Радикалните ислямисти осъдиха боя пред ”Баня Башъ” в София

За десетки сайтове на радикални ислямистки организации от целия свят водеща тема е боят пред джамията "Баня Башъ" в София, показа проверка на в. "Република", цитирана от DeltaNews.

Обратно в новината

Коментари - Радикалните ислямисти осъдиха боя пред ”Баня Башъ” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арабите имат богата култура. мюсюлманите имат човеколюбива религия. предлагам на радикалните ислямисти, които били нещо като ултраси, да си стоят където са си, защото от голи и бедни хора като българите не само че няма какво да вземат, ами ще им се вземе, или ще получат по един гол ... ние един друг се крадеме, по добре да внимават с кого си имат работа и да си седят мирно. убеден съм, че турците са стояли тука толкова време, колкото сме ги търпяли. да не вземе да ни писва. ние на циганетата ли ще се даваме, не стига че ги храниме тука. да си обират крушите и килимчетата!

Нещо много"вярващи",и християни,и мюсюлмани се навъдиха в България бе!В най-крадливата,атеистична и келепирджийска държава!Абе,господа и другари"религиозни поборници"и от двете страни,кога си свалихте червените петолъчки от шапките и реверите,кога започнахте да се кланяте на кръста и на полумесеца?По Бай Тошово време май заедно ходехте да духате пияни свещите на хората пред църквите по Великден и да записвате кой е бил в църквата...а сега ми се разделили на християни и мюсюлмани,та чак се и бият помежду си!Абе,другарите Михайлов и Мехмедов,АсЕнов и АсАнов,забравихте ли,че сте си от едно червено котило...провокатори нещастни и от двете страни!

Ох майко, какво може да се случи на туземната сган в България за злобата и расизма и просто не ми се мисли! Дано ако талибанските уроди решат да правят атентати да направят само един и той да е в централата на Атака!

ПРОВОКАЦИЯ!!! ОГРОМНА ПРОВОКАЦИЯ СА КАКТО КИЛИМЧЕТАТА НА ТРОТОАРА, ТАКА И ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ!!! ИСКА СЕ НА ВСЯКА ЦЕНА НОВА ДЖАМИЯ, ДУХОВЕН ИНСТИТУТ И Т.Н. НИКОЙ НЕ МИСЛИ, ЧЕ ПО ТАКЪВ НАЧИН СЕ ОСКВЕРНЯВА ХРИСТИЯНСКАТА СЪЩНОСТ НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ.

Конници на сунната Ислямистко-джихадистки - WTF, що за талибания?! Не стига че играем по свирката на всички, ами ще трябва да се съобразяваме и с талибаните сега!!!! Е това вече върхът! Тези маанета, турски килимчета и високоговорителите в България трябва да се забранят не от Общините а глобално, със ЗАКОН! Който не му изнася да говори Български език, да се моли вътре в Църквата, а необходимо публично да се дупи по цял ден по тротоарите върху мизерни киличета, да се слуша от всички по високоговорителите мизерния турски език да си ходи в Анадола или най-добре да отиде в Ирак, при "конниците"!

АЗ СЪЩО ОСЪЖДАМ ПРОВОКАЦИЯТА НА СИДЕРОВ И МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ САНКЦИОНИРАН. НО СЕГА Е РЕД НА НАШИТЕ МЮСЮЛМАНИ ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ ТЕЗИ ИСЛЯМИСТКИ САЙТОВЕ,КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ИНАЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ СИДЕРОВ ИМА ПРАВО.

защо във Франция, като една водеща държава в ЕС забраниха със закон носенето на бурки / черните забрадки и фереджета / ???????? ще чуеш във Франция молитва по високоговорител, ама друг път !

Не разбирам! Радикалните ислямисти организират събитията пред джамията, Юзеиров спонсорирал МВР, за да ги пази, пък след седмица самоосъждат събитията! Лицемерие! То като подпалването на Райхстага от фашистите, то като взривяването на двете кули в Ню Йорк от "Финансистите"=потомци на финансиралите Хитлер. Сигурно и тия терористи от там получават пари, за да разпалват войни, защото от войната се печели най-много, повече от дрогата...

