43 г. затвор за мъжа, врязал се с бус в джамия в Лондон

Най-малко 43 години ще прекара в затвора британецът, който връхлетя с минибус върху група мюсюлмани край джамия в Лондон през юни м.г.

Обратно в новината

Коментари - 43 г. затвор за мъжа, врязал се с бус в джамия в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Загинал баща на шест деца. Колко ли време още ще я има Британия на розовите британци?

не знам защо но ми е кофти за него

Сега като каже, че е джендър и ще пуснат веднага. Само мюсулманите ли имат право да работят като терористи?

Еми етническо-културни особености, брат! Някои хора взривяват атома и ракетни двигатели, други взривяват себе си посред мола!

WTF?! Че те шибаните мюсли като взривят бомба сред тълпата получават по-малко бе! Сериозно почвам да си мисля, че руснаците май ще се окажат накрая нормалната държава!

Леле, тия инглиши съвсем са обърнали резбата към исляма. Заслужават си терора и изнасилванията, щом осъждат хора, които искат да се борят с ислямската зараза.

ха ха ха! 11 души! ха ха ха! а у нас европата уби 2 милиона! ама нали са българи! кой да ги брои! да мрат и да освобождават територията за европата!

В нашета педалска еуропа никой не може да убива мислмани. Ако беше се врязъл в църква и беше избил християни щеше да се размине с услована. ДЖЕНДЪРСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ЗАКОН ЗА НАС

Важното е кмета да е истински англичанин.

Убит е мюсюлманин, баща на 6 деца. Колко коренни англичани има по 6 деца?

Какво значение има.Мюсюлманите убиха баши и майки на хиляди деца.А , да и деца също са убили.

Бравоо, кога ще арестуват корумпираните ченгета, които правят чадър на каналите за трафик на "Пашата" !

"The Show Must Go On..."

Англичаните, за да имат Държава, трябва да Убият Съдията- Предател и Арабина, дал ПОДКУП за да построи джамия.. Строенето на Джамии е ЗАБРАНЕНО в Европа от 1000 години. Тоя съдия е също като предателя Стефан Стамболов и поп Кръстьо, които помагаха на турците и убиваха българи борещи се за свободна БЪлгария. Ако някой приказва лошо за Фашизма, а иска да строи Джамии, направо го застреляй и му вземи парите !!!

това не е точно по темата, но - остави поп Кръстю на мира, той не е предал Левски. Поп Кръстьо не е бил председателят на комитета, който пише писмото от 7 октомври 1872 г. и настоява Левски да дойде в Ловеч. Поп Кръстьо не е председателят на комитета, които е използвал комитетски пари за свои нужди и не е успял да ги възстанови. Поп Кръстьо не се е срещал с Левски в Ловеч при последното му идване през декември 1872 г. и не си е уговарял среща с Левски в Къкринското ханче. Поп Кръстьо не знаел, че Левски е пристигнал в Ловеч по Коледа и че ще отпътува към Къкринското ханче.

ХАЙДЕ СЕГА ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА !

За християнин няма прошка, за джихадисти няма закони.

А във Булгаристан ТУРСКИ ТИРаджия сгази и уби 2 български рокери и Джендър паша отБанкя го пусна поживо поздраво да си ходи в Турция

ЕЙ за това Духа на Виденовото правителство, витае над НС, а Бойко, като човека на Костовците, ще завърши по тъжно и от Виденовото правителство

Не че одобрявам такива действия.Но и там е като тук.Когато няма държава хората взимат правосъдието в свои ръце.Колкото и да крият случаи на нападения и насилия от страна на мюсюлмани това се разчува и дразни хората.За други неща техните държави се справят много по-добре.Но тази държавна толерастия към нашественниците води до това.

Съгласна съм със Сашо!