясни. Да се готвят следващите. Цената на долара се вдигна, цената на петрола пада. Други въпроси има ли ?

Я ми кажи, къде показаха снимки на трупът му? Разобличителя

n-tv ако я имаш...

Те американците могат да убият когото си поискат, аз Бин Ладен не съм го виждал.

Абе те си пенсионираха главния герой в сапунката без да са осигурили друг главен злодей? Може би сега очакваме я Осама да възкръсне, я да се появи неговия брат близнак?

gorodjan

Американците унищожиха собствения си продукт!

Интересно дали е грийн и се рециклира. Да не са взели трупа му за рециклиране?

очаква се понижаване цената на бензина

Мале, какъв виц!

Свърши, наистина, сапунката "Бин Ладен". Очаквайте скоро чисто нова многосерийна сага. ;)

Абе навремето и Ленин е бил платен германски агент, изпратен в Русия да вдигне бунт, за да извади страната от 1-вата Световна война, ама после докъде я докара др. Владимир Илич? Чудовището изпълзя от контрола. Та така и с Ладен.

jizast

И на тоя му светиха маслото...

трябваше да го хванат жив, да го съблекат гол, да му сложат една качулка на главата и да го шляпат по дупето

Защо не показахте снимки на тялото му. Разобличителя

голям зор за тва тяло бе