Изглежда се поуплашиха атакистите от последствията на простотиите, които сътвориха. Та сега всячески се опитват да съчинят някаква нелепа версия , че друг някой е виновен за случилото се пред джамията. Няма оправдание за лумпените от Атака. Хората с мюсюлманска вяра се молят от много време по този начин , на килимчета пред джамията , в петък , когато вероятно се събират много вярващи. На Байрам са още повече. Уважавам вярата им и се старая да отклонявам пътя си. Всеки може да го направи. От репортажите се виждаше ВС да се разхожда около биещите се . Нахвърля се върху полицаите. Никъде нямаше и най-малък жест от който да се вижда че се опитва да предотврати сблъсъка. Напротив. Негови поддържници замеряха молещите се с камъни и яйца. Атака трябва да бъде забранена.

123,както винаги с малоумно мнение.

jizast

Ислямистите провокатори трябва да бъдат бутнати в затвора. Прокарват си екстремистките виждания методично, като за целта използват джамиите като сборно място за мюсюлманите. Килимчета с молещи се по площади и булеварди нямат място в БГ, виещи мюезини в европейските градове няма. Всички които са участвали в тази провокация на мюсюлманите трябва да бъдат съдени и пратени в затворите за дълги години.

Ал Каида осъди тероризЪма и фашизЪма по Ал-Джазира :)))) А кой в Арабско-Палестинско е против евреите? Антифашистите? :))) Боклуци при боклуци отиват.

ЩЕ ГИ ОСЪДЯ АЗ АМИИИ НЯМА КОИ ДА ПОВЕДЕ НА ПЪРВИ РЕД С КАЛАШНИК ИСКАМ ДА СЪМ.

Не веднъж съм писал, че джамията и молитвите край нея са част от пътя ни към Европа. От момента на кандидатстването ни за ЕС към България се насочиха сериозни имигрантски и емигрантски потоци. Военните конфликти допълнително засилиха тенденцията. Това са хора носещи със себе си своя бит, култура, религия и т.н., по същият начин както и 1/5 от българите. Ако някой е минавал покрай джамията може и да е забелязал, че там има хора с различни цвят на кожата и език. Някои от тях идват от зони с военен конфликт и за тях оръжието е средство за оцеляване, а не обект на фукня. Сигурен съм, че по голямата част от пишещите тук смятат, че в джамията ходят турци, не е така.

Спрете виенето по високоговорителите на ходжите. Това е истината.

Американците гръмнаха бен ладен, сега трябва да гръмнат дуган

Някой има ли представа колко земя е купена и е вече собственост на турски граждани които даже не живеят в България?Страхувам се, че огромна част от Добруджа и Родопи в последните години не са български.Китай прави същото в много страни по света май има апетити и за България

Българите, които живеят зад граница също стават собственици на имоти в държавата, в която живеят. Не разбирам какъв е проблемът с имотите?

НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНСКИ НАРОД,И НЕ НИ Е ПРИЯТНО ДА ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ мюсюлмански молитви,и ТЕМ ПОДОБНИ!!! В НИ-ЧЕЯ НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ СЕ ГОВОРИ НА ЧУЖД ЕЗИК!!!

Живея в смесен район.От малки сме учени да уважаваме религията на съседите си. Не одобрявам направеното от атакистите начело с Волен(Болен) Сидеров.Но не приемам за нормално застилането на тротоарите пред входа на джамията с молитвени килимчета и кънтенето над цели райони и градчета на молитвите на ходжите..От посещенията си в много страни на Европа такова нещо никъде не видях и не чух записи на ходжите по високоговорители.Това само в България го има./от Европа/Крайно време е да се забрани озвучаването на цели градове и села от тях. Според мен от страна на молещите е търсен сблъсъка.Те знаеха, че ще дойдат членове на "Атака" и чакаха върху килимчетата, а не вътре където им е мястото за отправяне на молитвите си.Вината за случая е взаимна!

Законът за вероизповеданията е пълен с лозунги, а не с правила за публична изява на религиозните чувства на вярващите! Какво правят нашите попове при откриването на всеки обект и всеки ден да ги показват по телевизията? Ами ако в ислямска страна на откриването на всеки нов обект има и "походна джамия", както походния олтар на фелдкурата Кац от "Швейк"? Религиозните ритуали само в храмовете и на обособени култови места - гробни паркове, манастири, текета. Колкото дълго бият камбаните, толкова дълго трябва да е воят на мюезина. Надупени по площадите не щем, но да няма на публични места и попове, мяткащи усърдно китки и кадилници. Законодателят трябва да си свърши работата, а изпълнителната и местната власти да изпълняват Закона. А не някакви си хашлаци от Атака да се правят на интересни!

