Радикализират роми в гетата и българи мюсюлмани в Родопите

Всяка една страна е заплашена от радикализация, коментира пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Радикализират роми в гетата и българи мюсюлмани в Родопите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато "умните" се наумуват, лудите ще се налудуват! Всичките им приказки са все в "бъдеще несвършено" време!

не зная що е то радикализация, но всичко изчезна от града и на село да празнуват байрямя(и мохамедани и цигани) едно към едно, явно имат страх , а вече сме свикнали-мързеливи сме били и само секс сме правили хахаха

Е, такъв е планът! Унищожение на цяла Европа, в т.ч. и България чрез ислямизация! И нищо не е случайно: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). "4000 джихадисти от ИД са се вече промъкнали с потока нелегални в ЕС" ("4000 djihadistes de l'Etat islamique ont déjà infiltré le flot des clandestins en UE", 8 septembre 2015, Médias-Presse-Info), "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Кранта курнела само лае празни приказки,а друго вършат нейните хора.А защо получават заплати от Данс,а не само да следят сайтовете,т.е.коментарите на народа и да ги блокират,на мен ми правят този номер,въпреки ,че съм много умерен в изказа си,винаги зашитавам обикновенните бедни българи,но никога няма да предам родината си .

"Организатор е Международната академия за телевизия и радио при подкрепата на Федералната агенция по печата и масови комуникации на Руската федерация. "-какво да очакваме от агент "Иван " на КГБ....Нищо не споменава за руските терористи че организират вече въоръжени отряди в България!?!?

координати на руските терористи:))) Засърбял ме е палеца на дясната ръка:)

Яяяяя, сега кажете.. КОЙ прави това и какви мерки ще всемете господа Подлитици и Власт-имащи????? Целите сме в слух!!!!

Сега е крайното време да се активизира и да навлезе по тези места българското духовенство, да проповядва християнството с неговите ценности в противовес. Да пътуват църковните служители, да проповядват, да печелят хора за християнската религия от гетата. Това е тяхната съвременна мисия.

В природата няма нищо случайно, няма и празни дупки. Когато я няма държавата, мястото и се заема от други елементи/институции. Каракачанов трябва да зададе въпросите си към Борисов, ако му стиска, разбира се.

а вие купувате грипени да се пазите от руснаците ха ха ха

Тъжната и ясна картинка е, че в България има места, махали, селца, които са забравени от Бога и правителства!Хората там живеят в невежество и мизерно, те са просто лесна плячка, както за политически, така и всевъзможни религиозни емисари.Цялата държавна машина трябва да се впрегне, както за ограмотяване и стабилно образование на тази част от населението ни, така и за реално подобрение в стандарта на живот.Някой сещали се, защо хората пращат децата си в ислямски училища?Защото е гарантирано прилично образование, безплатно общежитие, храна и патриархален морал.Това, което не разни ислямистки организации, а държавата трябва да предоставя на най-бедните от населението.Политиците докараха целенасочено тези хора не до дъното, а да ровят под дъното, само и само да са им гарантирани гласоподаватели, сега тяхна е отговорността да се оправят с попарата, която дробиха десетилетия!

Преди 2-3 дни президентът Радев разговаря в ООН-то с иранския представител там / или външния м-р. Защо не му постави въпроса за ислямските емисари проповядващи радикален исля на територията на Р. България (н якои от които са спонсорирани от Иран)? Или ако го е направил, защо правителството допусна тази гнусна провокация с "петъшната молитва" на тротоара пред джамията в София на връх нац. празник "Независимостта на България"?!

Защото емисарите са от Саудитска Арабия. Иран няма нищо общо със салафизма нито пък може да помогне с нещо.

Драги евро-дебили и НАТОФчета. България предаде единственния си естествен съюзник и влезе във военен съюз със ислямистка Турция. Така че ислямизацията и последващото отцепване на територии е необратим и неизбежен процес. Свиквайте. А след 50 години България няма да я има. Единственното хубаво е че и вас няма да ви има.

Но, недей да униваш, или пък да се радваш! Божият план не се свежда на такива като теб. България ще я има, а сатанинското творение Търция по-скоро ще отмине в забвение.

Със сигурност не разчитат на мен защото не се казвам С. Паси.

На ви сега евтин електорат. "Умните" ни и"честни" политици държат циганите в облак от невежество и безнаказаност, за да ги ползват на избори, а сега защо се радикализирали. С българските мюсолмани е същото - ДПС не прави нищо за тях, а само им припомня възродителния процес на Пратията-столетница и ето ви резултата.

Е то все едно всички не го знаем това. Като пускат турски, саудитски и Бог знае още какви пари да финансират исляма у нас, какво да е?! И то е ясно и кои са застрашените групи, бедните, простите, необразованите.....

Забрана на исляма и толкова!!!!

Тато излезе много прав.Смениха имената но не посегнаха на религията. Нито са събаряли джамии,нито са им забранявали Байрямите.

Щом се радикализират то тогава Шкембето да отиде на турската граница да се боричка с бабичките като партнера му Валерко.

преди 30 години нямаше радикализиране на тъмнозелените?? Сопата ли беше дрянова,Белене ли беше на близко....

Само дано не е късно! За разлика от вас чичко ви Сорос не спи!

Да не би да натиснахме некое мазолче?! Или си тъпо по природа?