Законът за вероизповеданията трябва да признае върховенството на християнската религия у нас. Поповете са си на мястото. Ще осветяват местата, където са поканени да осветяват. Колкото до звъна на камбаните... За да бият тези камбани, българска кръв се е ляла. Затуй, няма да сравняваш църква с джамия! Който иска вой на мюезин - ей му Турция и арабските страни. Тука е ЕС, Европа! България!

Ако не си я чел, Конституцията де, нека ти припомня, че там е записано, че не се прави ралика по вероизповедание, един вид няма разлика какво изповядваш, дали си християнин, мюсулманин, юдей или будист. ПРОСТО ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА СТРАНАТА НИ НЕ ДОПУСКА ДА ИМА ПРИОРИТЕТ НА ЕДНА ИЛИ ДРУГА РЕЛИГИЯ, щото в крайна сметка сме равнопоставени и всички се раждаме атеисти. Всичко идва в последствие.

Съгласна съм с вас. Упражняването на религиозни практики на открито трябва да става с надлежно разрешение. няма значение кой го прави - дали попове организират литийно шествие, евангелисти правят концерт-евангелизация или кришнари пеят на улицата. По същият начин, мюсюлманите трябва да са напълно свободни и сигурни когато упражняват религията си на закрито, а за открити прояви каквито са молитвите на тротоара - да взимат разрешение.

Следователно, мюезинът на Баня Башъ е част от радикалните ислямисти. Те го защитават. А той организира ислямистки прояви пред джамията.

Ако тия от нашто мюфтийство се облегнат на подкрепата им, може да означава само едно - че са съгласни с идеологията им 9и тероризма, който неизменно я съпътства). Ако се кротнат само в рамките на храма си, не само около джамията а и по цяла софия може да получат разрешение веднъж годишно, за един само ден да си отпразнуват Рамазана (или байряма или както му се казва официално на тоя празник в религията им), подобно на християнските храмови богослужения по Великден.Подобно на гей-парадите, подобно на атеистичните граждански прояви в конкретен ден на конкретна дата. НО САМО ВЕДНЪЖ ГОДИШНО И С ТЕХНИЧЕСКО ОЗВУЧАВАНЕ САМО В ТОЗИ ЕДИН ДЕН. Това е демокрация, това е толерантност! Останалото е религиозна хипокритщина и противозаконна антиобществена демагогия.

Препоръчвам на всички да прочетат книгата на поп Минчо Кръстев "Видрица".Много неща ще разберат за отношенията между българи и турци през 18 в. С две думи отношението на власта е било еднакво както към турците така и към българите. Наи големите изедници са били българските чорбаджии.Четете. След Освобождението попа става "политик" и се отказва като пише "Видрица 2".Не мога да я намеря.

Допълнение-попадна ми Коран на български.на едната страница пише"всички сме братя" а на следващата " смърт на неверниците" Това е наи-двуличната религия.

Иванов, прочети както трябва тази книга и ще видиш, че няма кой знае каква разлика от другата, Библията имам предвид. А като начало дори и Мохамед е казал да не се закачат хора, които имат Книга, а това се отнася за християни и юдеи. Друг е въпросът как "дявола чете Евангелието". Има там едни "твърди" последователи, наречени "уахабити", дето не допускат никакво отклонение от писанието. И пак въпрос "Кой как тълкува това писание?". Малка подробност-тая книга е писана на "староарабски" и всеки филолог, занимаващ се с изучаването на тези езици, ще ви каже, че тълкуването на текстовете от Корана са многозначни, т.е. могат да бъдат тълкувани на кой как му е удобно. Всичко опира до гледна точка, а гледни точки много...Важното в случая е, че не бива да се подвеждаме по истеричните изцепки на един индивид, който крещи да бъде вкаран в едно заведение, дето обикновенно се влиза с усмирителна риза...

Никой не пречи на молитвите на мюсулманите вътре в джамиите,но провокацията е оттяхна страна като си простират нарочно килимчетата за неприлична за обществено място поза.В Истанбул само от една джамия в квартал се носи боят на високоговорителите,като се редуват.МВР не трябва да разрешава без специално разрешение разстилане на килимчета по улиците,това е подигравка към целия народ -ние сме християнска държава.

Да на мюсулманите, не на високоговорителите.

момент само!! значи ислямски радикални ислямисти от цял свят са на едно мнение 1-1 с тия наште,местните,добрички и мирни нерадикални,а??! някой професор да ми каже как става това и какво показва това!!!!! едно към едно едно и също говорят!! е,какво,значи няма разлика какго тъманите и нюансирате-те са си просто такива! не ви чака добро..не че някога след 1944г. добро е видяла България,но още по-лошо я чака..спете,българи!!

лооо, г-н Сидеров, 4 милиона от държавната хазна харчиш за глупости. Аре поспри се малко. Малоумнитети ти референдуми край нямат. Произведи нещо освен омраза, продай го, натрупай пари и си прави референдумите с Капка и Митко. Да де и лумпените около теб. Аре стига с тези измишльотини. Купи си хапчетата и мирувай. Че и г-жа Льо Пен нямя дя маже да те спаси ...

Докато червените боклуци им правят политика ,за да управляват ,по -точно ,за да крадат чрез тях и с тях ,България ще е на това дередже!Защо допуснахте агент от ДС да ви стане президент!Какво може да направи той освен една долна мизерия срещу народа си,като състави това правителство на националното предателство!Те добиха самочувствие на властници в България и сега им сърбайте попарата!

Те да бяха си внесли килимчетата вътре,а не да се гъзят по тротоарите..И тая уредба да не се чува вън от джамията..Все пак тук е България,а не Турция.Всяка толерантност си има граници и те ги прекрачиха отдавна..

Аз пък осъждам радикалните ислямисти! Те да си преброят жертвите на атентатите - то не бяха коли-бомби, не бяха взривове в метрото и пр. Намерило се кой да осъжда! Ислямистите са убийци и фашисти!

В едни турски и помашки форуми преди няколко месеца Юзеиров открито проповядваше мечтите си да види България разделена и казваше, че от прасе постеля не става и от гяур приятел не става! Тези са пълни двуличници и всички тези събития, които се случват напоследък са режисирани, но не от Сидеров, а от братя Юзеирови! Те мразят всичко Българско и най-вече нас българите!!!

Аз от личен опит съм се убедил, че с мюсюлманин не може да се спори - все едно да спориш с радиото. Те по никакъв начин не търпят мнение, различно от тяхното! А своето мнение защитават фанатично и ако трябва от девет кладенеца вода ще ти донесат или най-нагло ще те излъжат, за да те убедят, че черното е бяло! Абсолютни коне с капаци.

решението е едно,екстрадация на всички мюсулмани към мюсулманските страни и обратното екстрадаця на всички българи християни към родината им,може да се допусне съжителство на чужденци ,само ако те са християни така няма да има проблеми,всяка жаба да си знае гиола.мюсулманите не ми дирят дедовия в християнска дърява и обратното,християните нямат работа в мюсулмански държави

И като как точно си представяш тази екстрадиция на мюсюлмани към мюсюлмански страни -апропо това вече беше в Сърбия и Косово .....може и да не помниш ако си на 15

"...и обратното екстрадаця на всички българи християни към родината им,..." - много ми е любопитно как точно ще се случи това доброволно, и ако не е доброволно какви са следващите мерки които предлагате? Смях!

Понеже много мозъчни гънки тук се изказват, за това каква била инвазията на турците и как бавно ни превземат. Че кой е виновен бе??? ВИЕ сте виновни. ЗАщо масовоне отидете и не се заселите в родопите, ами киснете в работно време по форумите? Защо не хванете мотиките и не отидете вие да отглеждате тютюн??? Кой ви е виновен???? Ако не са турците, щяхме да се продадем на друг!!! Хората си продадоха къщите за по 2-3 хил. лева и безценна земя продават, за нещастни стотинки и за да си купят плазмен телевизор. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ е АТАКА, както ме е срам и от моите български сънародници. Кисинджър е казал: "По омразата се познава мързеливия и болен дух." ЗАмислете се. Какво вие сте направили за родината си и тогава се занимавайте с псевдно инвазията. А миналото нека остане в учебниците и да си изваядим поуките. Аз мисля, че само турците са си извадили поуките, защото от съвременен турчин лошо не съм видял и не съм бил нагрубен, обран и напсуван, докато от съвременни българи това ми се случва непрекъснато. АМИН

Пешо, има само един проблем - че турците и помаците не желаят миналото да си остане в учебниците, а напротив - те искат България да стане територия, част от Турция. Разбра ли?! Поинтересувай се малко повече, влез в някой турски или помашки форум и ще разбереш за какво иде реч! Болшинството от тях искрено мразят българите и всичко българско, разбираш ли за какво ти говоря?! Преди и аз не съм подозирал, че нещата стоят по този начин, но като видях какво става в тези форуми, направо не ми се вярваше. За съжаление това е истината. А Юзеиров казва "От прасе постеля не става и от гяур приятел не става". Повече няма какво да ти кажа.