Скоро ще заспи вечния си сън...

Патреотите се загрижили за циганите и помаците да не се радикализират.

Бойко, как така заплатките на имамите се плащат от друга държава ? Де отиват данъците , и какъв е тоя разграден двор дето друга държава ще финансира част от българското населиние. Пък вие не може да ги накарате да влязат в българско училище. Вие сте долни предатели , ще ти скъсам пагоните дето те видя !

Тука бай Тиквун не носи вина. Вината е на драгалевския мангал Костов, който подписа споразумение с Дианета(турския религиозен(разбирай ислямски) институт, те да поемат разходите за заплати на имамите в България. А през тях освен турските пари, минават и саудитски пари иинтереси, и какво проповядват имамите никой не знае, и никой не се интересува. Вината на бай Тиквун е, че не преустанови тази практика.

Така ще е, скъпи сънародници! Евразийски ценности с щедрата помощ на партията-тумор на руския агент доганков! И естествено спец. благодарности на дрОгаря дон цецов и неговата евразийска рома! Да не забравим и орлицата Збрала двамата под крилете - Партията ЛЮБИМ! партията на дрОгарката Ниночкова!

от къв зор противника на НАТО ще организира форум в Бг и ще ни тласка към гражданска война подобна на Чечня, ... министъра на отбраната е предател, снимката показва как подава ухо за внушения на вражеска страна

Дали ако всички радикални типове, махали и НПО-та се тикнат в затвора същите ще продължат да клатят националната сигурност?

е приел в България стотина хиляди роми от съседни страни ???

Кефи ме какви са политкоректни лайна долни. Какви са тия дето живеят в трудни условия? Ние етническите българи в цветущи условия ли живеем бре? Я малко по-твърди, не като лайна на дъжд. Толкова генерал, толкова лидер, да хване по 1000 човека армия и да влиза в гетата, да разпита, да ги претъси за оръжие, да арестува заподозрени и да вземе да работи ... Срам за генералите, срам за управляващите!

сватьо,мляко квася:)) Процесът върви повече от 10 години,сега ли го разбрахте. Имате ли идея колко оръжие се намира в ръцете на мангалите????

Много проникновенно изказване, Каракачанов. И ти май загря какво става, но изказването ти звучи доста като все едно по време на силен дъжд да кажеш, че има вероятност да завали....

Малко по малко - чартъри и в СА, Ирак, Сирия, ОАЕ, Катар и подобни. Доживотна забрана за влизане в България. Тука България я обърнахте на кочина. Всички такива групи да се разбият и участниците да бъдат съдени по съответните закони. ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ? На тези хора като им подадеш пръст, ти отхапват ръката... и тръгват към главата!

За да няма радикализация, трабва да забранят "мирната религия". Друг изход няма.

как така циганите, не ромите, да са били битували при трудни условия. кое точно е трудното, бе, шкембе войводо. всичко е като при социализЪма, фор фрий, законът не ги хваща, ценен ресурс са при упражняване на демокрацията, 50 кинта нагоре, и само искат, претендират, държат сметка и чат-пат побийват и използват роднинската педофилия. к'о да се прави, особености на етноса, единни в многообразието и подобни еврогейски тъпни за лоясали мозъци. това с мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, не сте ли го стиковали. зер, ще одумвате клиентите на социала. приятен ден.

Поканете скандинавски туристи да наритат главите на всички

Да се обърне към шефа на БХК

Решението е както са направили японците. Забранявате надупената им религия и толкова!!!!

Факти и митове: - Японците НЕ СА забранили исляма - лесно проверим факт - Дядо Мраз НЕ живее в лапландия нито носи подаръци на Коледа/Нова Година Когато разбереш тези 2 факта, вече може да се каже че си малко пораснал и навлязал в пубертата.

Дядо Мраз е живял в Кападокия и на Ислам в Япония хич не му върви, референция "The history of Islam in Japan is brief ", "Историята на исляма в Япония е кратка"

Не е забранен. Ама дупещеите се ще трябва да се хванат в американска корпорация, ако има там такава, да бачкат, щото японските не позволяват да носиш бурки или други пингвински облекла на работа, нито да се дупиш "n" брой пъти на ден през работно време върху килимчета.

Точно така не е забранен, но има редица изисквания. Например се събират за молитва в някаква обикновена сграда. Няма джамии, няма мегафони, няма минарета. Няма бурки мурки и прочие

гнусна физиономия на предател в момент в който руснак го инструктира как да подклаждат расова нетърпимост и разцепление всред гражданите на България

ама ти сериозно ли бе цървул? баси жалките и прости български свине ...

И как реши, че е "български"!?

Ма разбира се, че руснаците ги радикализират! Няма са саудитските уахабити, баш демократите на Близкия изток и първи дружки на сащ и израел.

Свиньо това го знаем от поне една петилетка. Ти какво ще направиш по въпроса при положение че си във властта? Само ще лаеш ли като онова лайно Жамбазки или все пак ще свършиш нещичко?

Били се радикализирали.... Това показва какво? - Разбира се боя им е малко!!!! Веднага ще се отрадикализират!!!!!

Те ги радикализираха преди много време, ама вие ненастинти, алчни, безскрупулни 240 свине го пропуснахте тоя момент. Няма страшно вашите деца са навън. Да му мислим ние глупаците които останахме тук заедно с децата и родителите си.