Глупости в стил " ...трайте деца, че Торбалан ще дойде" И българомохамеданите и турците си копаят нивите и рядко вдигат глава. Трудолюбиви , скромни и честни хора са. Но ако непрекъснато им се обяснява колко мразят българите е напълно възможно наистина да ги намразят.

към най-активните наци и последователи на Болния , вместо да си търсите виновни за това , че най-великата на света арийска нация намалява с тенденция към изчезване и земята българска обезлюдява , вземете да правите по повечко деца 4-5 на семейство решават проблема...

Това преди или след като платя спонсорството на циганите и 'бедните тютюнопроизводители' (дето шефа им е с огромни сараи? Сметам се сещаш за какво говоря - многото деца дори при циганите някой им плаща софрата.

Избирайте, братя българи - Турция или Русия! Никоя друга световна сила няма интереси на Балканите! Плюйте Русия, дупете се на Турция... Руска окупация у нас не е имало, турска е имало 480 години. А на САЩ и на Стара Европа изобщо не им пука за България. За тях сме транзитна зона.

дори и в момента сме под руска окупация с президент Гоце !

Учудвам се,че не са ви обрали...Нашето семейство имаше приятели турци.Започнахме общ бизнес и така направиха,че и парите ни взеха и машините и всичко.Сега в съда казват,че не са ни познавали,а децата ни заедно израстнаха.Турците са долни и мазни.Винаги гледат да ти забият ножа в гърба.

-смята се,че е сравнително безопасен и затова се ползва за диагностика и по време на бременност.Става дума за висока сила на звука ,измерена в dB

в Батак българите са изклани от помаци от Барутин, а не от турци са тези избили Батачани. В софийската джамия над 80% са араби и помаци, турците са много малко от молещете се. Като си помислим и колко от управляващите баш българи са помаци, тя работата направо вони.

Всички ви водят 22 години за носа. Глупци!

А като мюсулманите искаха още една джамия в София, пропищяхте света!!! Кой ни е виновен сега??? Какво толкова, всеки да има място където да изповядва свободно религията си. Вместо да се гордеем с това, че сме страна, в която мирно съжителстват всички религии!!!

в Батак българите са изклани от помаци от Барутин, а не от турци. В софийската джамия над 80% са араби и помаци, турците са много малко от молещете се. Като си помислим и колко от управляващите баш българи са помаци, тя работата направо вони.

Голата истина е,че държиш ли човек или животно гладно,те неминуемо ще подивеят и деградират. Питам аз,защо тези проблеми ги няма в Швейцария?,където също има мюсулмани.Защо целенасочено се държи в бедност Българският народ?Защо в обявяващата фалит Гърция минималната пенсия е 400 евро до 800,защо Гърците за 2 години построиха 321км магистрала с 48 осветени тунела до Игуменица?Защо Гърците казват,че нямат пътища а само магистрали? Може би защото те са нация-родила цивилизация и наука. А ние неможем да се сплотим и обединим,да мислим,като велик народ какъвто сме били.Не случайно България граничи със себеси,раздробена и накъсана.Защото много мършояди ги е страх да не поеме ръководството истински Родолюбец/ не Сребролюбец подай гъзец/ нещо като съвременен Кемал Ататюрк но Българин.

Глупако не приказвай глупости,точно в богатата ти Швейцария,по миналата година се дигнаха на референдум заради строежа на джамии!

показа,че не искат минарета и ще трябва да ги свалят.Сега там обсъждат референдум за смъртна присъда предвид тежките престъпления и наличие на непоправими престъпници -серийни и масови убийци

В едни турски и помашки форуми преди няколко месеца Юзеиров открито проповядваше мечтите си да види България разделена и казваше, че от прасе постеля не става и от гяур приятел не става! Тези са пълни двуличници и всички тези събития, които се случват напоследък са режисирани, но не от Сидеров, а от братя Юзеирови! Те мразят всичко Българско и най-вече нас българите!!!

Споко , Юзеиров е от нашите- ДС агент е ...

изчетох кажи -речи всички коментари и като заключение мога да кажа, че СИДЕРЧО много лесно ви манипулира, пуснал е тактиката разделяй и владей, защото е ясно , че партията му е губеща и как ще остане той така извън терена!

Аз пък направих заключението, че е не е зле да си държиш заключенията за собствено ползване. Капише?

А какво според теб ще постигне Сидеров, айде да ми направиш план!!! Щото пътя, по който е поел, не води до нищо хубаво...

И Сидерчо и Доганчо все ДС ги направлява и действа по мероприятия....

Ако не вия на висок глас Бог няма да ги чуе ли ...вашият Бог да не е глух ,не вярвам ...така ,че айде молете се ама тихо не пречете на другите както ние не пречим на вас ! Не вярвам Аллах да е глух ,че ходжите да кряскат с колкото им глас държи по мегафони и 50,000 ватови уредби !

Били се разгневили - и какво от това Нека идват терористи на талази, дюнерът на ъгъла ни пази! Тъкмо сега Бойко мазно ще си извърти задника и ще се подложи на ДПС.

Да бе малко по-така, можех да го предложа за секретар-бирник в кметството на Босилеград.Имам роднини там и сека седмица ме питат кога ще им доде Волен ,там обичат напети мъжлета.

почнаха ни!

Пак лудите са оставени да се налудуват, а другите стоят с ръце в джобовете, цъкат с език и вдигат кухо рамене с изражението ''...ми то аз какво да направя''. Време е за пробуждане - ако не от друго от вероятната беля, които радикални ислямисти ще сътворят.

Не само забрана....тия от Атака са за пребиване...по-големи олигофрени май не сме виждали тук в БГ.

Здравейте, Мисля, че ПП Атака са донякъде прави. Не е ли време някой да обърне внимание на ислямизацията. Всички до сега си затварят очите и никой не се интересува от това, че 40% от българските градове са пълни с турско население. Не стига това ами и трябва да слушаме ходжата на тротоара. Айде де...не е ли малко в повече това. Прави са си от Атака. Плюс това не мисля, че хората, които не са били на събитието трябва да изразяват мнение и коментари, защото съм гледал ситуацията от 100 метра и тези, които почнаха боя не бяха Атака.

Обясним е гневът на башпатриотите, всички нормални знаят че не 20 минутната молитва и чергите ги дразнят. Башпатриотите са силно обезпокоени от ускореното застаряване и намаляване на православно-християнското население в България, докато останалото не че се увеличава, но приблизително запазва количеството си. След като половин вековните мероприятия по подобряването на демографската структура не дадоха резултат, башпатриотите са принудени да изберат последния най отчаян ход, те открито призовават мюсюлманите да напуснат България, в Анадола, наивно вярвайки, че това ще спаси България.

Власта да си влезе в ролята преди 30 години мюсолманите се молеха вътре в храма и не тероризираха никой с воя на ходжите . Българските граждани имат право да се молят но вътре в храма без да пречат на останалите. ДЕМОКРАЦИЯ значи прави каквото искаш но не пречи на останалите. ВЛАСТА ДА НАЛОЖИ РЕД В ДЪРЖАВАТА

,,Ааааааааааммммммааааамммммм,мумумуллумумаамамаааааамммммулумнумунанаму,,.За вас азиатците ,това мучене на ходжите може да е приятна музика ,за нас българите не е и няма да бъде !Имате си места за това-Мека ,вървете и валяйте из прахоляка като добичета,докато не дадете поне изпотъпкани 50 жертви всяка година ...

Опознай света , опознай различните народи и културата на всеки народ . Опитай се да се освободиш от страха от непознатото и да разбираш вместо да отричаш. Сигурно е , че няма да достигнеш силата , мъдростта и величието на една млада жена дала на рожбата си името Симеон-Хасан , но поне може да освободиш съзнанието си от безсмислена омраза и злост.

Определям себе си като жител на Земята... и всички хора от всички народи , като потомци на първите Адам и Ева са мои братя... Чувствам се добре , навсякъде където ида се отнасям към хората с уважение и те ми отговарят със същото ... потренирай малко и пробвай , действа ... ако някои от думите като уважение , доброжелателност , добронамереност не са ти ясни ползвай речник ...

Само преди седмица Емил Кошлуков написа във Facebook следното: "Проблемът с национализма е простичък - той се гради върху страха от "другия". Нацията като крепост, която браним. Само че днес, в глобалния свят и Европа без граници е доста трудно да поддържаш тази представа:)"